Kecací Vánoce 2023

Fóra Ostatní Kecací Vánoce 2023

• Toto téma obsahuje celkem 1,573 odpovědí. Do diskuze (19 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 1 rokem a 1 měsícem.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 941. až 960. (celkem z 1,574)
  • Autor
    cernej caj

jak si spolu krasne hraji! 🙂

MirkaD

Thielli-ty sem padneš jak prdel na hrnec:-)
        i básničky umíš
        hele-míry tady klidně napíšu-164/65
        a fotka moje už tu byla i veřejně:-)
        a odkaz na můj web ti taky můžu dát-až ho najdu-neboj články tam nejsou skro žádný:-)
        včera vycházka před vrata,kousek po dědině-v dešti,a ve vjezdu,aby se pejsci vyběhali+zabavily-trošku cvičení-kroky,otočky,couvání a packy,Dafi obíhačky konve a pak přinášení Dafinina plyšáčka pidi koníka a pidi lyšáčka-taky koník-můžu udělat plyšovou stáj ještě:-)s klíčem od vrat…
        vždycky měli čekej-já to poodnesla hodila kousek vedle sebe na zem a vyslala je-DDafi nosila jak vzteklá,protože aportovat plyšáčka s klíčem je MEGA DŮLEŽITÝ!!DŮLEŽITĚJŠÍ NEŽ NOSIT PLYŠÁČKA JEN TAK-prostě jak jsou to užitečný věci-rukavice,klíče,vodítko,obojek-tak běhá jak vzteklá:-)
        no a já u nošení měla průpovidky inteligenta-občas u toho mívám debilní kecy typu-jééé ty jsi šššikovnnnááááá-ty jsi donesla klíč!!klíč od vrat!!jééé to je důležitá věc-to by jsme se jinak nedostali dom!-ehmmm a vzpoměla si,že nemáme klíče od auta co jsou doted v lese u Ježkovic….
        no a u Žeryka-jééé tys donesl koníka,a sundal jsi mu ohlávku?to bude ted divokej koník!-všecko v udivené pochvalné nadšené intonaci:-))
        někdy u hraní říkám ještě kecy typu-to su hodná panička,žee,že si s váma hrajuu,že,no já su hoooodnááá panička,no moooccc hodnááá panička suuu-taky v pochvalné nadšené intonaci-takže pejsci spokojení a já se pak začnu sama sobě smát,jak su blbá:-)))
        no,pejsci se teda proběhli,zabavily,pak až do sedmi do rána ven nešly
        a já dnesráno,že půjdu v zimních věcech ven-dala jsem vyprat mou růžovou soupravu-bundu podzimní a šustáky,+plyšáčka Dafině..
        přendala věci do psí bundy od Šučky-tmavě modro červená
        pod to jsem dala 2 mikiny,triko s dlouhýmtriko s krátkým
        pltený elastáky a teplý mega teplý gatě,co mě dala Čajík-myslivecký zelený
        oblíknu psy,vylezu přes zahradu-sních,vichrzima,pod sněhem bláto-a bunda serozjede od spodu navrch,,,:-(((
        branka zamrzlá…
        jdu zpět dom,hodím na sebe tu novou žlutou teplou drahou bundu,
        jdu ven ratama,ke křížku mezi polama,kde fučí jak svina,od křížku zase hetky polama dolů,a dědinou vratama dom…
        Kachna-4 dohody máti má i já
        ale děkuju za rady s kamínkem
        stejně jako moc děkuju Thielli
        a Kachno-děkuju bohu za Michala!!od Martina se podpra čekat nedá….to vím dlouho

cernej caj

Tak my sme dneska prepadli mirkuuu protoze podle prispevku v poledne to vyapdalo, ze neni v praci a muz vyjimecne vcera nebyl v praci, tak sme meli dnes spolecny odpoledne, nez pojede zas pracovne vecer pryc, tak sme ho stravili u mirky.

Muz byl urcite rad, pac alternativni program byl jit do mrazu s hafikama kousek dal autem a film 😀

Kimi

Hůlky mi zůstaly po mamince, ale ona ta chůze vyžaduje určitý styl, budu se učit. Nesmeky jsem taky kdysi kupovala pro mamku, ale nemůžu je najít. Budu si muset pořídit nové. Než mi ty nohy zeslábly, tak jsem se celkem obešla bez pomůcek. S Goliáškem chodí kamarádky. Dnes jsme na cvičáku připravovali výročku, nechumelilo, neklouzalo, tak jsem s Golim kousek šla, pomalu, protože měl ke čtení spoustu pesemesek.

cernej caj

tak a meli fakt peknej spanelskej kvetak, no ja vim, ze spanelskej kvetak v lednu… no ale byl tak hezkej, ze sem mela desnou chut na kostal a kvetakovy listi 😀 (miluju ho syrovy nebo osmahly na panvi k masu), kdyz je takovy mladoucky a cerstvoucky tak sem si udelala na zitra obed… me by to mozna i bavilo castej delat si objedy, ale musela bych mit denne tak o hodinu navic 😀

Petrs01

Tak my si dnes nakonec dali „jen“ Prokopák. Chodímě pěkně ze Stodůlek přes Řeporyje a konec jsme tentokrát otočili od viaduktu nahoru na Děvín a na Radlickou. Piksle tvrdí, že ji vůbec nevenčíme a nekrmíme, asi ji budu muset vzít na dogtrek 😀
                edit pro pražáky – je vypuštěné Prokopské jezírko, dělají tam úpravu vtoku a odtoku, takže kdo chce vidět co ještě neviděl…

• Odpověď byla upravena před 1 rokem a 2 měsíci uživatelem Petrs01.
                Attachments:
                cernej caj

petrs01
                  ale to vypada moc krasne takhle, ja to sice neznam, ale asi skoda, ze neni vypusteny castejc 😀 kolik km ste dali, ze to pixli nestacilo?

Petrs01

Ono vypadá hezky i nevypuštěný, jen takhle je to prostě JINÝ.
                    Vlevo je hezky vidět čára běžné hladiny, vpravo můžeš odhadnout podle té odtokové šachty – bude zřejmě vykukovat jen kousek.
                    I s cestama z domu 13km, čistě trasa 11,5 za 5 hodin. Petr je pomalej + zastávky na focení a čaj. Kua v tomhle počasí 5 hodin venku a místo aby se plácla do pelechu a padla, tak tady zkoumá co by sežrala (večeři dostala). Ty bíglové na dožití to maj evidentně hozený všichni nějak jinak 😀

MirkaD

ano,ano-přijely Čajík s mužem…..
                      a jako já byla tááák,chytrá a do toho takový čunče,že report podávám až ted,až jsem se odstyděla:-D,:-))))
                      a nějak si říkám-že si v autě po cestě zpět museli říkat-bože,dyt ta Mirka už úplně blbá:-))
                      no a měli by pravdu,že:-D
                      takže začalo to tím,že když zavolali,že jsou před vratama já nachystaná-oblíklá předem-krom tlustých gatí,mikiny a bundy a bot-s tím,že než přijely,tak jsem umyla wc,koupelku,zametla,utřela prach a vyměnila ubrus,kterj byl už tak flekatej a dorazila to tatarka s Martinova oběda-jako oba jsme prasata:-(),
                      no,takže mě przvonily,já na sebe hodila mikinu,gatě,a šla se obouvat-a tel. od máti Martina,jestli vím,že na mě před vratama čeká kamarádka???
                      no vím,obouvám se…
                      dojely jsme do Bučovic,že na zámku je výstava betlémů
                      logika-výstava na plakátku napsána do konce prosince,v Bučovických novinách napsabá do konce ledna…..
                      na plakátku nikdy,nic-takže nečíst noviny tak tam nejsu…..
                      dále-dotaz na pokladně?půjdete jen na výstavu J.Lady?nebo na stálou expozici?
                      my že na výstavu J.Lady-tak jsme zaplatily vstupný jen na jednu místnost-na knci!!!,která logicky vedla přes ty další výstavy stálé expozice…
                      pokud nejdete rychle,tak si prohlídneze i to ostatní všechno-histrii Bučovic a tak…
                      no já a Čajíkův muž jsme teda nešly úplně rychle…,ale ak zase nečučely jsme tam v těch jiných místnostech,ale tak pokladní byla stejně zalezlá v teple-v celým muzeu zima jak svina
                      výstava-nebyla to výstava betlémů-ale obrázků J.Lady-zimních,+vystaveny starý lyže,brusle a ukázka práce žáků z DDM-keramika,obrázky-no takže nějaký betlémy byly:-)
                      a já miluju zimní obrázky od Lady-takže mě se to prostě líbilo a furt jsem vybírala nějaký obrázky dom,jak kdyby výstava byla prodejná nebo co:-))
                      jako nebyla …..ale to já dělám na všech výstavách-obrazů,soch,keramiky,fotek….
                      no pak jsme šly na Arkádu,kde jsem dokázala zapatlat ubrousek od šlehačky a čokolády a následně tím zašpinit bílej ubrus…
                      vemte mě do restaurace,někde kde nejsou ubrusy…..nějaký plastový stoly by se u mě hodily…
                      no nic,daly jsme kávy a já palačinku ze šlehačkou a čokoládou-kterou si dal i ubrus…..
                      no,nic….
                      pak mě hodily dom
                      a já řekla hlášku dne,roku,možná i životní
                      říkám-no mě se doktor ptal,jestli můžu hýbat prstama-a mě to udivilo,dyt jsem se fikla v půlce ruky?
                      Čajík řekla zkazku o tom,jak se kdysi ona sekla srpem přes článek do prstu,pak s ním půl roku nemohla hýbat…
                      a holky-já bůh inteligence,chytrosti a myšlení jsem řekla-no jooo,u prstu to chápu-ale já su piclá v půllce ruky!!!
                      TVL-MŮJ MOZEK MĚL EVIDENTNĚ PRÁZDNINY,DOVOLENOU A NEVÍM CO JEŠTĚ,ŽE JSEM ŘEKLA TAKOVOU KRAVINUUUUUU!!!!!
                      tk mi muž Čajíka i ona vysvětlovaly,že ty nervy jsou jako po celé ruce…i po celým těle…že jako za prstama to nekončí….. !!
                      tvl..du se zahrabat do sněhu….
                      jako myslím,že s takovým debilem už nikdy nikam!! nepojedou!!!!
                      škoda,bylo to fajn..
                      opustila jsem auto se slovy-už du,než řeknu něco chytřejšíjo…
                      ze psama jsem šla chvilku po dědině a doted jsem se válela s Dafčou v posteli a pak ju měla na klíně….

Milena z Prahy

V Prokopským údolí jsme byli s kamarádkou před týdnem. A konečně jsme šli do tamního Pivovaru Prokopák, kde jsme si ověřili, že výborný recenze nelžou – vaří fakt slušně (měli i jablečno-hruškovej závin 😊).
                        Jinak mě, těší, že je Piskla tak spokojená a akční 👍.

MirkaD

Petrs01-máš můj hluboký obdiv!!
                          v tomhle bych nešla ani hodinu……tady je děsnej vichr….ledovka a zamrzlá brána…

MirkaD

Milko-moc se mi líbilo vyfocené okno na Malé straně!!!,
                            a ano taky su ráda,že má Petrs01 akčního pejska,já si teda pejsky na dožití přdstavuju jináč……

Petrs01

Tady vichr a bahno. Ale ono je tu v podstatě hnusný počasí od té doby co jsme tu Pikslu vzali. Když není mokro shora, tak zdola určitě a hnusnej vítr střídá vichřice. Takže co naděláš, přece se nezatlučem do bytu.
                              POZOR! Zavřela oči! … Tak nic, to byl asi omyl… čert nikdy nespí 😉

Milena z Prahy

Mirko,
                                u tebe jsem se musela usmívat, když jsi líčila, jak vořechusové od Martinových rodičů louděj procházku. A že je pokaždý, když chtěj, bereš ❤️❤️❤️. Co by měli bez tebe za život?

MirkaD

Milko-nooo,co by měli beze mě za život?
                                  občas vycházky s rodiči-pole,les,3 stejný trasy-žádný město,rybní,výlety-byt pidi výlety…
                                  a tím,že by to nepoznaly,tak by byly vlastně spokojený….
                                  spš,si myslím,že to mají horší třeba půjčovaný psi-to se dřív hooodně dělalo i v BK,13 letý holky z paneláků si půjčovali vlačáky za zahrad,na vycházky,cvičák
                                  já si takhle půjčovala milovanou Killynku-byly pak vlastně skro moje-napřed jsem s ní chodila denně-bydlela po cestě na cvičák 20 minut do kopce pěšky-a v neděli na cvičák+odpo,pak jsem k ní chodila 4krát týdně-cvičá+vycházky
                                  a občas jsem ju brala přes noc dom+v lítě,Vánoce a tak u nás byla pár týdnů a pak u nás byla 3 měsíce,když měla štěnata…a pak jsem ji v lednu vrátila…:-(((
                                  žila na dvoře+ve sklepě-bývalá prádelka,bylo tam teplo,ale viděla mě 4 krát týdně,a vlastně jen čekala,kdy přijdu,když jsem byla nemocná,tak jsme se neviděly+neměla vycházky…..
                                  psycho pro ni…
                                  další kamarádka si půjovala ovčáka od půl roku-cvičáky,zkoušky,závody,vycházky několikahodinový-a pak s tím sknčila-ten pes miloval výcvk a práci….
                                  takže z tohoto důvodu bych si už nikdy psa nepůjčovala…..

Thielli

sem si skoro myslela, ze bysme ti mohli poslat fotku z naseho ruzovyho srazu

Já pořád nemám ve schránce tu fotku 😳 …asi je rozbitá pošta?

Thielli

Já vám sem ještě musím vložit jeden obrázek místo večerníčku. Mám ráda staré komiksy, ty jednoduše kreslené a srozumitelné…a že jste tu všichni zvěromilky, tak snad také oceníte um autora vystihnout setkání pes-kočka-sluha.

Asteris

Uf, uf, dočítám vás s vypětím všech sil. A navíc taková těžká témata. Mám to trochu jako PetraK, moc mě mrzí, že vám nějak nemohu pomoc a že to s tou pomocí od odborníků není jednoduché. Mám kamarádku a její 17tiletá dcera se už dlouho poškozuje, byla i na léčení a vím ,že je velmi obtížné najít vhodného a dobrého psychoterapeuta, zvlášť dětských je málo. A pak je ještě problém, aby si ti dva sedli. Tu dívčinu znám, jezdila a jezdí teď už jako praktikantka s námi na tábor. Ačkoliv tam vypadala spokojeně, tak jsem po táboře zjistila, že si stejně ubližovala, skrytě, aby to nebylo vidět. Byla jsem z toho hodně nešŤastná, vůbec netuším, jak a jestli by ji člověk mohl nějak pomoc.
                                        S tím objímáním to je taky zvláštní – já nejsem objímací, u nás to nebylo zvykem, neznamená to, že bychom se doma neměli rádi, měla jsem úžasné rodiče a mám bezva sestru. Ale pokud to někdo potřebuje, tak mi to nedělá potíže. Zrovna výše zmiňovaná kamarádka (a zároveň kolegyně z práce) občas přiběhne, že nutně potřebuje obejmout, protože jí je ouvej.
                                        Petrs – vy jste se byli procházet poblíž, v „mých“ končinách, co převaláci, byli? Ano jezírko tam opravují přítok, odtok, nějak to už nefungovalo. My byly s Emčou v Hudlicích, na Hudlické skále, na Vraní skále, ve Svaté na jídle (doporučuju 🙂 ) a zpět do Hudlic přes Obecnou skálu.
                                        Na všechny myslím, ačkoliv většinu z vás neznám osobně, mám pocit že vás znám lépe, než některé své kamarády. Ale možná to je ode mne drzé a troufalé

Attachments:
                                        cernej caj

Asteris
                                          Ja myslim, ze to mas spravny pocot, jdme tu svet ve svete:)

MirkaD
                                          Ale vubec sme si to nerikali, neboj:) yla s tebou sranda a uzili sme si to, akorat jak me pobolivala hlava celeh den tak se to po prijezdu dkmu zacalo rozjizdet do migreny takze horka sprcha, do tepla, pustit si film walter mitty a jeho podivuhodny zivot – fakt moc hekej film, protoze muz jel na dilmu vyrezat ty psi dvirka, at nemusime mit porad pootevreno ven – feri tema dvirkama vel. M uz neprojde, sme davali vetsi, asi to pro ni neni uz komfortni ani jak se rozsirila ani aby se tam vmestnala.

A jinak sem vcera asi 40 minut cvicila lehce na cely telo ale dosy drepy a ta vystava byla ve 3 patre zamku takze schodiste 2x delsi nez do beznyho 3. patra a musim rict, ze nozky me dost bolely, mirka me dorazila:D

Vsechky, co vcera vyrazili chvakim, ja su ostuda.

Thielli
                                          Ja uz se k tomu vcera nedostala, tak holt musis trochu cekat jako trest za absenci tech mir:D

Thielli

MOZEK MĚL EVIDENTNĚ PRÁZDNINY

Mirko! je skvělé, když jede občas mozek na prázdniny, každý si potřebuje odpočinout… a víš, kolik mozek potřebuje energie? Nejvíc! nejvíc z celého těla. Já svůj mozek pravidelně zapomínám na nočním stolku, tak proto mám tak veselý celý život.
                                            No a zrovna v sobotu se mozek ztratil v lese. Černá začala kulhat… prohlídka nohy, prohlídka tlapky… nic. Nic zabodnutého, nic krvácejícího, drápky nezlomené… a kulhala. Tak ještě jednou, ukaž kopýtko, ty naše hromádko neštěstí… krásně neporušené polštářky… jedna, dvě, tři čtyři, pět malých a jeden velký… jedna, dvě… pět?!… có? pět malých?!!
                                            Ten pátý malý byl žalud zapasovaný uprostřed prstů. 😵 byl zčernalý, vypadal úplně jako polštářek.
                                            Podívala se na mě, že mě chápe, že ona má taky potíž s chápáním a že doufá, že od dneška už jí nebudu říkat „naše milovaná blběnka“.

Asteris
                                            ten strakatý pes na strakaté skále je boží! nádherná!
                                            škoda jen, že jste jí hrozili tou napřaženou želenou tyčí, aby tam vydržela na focení… 😄

• Odpověď byla upravena před 1 rokem a 2 měsíci uživatelem Thielli.
                                          Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 941. až 960. (celkem z 1,574)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.