Kecací Vánoce 2023

Fóra Ostatní Kecací Vánoce 2023

• Toto téma obsahuje celkem 1,573 odpovědí. Do diskuze (19 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 1 rokem a 1 měsícem.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 761. až 780. (celkem z 1,574)
  • Autor
    cernej caj

Vlc pro android? Neznam.ale nedelaj ho blbci…

Buko neznam, tak snad to nezapomenu:D muz nema.mit o vikendu hrani:)

Thielli

černejčaj
        kdepak kapky a jemné přípravky, to na nás nefunguje bohužel vůbec. hnědá je v tom asi po mně. Dvě čtyřstovky brufen jako základ, když bolí hlavička…

Petrs01
        jako já vím, že jsem se tě tím bíglem dotkla, vím to. Vím to každou větu, kterou teď o tobě čtu. Bígla měli sousedé pod námi, byli to „pejskaři“ z opačného konce světa než je ten tvůj, pak jsem potkávala paní na Smetance s bíglem a ta mi řekla, že bígl je diagnóza, že už má třetího 😄…
        ale fakt je to mé provinění tak zlé, že si mám přečíst ještě o tvých dogputováních a tím si nechat vyfénovat poslední loužičky sebevědomí, které mi ještě leží v mozku? 🙄
        ono stačí, jak mě bolí nohy, když čtu mawenzi.
        Ony mě ty nohy totiž bolí, i když jdu v noci čurat.
        Jezdila jsem divokou vodu a to i v zimních měsících. Bylo to ještě léta páně 19… už nevím. Na neopren jsem neměla, nosili jsme vlněné hadry. I tak jsme se někdy navzájem museli na konci tahat z kajaků ven na sníh, protože jsme drželi tvar. Pak jsem taky hrála mnoho let basket, takže kotníky, kolena a otočené prsty na rukách. No a k tomu ostruhy na patách jako pravý rytíř.
        Takže dnes už jen posilovna. Ráno vstanu a celý den průběžně přenáším čtyřicetikilové závaží. Občas si přečtu článek „Jak zhubnout po padesátce“ a shledám, že je opět mimo mé schopnosti návod dodržet. Endorfiny vyplavuji pouze při pohledu na své pesové, když vidím, že jsou šťastné.

Petrs01

a to i v zimních měsících

tak jo, řekla sis o to 😀
          článek o vodě

Thielli

řekla sis o to

´

černejčaj
            prosím o smazání profilu, právě jsem s brekem utekla od počítače.
            Zalezu pod zem a už NIKDY nevylezu.

ps. Neujal by se někdo dvou pudlů?
            edit: Přidám k nim: zimní obleky, pláštěnky, strojky, nůžky, botičky, kartáče, vodítka, obojky, reflexní nákrčníky, postroj, šest pelechů, boudu, průkazy původu, bednu sušeného masa, chatu na Berounce a jedno neotevřené balení Alavis Calming.

• Odpověď byla upravena před 1 rokem a 2 měsíci uživatelem Thielli.
            PetraK

Thielli
              Zalezu pod zem a už NIKDY nevylezu.

ale di Ty, to bychom tu byly zalezlý každá před ostatníma. Však každej z nás má něco, co jinej nemá. 🙂 Já třeba mám – no teď nevim co, asi přebytek sebevědomí 😀

Petrs01

Thielli, vidím, že je vlastně dobře, že jsem přestala psát 😀

Petrs01

Já třeba mám

skvělého muže přece! 😉

Thielli

PetraK
                    já už normálně naživo zalezlá jsem dávno. Jsem myslela, že tady se to nějak ztratí. Ale prd. Tohle místo je pro sebevědomí horší než ten svět. Ten je alespoň plný líných nefunkčních kusů. Ale tohle všechno tady?

Maya

spis je to tak, ze nekteri si nahamounili vsechno a na nektery ostatni jako ja nic nezbylo 😀

Thielli

Thielli, vidím, že je vlastně dobře, že jsem přestala psát

Ne. Myslím, že je úžasné, že je někde to tvé bytí zaznamenáno.
                        Jenže ty víš. (Už proto, jak dokážeš ty pséky po krůčkách vyvádět ze tmy na světlo.)
                        Když má člověk před sebou reálně úspěšného člověka, je to ta nejlepší motivace. Ale když tady sedí pohromadě celé výkonové božstvo, pak je to přesně opačně. Jeden je úplně nešťastný, jak málo ze sebe dokázal vytěžit. 😌

• Odpověď byla upravena před 1 rokem a 2 měsíci uživatelem Thielli.
                        Petrs01

nic nezbylo

ale určitě jo, akorát nejsi takový grafoman a chvástal 😀
                          A Thielli je na tom určitě podobně.

Jinak já samozřejmě jsem líný nefunkční kus – akorát to maskuju. Taky proto jsem zas potřebovala bígla – abych se aspoň trochu hýbala.

edit: Jo a jasně že to vypadá jinak, když to čteš takhle najednou. Ale jsou to úspěchy za 20 let života. A za většinu úspěchů může neskutečnej pes, kterej byl… no prostě neskutečnej, jedinečnej, vysněnej (a občas na zabití).
                          A přece nebudu hlásat do světa co všechno jsem podělala!

• Odpověď byla upravena před 1 rokem a 2 měsíci uživatelem Petrs01.
                          PetraK

Petrs01
                            skvělého muže přece! 😉

no tak to bezpochyby. Kdyby nebyl skvělý, tak už dávno leží pohřbený někde v tý díře, co vykutal 😀 , páč přežít to meziobdobí, kdy byla díra čerstvá a já chodila domů jak do kurníku bylo hrozný 😀 I přes to, že mi bylo jasný, že to je zapotřebí udělat.

Thielli
                            já už normálně naživo zalezlá jsem dávno
                            což je ale škoda, resp. tady by to byla škoda, protože někoho tak empatického není dobře schovávat pod zemí někde v bunkru.

MAYA
                            na nektery ostatni jako ja nic nezbylo
                            CO KECÁŠ? VÍŠ JAK DOBŘE UMÍŠ HLEDAT VĚCI? To já neumim! tak kušuj. a jak hezky vyšíváš a tak.

Zlata

Celý dopoledne (teda s přestávkami) jsem hledala název té detektivní série co psala Maya .Tak mám,jedu na nákup,do knihovny,tak uvidíme co budou mít Ještě tam mám připsanou knížku co mi napsala Mamut.
                              Tak jedu ven.Mám přichcíplou rampu,tak to bude zajímavý .
                              Dočtu vás v noci.🤓

• Odpověď byla upravena před 1 rokem a 2 měsíci uživatelem Zlata.
                              Thielli

PetraK/Peters01

…empatie říkáš? eh? no, zrovna dnes ráno mě napadlo, že jsem sice přiznala Petrsové ten přešlap, nicméně ze mě za celou dobu nevypadla poctivá omluva.
                                Takže teď: Promiň, prosím, mrzí mě to.

no a když jsme u těch skvělých mužů – radím ti dobře, paní Zrzavcová, když bude bouřka, koukej si svého Davida strčit do bezpečí. Dnes je to asi tak 25(?) let, co si pro jednoho mi blízkého báječného muže poslali z nebe blesk.

Petrs01

Promiň, prosím, mrzí mě to

ježiš co? Probůh dyť fakt není za co se omlouvat! Co si obecně lidi myslej o bíglech vím, proto to ráda bořím, proto měl Barouš zkoušky poslušnosti, ale nehodlám tě při prvním setkání ukamenovat že sis dovolila napsat nelichotivě o bíglovi. Maximálně na tebe toho bígla poštvu 😀

Thielli

Maximálně na tebe toho bígla poštvu

…to se naštěstí asi jen tak nestane, protože já vám NIKOMU NIKDY v reálu neukážu, jak jsem s pséky marná. (Kdeže v Praze to bydlíš a venčíš?)

Petrs01

bydlíš a venčíš?

bydlím u Ládví, venčím kdekoliv – co děláš o víkendu? Potřebuju socializovat bíglovou.

Thielli

u Ládví

UF !!! tak to je do Prahy 10 daleko. uf uf uf.
                                        Socializovat tvojí skvělou Pixli s mojí nešťastnou startovací ASOCIÁLKOU hnědou? To Pixli nemůžeš udělat.
                                        O víkendech jezdíme vždy někam do lesa… Hřebeny, Klánovice, Hlavenec… v lese v Hlavenci je to super. Pískové podloží, méně zvěře, žádné cyklostezky…

PetraK

Petrs01 a Thielli
                                          Maximálně na tebe toho bígla poštvu 😀

aby jí, celou sežral! Pardon ne Thielli, její pamlskovník 😀 😀 😀 😀
                                          Páč todle, to je vyloženě nebezpečnej bígl 😀 😀 😀 pomooooooooooooooct Piksle sežrala Thielli, jehehééé!

Thielli
                                          Dnes je to asi tak 25(?) let, co si pro jednoho mi blízkého báječného muže poslali z nebe blesk.

nene?? to nenee! To je mi moc líto, Thielli, protože báječných mužů je opravdu pomálu (ne že by báječných žen bylo víc, důkazem jsem toho já, kterou fásnul nebohej Brtnik) To je prostě hrozný, hrozný. Jediný čím si v týhle situaci může člověk pomoci, o co se tak jako může belhavě opřít je myšlenka, že byl tak hodný a opravdu báječný, že se tak razantním odchodem vyhnul pozdějšímu nějakýmu trápení.

Thielli

Piksle sežrala Thielli, jehehééé!

Kdyby Pixle sežrala Thielli, bude minimálně torze žaludku. Anebo průjem z přemíry pozřeného sádla. Musela by nejdřív nacvičovat třeba pozřením celého tuleně.
                                            A kdyby se přiblížila k pamlskovníku, měla by hnědá infarkt. Má ho pokaždé, když dám jinému psovi.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 761. až 780. (celkem z 1,574)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.