- Toto téma obsahuje celkem 1,573 odpovědí. Do diskuze (19 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 1 rokem a 1 měsícem.
-
AutorPříspěvky
-
4.1.2024 v 13:25 #163756
Petrs01
někam do lesa
Hřebeny máme přes celou Prahu, tak tam tolik ne (ale viděla jsem tam losy!), Klánovice teď budou takové divné po tom střílení, Hlavenec potvrzuji, že je super, celé ty lesy tam. A ještě doporučuji Milovice, obejít si tu zadní oboru. Neslibuji nic, ale zatím pokaždé jsme něco viděli zblízka a i kdyby ne, tak je to příjemná procházka (když teda není bahno až po kotníky).
4.1.2024 v 14:04 #163757cernej caj
Thielli
Mas smulu ze z telefonu je pruda a na pc na to zapomenu:DAle taky te muzu zalozit rucne treba jeste 2x omylem:D
Maya
Zkuis jeste aimp, ten me napadl ale google play mi ho nenaslenpac na pc je taky dobrej ale kamos mi ho jeste explicitne doporucil. Takovy oranzovo cerny kulaty logo.Zlatka
Doufam, ze trochu pokecas:)Dneska prisla kolegyne, ta synpaticka , tak sme zapredi hovor a pry si me s PAS spojila prvni den v praci… hm, sem ji rekla, ze je dobra, ze ja to vim o 3 dny dyl nez ona:D
4.1.2024 v 14:12 #163758cernej caj
Thielli
Proti petrs01 su i ja pomala, lina a skoro nic neujdu:DTo co ja sla 10 dni nalehko (po ubytkach bez spacaku), to ona sla 4 dny natezko (spala v lese) 😀
Ja 20km/ den
Petrs 50km/ den 😀Jo a k smrti nenavidim plavani v jakekoli vode, ale pokuf se mam.hecnout, tak pod 25°C nejdu:D
A pripomela jsi mi jak jsem.asi 10.3 v 5°C splouvala na plastove palave svitavu a zapichli sme se mezi dva sutry, vyklopilo nas to proti proudu a proud naplnil palavu… my po prsa ve vode tesne kolem 0 sme se snazili asi 15 minut tu lod dostat ze zaklineni a dojet k prvjimu odvozovyku stanovisti. Mela sem na sobe maskace a bavlnenou mikinu:D stacilo mi to presne 1x v zivote a nechapu, jak tebr to mojlo tahnout opakovane. A do divoke vody gych se silene bqla ze mi treba uplavou bryle, to by byla asi ta nejmensi starost:D
4.1.2024 v 14:23 #163759Petrs01
spala v lese
nee, v autě, takže taky nalehko. A v tom autě jel Peťan a dělal mi full service 😉
A za půl roku jsem si to dala znovu a teď o velikonocích chci tu delší verzi.Čajík kecá, šlape rychle, akorát hodně fotí a kochá se a poslední dobou se ráda fláká po ubytkách.
Jo a já byla do třiceti neplavec, jakože úplnej, ale vono samo se to jaksi zvrtlo.4.1.2024 v 14:49 #163760PetraK
mám mžitky z čísel, už se mi to slejvá, jak v tom furt brouzdám, tak přestávka že co budu vařit, chtělo by to nějakou inspiraci….. a vypadla na mě u receptu tahle paní prasnice? 😮 u tý bych opravdu chtěla stolovat, aby mi naservírovala kuře , fuj a ble to se mi neudělalo dobře z tý představy, že půjdu někam na návštěvu a bába tam bude v kuchyni provozovat tohle s jídlem, který mi pak dá.
paní prasnice se snaží zaujmout níže v textu
4.1.2024 v 15:19 #163761cernej caj
petrs01
kdyz ja se proste bojim sama v lese… tak mi nic jinyho nezbyva:( ale nevim, jestli to nekdy dokazu odbouratPetraK
ja su zmatena, vidim kure a ne prase? a taky tam nejsou zadny fotky, abych si to predstavila tak je to takovej blbej navod 😀4.1.2024 v 15:26 #163762PetraK
černej čaj
tam dál v textu je pak vídejo a tam nějaká emerická?? kráska 😀 vybalí přinesený kuře, rozmatlá ho v pytlíku a pak to tu směs, z který vyndala /podle mě navíc jen ty velký kosti, ty malý už tam nenajde a nebo se tam musí hrabat ještě intenzivnějš, než se hrabe/, tu rozpatlanou směs, která už nemá s kuřetem nic společnýho jde servírovat. Výborný opravdu. jako siláž bych to viděla.
4.1.2024 v 15:38 #163763cernej caj
aha, na videa nechci plytvat data… takze ty zasadne nikdy nesleduju 😀 ja sem taky premyslela, co ty maly kosticky:D tak jo, dobry vedet, ze mi nic neuniklo 😀
4.1.2024 v 18:06 #163767Thielli
POCHVALA VŠEM
dnes jsem zde vyvěsila nabídku svých psů a přidala k tomu i zdarma nějaké to vybavení včetně chaty. A neozval se nikdo, že bych chtěl jen to vybavení nebo jenom něco z toho vybavení. Toho si cením.
Kdysi jsem totiž – poté, co mi v cca 7 letech odešli postupně všichni čtyři morčecí kluci – nabídla na bazoši za odvoz morčatárnu. Co si budeme, byl to krám velký, morčatárna byla totiž původně trojdílná šatní skříň IKEA, jen položená na bok a zbavená dvou dveří. Tak vznikla dvě patra, každé s výběhem 170×60 cm a dole byl zavírací díl na všechny ty krámy kolem. A k morčatárně byla samozřejmě zdarma i komplet výbava. Domky, misky, prolézačky napáječky, obří balík hobliny i sena…
a co myslíte? Kolik lidí se mi ozvalo, že chtějí zdarma jen všechnu tu výbavu… no, málo jich nebylo.4.1.2024 v 18:18 #163768Milena z Prahy
Chacha 😁. To mi připomíná paní, která si k nám kdysi přijela pro hlubokej kočárek po mým synovi. Pár stovek jsem za něj chtěla, byl v dobrým stavu. Ona, že chce slevu, bude ho mít jen na vožení dřeva na chatě. Dostala slevu – a řekla si ještě o peřinky 😀. Dala jsem jí je.
4.1.2024 v 18:29 #163769Petrs01
na vožení dřeva na chatě
no vidíš a mě bylo blbý říct paní, že v tom kočáru budu vozit psa 😀
4.1.2024 v 18:30 #163770cernej caj
Milena
aby to drevo neposkrabalo kocarek, ze jo:DThielli
tak to musim pochvalit kachnu, ona totiz ode me chtela morceci domecek a ani ji nevadilo, ze uz k tomu dalsi vybaveni neni 😀 (no mozna tam byla napajecka, ale vubec ji to neurazilo:D – sem mela dve asi holky, packu a edu (pracku), ale bohuzel umrely brzo a ten domecek sem koupila tesne z jara, kdyz odesla i eda:( tak si ho nikdy ani nevyzkousely.jo a vcera sem cestou na masaz sla parkem a bylo otevreno ke kralickum (je tam tezka technika na udrzbu parku a tak a pak kleci) a ti kralicci jsou tak heboucci… mozna, ze az to nebude na psa, poridim si kralicka 🙂
4.1.2024 v 18:54 #163771cernej caj
sem takhle feri kupovala v sekaci detsky teplacky na tu nozku po operaci a pani prodavacka tak mile rika „to mate na holcicku, ze“ tak rikam „na holcicku“ protoze ferinka je holcicka 😀 ona to rekla tak hezky a nezne, ze sem to proste nemohla vyvracet 😀
4.1.2024 v 20:03 #1637724.1.2024 v 20:33 #163775Petrs01
Večerní záznam.
Chytrá hnědá!
Vždycky jsem tvrdila, že není chytrej pes ten, kterej ti postopadesátéšesté přinese aport, ale ten, který ti podruhé řekne, že když to chceš, nemáš to zahazovat 😀
Začínám tu tvoji hnědou milovat 😍4.1.2024 v 20:39 #163776Fifi
Bryvecir vespolek,
teda tady bylo dneska pocasicko, blefuj. Hlavne poryvy byly dost nechutny, kamosce to ted v podvecir vyvratilo dvere u tranzita, kdyz vystupovala, velkou radost mela…
Thielli
Veslovaci trenazer mam, Insportline Amazonian, vlastne mi tak nejak zustal od kamose. V soucasny dobe mu Pepin vohlodava suchy zipy na slapkach, trenazeru, ne kamosovi. Takze jsem na tom s jezdenim asi jako ty, ja nemela sil, kdyz bylo Troldikovi zle, ted me zase nepusti zada a novej vorech. To jsou pekny vymluvicky, vid. 🙂 Potrebuju se hejbat jak prase drbani, posilit bricho, stred tela, mno, po soucasnym vypadku zadovym se na to halt uz budu muset vrhnout, neni jiny cesty.
Alavis Calming mas Strong nebo normal? Treba by si ho odkoupila Mirka pro Zeryka, nebo Esuska pro Taliprtku? Kdyz by nemely damy zajem a tobe by to melo zustat doma lezet ladem, muzeme se domluvit – pro Pepina se tu a tam pulka bobule hodi. Ale ja to tu sezenu v klidu po meste, to jen kdybys to neudala jinde.
Mne zbylo po Trolitkovi 2/3 baleni AminAvastu, coz je na ledvinovy selhavani, skvelej preparat. Nemas v okoli nekoho, kdo to psovi dava?Esusova
Nechceš mu tady udělat koutek – jako že Pepinovo fórum
To neni blbej napad. At to ma, zmetecek, pekne pohromade. Zalozim si tu neco, dik, jen co zada vic dovoli psat a fotit a tocit, vrhnu se na to. „Rychlý pruhy“ 😀 jsou genialni nomen omen, bych radsi brala tu poklidnou Šipku. 🙂
napadlo mě, jestli bys nechtěla něco sepsat o svých zkušenostech s CBD
Ja bych toho chtela sepsat… Jen neni porad nalada, ted ani zado psat nedovoli. S CBD mam zkusenost kratkou, Troldovi zabiral na jeho stresy hodne podobne jako Calming. Pisu si do blocku dalsi zalozku tedy. 🙂Zlatko
Jak nakup a rampicka, slo to?Dneska byl Pepin opet obalen hroznem pubertaku, tentokrat drsny holky z ucnaku. Se z nej total roztekly, jedny vyskubnul kus vlasu, druhy malem ukrad brejle, ale ja je varovala. Ruzice ho dneska tahala za volnou kuzi po podlaze, jsem zvedava, jestli v utery najde vetka cip. 😀
4.1.2024 v 20:58 #163777Thielli
Petrs01
Vůbec nepochybuji, že ty bys hnědou zvládla s prstem v nose a zároveň by tě ona bavila. Ona je hodně chytrá, tu svou ovčí hlavu opravdu používá. Kdyby neměla ten pudlí vzhled, zamilovala by ses, tím si začínám být jistá.Fifi
Já ten Alavis nabízím zadara. Já věci moc neumím prodávat. Jednou jsou to pro mě utopené náklady a udělá mi radost, pokud to použije někdo jiný.
S ledvinami nikoho neznám, vím, že jsi se o tom zmínila už na Chovu, myslím…Pepin opet obalen hroznem pubertaku
…no, taky mám zážitek s hroznem puberťáků. Kdo jiný než zase hnědá. Takhle k večeru se nadšeně běžela mazlit k partičce puberťáků, oni na ní ťuťu… tak letěla, protože lidi miluje…
No a pak se najednou rozběhla ke mně, byla úplně vyděšená… oni jí celá záda postříkali voňavkou.
chtělo se mi brečet za ní, drhla jsem jí ve vaně snad hodinu a stejně toho byla plná ještě týden.čajík
jj. králíček je skvělý. rozkousal všechny kabely, půlku knihovny, několikery boty, novou kabelku… denně obcoval několikrát dlouhé minuty na plyšáku a dožil se u mne také krásných sedmi let.- Odpověď byla upravena před 1 rokem a 1 měsícem uživatelem Thielli.
- Odpověď byla upravena před 1 rokem a 1 měsícem uživatelem Thielli.
4.1.2024 v 21:03 #163780Milena z Prahy
Černej čaj
To je hezký s holčičkou ❤️.Thielli
Všichni psi maj výmluvný oči, ale tvoje holky to dotáhly ještě dál – mají skoro lidský obličeje 😎.Fifi
Ozvali se ty lidi, co mají ségru Pepina?4.1.2024 v 21:20 #163781MirkaD
Thielli-četla jsem tě večer na pohotovosti-dnes večer
holky mě z práce poslali na šití..no na šití to nebyl,ale je to hnusný,dostal jsemtetanovku,mám to vyčištěný,mám to obden čistit,převazovat…4krát se ptal jak se mi to stalo,nehodu mi nevěřil…2 řízance…
Martin včera,at furt neberu prášky…no tak co už…budu je brát asi až do smrti:-)(
tak moje úspěxgy-plavat jsem se naučila v osmé třídě pár metrůmdoted musímvidět,kde je dno…
a uplavu tak deset metrů,4 krát jsem se topila,na kole jezdit neumímuměla jsem v deseti letech,učila jsem se znovu skoro ve 45-hysteráky jak svina,na kolo mě nedostaneš
bruslit-neumím
lyžovat-v sedmé třídě běžky
z těláku celej život čtverky-děcka se mnou nechtěly hrát míčový hr,ani být v družstvu….
kroužky-vybíjená-pár týdnů-trenér furt řešil,že su pomalá…
kynologický kroužek 2 roky-teorie-krmení,výchova,výcvik,péče,anatomie,reflexy-z toho jsme psali testy-pár diplmů mám-jinak ze psy jsme chodily na stopy a na cvičák,kde jsme je učily přivolání,překážky,poslušnost,i obranu…
cvičák-18let
12 let výcvikářka pro malý plemena a občas pro velký-když jsem vedla víc jak 3 cvičáky za sebou nedávala jsem to psychicky,po cvičáku se mi chtělo brečet,vycuclá…
lidi jsem měla 15 a 15-dělala s něma pořadovky,přkážky-u velkých plemen
u malých poslušnost,specilální cviky a stopy…
-mí psi-Kim-kříženec MK-tvrdej,ostrej,rvavej,vyjížděl po mě
dvakrát jsem neudělala ZMMP-zkouška malých plemen minimum
kde jsou stopy,poslušnost+střelba a speciální cviky-pachové práce-revír-aportky a rozlišování předmětů
jednou jsme vylítly na stopě-30 bodů-limit je 35-50-hledal tam myši
podruhé na stopu 20 bodů-hledal srnky
2 krát závody-obojí poslední místo-zkouška ZMP1-zkoušk malých plemen prvního stupně-stopa,poslušnost se střelbou.a speciáoní cviky-revír aportky,přinášení předmětů-celkem 5 krát musel najít a přinést předmět a hlídání kabele a samostatná činost psa-že se nenechá odvázat
v 11 letch jeho 2 splněné poslušnostní zkoušky-ZOP,ZPU1-tam kromě poslušnost ještě hlídání kabele….
3 výstavy voříčku a psů bez PP-2 v Boskovicích,jedna v pLZNI-jen účast…v 11,v 12,ve 13 letech-to byl ten zdrahač v lese
ve 13 jsem ho začala učit tanec ze psem…umřel v necelých 15 letech…
Killy Zimný potok-milovaná Killynka půjčovaná-4 krát nás vyhodily ze ZMMP-3 krát na stopě,počtvrtý se bála střelby…
udělaly jsme na popátý…
ZMP1-vyhodily nás 3krát-pokaždý na stopě….pak umřela,,,,
splněný zkoušky-ZMMP,ZOP,ZPU1.BH-závody-ZPU115,místo z 20,a 11 místo nevím z kolika,,,ze 30?
a 3 místo z malých plemen-malý plemena tam byly 3….
povaha?milá,vděčná,poslušná,submisivní,všude mohla bez vodítka,s její smrtí jsem se nesmířila doted a to je to 21 let….3 měsíce u nás bydlela porodila štěnata,zůstal u nás kříženec Dux
ten ZOP-s holkou mýho bávalýho co si ho do desti měsíců půjčovala,protože já měla starého Kima,Killynku-ta byla přes půl Blanska a půjčovanýho knírače Čendu-s ním jsem neudělala ZOP-šel se honit s dobrmankou a nešel přivolat…
Dux-se mnou 5 zkoušek-Zpu1,ZMMP,BH,Fpr1,ZZO,
ZÁVODYstopařský závod-2,místo,jinak 1,místo poslušnostní závod,3 krát 2 místo,jednou cena sympatie a jednou nejlepší poslušnost-to bylo na tom sttopařským,4 místo,4,místo dle ZPU1,,4.místo-klubový závod,a 2 a 3 místo dle ZPU1
v tanci-4,místo a dvakrát kde si vzadu-štěká u toho a já neumím tancovat….
jo 2 poslední závody dal bez pravé zadníé nohy-amputace a stopařskou zkoušku taky bez nohy….
Gero-můj malý knírač s PP*ZOP,ZPU1,ZZO,BH
závody-dvakrát nejlepší knírač závodu-pohár,a nejlepší speciální cvik-hlídání předmětů-takže 3 poháry
jinak-14,místo z 18lidí,6místo z desti lidí,6místo z 15lidí,8.místo z 12lidí,5,místo ze 7lidí,10.místo ze 17lidí,14 místo z 15 lidí,
a ZPU1 jsme dělali napodruhý….
výstavy-8-jednou CAC,CACIB…JINAK VÝBORNÝ,VELMI DOBRÝ,KRAJSKÝ VÍTĚZ,A DOBRÝ-ŠPATNÁ ÚPRAVA SRSTI-BYL MOC NAKRÁTKO
povahově-línej,klidnej mazel,nálepka se separační úzkosti,mohl všude se mnou,hodně na volno,nezdrhal,neběhal….
tolik ke psům
a ted ke mě-celej život si všchno moc beru,přecitlivělá,doma mě zakazovali brečet
tady jsou taky všichni v klidu,vyrovnaní a nic je nerozhodí..
tak jsem začala před lety se sebepožkozováním-blo to rychlejší než xx hodin brečet,s tím jsem kař¨ždýho srala….tohle mě vždycky dost rychle uklidnilo…
3roky skro se léčím na psychiatrii,
když chvíli neberu léky,dopadne to jak včera
na větu*moc si všechno bereš mám alergii….
mám v prdeli,klouby,záda,-od 20 jsem se zajímala o alternativní medicínu,jezdila po léčitelích,několik let cvičím na záda,občas rehabky,masáže,kraniosakrální terapie…
do 30 let jsem chodila na revmatologii+ortopedii-nelíčily mě ani tam ani tam,
jen cpaly lékamaod bolesti…..
na invalidní důchod to není-mi řekli ve 30 a sebrali sníženou prac. schopnost-že nemůžu pracovat ve stoje,chladu,průvanu..
děti nemám,su vykastrovaná
stejně bych jako matka stála za houby-nervní.přecitlivělá,labilní…..4.1.2024 v 21:21 #163782Fifi
Thielli
Ale nene s vonafkou. 🙁 Ja teda Pepina k lidem jinak nez na voditku nepoustim, hodne si monitoruju, jak se on a oni chovaji. Navic by stale byl schopnej odejit s kazdym druhym, kdo na nej zatutututa.
Dobry zazitky s kralickem. 🙂Milo, Mysice taky takhle zlobila? Jak je vlastne na tom? Lidi od segry se jeste neozvali, chtela jsem ji volat ja, ale nebyla nalada. Jsem zvedava, jak to vypada u nich. Pepin se teprve ted, po vic jak 3 tydnech, zacina dostavat na prijem s clovekem a komunikovat.
Jo a k teho hnatam – je to pohyblivej smejdil, s Ruzici ma tu nej gymnastiku. Proslapy se mi zdaji lepsi (tukam), skelety odvadi svou praci. Ale on proslapy nemel nejak sileny, spis ma divne rostly predni nohy do sudovityho postoje, tlapicky samotny ma pekne uzavreny a pevny prsticky. On je zatim prcek celej takovej mekkej, dlouhej, poroste dost rychle, tak ho drzim ve stihly linii (4x denne krmeni) a uvidime casem. -
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.