- Toto téma obsahuje celkem 1,731 odpovědí. Do diskuze (18 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 1 rokem.
-
AutorPříspěvky
-
31.1.2024 v 13:36 #166149
Denny
Něco pro pobavení :-DDD
Pátej a šestej člen Beatles :-DD31.1.2024 v 13:52 #166152PetraK
😮
myslela jsem, že mi divně kručí v břiše. Pak to zesílilo……… to už bylo vůbec divný…….těsně vedle otevřenýho okna si sedla hrdlička a pomalu se asi chytá na jaro 😀 😀Dennyky
Kdybych měla čas, nakreslím dutohlávku s nohou, ale……to bys se mnou už přestala asi mluvit dovopravdy 😀 😀
Pátej a šestej jsou boží 😀- Odpověď byla upravena před 1 rokem a 1 měsícem uživatelem PetraK.
31.1.2024 v 14:05 #166154Maya
Denny
celej Pol 😀31.1.2024 v 14:29 #166155cernej caj
PetraK
😀 tvl snad poznas zw to neni tvy bricho:DDenny
Jednpou sem mela od appteke myslim rakytnik, ten byl takybfobrej. Me trocha ibisku neva, ale kdyz je tam samej ibisek, kyseli a na koncu aroma jahod tak je to horsi nez kdyz je tam nejaka smes ovoce i kdyz s ibiskem…31.1.2024 v 14:37 #166156Kimi
Fifi, já se bojím Golimu něco nastříkat na záda, je po operaci kožních nádorů, na jednom místě se ten nádor pořád vrací.🤦♀️😟 Náš bývalý veterinář, ani ta stávající proti Bravectu nic nemají, je to dilema, jak volit ze dvou zel. Před padesáti lety děda pudroval Harykovi záda DDT, byly z toho nějaké kožní problémy, ale spravilo se to a Haryk odešel v šestnácti letech.
Denny – úžasné kočičí trio, roztomilý Koněf. 🙂31.1.2024 v 14:58 #166158cernej caj
Kimi
Tak hlavne je to na zodpovednosti kazdeho majitele a fifi ti dava jen radu ale porad je to tvje rozhodnuti, ktery nemusis vysvetlovat… taky 14 letou feri ockoju trojkombinaci… podle me mensi riziko nez bez ockovani…31.1.2024 v 20:02 #166159MirkaD
tak dnes ranní,
včera jsme odpo prolžely s Dafíkem u audio pohádek-z káždé vím jen půlku….,
večer chvilku s Žerykem,a dát vyčurat Dafušku
dnes ranní-pečení+házení pečiva-pomohla mi kolegyně,co dělala mražák,tak jsem neměla pocit,že vyplivnu duši,což bylo fajn…
pak hlavní kasa-pod nohy jsem si dala termofor,děsná kosa do noh,když se člověk nehejbe,i když jsem ráno s hlavní kasy vabalila pidi paletku drogerky,pak už jsem se s kasy nehla,
-jooo,jak jsem v neděli měla skončit přesně ve 12-a i tak by to bylo o hodinu a půl dřív…
tak mě v tu neděli pustily ve třičtvrtě na deset-že málo zákazníků…
přitom vybalovat bylo co,byly tam nevybalené nové palety…
já v tu neděli napůl ve srandě,ale myšleno vážně-říkám zástupkyni-opovaž se mě ve středu říct,že si to musím naddělat!!
a několikrát se ptala,jestli mám jít fakt dom?
však paletyx nový tam jsou na vybalení….práce by byla,do těch 12 hodin…
néééé,běž dom…
no tak jsem šla
šla jsem dopo na větší vycházku s Žerykem-Dafík měla ty 2dny dvorkový+večer v neděli před vratový režim…
pak šlofík,pak jít k rodičům,pak zase s Žerykem..
no a co dneska,
no co myslíte??
šéf po přestávce..
Mirečko?
-noo?
víte jak jste měla končit v neděli ve 12?a končila jste dřív?
noo
tak si musíte hodinu a půl naddělat….-máte něco?
a já-nooo,vztek..
on-co jste říkala?????
já-se smichem-mě ta má upřímnost jednou zabije…,že mám vztek jsem říkala…
no tak jsem končila ve 3
-jako takhle xxx krát v životě jsem byla v práci dýl,
i o víc dýl než do 3….
ale prostě tohle bylo zbytečný..
v neděli jsem mohla být v klidu do 12,-aspon by se vybalilo,
furt bych byla o hodinu a půl doma dřív….pohoda…
a nemusela jsem tam dnes trdlovat do 3….
-no při vybalování mě začaly padat na záda balení jupíků-vody pro děti,balení po 6-brrr,kolegyně to rychle chytala,i tak páteř domlácená….,kolegyně pohmožděnej prst..
no dojel pro mě Martin
doma kapustnica
a že byl kousek ze psama..
tak jsem mu řekla,že Dafča neměla do pátku nikde šrajdat,že má léky,
jako joo,byl s něma kousek….
noi,já že půjdu po obědě vycházku s Žerykem a dát vyčurat Dafču,
no nakonec jsem po obědě-špagety carbonara-zalehla,vylezla večer…
spala jsem s pacošem pod dekou
s Žerykem jsem šla na konec dědiny a zpět+kousek směr k rybníčku a dom-strašně příšerně sychravo-brrrrrrrrr
Dafču jsem dala na dvůr vyčurat,pčřed vrata at se pár metrů projde,vyhodit bobek a dom
jen mi z terasy donesla papuče,
a už hajá-tady sse furt hajá…
Martinovi je už líp,se chce nechat uschopnit…
že po neděli má mít jedna paní tam dovču-prázdniny jarní…Kimi-vím,že tabletka je mega děsnej hnus…a třeba má Dafina ty játra z toho??
ale párkrát ji taky měla,protože tabletka na ni funguje jedna na celou sezonu
-jako nemyslím jedna celá-prostě to co má mít na 3 měíce,jí funguje na celou sezonu,
ale měla furt mega pijáků,šíííleně…..
a kapky,a všechny nesmysly nic..
arpalit nefunguje už vůbec….-smrděla po něm,mastná ulepená srst a klíštata si po ní capaly a žraly,svině hnusný krvežíznivý…
Žeryk dostává teda obojek,psi rodičů obojek,a ona kapku za krk…31.1.2024 v 20:22 #166160kachna
páteř domlácená
Jak budeš prodávat? 🙁 Lity lity
1.2.2024 v 5:51 #166161cernej caj
MirkaD
To je stejnej bordel vsude. Kolega porad neschopneka, v patek dodavka zakaznikovi. Kdo bude delat ty testy po nasazeni nevim, ale ja to nebudu a nenecham se do toho ani vmackat.Snad ty zada nemas moc, to je taky des:( natirej si to kostivalem.
Tak jetsli je martinovi lip, to je dobre ale proste chlapy… chlap proste ma vzydcky svuj nazor a malokterej ma ti sebereflexi cvicit/lip jist atd, v tom sme my zensky mnohem pricetnejsi
Ja kdysi davala nejaky citronelovy pipety prirodni mimo sezonu, az dotahli fomu blechy… takze celorocne pipetu a zdar. Nedsvam teda po mesici, ale minule ten zapitej pijak luzni byl masakr.
Jo a zdal se mi sen ze su s kamarady na vykete a sla tam po ceste puma tak sme se skrcili v krovi a ferinka pumu zahnala! 😀
1.2.2024 v 7:30 #166169PetraK
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!Gůtn tág majne líbe Kindr.
To jsem se včéra vodpoledne ohařsky poměla, to bylo krásný procházeníčko! Fšem bych to takhle přála. Udělalo se hezky, bláto se dost vysušilo a na loukách bylo supr.
Mirko D.
prosím Tě, co Tvoje záda? Říkám si, jestli to nebylo na pracovní úraz 🙁 a jestli jsi neměla jít k doktorovi 🙁černej čaj
😀 tvl snad poznas zw to neni tvy bricho:Dne, fakt ne. Z první ne 😀 . Pak už samo jo, ale to první zavrkání bylo, jak když mi kručí v břiše 😀
1.2.2024 v 8:15 #166170Maya
PetraK
se mate, u nas vcera mlha se by se dala krajet a vsude bahno bahno bahno1.2.2024 v 8:21 #166171PetraK
Maya
no však dneska to bude to samý, neboj, leje.. Každopádně já se včera taky divila, když jsme přijel dom. Tak je fajn, že jsem jim včera dala do těla, dneska se můžeme o to víc válet 🙂1.2.2024 v 9:43 #166173Maya
PetraK
jj, tady taky ted leje, jeste nevyschlo ani to od minula
ja chci zase ty mrazy a slunicko1.2.2024 v 9:48 #166174PetraK
Maya
ja chci zase ty mrazy a slunicko
no! dyk já to furt řikám, mrazy a sluníčko. a sníh. To je ideální kombinace a málokdo mi na to kejvne, páč to zas je lidem zima a štípe to a nevohřejou se, a musej se voblíkat………. a pak v létě zase je moc horko, …………
No zas na druhou stranu můžem být rádi i za to že prší. V létě se nám po vodě bude zatraceně stejskat.1.2.2024 v 9:53 #166175Denny
Morgen,
u nás liják a ledovka po ránu, hubu jsem si nerozbila 😀Mirko
chjo jak ti je?čajdo
jo Apotheke jsou fakt dobrý čajíky 🙂Já jsem včera udělala výborný pozdní oběd, podle Kamu Pho xao bo jednoduchý a opravdu jsme si pochutnali, tohle je přesně to, co mám ráda. Potěšilo to voko i chuťové buňky A chystám se na Sushi to mám taky rád 🙂
Ták kdo přijede na voběd?
1.2.2024 v 9:55 #166179PetraK
Dennyky
u nás liják a ledovka po ránu, hubu jsem si nerozbila 😀tak hlavně, aby ti ji taky nerozbil někdo jinej, třá když na něj béš drzá, že jo 😀
ledovka u nás tentokrát nebyla.
Ták kdo přijede na voběd?JÁ! 😀 A dám si jen Pho bo, sůši nemusim, pho bo po hektolitrech 😀
1.2.2024 v 10:11 #166180Denny
PetraK
třá když na něj béš drzá, že jo
jááá drzááá? Si mě s někým pleteš 😀A dám si jen Pho bo, moc ráda Denyky vaří když má pro koho a když chutná 🙂
Gut tutok poblífku musím ještě vyzkoušet, o víkendu 🙂
1.2.2024 v 10:19 #166181PetraK
Dennyky
jááá drzááá? Si mě s někým pleteš 😀ne vůbec, vůbec 😀
Jediěn, že bych si tě spletla tady s protivným kolegou evidentně v přechodu, kterej se včera choval tak, že jsem si stála sama na sobě, abych to neeskalovala a s kterým mi dochází už trpělivost. Až to bouchne, bude fakt valit bulvy, zatím prostě nechci dělat dusno. A navíc jsem si včera hezky řekla: Kdo seš ty?Protivná hrouda s velkým břichem, která ostatní tak leda prudí, zatímco já mám KNÍŽKU, věc, která dělá lidem radost, takže ty seš nýmand. (ale dlouho už mě s*át nebudeš 😀 )
Pho bo je poliftka, která postaví na nohy i mrkvolu. Kdybych k tomu nepotřebovala tolikatě věcí, taky bych ji uvařila, páč ji máme rádi oba.
1.2.2024 v 10:24 #166182Denny
Ano dobře sis to řekla…
Ale někdy člověku ta trpělivost prostě dojde..
Ne jen tvá KNÍŽKA dělá lidem radost, víc to rozvádět nebudu, abys nebyla nafrněnááá 😀Takže pro příště žádná kapustnica, ale Pho bo 😀
1.2.2024 v 10:34 #166183cernej caj
Denny
Jestli ty ses neminula povolanim:D vypada to apradne, sama zelwnina to miluju a tyhle nudle kupuju taky:DZadny slunicko! Tady ve skleniku otocenym na jih!
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.