Kecací nový rok 2024

Fóra Ostatní Kecací nový rok 2024

• Toto téma obsahuje celkem 1,731 odpovědí. Do diskuze (18 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 9 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 561. až 580. (celkem z 1,732)
  • Autor
    Denny

Morgen středeční,
      včéra bylo hezký počásko, až na ten vítr u nás…
      Jdu vás trochen postrašit, se mi povidla foto netopýrůch všech třech dokupy 😀

Attachments:
      Denny

A taky jsem vyfotila Koněva jak bivakuje a Cairušku, která lozí po poličce v koupelně.
        A takhle Koněf a Balbínka okupují Romana.

Včera nastoupil pan inštalatér, dnes to prý dodělá, čikovnej kluk.

Attachments:
        PetraK

JŮ-HELE NEDĚLE………TEDA DENNYKY 😀

ta první fotos to je jak na etiketu prastarýho vína, co se prodávalo za komundíty – jmenovalo se to Tři grácie 😀

ad Caira – nemá takový to třetí víčko? To dole?
          Koněf boží jak tam chudera na tý dece mezi dveřma…kdy už se pude domů? 😀

Denny

PetraK
            NÉ TO NENÍ TŘETÍ VÍČKO, TO JE PROSTĚ HODNĚ VIDITELNÁ BLANKA, PÁČ JE TO CIGINA 😀

Tři grácie mně zas připomněly ten obraz co malovala Míla.

…kdy už se pude domů?
            no chuděra ještě nejmíň měsíc 😀
            A navíc to tam chudina ani nepozná…
            Vždy když jdeme z venku, čeká u dveří dole, tak jí říkám mazej nahoru…
            Až se to naučí, budeme bydlet dole 😀

Fifinoo
            Pepin je krasavec.

Thielli
            jů tak ty dnes letíš, tak krásnou dovolenou, ségra dnes letí na měsíc na Maurcius, tak dostala za úkol přivézt mi Kardamon, Vanilkový lusk nebo tričko s vyhynulým ptákem DODO 😀

čajdo
            tvl co to máš za pracovní dobu? 🙁

Kuskus

Ty tři ušounky bych si dala na tričko zase já. Furt na ně čumím. 🙂
              Ale pozor Konývka je taky krrrasavica! Má moc pěknou kebulku.

cernej caj

PetraK
                Rohlik zasadne nenosi, aj kdyz sme mela bederku v riti tak mi vyhodil baleni mlik na zem.a.tech 60m + pesky do ruhyho patra si to tahni ssam, kdyz sis to tsk blbe objednala:D a ty pises, ze to po nich nechces? Ale oni kyz t nedelaji, tak to po nich nemuzes aji chtit:D

Denny
                Paradni bivak!

PetraK

černý čaj
                  tak u nás teda nosí. nebo nosil by, ale ani jeden z nás to po nich nechceme. Máme vždy dost těžkýho.

Dennyky
                  VIDITELNÁ BLANKA, PÁČ JE TO CIGINA
                  aha! Jsem netušila- jen jsem koukala, že máteř a tetka to nemají. co je cigina?

Až se to naučí, budeme bydlet dole
                  a tam to nepozná, takže se prostě zblázní 😀

Maya

cernejcaj
                    u nas teda rohlik nosi a maji to snad i v podminkach ze musi, tak pak musis dat ridici mracouna a priste uz ti to odnese

Maya

a chudak Konef je koukam furt v cizim a az se vrati do sveho, tak bude zase v cizim, ma to tezky zivot

cernej caj

Jako vetsinou si tonodnesu ale on jeste bzdy zastavil na opacmym koncu parkoviste, takze pres celej parkac i na 2x kdyz sem to neunesla a.treba v chcancu super, protoze pro nej je zayezko tech 50m ke vchodu dojet autem:D

Maya

cernejcaj
                          no pak tam mas moznost dat mracouna a napsat proc, bych to udelala
                          ja vzdycky vezmu co poberu a zbyxtek si necham odnest k brance a on se mi vzdycky jeste vnucuje, ze to hodi az do baraku, takze mu pak dam vzdycky hezkeho smajlika

PetraK

černej čaj
                            přesně jak píše Maya
                            napsala bych jim to. není to služba levná a ten odnos máš až domů. Je to placený takže na to máš nárok a tudíž bych napsala do hodnocení, že se mi to stává opakovaně a že prosím o nápravu. Fertig.

Denny

Kuskus
                              joo ušatky jsou fajn, úžasný povahy, jsem ráda, že je mám ikdyž mě spousta lidí odrazovala…dělají prostě spolu s Koněvem domv domovem, takový to útulno, když člověk příjde z práce…a v neposlední řadě jsem ráda, že žijeme s Romanem.
                              Má moc pěknou kebulku.
                              ano krásnou a prázdnou, jako pánička, takže ona za to vlastně nemůže 😀
                              Včeara to byl rok, co mu dávali novou kyčel, od té doby má takové dost hektické období, až bude hotový byt snad se to trochu zpomalí…ikdyž pak už bude zase nově zahrada :-DDD

PetraK
                              co je cigina?
                              Žanda 😀 ČERNOŠKA

takže se prostě zblázní
                              nevím, jestli to jde ještě víc

ČAJDO
                              jo bivak super, bydlelo by se mi tam hezky, máme hezký výhled, až na ty schody teda…se divím, že jsem si ještě nerozbila hu*u, když jdu s Koněvem občas v půl 3 čůrat ven :-.D

Asteris

Tři netopýrci, pardon grácie jsou úžasné, a Koněv taky.

Denny

A ještě včerejší rybníček, zahrada (focena od místa k parkování) a jedna kozí nóžička, která se mi vloudila na mechové foto

Attachments:
                                  PetraK

Dennyky
                                    a v neposlední řadě jsem ráda, že žijeme s Romanem.
                                    Má moc pěknou kebulku
                                    .

už si mu to řekla?

Žanda 😀 ČERNOŠKA
                                    jo dík , tak to jsme tam, kde s ciginou 😀

rybníček a kozí haxna suprrr!

Denny

PetraK
                                      už si mu to řekla?
                                      né, u něj hledám ten pahrbek geniality (který prý kdysi měl) ale nenacházím

no prostě cikán černý cikán

Jinak co jako vernisáž? Jsme s Mílou nezapomněly!

Petrs01

fotka nohy s dutohlávkou nemá chybu

cernej caj

Denny
                                          To verim, vy mate na chodbe vic bot an kazdym patre nez mista:D

A trojka cicin je uzasna fotka, ta se ti moc povedla a kozi nozka s mechem hrebicakem co si nepamatuju zasadne nazev je luxus tez.

Tak sem si vyzvedla ten caj, maji to i se skladem, naturavita jsou jedinej dovozce a v kednu konci s dovozem. Tikam skoda, kamaradka mi koupila k vajocum na trhach a je to jedinej ovocnak, co mi fajt chutna, ze neni kyselej… pani hned vedela, ze na vanocnich:D mila, jeste mi prihodila 4 krabicky poskozeny za smesnou cenu a dala par caju na ochutnani

Denny

Petrs01
                                            díky

čajdo jo ty čaje jso kyselý páč je skorem ve všech Ibišek, blé…já kupuju
                                            třeba čaje od Apotheke https://www.grizly.cz/apotheke-caj-limetka-a-grep-20-sacku?gad_source=1&gclid=EAIaIQobChMIy-Tyy9GHhAMVWWxBAh1zXwioEAQYASABEgJ_OvD_BwE
                                            sice je tam taky ibišek, ale chuť super.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 561. až 580. (celkem z 1,732)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.