- Toto téma obsahuje celkem 1,731 odpovědí. Do diskuze (18 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 1 rokem.
-
AutorPříspěvky
-
25.1.2024 v 10:30 #165657
Maya
probehly tady basne, tak treba se nekomu budou libit cinske
https://www.buchtik.eu/Cina/nazpv.htm25.1.2024 v 10:41 #165659cernej caj
Denny
No prave, elektrikare musis mit elektrikare, to neni jak oblklady do koupelny, co udela sikovnej pribuznej…Tak super, ze druhy botky se uz podarily:)
PetraK
Mam nak blbe proporce, ja nemam tlustej vrsek a hubeny nohy:D tezkotomazni mamut hy se na takovejch tyckach zlomil:D ale zas treba to vertikalni plavani je dobry, to kazdej neda:DJinak esuska mi prislibila starsi nokii, co nepouziva, presto vypisuji konkurz na NOKII
(odesli mi 4 za poslednich asi 10 let, takze nejaky do zasoby beru). Baterka nemusi byt funkcni, tu koupim, nabijecku mam tenkou i tlustou, kdyby nekde lezet mobil bez nabijecky. Ale nokia by mela mit krom nabijeciho konektoru i microusb (nebo jen microusb i na nabijeni)! Cca od roku 2008 celkem bezna vec.
Idealne dedecka, kteryho byste vyhodili, dam mu stastny kilometry v lesich, nez zakopnu a prirazim mu displej o kamen:D
(Microusb kvuli nabijeni z pwb).
25.1.2024 v 11:07 #165660MirkaD
včera ze psama chvilku po dědině a cvičení s něma a dom,
na dvoře ledovice+kaluže vody,Martin jí řízky od neděle+salát,
dojedl včera,
nemusela jsem tím pádem vařit a obědvat-já salát+řízky nehodlám ze žlučníkem jíst..
včera v práci odpo-o jednu mín
takže kasa,vybalování/úklid,přecenování..
po půl jednáctý v noci dom
teda skoro v 11 v noci-20 minut se mnou čekali venku kolegové,než dojede Martin
vzaly jsme dom šéfa a dojely
Martin záda v prdeli
chodí o berlích,já oblíkám ponožky,gatě…
v noci jsem šla vytírat celý barák,protože tady mega bordel
a já nemohla bolestí spát
bederka,loket,zápěstí v prdeli…
ráno vyprat,uklidit+nádobí
jít ze psama
vzala jsem je na fotbalový hříště,kde je na začátku jedna lavička,přes celý hřiště na kopečku trošku druhá lavička a naproti sobě přes celou délku tu větší 2 branky,
takže Žerykovi jsem několikrát udělala hledej ztrstil,+pár metrů chůze u nohy a obraty
a Dafi běhala od lavičky k lvičce-dobrovolně-aby měla pamlsek,jak jinak:-D
+na povel obíhala branky,pa ještě párkrá pozdrav,kroky,otočky a šlo se dom
hřiště je cestou na cvičák,ale bála jsem se tama sama chodit,bydlel naproti chlap s ovčáke,co s ním tam chodil cvičit
ted ovčáka nemá,tak se už sama nebojím a na vyběhání psů je to dobrý
hlavně Dafík letí přes celý hřiště za lavičkama a baví se tak,a myslí si jak na mě vvyzraje,když ukazuje lavičky a já su ráda,že se vlastnmě sama dobrovolně vyběhá:-)
takže psi vyběhaní,doma uklizený,vypraný
já v sobě xx prášků,udělám si pizzu a jdu do práce..
snad neskončíme v noci,4 hodky spaní nic moc…Milko-všee nejlepšííí k svátečku!!
25.1.2024 v 11:32 #165662MirkaD
Čajíku-tak blbý bez elektřiny,my to máme jako překvapení dne vždy…
to stejný z vodou…
bývá to v telce,když ju nevidíš tak nic nevíš-jako v Bučovské telce…Denny-zvládněte rekonstrukci,obdivuju všechny kdo se pustí do stavění čehokliv,
Thielli-u nás s dovolenýma-dokd jsem bydlela s rodiči-tak do desti let na chatu v lese podnikovou od KAMENY,táta byl kameník
chata v Nedvědicích,takže bez plotu..
od mých desti let,kdy jsem dostala Kima,tak jsme kvůli němu na dovči nejezdily,
máti stejně od mých 12 let marodila,
furt neschopenky na nervy,záda,žulčník,dělala uklizečku na policajtech a na invalidní důchod to nebylo
na rehabky,fyzio a nic ze zádama nechodila a necvičila,že prý se nacvičí v práci dost…
každou chvíli byla doma rok/půl roku…
s prvním klukem-vtah rok a půl,borec z dědiny,mamánek,kterej musel poslouchat rodiče,mě 20,u nich se muselo furt makat-pole,zahradamzvířectvo-zabijačky…a tak..
na rande jsem sázela brambory…
no takže s ním týdenní dovča v penzionu-výlety po okolí s jednou dvojicí autem,a s další dvojicí jsme seděly večer u karet….
dovča byla ajn,i když nepsí
s druhýnm přítelem -7 let vztah-dovča 3 dny-spíš výlet-víkend-Liberec-ZOO,botanická zahrada…
druhý dovča 5 dní-Hradec Králové,safari, a denně 2 zámky+muzeum
bez psů,zakončené vyjíždkou na koni půlhodinovou-jsela jsem já se zaměstnankyní-nejhezčí půlhodina s celé dovči
s tím, druhým přítelem jsme za 7 let sjely hooodně hradů zámku,zřícenin,i ze psama
a ted-vždy v létě 4-5 dní v BK-a odsud výlety+Moravský kras každý rok…25.1.2024 v 11:59 #165663Thielli
Kolega ze školy, kde jsem chvíli učila, byl tělocvikář a matikář, říkal, že si jednou při studiu na FTVS koupil ve slevě plavky. Byly bílý.
Když po hodině plavání vylezl z bazénu, pochopil, proč byly ve slevě.25.1.2024 v 12:01 #165664PetraK
Thielli
Když po hodině plavání vylezl z bazénu, pochopil, proč byly ve slevě.
tak to jsem na tom byla ještě dobře, já pořádala představení pro anonymní publikum25.1.2024 v 12:02 #165665Thielli
Čajíku
Myslim na tě. V cekarne u psychiatra ted jsem na kontrolu. Vedle zenstina se sluchatky, smrdi kourem a ze sluchatek to jde vsude kolem.
Uz hodinu chodim po chodbe venku. Vzdy jen kouknu, jak poposlo poradi.
Hodinky mi podle tepovky hlasi cvicebni rezim.25.1.2024 v 12:02 #165666cernej caj
MirkaD
Snad to v oraci pujde jako kinule, kdyz si byla spokojena:)Dneska s klukama na obed ze stare prace, tak sef to uhral na dohodu a opakovala se story jako se mnou… reditel podepsal dohodu a primej nadrizenej v soku ze pruser ze aspon ty 3 mesice a co tak najednou… tak mu prej pripimel mne pred rokem a ze jako furt stejny, ze to nema smysl… ted se tam pry melou mezi sebou
Dostala sem tlustici, co mi dal kdysi kamarad a sef mi.ji zalival x let , ze si ji jednou odvezu… tak nastal ten cas.
Hrozne moc fajn to s nima bylo, uplne me ten obed nabyl.
25.1.2024 v 13:51 #165672cernej caj
Thielli
Jojo, prvni dny v nove praci sem dle hofinek trenovala rak na maraton:DSnad budes brzo na rade…
Dnes poprve po cca 14 mesicich v posilovne… 30kg na zadni nebo predbi drep si muzu nechat leda tak zdat, sotva zvednu holou osu… na strojich, kde jsem mivala i 5kg zavazi sotva pohnu holym ramenem:D
Pani rikala, ze kolem 16h tu neni moc lidi, tak 5-6. Jenze ta posilovna je preplnena, kdyz jsme 4. Je malinka, odhadla bych tak 20m2 na stroje a tak 6m2 kde je pas a kolo… ideal do 3ks i se mnou
v tomhle je ta nova pracovni doba blba, driv sem stihala na 14:30 a 15:30 vysmahnout bylo tak akorat vcas, ted bych 15″30 prichazela… a doma proste nemam to misto a ani kde mit cinky… mit doma.lavici a 4m2 na cviceni, nechybi mi doma nic..
25.1.2024 v 17:35 #165673Fifi
Brypodvecir vespolek.
Jsem dneska mela cest se zjevne velmi cholerickym ridicem tranzita. Stojim na semaforech na krizovatce, kde jsou v obou smerech dva pruhy (pruhy jako pruhy, ne jako Pruhy), chci odbocit doleva, ale musim i na zelenou davat prednost protijedoucim + jeste chodcum, ktery maji v ty vedlejsi taky zelenou. Kolikrat odboceni vyjde treba az na druhou/treti zelenou, je tam srumec. No a ten kokos za mnou chytnul nerva, asi by se do naky mezirky vecpal driv nez ja (jenze dachnicka ma pomalej rozjezd). Zacal to za mnou turovat, nalepil se mi total na prdel, dalkace… Kdyz se mi konecne povedlo odbocit, musel me debilek agresivne predjet (malem to naboril do protijedouciho) a pak vybrzdit, si fakt pomoh. Brrr, kez by se tejden nemohl vysrat.
Dennyky
jsem vyprávěla Romanovi o taťkovi, tak se smál a prej mu jako rozumí
Prostě chlap…
Jojo, verim, berou to jinak. Mame z tatovych kamosu uz tika oko, meli mu do nemocnice prinest veci, kdyby ho tedy prevazeli do CR. Este mi rikala: „Doufam, ze mu vezmou i boty.“ Protoze do nemocnice ho vrtulnik priletel v preskacich, zeano. No a co myslite… Tata je bez bot.
Pekna reko, doslova od podlahy. To bude bytecek jedna basen, drzim palce, at vsechno dodelate bez nakych lapalii.Esusova
vnímal by uhlazování i venku?
Ani omylem, by mi ugrybnul ruku.Trochu na nej zacinaji fungat pamlsky vysoky hodnoty, dneska jsme trenovali privolani na obr zahrade u znamych, kde maji sousedi lamy. K dalsim zajimavym vlastnostem strycka Pepina pridavam VELMI silny lovecky pud ve stylu kill it! Bude veselo.
Cernej caj
Ses dobra s posilovnou, me by tam nikdo nedostal. A stesti, ze mas plynovej sporak – simte, cim ho teda jindy zapalujete, kdyz ne sirkama?25.1.2024 v 17:43 #165675cernej caj
Fifi
mam moderni sporak z roku 2009ma piezo
no v prezkacich se mu bude dost blbe chodit, no asi ale lepsi, nez bos… no proste chlapi, no. Dobre ale, ze se operace zdarila a bude za chvili jiste ciperne behat.
asi spechal ten ridic do hrobu, tak ne ze bych mu to prala, ale kdyz tam tak mermomoci chce… tak si to snad uvedomi, kam ta jeho cesta vede nejspis…
ja bohuzel doma nemam vubec moznost cvicit jak bych si prala kvuli hodne omezenymu mistu, vzdyt ja musim dat pc zidli na postel, abych se vubec vesla mezi klec, okno, postel a pc stul a to porad jeste strejcham nohama o ten stul…
a byl tam akorat jeden pan, tak to bylo super. Me to prave vyhovuje, ale nesmi tam nikdo byt, coz se neslucuje s moji novou pracovni dobou vubec
25.1.2024 v 17:45 #165676Fifi
Cajiku,
njn, mas to tam prostorove naprd. Venku by v kulnicce naka piditelocvicna udelat nesla? Bys mela i psi pomocnicky.25.1.2024 v 18:23 #165677cernej caj
Fifi
jakoze bych mela civicit v -8 venku?nejsu petrs a zapal plic druhej nepotrebuju
mistnost s kotlem je asi polovicni nez muj prostor na cviceni kdyz si dam zidli na postel
tak a zitra jdu na ty megabrouky, tak su mooooc zvedava, jaky to bude
25.1.2024 v 18:50 #165678Fifi
jakoze bych mela civicit v -8 venku?
To zrovna ne, ale na druhou stranu, kdyz ses schopna bivakovat v mrazu…V lete by to mohlo byt fajn, zahradni posilovna, kdyz se ke kotli nevejdes.
25.1.2024 v 18:52 #165679Thielli
Tak hele ty čajičku, kdo chce cvičit, ten si cestu najde i na dvorku
To ti říká ta, která má doma zaprášený trenažer, místo, kam ho rozložit, jen má malé potíže to slovo „chce“ dostat do realityjá vždycky hodně chci v práci a jak přijdu domů, úplně se to chtění někam ztratí. A takhle je to od pondělí do pátku.
Ale když mi to cvičení ještě šlo, naopak jsem nesnášela tělocvičny a nebyl-li úplný holomráz nebo třicet ještě v osm večer, mrskala jsem sebou vždy raději venku než ve smrduté posilovně. V Praze teď vyrostlo hodně těch venkovních posiloven, na zemi tartan a X cvičebních prvků… a je na nich pořád dost lidí.
25.1.2024 v 19:03 #165680Milena z Prahy
Fifi,
ať se tatínek co nejrychlejc zberchá. Furiant jeden. Vzpomněla jsem si na skoro devadesátiletýho otce mojí kamarádky, donedávna taky lyžujícího v zahraničí. Ten se zase chlubil, že když upadl na svahu, pomáhaly mu zpátky na nohy nějaký mladý lyžařky a moc si to užíval
.
Černej čaj
Piezo zapalování u nás zvané pízl.
25.1.2024 v 19:16 #165681cernej caj
Fifi
tak leto je az za dlouhoThielli
ja docela cvicim doma, kdyz si reknu ze budu cvicit, ted sem teda fakt rok necvicila, ale sem mela hodne problemy s pruduskama a nemohla sem prakticky udychat ani cestu na autobus a pak sem zas byla furt vtahuale od podzimu se snazim alespon 1x tydne doma cvicit. jen by se mi hodila lavice a ta se mi nikam nevejde:D a par cinek a ty se taky nikam nevejdou
me posilovna vyhovuje, protoze pak nemusim jet zpocena a durch propocena v tech zpocenejch smrdutejch hadrech hodinu busem domu
v posilce totiz byva sprcha
ale jako chapu, ze clovek z mesta, co ma cvicici hriste 10 minut od domu, tohle tak nevnima
Milena
tak to bych bez kontextu asi nikdy nerozlustila25.1.2024 v 19:49 #165687Fifi
Milo,
tatu zitra prevazi do CR sanitka, furiant je jemny slovo.Jsem tedy Pepinovi zalozila vlastni pelisek, kdyz po nem byla shanka.
25.1.2024 v 20:36 #165688cernej caj
Fifi
To je dobre s tatinkem!Maya
Tak sem mrkla na par badnicek a nechapu je.Jsk ti je?
25.1.2024 v 21:11 #165689Kimi
Tak Šediváčkův long se pořadatelé rozhodli předčasně ukončit pro nevyhovující podmínky – déšť, silný vítr, mizející sníh.
Škoda, někdy bych to chtěla vidět na vlastní oči.
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.