- Toto téma obsahuje celkem 1,731 odpovědí. Do diskuze (18 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 1 rokem.
-
AutorPříspěvky
-
25.1.2024 v 8:05 #165610
cernej caj
Tak nam vtpki proud v rozepsanym prispevku…
Asteris
Bude na arinku vcna vzpominka v knize:)Denny
Ooo domaci pho:) to bude urcite mnamkaThielli
A nosis podpatenky? Pokud z nich klouzes kup si strihaci latexovou vlozku v prac. Porrebavh nebonrosmanovi za 50kc cca a ustrihni si oval podnpatu s dirou, treba i 2 na sebe. Z toho clovek neklouze a trosku to taky ulrviA ksyz sedis na dne, polykas dusicky tech vodaku?
Kimi
Snad to pujde resit leky:)PetraK
Super pisnicka:DFifi
Nerikam, ze je to nymand ale ze to sou casto dve odlisny profese, stejne jako dobrej reznik by asi neumel dobre zoperovat srdce a je to hodne blizko:D tak ale jestli ti to uki i vratit zpatky tak to je super.Dneska mam nahradni volno a elektrina nema jet od 8 do 16h:D nestihla mi ani dozdimat pracka, davala sem ji 6:50 na hodinu 10, ale odrizli nas trochu driv:D
Sem si chtela uvarit caj do termosky, tak pozde:D
25.1.2024 v 8:10 #165612PetraK
černej čaj
Bude na arinku vcna vzpominka v knize:)jo to jsem si taky říkala, že hodně Zvířetníků bude mít třeba radost z toho, že prostě jejich pesani knížkou proběhnou, budou tam . A i to setkání, který bylo prima, takhle zůstane zachovaný a kdo tam byl si může připomenout.
a elektrina nema jet od 8 do 16h:D
neposlali info předem? u nás to bývá na nástěnce obecní, plus čez posílá info do emila.blbý s tím čajem teda, blbý. Kdyby to bylo autem, můžeš se stavit na nějaký lepší benzince a tam se dá koupit normoš vařený čaj, když tam vaří kafe.
25.1.2024 v 8:30 #165620Petrs01
Thielli – já ostruhu rozchodila. Trvalo to teda asi půl roku a bolelo to… no asi víš jak. Drahej polovina mě hnal k doktorům… přesně do okamžiku než jsem mu sladce oznámila, že v tom případě 6-8 týdnů venčí výhradně on, bo já budu moct maximálně na záchod a zpátky.
PetraK – vidím to tvé koupání v živých barvách! Včetně Brtníka, kterej, jak víme, vůůůbec není škodolibej. Bych slzela taky!
25.1.2024 v 8:34 #165621PetraK
Petrs01
v živých barvách!no to byl právě ten problém: Živý barvy zmizely :D, z plavek a ty ač se tvářily normálně, tak po namočení —tam prostě nebyly. Von byl škodolibej jen do doby, kdy se mu žena změnila v kru, pak vzal ručnik a šel si tu kru vyzvednout. 😀
bylo ovšem překvapivé, jaká kosa byla pod hladinou. V tropickým dni. A to nebyl jen rozdíl teplot nad a pod hladinou, prostě jak se tam ta voda mele a promíchává, je to zcela jiná liga, než dál na přehradě.
25.1.2024 v 8:45 #165622Thielli
A ksyz sedis na dne, polykas dusicky tech vodaku?
Dělám to na hrocha. (Doslova je pod vodou i nad vodou to samé. Dole faldy, nahoře nozdry a oko)
Ostruhy
Holky všechny, s ostruhami už mám krom osekání za sebou vše.
Rozchození, injekce, ve všech botách mám ortopedické vložky na míru podle otisku nohy, podpatěnky, bolestivé a drahé rázové vlny, RTG ozařování – to je na pojišťovnu a to jediné dokonale zabralo. PO bolesti jako když utne. Ale vrátilo se po několika letech. Druhé ozařování už nepomohlo.
Nic z dostupných léčení neodstraňuje ostruhu samotnou, pouze zánět kolem.Ještě chci zkusit do přírody barefoot. Sestra s tím začala a po počátečním proklínání na to nedá dopustit, říká, že se našlapuje úplně jinak a že se jí úplně uvolnila chodidla.
25.1.2024 v 8:47 #165623PetraK
Thielli
že se našlapuje úplně jinak a že se jí úplně uvolnila chodidla.
můžu potvrdit za svou kamarádku. A jí to hrozně pomohlo s nějakým problémem s palcem.
Já teď taky rozchácím cosi s nohou a někdy je to peklo. Takže si dovedu představit, jak trpíš.25.1.2024 v 8:55 #165625Petrs01
šel si tu kru vyzvednout
No vidíš, že je to vlastně hodnej pán 😉
ovšem překvapivé
Nic překvapivého (ehmmm, víš, že přímo u přehrady bývá zákaz? Právě proto, že se tam ta voda různě mele). Zkus se někdy v tom tropickém dni v nějaké přehradě ponořit trochu hloubějc. Ostatně ta pecka, když kolem projede velkej kolesovej parník a pěkně vodičku promíchá…
25.1.2024 v 8:58 #165626Maya
eko bio psi veci z prirodnich materialu
https://www.funkydog.cz/e-shop/25.1.2024 v 9:01 #165627cernej caj
No me treba fyzio rikala ze dnesni koda barefoot je desiva pac to nosi kazdej druhej bez ohledu an svoje nejaky neduhy a treba pro me uplne nedoporucila barefoot, ackoli ja po takovych neco mezi barefoot a normos teniskou zjistila, ze pro me to neni tak ona mi to rovnou zakazala:D ale sama to vim.
Pokud ale to nekomu pomaha, proc ne. Jen je teda problem zacinat hned na asfaltu, to chce mekky pobrchy
A nejaky protahovaji na ostruhu zabira? Ja nekde cetla, ze muze vznikat i z nedostatecnyho protahovani achilovky…
Ale vlastne pi cvicich sem se nikdy primo nepidila, ale taky je to muj trochu strasak, prijde mi, ze neznam snad nikoho pres 40, kdo by ji nemel a letos mylnik prekrocim tez… tak jestli tomu jde nejak predejit.
Na hrocha:D mam jednoho hrocha obcas v posteli, tak si budu misto nej predstavovat thielli:D
Petrak
Jj, je to super takhle uchovat vzpominku:)Ja to vim od pondeli, ze ten proud nepujde ale nahradbi volno sme resili v patek… a poslali tk normalne mailem, info na obci 1,5km odtud by mi bylo prd platny, kdyz tam chodim leda k volbam nebo hlasit psy.
ALE! Mam baterku, nasla sem sirky a muzu si uvarit caj v hrncu na plynu:D
25.1.2024 v 9:10 #165637Denny
čajdo
No me treba fyzio rikala ze dnesni koda barefoot je desiva pac to nosi kazdej druhej bez ohledu an svoje nejaky neduhy
ano v tomhle je velká pravda, ortoped a nejen ten má přesně stejnej názor…lidé bohužel nedbají.25.1.2024 v 9:13 #165640Denny
PetraK
tvl živje si představuju jak si byla oblečná, neoblečná, nám kdysi přivezla babí plafky z jugošky. Adidas…ale bílé :-DDD
Takže při vynoření igelit. Bylo mi sice asi 8 let ale pakuž jsem je nikdy na sebe nevzala.Zrovna tu byl pan elektrikár a řekl mi rozpočet..auuuu no můj odhad byl stejný 😀
25.1.2024 v 9:14 #165641PetraK
Petrs01
No vidíš, že je to vlastně hodnej pán 😉no jistěěě, proto ho mám doma 🙂
překvapivého
no já počítala s tím, že to nebude kafíčko, ale tohle byla voda toho typu, že tam ponoříš nohy a máš pocit, že Ti je uřízly 😮 😮 . To v tom tropickém dni bylo překvapivé, že není rozdíl mezi dneškem a třeba 11. prosincem 😀černej čaj
ALE! Mam baterku, nasla sem sirky a muzu si uvarit caj v hrncu na plynu:DHURÁÁÁÁÁÁÁ!
25.1.2024 v 9:17 #165642Maya
cernejcaj
ja nemam ostruhu
ale zas mam artroticky vyrustky na prstech u rukou i nohou a tipuju ze s bolesti si to s ostruhou nezada 😀25.1.2024 v 9:25 #165643cernej caj
Maya
Zeovna na tebe sem.myslela, ze tys o ni nikdy nepsala:DDenny
A nechtelas taky chodit v barefoot? Jak to nakomec dopadlo? Podarilo se sehnat novy botky anebo si to odlozila?Tak uff, aspon to neni vic. Nam tady typek zapojil na podzim par zasuvek a 4000 takze si dovedu dost predstavit, ze elektrika na celej byt palka, ale aspon to uz nebudes muset dalsich 40 let resit:) a uz hudes mit moderni:)
PetraK
Proto ja vlezu leda do stojatyho rybnika, voda, brr a studena:D25.1.2024 v 9:30 #16564425.1.2024 v 9:31 #165646Denny
čajdo
Podarilo se sehnat novy botky anebo si to odlozila?
ano nechala jsem si je ušít, ale nosím je jen na vernisáže atd…
Mně šlo hlavně o to, abych měla nějaký botky ke ehm takovýmu trochu společenskýmu oblečení, páč na tu medvědí tlapu fákt nic neseženu.
Takže je nosím párkrát do roka a né dlouho.n to neni vic
no ale já to nadhodnotila :-DDD JSEM SI ŘÍKALA, že to bude míň.
No tajný to není, odhad 80tisíc a ze známosti 65 😀 AŽ Z TOH MĚL VRÁSKY,ale
elektriku mi nikdo nemůže dělat jako melouch, to je potřeba člověka, který na to má štempl, ne Pepíčekk z Horní Dolní…
Ale je to včetně zásuvek, odvětrání z koupelky, většiny osvětlení a prostě rozvody po celém bytě. (SEKÁNÍ ATD….)25.1.2024 v 9:33 #165647Maya
cernejcaj
mama mela ostruhu kdysi, ale ji pomohla ta razova vlna a od ty doby ma pokoj
akorat si to musela platit25.1.2024 v 9:33 #165648Denny
ČAJDO
my pak plánujeme stěhování na důchod do Chotiměře do baráčku pod Milešovku 🙂PetraK
TYS FAKT JELIMAN 😀25.1.2024 v 9:35 #165649Maya
Denny
to mi prijde jako slusna cena25.1.2024 v 9:38 #165650PetraK
Dennyky
TYS FAKT JELIMAN 😀😀 zatim na to ešče nemám papír 😀
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.