- Toto téma obsahuje celkem 1,731 odpovědí. Do diskuze (18 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 11 měsíci a 2 týdny.
-
AutorPříspěvky
-
24.1.2024 v 14:53 #165566
PetraK
Zlatka
Neprovokuj 🫣a dyk ten Muškát je stejně moc sladkej. 😀
24.1.2024 v 15:43 #165567Zlata
PetraK
Já spíš ty chlebíčky😁24.1.2024 v 15:46 #165568PetraK
Zlatka
ty já taky , ale něčím se to zapít musí 😀24.1.2024 v 16:47 #165569cernej caj
Pwtrak
A tkuty je zeli, prejt nebo brambory na to zapijeni? 😀Denny
Tak to je fajn ze si to tskhle uzijete s rodinou.
Ja klido radsi s cestovjou nez celej zivot doma, to mi zas nevadi
24.1.2024 v 16:51 #165570Thielli
Ahoj holky, je trochu blbé, že před odjezdem na dovolenou jeden musí dělat jako ďas, aby ta nebožka, co mě bude zastupovat, se z toho všeho nepoto…
takže jsem tu jen rychle prolétla všemi těmi hranolky s muškátem, dorty, cihlami, frustrací ze psů (Petrs01) ta mamčina hláška je úplně geniální, dále oslavami svátku, kočičím golemem, disputacemi na téma cestování a vším dalším. Z PC jsem úplně vykoukaná, monitor nechci už dnes ani vidět, čajíku děkuju za mail, četla jsem, napíšu… snad o víkendu, až přibrzdím.
PetraK …to se ti povedlo, říct si o foto půdlemimina, otevřela jsem po roce starý NTB, zvuky jak v opuštěné továrně, chrčí to jak lednice před vyřazením a po hodině to na mě vyplivlo informaci, že je v tom bambilion fotek psů ze všech úhlů a že přenos na disk by také mohl skončit předčasnou smrtí, takže nechť se chopím klávesy Delete a promažu dvě třetiny, pokud chci vůbec něco zachránit. = fotky uvidíš možná na podzim. Ještě ale nevím který.24.1.2024 v 18:32 #165573Denny
Mam takovy dotaz nechodí nekdo nakupovat do Sapy?
24.1.2024 v 19:19 #165580cernej caj
to sem si nasla jako obchod v praze? co by tam meli mit?
24.1.2024 v 21:07 #165581PetraK
Thielli
…to se ti povedlo, říct si o foto půdlemimina
ajajaj, sem nechtěla Tě takhle zablokovat, kašli na to, zvlášť, když se chystáš na dovču. A Fifajz má vlastně pravdu, vykašli se na stopování. Ty zvlášť, protože to co děláš, dělá málokdo z nás.Dennyky
nakupovat do Sapy?
neznám, co to je?24.1.2024 v 21:26 #165582Milena z Prahy
Petro,
Sapa je obří vietnamská tržnice v Libuši.24.1.2024 v 22:01 #165583Kimi
Dnes druhá návštěva ve špitálu, tentokrát hematologie.👩⚕️ Jakýsi problémek tam už pár let je, tak se paní doktorka rozhodla poslat vzorek kamsi do Prahy a já dál budu brát léky na ředění krve. Mám nadbytek červených krvinek. Vedle v paneláku mám bezvadnou sousedku, která se už léta ujímá chrtů v nouzi, teď má dvě chrtí holky, s kterými kamarádíme, jak mě vidí s Goliášem – dostih pro pamlsek.🐾 Když jsem bez psa, to tak rychlé nejsou, vědí, že patrně pamlsky nebudou. A ta sousedka má červených krvinek nedostatek a musí jezdit na transfúze. Škoda, že ten svůj přebytek nemůžu nějak předat.😏
Jak tady poslední dobou čtu, mohly bychom založit spolek neduživých.😁😜 No ale přeju polepšení.😃24.1.2024 v 22:49 #165584Thielli
založit spolek neduživých
Kam mám poslat přihlášku?
…
jinak nevím, zda to dát sem nebo do inzerce, když tady Kimi handluje s krvinkami, dovoluji si nabídnout dva kusy bytelného vápníku. Mám ostruhy na obou patách, při léčbě mi zbývá už jen poslední řešení – osekat.
Jenže jděte si osekat nohy, když je potřebujete na venčení.
Jenže když s nima venčíte, hodně to bolí.
No. Takže kdo chce na měsíc dva pudlíčky? Co? Jen do dobrých rukou! Trpělivost na rozčesávání podmínkou!to co děláš, dělá málokdo z nás.
jako co? že zase někam jedu? Já to neplánovala. Za to nemůžu, to spüskal táta. Musela jsem si kvůli tomu koupit plavky, pyžamo, čistý tenisky… takových krámů. Nic z toho už jsem neměla. Do Berounky zásadně lezu bez plavek, blbé je, když pak jedou vodáci a já musim sedět na dně a čekat, až zmizí, abych mohla vylézt.
Když jsem cestu v listopadu odkývala, bylo to ještě daleko a nepřišlo mi. Teď, když je to za týden, už jsem dnes utahaná předem. Tuny lidí na letišti, kontroly, fronty, letadlo dvanáct hodin… v Prahé čerstvé frišno a na letišti v Colombu vzduch jak v pavilonu opic. Poslední dva dny se láduju brufenem, pořád mě bolí hlava. Bojím se, že nedám ty všudepřítomné toulavé psy… nejraději bych si kufr narvala sušeným hovězím.
Když jsem kdysi v Řecku na výšlapu našla v horách ve třiceti stupních psa přivázaného drátem k sudu (v sudu padesát stupňů), venku prázdná miska, zbytek dovolené jsem trávila hledáním dalších. Každému jsem dala konzervu masa a vodu pak ho odvázala. Tamní pastevci na mě jistě rádi vzpomínají.
24.1.2024 v 22:54 #165585Fifi
Bryvecir vespolek,
este stiham pogratulovat k svatku, takze:
Mila Milo, vse nej k svatku. Rada bych vas nekdy s Robem zase videla, podrb Mysicu, doufam, ze je v poradku.Ohledne Pepina to shrnu jednoduse. Neni to stene ideal, je to blaaazen. Ted, aktualne dneska (coz zita muze byt zase nekde jinde), na nej s nateklyma dasnickama a prezubovanim funga vyhlazeni. Jakoze tu vzteklinu prudivou po vychazce vyhladit, uhladit do spanku, pak tomu muzete este i smiknout drapecky. 🙂
Cernej caj
Ty ses zlaticko, prat sefovi bejvalymu tvoje misto, o ktery ses uchazela. Jak bylo psano, treba si te k sobe scucne casem a bude to.
Ohledne my plotny – nemam zadnyho nymanda na svy zada, srovnal mi i tu plotnu krcni predloni. Vi, co cini, jen ja se nak rozpadam, jsme se vcera zrovna pri fyzio bavili, ze najit naky cviky pro me nebude jednoduchy, kdyz krk a bederka v hajzlu.No a s tatkou jsem dneska mluvila, boli ho to, prevoz do CR zitra ci pozitri, laskuje se sestrickama, berluje pod dohledem…
Fici tu zase nakej pruvan, pres den to bylo s destem i hodne vydatny, do toho sajni uplnek, krasa. To by se libilo Troldikovi, tapackoval by mi nart a byl by libeznej. Tohle hovado novy pruhaty ted ze zahrady pritahlo vitezoslavne kusanec suchyho stvolu od libecku a kouslo me to do nohy zase. Dvakrat do stejnych pruhu nevstoupis… 😀24.1.2024 v 23:08 #165586Fifi
Thielli
Mám ostruhy na obou patách, při léčbě mi zbývá už jen poslední řešení – osekat.
Auvajs. Naka razova vlna, zmena obuvi, vlozky do bot, fyzio, vse ozkouseno a je to naprd pro tebe?
Tyden pred dovcou finisujes v praci, stres z cestovani navic… Holka pudlata, at uz letis a odpocines si a ne, ze budes neco zachranovat. Jen se rozkydni a sosej slunicko, teplo, more, sul…
Pudlice tu jiste na mesic udas, kor na leto. Ja bych rada pohlidala, ale Pepin by ti z nich udelal prouzky, ktery by pak na ctverecky dodelala Ruzice.24.1.2024 v 23:08 #165587Asteris
Jejda, tady je zase novinek.
Tak nejdřív honem, abych to ještě stihla Mileně vše nejlepší k svátku.
Kimi jsem ráda, že se zdárně uzdravuješ a kosti dobře srostly.
Nemocným přeju rychlé uzdravení
Mirko pěkné fotky, musel to být pěkný výlet. Jeskyni víl znám odjinud z Českého Švýcarska kousek od Kyjova, tam jsem byla kdysi v zimě a bylo to moc pěkné a tam je ještě vinný sklípek, a ledopády, to určitě zná Denny – je to její kraj. Byly jsem s kamarádkou před několika lety na dovče v Brtníkách a moc se nám tam líbilo, bezva okolí ovšem to bylo v létě.
Denny ať rekonstrukce probíhá co nejhladčeji, s těmi okny to je smůla, ale zase ještě, že se na to přišlo teď
PetroK, musím říci, že knížku po kouskách čtu, moc se bavím, ale posledně jsi mě rozbrečela: dostala jsem se ke kapitole, kde Ešus vypráví o zvířetnickém setkání ve Velkých Losinách a tam se potkal s Arinkou a několikrát ji tam zmiňuje, jak se honili no a už se mi ty písmenka rozmazávaly…..Moc dobře se na to setkání pamatuju – bylo to moje první…
No a v neděli jsme byly s Emčou na kopci, kam jsem chodívala s Astou i Arinkou (bydleli jsme tenkrát poblíž, už jsem tam moc dlouho nebyla) a jak jsem tak mírně slzela a vzpomínala, Emma se asi rozhodla mě rpzptýlit.24.1.2024 v 23:09 #165588Asteris
Aha, tak to se nepodařilo, asi to je moc velké, tak nic.
24.1.2024 v 23:34 #165589Kimi
Thielli, přihlášku netřeba nikam posílat, stačí se přihlásit tady a doufat v krátké členství.😉 Nabídku vápníku s díky odmítám, sama ho mám nadbytek,🦴 skladuju v ledvinách. Nešly by ty ostruhy odstranit ultrazvukem?
Jinak přeju cestování pohodové🏊♀️ a žádné takové psí setkání, jako bylo v Řecku.👍25.1.2024 v 0:25 #165590Kimi
Běží se tu v Orlických Šediváčkův long
moc jim přeju sníh a pěkné počasí🌤☀❄ s mírným mrazíkem, a aby si to psi i musheři užili.❄🐺🛷🛷25.1.2024 v 6:33 #165591Denny
Morgen, funí funí funí….
snad nikde žádný škody, co, Fifino?čajdo
jo SAPA je vietnamská tržnice, jak píšou holky…potřebuju nějaký bylinky, ale
tak prostě až pojedeme kolem, tak zakoupím nebo vypěstuju ze semínek.
Chci uvařit polívku Pho podle Kamu, vše se dá koupit i u nás, ale bylinky né. Jinak už mám zadělaný kvásek 3 dny a dnes budu péct žitný chlebík se slunečnicovými a zlatými lněnými semínky.
Se na to těším 🙂Asteris..jo Brtníky, teď rostou ledopády, letos by mohly být díky počasí krásné.
Ale pro mě to nemá to kouzlo, jako když jsme tam chodívali před cca 25 ti lety, kdy o nich věděli jen místní.
Teď jsou všude zástupy lidí.
A křižovatka v brtníkách je nejvíc! Viď PetraK? 😀Fifi
jsem vyprávěla Romanovi o taťkovi, tak se smál a prej mu jako rozumí 🙂
Prostě chlap…25.1.2024 v 6:37 #165592Denny
Thielli
s těma ostruhama..známý teď jezdí na injekce, nějak ale asi nepomáhají.
Ale alespoň trochu by mohla zmírnit bolest homeopatika Hekla lava,
doporučuje na problém patní ostruhy nasadit Hekla lava. Doporučuje se užívat v vzestupném ředění. To znamená začít 5CH – vybrat 1 tubu , poté 1 tuba 9CH a 1 tuba 15 CH , ve které většina uživatelů pokračuje dlouhodobě. Užívá se 5 granulí 1x denně.
mám vyzkoušeno a mám klid ALE mně paty jen bolely, neřešila jsem to ani s Mudr.25.1.2024 v 7:39 #165601PetraK
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!Gůtn tág majne líbe Kindr.
Zabila mě slečna hnědá vedle 😀 😀 To byl báječnej nápad, vyrobit pudlí kotec. Přijdu, jdu zkontrolovat čokle a……pořůrám se málem smíchy. jehehééé. pomoooc, ať žijou půdle!
A já měla fčéra tak hodnou Talinku, že byla skorem černě kudrnatá, jak byla hodná.Thielli
ne, myslím to,jak se chováš zodpovědně – nejím maso, jezdím kolmo a tak jkao podobně.musim sedět na dně a čekat, až zmizí, abych mohla vylézt.
😀 😀 : D: D pomoct! ale, já se nesměju škodolibě, já se můžu smát, protože já jsem kdysi na dovolené v Lednici – MĚSTO, NE TA KRABICE CO DĚLÁ LED DO PITÍ! – při koupání zjistila, že mi nějakou záhadou způsvitněly moje plavky. jako že hrozně, bylo to horší, než kdybych byla nahá, takže, když mi to můj drahý řekl, poté co si utřel slzy a nebyly to slzy dojetí, jsem upadla do vody a se nejdřiv plazila na mělčinu jako tuleň a pak sem se přitiskla k muži svému – a nebylo to z lásky a jako cirkusové duo Čverda jsme pochodovali na deku, kam jsem zase upadla a celou se omotala. 😀 😀 Výhoda byla, že jsem byla cca 25 let stáří a pěkné figury, ale i tak. No takže posléze když jsme se šli koupat na druhý den na Vranovskou přehradu, kam jsme přejeli v rámci našich šílených dovolenkových přesunů, kdy jsme každý den byli někde jinde, jsme šli tudíž do nejzapadlejšího kouta, abych si mohla vlézt do vody ale hlavně z ní pak taky vylézt bez toho, že mě fšicí uvidí. Jediný místo bylo přímo u přehrady. Kde byla voda ledová jako kráva. A ledva jsem do tý vody vlezla, přišla tam partička pubošů, posedala si tam a jala se konzumovat pívo. Když jsem už byla obalená asi tří centimetrovou vrstvou ledu, šla jsem radši z vody na břeh, kde se válel Brtnik opět v slzách. Takže……….já vím jaký to je!Bojím se, že nedám ty všudepřítomné toulavé psy… nejraději bych si kufr narvala sušeným hovězím.
no a tomuhle rozumím taky. tohle by mě taky fakt zničilo. ZVLÁDNI TO CELÝ! Bude to nakonec fajn a s tátou si to užijete.Každému jsem dala konzervu masa a vodu pak ho odvázala. Tamní pastevci na mě jistě rádi vzpomínají.
škoda, že jsme se neznaly, nasušila bych Ti před cestou otrušík, pozvala bys chlapce na kávu 😀s patou vůbec nevím – já kdysi byla na ultrazvuku a nějak to asi pomoholo? Ani nevím vlastne 😀 Ale neměla jsem to nějaký strašlivý, je to sto let zpátky.
ahá! Koukám, že Kimi píše o tom samým,
Nešly by ty ostruhy odstranit ultrazvukem?tak si to asi pamatuju dobře
Fifi
já na TEbe a Pepina myslím furt.
na nej s nateklyma dasnickama a prezubovanim funga vyhlazeni. Jakoze tu vzteklinu prudivou po vychazce vyhladit,
vnímal by uhlazování i venku? Mně s Tali tehdy pomohlo třeba to, že jsem jí zpívala 🙂 . Šli jsme a já jí broukala: „Talinká malinká, to je naše poděšení, Talinká malinká, to je pipina.“ a snažila jsem se „vnutit“ jí tu chvilku klidu a hlazení. Občas se to i povedlo, ale ne v začátcích, to vůbec.prevoz do CR zitra ci pozitri, laskuje se sestrickama, berluje pod dohledem…
tak huf, že aspoň tohle běží dobrou cestou.. Dvakrat do stejnych pruhu nevstoupis…
třeba jednou, časem jo 🙂 . třeba nás překvapí. Moc bych Ti to přála.U nás taky vichr, měla jsem aji strach o Mousesa,kterej, že po žrádle ešče musí ven, a byla ráda, když pak přišel chrápat domů. Když je hnusně, má bejt dobytek veškerej ve stodole, že jo 😀
Asteris
ale posledně jsi mě rozbrečela:
aj, to jsem nechtěla. Ale je pravda, že jsem si říkala, že Zvířetníci budou vzpomínat. Bylo to moc prima setkání tehdy.A je pravda taky, že jsem se při pročítání a kontrole chyb taky leckdy dojmula.asi to je moc velké, tak nic.
a to je škodaaa!Kimi
Běží se tu v Orlických Šediváčkův longa jooo, už? Bože to letí šécko!
Dennyky
Teď jsou všude zástupy lidí.
Houby, fakt? Taky si je pamatuju, když tam nikdo nebyl, jen my.A křižovatka v brtníkách je nejvíc! Viď PetraK?
jistěže, tam se dycky najdem 😀 -
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.