Kecací nový rok 2024

Fóra Ostatní Kecací nový rok 2024

• Toto téma obsahuje celkem 1,731 odpovědí. Do diskuze (18 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 1 rokem.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 261. až 280. (celkem z 1,732)
  • Autor
    Zlata

Tak o tom pejskovi jsem to snad ani nechtěla vědět.

Maya
        Thielli

stejně to nezměním

Nezměníš, páč tady jsme se od ostatní přírody moc daleko netrhli. Společenský status, tj. hierarchie ve stádu, hejnu… je všude kolem. Lepší peří, lépe postavené hnízdo, lepší namlouvací tanec. Ty kořeny v lidských hlavách jsou a Marx s tím nehnul ani o píď.

Kimi

Kontrola na chirurgii za mnou, kost srostlá dobře, ale nějaká omezení pohybu tam budou, tak mě pan dochtor chce za dva měsíce ještě jednou vidět a nějak určit ty následky.👍

cernej caj

Asteris
              Madeira je pry nadherna!

Sem si rikala ze v obedu doctu stranu 12 a 13 a na zacatku strany 13 vidim stranu 14:D

PetraK

Maya
                no nevim
                no , nejezdíme každý jedním autem, nejezdíme ani sami autem, vozíváme i Brtnikovu kolegyni. Nicméně prostě nějak se tam dopravit musíme, stejně jako ostatní ve vesnici, když vlak není a autobus jel naposled o velikonocích. těch předminulých 😀 /ne kecám, taková díra nejsme, ale bohužel se to s tím nedá/

Kimi
                Kontrola na chirurgii za mnou, kost srostlá dobře
                húráááá tak Kimi má srostlou kost a žádnou další si cestou k dochtorovi nezlomila! GRATULACE VELIKÁ.

Thielli
                Společenský status, tj. hierarchie ve stádu, hejnu…

no jsem ráda, že já jsem v tomhle rozhodně trhnutá – trhlá taky, ale trhnutá hlavně.Možná i proto, že jsem nikdá nebyla ani stádovej, ani hejnovej týpek.
                Mám štěstí v tom, že je mi naprosto putýnka, jak si kdo stojí, jak si stojím já, co kdo má, nemá. Není to moje zásluha, že to tak mám, toho jsem si vědoma, ale jsem ščastlivá, že to tak mám.

cernej caj

PetraK
                  Proto sem si hledala bydleni tak at nejakou moznost mam… dneska totiz ridit dokazes, ale co az ridit nedokazes…

Kimi
                  To je skvele! Tak na jaro uz budes s goliaskem hezky behat po venku co zvladnete

Thielli

Kimi
                    chtěla jsem napsat něco inteligentního, ale PetraK už to napsala nejlépe. Tak na to jen dávám razítko a podpis.

PetraK
                    Mám to podobně. Měla jsem obrovskou kliku, že jsem získala tu práci v Bruselu. Mohla jsem tam sedět doteď, být finančně ve vatě, lítat si na Maledivy, mít prestižní job a jezdit audinou. Opustila jsem ten svět dobrovolně.
                    Mám naprosto neprestižní job, jezdím na Berounku autem pro nižší střední třídu a na dražší věci musím šetřit. Je mi tak líp. O dost.

PetraK

černej čaj
                      ale co az ridit nedokazes…
                      až řídit nedokážu, tak je tam ten autobus a to už do prasé jezdit nebudu, takže mi bude fučík, že JŘ není kompatibilní s pracovní docházkou a že cesta do práce je jak cesta kolem světa za 80 dní. (a i tak to někdy jedu) a v tom věku, mi pak bude i jedno, že domů se zpátky dostanu až za dlouho, protože to bude akorát tak, abych v klidu nakoupila a když mi to i ujede, zajdu na kafe, protože budu mít času habakůk. On taky v době, kdy jsme se tam stěhovali, tam jezdil přímý autobus, ten v listopadu toho roku zrušili.

Thielli
                      Je mi tak líp. O dost.
                      ano. Ono některé prostředí je toxické. Prostě je.

Maya

PetraK
                        a ono u vas nemate PID?
                        protoze to u nas bylo vyrazne zlepseni z hlediska autobusu a to u nas nebylo spatny ani pred tim

Fifi

Zkouska, zda je vypadek uz vypadlej.

Kimi

černej čaj
                            no běhat moc nebudeme, Goli se pohybově horší, špatně se mu vstává. Poslední dny i občas jako by se dusil, lapá po dechu, občas mě tím i v noci vzbudí, ale snažíme se fungovat obvyklým způsobem.🐾👊

Fifi

Jsem vas na preskacku vypadkovou ted nejak docetla.
                              Thielli,
                              tu dovcu s tatkou si uzijte, ser na nakou stopu pro jednou. Radsi otiskni tu svou do vhodnyho pisku. 🙂

Ledovka slusna tu byla v noci, zejmena kolem 4. hod ranni, kdyz jsem nahanela smejda pruhatyho, at tahne domu ze zahrady.
                              Mluvila jsem ted vecer s majitelem pruhaty segry. Inu, maji to s ni velmi podobne, reakce na mnou zde zminovane veci jak pres kopirak, povahove nemlich to samy – tupon obcas po vnimaci fazi, ignor, nereaguju, jdu si nekam… Shodli jsme se, ze mame stejne poskozenou serii. Nejde jen o Pepina.

Tata poskozenej je po operaci, hreb v krcku kycle, dneska musel uz smajdat o berlich. Jak a kdy ho prevezou, se este uvidi.

Snad tahle zprava proleze pres vypadek.

Fifi

Prolezlo…
                                Kimi
                                Poslední dny i občas jako by se dusil, lapá po dechu, občas mě tím i v noci vzbudí, ale snažíme se fungovat obvyklým způsobem.
                                Nech ho na vet zkontrolovat, kdyz ma srdicko spatny, treba nejak navysit leky? Jo a gratuluju k vysledku vysetreni, tak bud na sebe ofafrna, neflakni sebou nekde zase.

Petrs01

musel uz smajdat o berlich

To je ale parádní zpráva, bo největší problém bývá právě dlouhé ležení!

Pepin… no, tak nevím jestli závidím nebo nezávidím, bych ho musela víc poznat. Je chytrej? Přemýšlí nad tím co dělá? Neřeší tě, protože seš mu buřt, nebo protože když bude chtít, sklopí čumák a prostě si tě vyčenichá? Moc by mě zajímalo jestli je tak zkaženej/zrazenej, nebo tak chytrej.

MirkaD

jsem tu..
                                    v sobotu krásný výlet..
                                    po páteční odpolední jsem vstala celkem brzo-v půl 6,udělala tunu nádobí,trošku poklidila,sbalila se a vyslala Martina venčit věř,šel zahradou,brána zamrzmlá,tak šel kousek před vrata a že mě hodí s Dafi do BK,
                                    Žeryk za dveřma tak štěkal,že ho Martin teda vzal taky-i když jsme věděli,že bude chudák celou cestu blít jak amina…
                                    moc jsem ho brát nechěla,že mu bude blbě,
                                    já se chtěla mrknout ne ve Vilémovicích na ty smutný víly,na tu jeskyni,tak Martin,
                                    no se stejně podíváš do díry,kde ani nepudeš a já pojedu dom…
                                    jely jsme přes Lipovec,Martin si tam šel koupit tlačenkou,a já pochodovala venku po ůedovce a proklínala ho,že kosa-8,
                                    psi se vyvenčily a jely jsme dál,
                                    dojely jsme do BK,já vylákala tatku,at se s náma jde projít,že tu máme Žeryka,tak vylezl,a šly jsme kolem garáží,kolejí,mlýna knížete Salma-Dafi tam skokem na květináč tvrdila,že je to pařez/lavička:-),udělaly jsme okruh střídvě na ledovce,ssfaltce a došly dom,a že pojedem i s tatkem!!!
                                    do Sloupa,
                                    dojely jsme tam a šly k hřebenáči a k hotelu,a zpět,a kolem jeskyně kde vždy v létě snídáme,když jsme každý rok v krasu,a kolem říčky,a bylo slunko,
                                    a zima,a hezky,a nebyla mlha a syychravo,
                                    a psi byly štastní
                                    a běhali
                                    a já byla štastná a furt jsem fotila
                                    vodu,šutry,jeskyně,vodu,šutry,jeskyně,Dafi ukazovala lavičky,no paráda a smutný víly byly i v jeskyni +krásná soška Panny Marie,pošlu vám fotky v mejlu:-)
                                    no,pak už jsme jely dom
                                    Martin s Žerykem dom a já k tatkovi
                                    já do sprchy*-zmrzlý nohy+zadek:-)
                                    umýt hlavu,udělat si nehty,a po obědě odpadnout hajííí,
                                    pak jít na 20 minut s Dafčou okruh po městě,a pak na oslavu mých prosincových narozek…
                                    v 17,00,sešly jsme se všechny 4
                                    úpkecaly jsme,já se přejedla-medailonky na grilu.rajčata,sýr-mozarrela,
                                    štouchané brambory s cibulkou,zázvorový čaj,voda,káva,víno-růžové+martini…
                                    uf už nikdy nebu jíst a pít
                                    žlučník ůááááááá
                                    dostala jsem přání a svetrové dlouhé šaty volné po kolena,a ovocný čaj,
                                    pokecaly jsme,probraly kde co a v 11 v noci jsem šla dom
                                    fajn to bylo,
                                    sešly jsme se všechny 4-kruh zůstal neporušen,nikdo nechyběl:-)

v noci mě bolela krční páteř-táta má tvrdou postel ,furt mě z ní bolí strašně záda,takže blklá páteř,migréna+žlučník….-(((
                                    hrůza…
                                    ráno jsem šla na půl ghodky rychlou chůzí s Dafi-kolem koupaliště přes město,
                                    dopo tv kultura+čtení.
                                    odpo vycházka s mou zv.druhou mamkou-Palavou,k přehradě,dolů kolem zahrad,sloupečníkem pak přes hlavní slilnici kolem potoka a kolem řeky a přes město-takovej velkj okruh,Dafi kus na volno,kolem řeky a Sloupečníkem,tam jje to kolem potoka a rybníku,hodně všude ledovka,ale dalo se to a pak na kafe a zákusek
                                    a městem dom
                                    pokecaly jsme a já se odplížila ležet
                                    večer venčil 2 krát zatka
                                    a v pondělí brzo ráno jsem jjela dom
                                    předtím jsem tatkovi trochu uklidila koupelnu,
                                    jinak jsem ani nádobí neumývala a nedělala celou ¨nedělí NIC,NIC A VŮŮŮBEC NIC…!!!!!!
                                    v poondělí ráno po příjezdu jsem zkistila,že je doma Martin-záda v hájí ode dneška neschopenka*má bud sedět,nebo ležet…
                                    já včerejší dopoledne proležela-žlučník,páteř krční+hlava…děs
                                    pak odpolední v práci,kde vybalování+kasa+úklid,pak mě vezla dom kolegyně
                                    dnes tu všude ledvka,strašná i na dvoře/zahradě..tak jsem ze psama dopo anio nešla,jela jsem k psychologovi,Martin pro neschopenku,
                                    no já pak na odpolední-kasa+úklid
                                    večer mě vezla dom zástupkyně,že Martinm nemůže dolézt ani na záchod,
                                    máti u nás přecedovala polívku,ptala se-co budem s Marrtinem dělat???
                                    se tvářila vyděšeně…
                                    no nic,musí ho top přejít jak mě přešla migréna a žlučník..
                                    má jen ležet,nebo chodit….

MirkaD

Kimi -gratuluji ke zprávám s rukou,a modlím se za Goliho!

Fifi-tak otec taky teda dobrý?

Thielli-přeju pěknou dofču!

Fifi

Mirko
                                        Jak taticek muj se teprve uvidi, kazdopadne akutni operaci ma za sebou.

Ohledne zad tentokrat s M. soucitim, moje bederka se rozhodla nebyt nejspis „jen“ skriplym nervem sedacim, ale je to plotynka. Asi se vyhreznu postupne cela. 😀

Petrs
                                        Pepin… no, tak nevím jestli závidím nebo nezávidím, bych ho musela víc poznat. Je chytrej? Přemýšlí nad tím co dělá? Neřeší tě, protože seš mu buřt, nebo protože když bude chtít, sklopí čumák a prostě si tě vyčenichá?
                                        Chytrej je jak stado opic, premysli jen chvilkama, kdyz mu sepnou neurony. Jinak si jde proste za svym, nevim, jak to lip popsat. Neresi me, neresi nic. Klidne by odkracel v dal (blbej neni, jiste by si me pozdeji nasel). Pritom doma, jakoze uvnitr, se mi od zadku nehne, furt monitoring, kde se vyskytuju.
                                        K vysavacovy akci a pohlodanym rukam jsem se dnes postavila celem. Zase od zacatku s Pruhem, jak kdyby 1,5 mesice nebyly pruhy zde. Takze vytahnout pristroj, klikr a tak nak postupne zase… a bezva, i na plnej vycuc, vykon zase vorisek vnimal, nulova pozice, pak i do klece supiky a tak. Zase jak vymenenej pef.

cernej caj

Fifi
                                          Tak vyhrezla plotynka je peklo, nastesti muj chiropraktik ji umi zahreznout zpet… mas nekoho taooveho? Na tevh rehabkach to totiz neuki/nedelaji, je to uplne jina disciplona…

Ale lity lity teda, to je i an delsi hojeni i kfyz se to supne zpet

A jak zvladaji sourozenve? Jsou taky uz znalci a dari se jim?

MirkaD
                                          Tak to je skvely, ze to vyslo ve 4! To sis musela moc uzit! A jeskyni s vylami se tesim, aspon uvidim, jak vypada ledova vila:)

Martim se zadama blby, dostal alespon nejake leky a pripadne cviceni? A tak me napada ze uz ma novou smlouvu, neni tak uz rok v te praci?

Ja jdu za lamacem zitra, doufam, ze me dorovna po tom vyskocenym 1 a2 obratlu. Zitra mam nahradni volno, ale od rana nam nema ket elektrina a lamace mam az po praci, takze takova blba hodina nakonec pro me, tak mooozna pujdu cvicit. Poprve po roce a 3 mesicich…

Blby je ze kvuli pracovji dobre stejne chodit cvicit nemuzu nijak pravidelne:(

cernej caj

A ted ta radostna udalost,muj byvaly sef dal vypoved. Prej uz je ve stavu jako ja, ze mu je zle i fyzicky, nespi a navic… meli sme tam roky jeden druhyho a beze me se to asi dost zhorsilo i jemu.. ja ho lamala loni at da vypoved se mnou, ale bez jistoty prace nechtel a to chapu. Ted nastupuje tam, kam me odmitly… ja ho naucila vse, prisel k nam a o testovani nevedel NIC a ted je z nej lepsi tester, nez zw me:D peotoze v ty firme odmitly i kdyz jich pry hledali 9 tak sem nebyla dost dobra na zasnou z tech 9 pozic… a on je. Moc mu to preju, je to prej dobra firma a zaslouzi si konecne chodit zase do prace rad, jako sme kdysi do prace chodili radi spolu.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 261. až 280. (celkem z 1,732)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.