Kecací nový rok 2024

Fóra Ostatní Kecací nový rok 2024

• Toto téma obsahuje celkem 1,731 odpovědí. Do diskuze (18 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 11 měsíci a 2 týdny.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 281. až 300. (celkem z 1,732)
  • Autor
    Denny

Morgen blééé, já toho nasmolila a je to fuč 😀

Denny

Tak znova a stručněji 😀
        Krásná sněhová nadílka se proměnila v břečku … asi jako téměř všude.
        Dnes má šéfík 73 tak jsem mu upíkovala dort, ořechový s karamelovou šlehačkou, zdobení jak od prvňáčka, tak se aslespoň pobavíme.
        Posílala jsem ho mamce a ona prej jestli šéf hraje pin pong 😀 tak píšu že né, ale že může začít.
        Jo a jedna pižla stvořena AL

Denny

Jinak na bytě se maká, dnes čekám, že mi elektrikář přinese nějaké nacenění, páč je potřeba předělat celý byt kvůli hliníkovým rozvodům.
          A novinka další, jak se mi potěj okna a mám z toho už i vlhký zdi (ještě předtím než se začalo stavět) začalo to tak 3 roky zpět a je to čím dál tím horší, tak jsem pozvala kámoše, co dělá ve firmě, kde okna vyráběj, tak se na to díval, samo jak se to říká práce kvapná houno platná, chlapci co je tam instalovali vysekali nevelké kusy zdí aby měli míň práce a tím pádem není silikon tam, kde by měl být, dělají se tam bubliny a dál už to vidíme…
          Takže nás čeká vysekání oken až na špalety, sundání parapetů a znovu.
          Okna máme 9 let, cca 6 let to bylo ok. Možná si vzpomenete, že jsem to zde již zmiňovala.
          Mi připadá, jako že děláme celou bytovou jednotku komplet…no připadá, vono to tak je.
          A na foto koupelna a zeď do ložnice

PetraK

RRRÁÁÁ
            RRRÁÁÁ
            RRRÁÁÁ
            RRRÁÁÁ
            RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
            RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
            RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
            RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
            RRRÁÁÁ
            RRRÁÁÁ
            RRRÁÁÁ
            RRRÁÁÁ
            MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

Fčéra přivezli tuny masénka, takže jsem skládala a hrála tetris v mrazáku. Nakonec jsem to tam i nasázela. Abych pak zjistila, že to ten balik šesti kusů masa, z kterého dva kousky jsem koupila pro slepičky a byla dohodnutá s Olinkou, že jí to hned hodím……….jsou až úplně dole!!!! Úplně, úplně dole.Takže šécko ven a znovu. Ne že by tomu pomohla skutečnost, že dva balíčky ubyly. Nikoliv. No ale tak zase mám na tři měsíce zásobičky, takže cajk. Zvěřina si může cpát pupky z vesela a bez obav. Ohaři se vrátili domů jak tři prasátka a musím pochválit Mousese, že se už nechá krásně utírat. A večer před spaním si na chvilku ke mně po sto letech i přišel. Tak to byla jako velká slavnost 😀 . brtnik je nějakej bolavej, tak se pěkně povaloval celej večer na gauči a já si sedla k počítači a začla vytahovat články na další díl ohaří knížky 🙂

Dennyky
            hásky jedete. No jo, jak se na to sáhne, tak to pak jde-když je člověk poctivej – nakonec komplet celý. SE podívej u nás. A budete to mít moc pěkný. Paráda, že se teda rovnou přišlo i na důvod toho mokrýho problému. To už je to tři roky? Já myslela tak max. rok 😮 . Bylo by blbý, mít to celý nový a řešit to pak, takhle se to vezme z jedný vody dočista.
            Ta robotí fotka je děsná . A dort je náhodou vyvedenej, jsi šikovnější, než jsme doufali 🙂

Fifi
            no Pepin bude ne voříšek, ale oříšek. Budu držet palce, aby s přezubením přišla i nějaká změna. Protože podle toho cos povídala, si ještě mákneš teda.

Petrs01
            já myslím, že to o čem píše Fifi je trošku jiný, moc dobře si pamatuju ty prázdný ruce, co člověk má, a tu frustraci. aspoň, že doma je to pan Tulituli, tohle jsme s Tali museli hrozně budovat i doma, prostě jí „vnutit“ (ne, že bychom se jí vnucovali, ale museli jsme se snažit, aby sama měla zájem, aby chtěla mít zájem. Provozovali jsme kontaktní ležení, aby poznala, jak je fajn, být s ostatními – ona nepotřebovala ani toho druhého psa, nepotřebovala a nechtěla nikoho. Na druhou stranu jsme s Tali nemuseli řešit to vzteklounství a zaťatost ve vzteklounství, jako má Pepino.

černej čaj
            Moc mu to preju, je to prej dobra firma a zaslouzi si konecne chodit zase do prace rad, jako
            tak to je fajn, že se šéf rozhoupal a třebas, až se zabydlí, si vzpomene i na Tebe a přetáhne si Tě tam?

Mirka D.
            chudero, máte doma teda lazaret, ty žlučník, Martin záda. Aspoń že oslava ve 4 klapla.

Maya
            oni ty patníky takhle musí být si myslím. Je to tak všade. vždy jsou proti sobě a myslím po padesáti metrech?

Maya

Denny
              moc peknej dort
              rekonstrukce vypada teda desne, ale vysledek bude uricte super
              cernejcaj
              tak vidis, mohla bys treba poradat kurzy a privydelat si, vsak to dneska dela kazdej druhej
              Fifi
              Pepin ma proste vlastni hlavu, jj, to znam, doma vterka a venku Sel bych radeji sam, nazdar 😀

cernej caj

Dwnny
                Dort je nadhernej, hned bych se zakousla a pizla podle myho gusta:)

S oknama neprijemmnozt velka ale ted to aspon budete mit spraveny i kdyz je to naprd dalsi penize a prace navic:(

Petrak
                Tak sis zacvicila:D no priste na to asi myslet a hend odlozit a mouses je moc sikovnej

No oni me tam nechteli, ja tam na pohovoru byla, takze tahle cesta je zavrena ackoli tam pry davaji i 40 hrubyho, o tom si muzu nechat zdat, moje meta by byla alespon 30:D

Maya
                Ja a kurzy… to bych hlavne nesmela nesnaset lidi a jako 1kurz za mesic by me asi neuzivil a vic bych nedala:D

Maya

cernejcaj
                  ani online? dneska stejne nikdo nechce nikam chodit osobne

PetraK

černej čaj
                    Tak sis zacvicila:D no priste na to asi myslet a hend odlozit
                    no to v plánu bylo, ale já myslela, že mám koupenýho něco jinýho a to že teprve přijde, jak to postupně vybaluju z těch termoboxů – chtěla původně jsem koupit slepicím vemínko, ale pak jsem našla levnější variantu a mrskla tam to.Vypadalo to stejně jako to, co jsem koupila pro psy a protože jsem už zapomněla, že teda ne vemeno, ale tohle, tak jsem čekala na vemeno, kterýho jsem se nedočkala, protože sama sem vemeno. Z kachny 😀
                    Ale ano, zacvičila jsem si.

No oni me tam nechteli, ja tam na pohovoru byla,
                    neříkej si to takhle. to je špatně, opravdu. Řekni si, že když tam teď nastoupil Tvůj šéf, který tě zná, ví jak pracuješ a pracovalo se mu s TEbou dobře, je to šance, aby se ty dveře otevřely. A ony se pak otevřou. Jasný? takže až půjdeš dneska spát, tak si tohle třikrát nahlas řekneš.

Maya

tak dneska v kanclu sama a bude jeste vetsi nuda nez obvykle neb novej program nam funguje tak z pulky, takze nemuzu nic moc delat
                      kolegyne marodi uz druhej tejden, kolega ted psal, ze taky lehnul a na me asi jde druhy kolo neb mi bylo pres vikend uz fajn a vcera me zacala bolet jedna mandle a hlava a dneska se pridaly jeste nohy
                      tak odpolko sbalim batuzek a do pondelka me tady nikdo neuvidi 😀

cernej caj

Maya
                        To by mi nepomohlo ja potrebuju mininalni komtakt s hromadou cizich lidi:D

PetraK
                        Aa tak to je neprijemne no to chapu ze clovek si to neuvedomi

Maya

PetraK
                          my davame slepicim psi granule, ted momentalne zerou Primordial neb jim Lokinek prenechal celej pytel 😀

cernej caj

Maya
                            Lokinek je teda kamos:D

Lity litu s vracejici se nemoci. Ja si uzivam, kdyz su v kanclu sama a to se mi moc bohuzel nepostestuje:D ale zase mam prace pro 4 lidi:D takze nuda nehrozi

Petrs01

ty prázdný ruce, co člověk má, a tu frustraci

jo, přesně tohle jsem měla u štěníka Barouška. Prostě na mne prděl. Zvysoka. V půl roce měl super poslušnost. Když chtěl. Když nechtěl, zdrhnul klidně od nohy a mohla jsem se postavit na hlavu a mávat přitom pamlskama a byla jsem mu úúúplně u zadele. Jo, dneska bych na to šla asi jinak, snad líp (nedělala bych stejné chyby… dělala bych jiné 😀 ). Ale dodneška si pamatuju nějakou slabou chvilku kdy jsem si u mámy stěžovala, že o mazlení nestojí, pamlsky jen když usoudí že zrovna nemá nic lepšího na práci, nějaký trestání – nic účinnýho nemám a mlátit ho přece nebudu. Že prostě nemám v ruce NIC. A máma se na mně podívala a řekla památnou větu „tys byla to samý“.

Maya

Petrs01
                                takze plati jaky pan takovy pes 😀

Maya

po dlouhy dobe sama v kanclu a nastehuje se mi sem cizi chlap, pomooooc
                                  mame tu tenhle tyden manika na ten program, normalne sedi v zasedacce, ted se prisel s necim a zjistil ze tu nikdo neni tak prej jestli se sem muze nastehovat a ja nemela koule na to mu rict ze ne uaaaaa

PetraK

Maya
                                    t a ja nemela koule
                                    to je u ženy celkem překvapivý jef!
                                    😀 😀
                                    prdon, musela jsem. ale chápu, chápu velmi, můžeš ho dodatčně vystrašit tím, že sis uvědomila, žes zase nemocná. třá vodejde.

PetraK

Petrs01
                                      jo, přesně tohle jsem měla u štěníka

no já jsem paradoxně to prožívala víc, než kdyby to byl první pes. Protože člověk něco málo ví, něco málo umí a přes to, přes to stojí s prázdnejma rukama. A nejvíc mě sejřily poznámky typu, prosím Tě je to ohař má v sobě spolupráci s člověkem……….houno. nemá. Za tohle jsem tehdy měla tendenci dotyčné jedince střílet. Kulový věděly – páč to byly ženy, jak se mnou ta flekatice mlátí vo zem, protože je jí úplně jedno, jestli někdo drží vodítko, nebo ne, jak jsem lítala vzduchem, byla dobitá, zničená – teď opravdu nepřeháním, bolavá, když ona v hysterickým voblouku se mnou švihla letem vo zem. A vše z toho, co jsem se do té doby naučila mi nebylo k ničemu. Kdyby měla aspoň trošku zájem o člověka, bylo na čem stavět, takhle se nepostaví vůbec nic. Ani doma, ani na chalupě, natož venku, že jo. au tohle nejsou hezký vzpomínky a je mi Fifi líto, pokud si bude procházet tímhle.

Maya

PetraK
                                        nevodejde, to me taky napadlo, jsem mu rekla, ze zejtra a v patek tu nikdo nebude a ja taky ne neb mi neni jeste uplne dobre, byla jsem nemocna, kolegyne je nemocna, no proste cholerovej lazaret a von mi na vypravel historku jak se nakazil v praci a onemocnel na vanoce
                                        sedi tu furt, to bude na celej den, ja chci domuuu

Denny

Kimi super, že kost dobře srostla 🙂

Fifino tvl co sis to pořídila za Velociraptora?! To je teda oříšek,
                                          tohle já bych nedala…

Thielli
                                          máš pěkně nacestováno, určitě bych dokázala poslouchat pár hodin vyprávění
                                          A Cejlon v dobrém závidím, těším se na foto a povídání 🙂

Nás čeká dovolená příští rok, páč mám kulatiny (30?! :-D)
                                          Do exotiky bych ráda, ale odrazuje mě x hodin letu…
                                          Takýže to nakonec vyhraje Rumunsko nebo Albánie obytňákem, nějaké národní parky, hory a několik dnů móře 🙂

Maya

Denny
                                            treba na tu Madeiru to zas neni az tolik x hodin a tobe by se tam urcite libilo, je to jak delany na treky a jeste kolem ceste kytky co mame doma v kvetinaci
                                            ale Rumunsko a Albanie budou taky urcite super

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 281. až 300. (celkem z 1,732)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.