Kecací léto 2024

Fóra Ostatní Kecací léto 2024

• Toto téma obsahuje celkem 1,971 odpovědí. Do diskuze (18 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel PetraK a poslední změna proběhla před 6 měsíci a 3 týdny.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 721. až 740. (celkem z 1,972)
  • Autor
    Denny

Morgen ve spolek,
      já ráno spala jak špalek…se mi asi nikdy nestalo, že bych neslyšela Romana, že vstal a odešel.
      Dnes v noci jsem řešila, že jsem něco ukradla a měla jsem strach, aby se na to nepřišlo. Ech hroznej pocit :-(. Se jako asi budete smát, ale bylo to fakt hnusný.
      Tak zase na druhou stranu jsem nikoho nezavraždila, to taky nic moc.

Mílo
      ano jedeme do apartmánu k paní, u které jsem byla naposled v roce 2011.
      Byla moc hezká,milá a měla hezkého muže, tři malé štěbetalky…
      Jsme v kontaktu na FB, tam mi včera poslala foto ccelé rodinky.
      Jedna z dcer dokončila univerzitu, tak se fotili. Holky vyšší než mamka, krásné po mamince a tatínek, uf toho bych nepoznala.
      Ona je původem rakušanka, která se do Chorvatska vdala.
      Poslala jsem jí katalog z NDR z Kauflandu, jestli nechce něco nakoupit, ono se říká, že čék sežene všude všechno, ale není to úplně tak, tak mě poprosila o nějakou kávu, něco z lékárny a med, že u nich ten lesní není.
      Tak aspoň medík z díí píí přivezeme jako dárek.

Hmm ty meruňky musí být chutné 🙂 chlebík s máslem a tohlé mňám !

PetraK
      to místo je cca 3 km od centrální „Brely“ takže opravdu pohodička.Vždy se tam najde nějaké opuštěné zákoutí.

Thielli,
      přeju brzské uzdravení, už se to vleče dost dlouho 🙁

Denny

Fifi
        ano Koněf zůstává doma..co mám zkušenost s Bukísem, oni tam moc psy nemusej..

Denny

A něco pro hezčí den, hlavně pro majitelku velkofóra 🙂

• Odpověď byla upravena před 9 měsíci a 1 týdnem uživatelem Denny.
          Denny
            cernej caj

PetraK
              u nas uklizecka vyhazuje kos i jen s jedinym papirem celej ze pry musi, tak kdyz sem byla v kanclu sama tak sem chodila do kuchyne, at tam neni ani smitko.

Denny
              Moooc si to uzijte:)

Maya

Denny
                si to uzijte u more
                to je super ze to mate takhle ze znamosti a ne nejaky velkohotel

Petrs01

takhle ze znamosti

jo, tohle je úžasná věc, kterou jsem nikdy neměla. Bo já jsem taky asociál.
                  Thielli, kdo ti vlastně hlídá kudrlinky, když si někam vyrazíš? Ségra?

Denny

Maya
                    hotel nikdy, mám ráda takové to domácí prostředí, popovídání si s majitelem,
                    žádné společné snídaně, bazény a před hotelem na pláži stovky lidí 😀 Chápu, že to někdo preferuje, maminky s dětma třeba, páč si chtějí dovolenou užit a nevařit, pak tam mají všelijaký ty administrátory pro děti no a já zas ani ty děti za zadkem moc mít nemusím, tohle je apartmánek kousek od kostela, mezi borovicema a je tam teda docela dost schodů moři, ale zas eje to blízko, takže se těším na rána, kdy si krásně vstanu třeba v 5 hod, půjdu si zaplavat, nasát atmosféru a pofotit tu krásu 🙂

Denny

Petrs01
                      ale tak já nejsem taky úplně tak družná, ale když u někoho takhle bydlíš, tak tě zajímá jak žijí atd, navíc když jsou to fajn lidi…
                      No a pak zůstáváme v kontaktu, k tomuto je právě pro mě dobrý FB.

Petrs01

úplně tak družná

Nooo, ty mi přijdeš družná dost 😉
                        Pro mne vůbec spát někde, ať už v hotelu nebo u někoho, je utrpení. Radši budu spát v autě před poloprázdnou chalupou než vevnitř v posteli. Nemám problém spát sama v lese pod smrkem (tenhle hotel má nejvíc hvězdiček!), ale když mi nabídneš dovolenou u móře v hotelu, tak odmítnu.
                        Jo, v nouzi jsem obvykle schopná ten hotel vydupat ze země, ukecat je na jednu noc a přežít tak noční bouřku, ale je to pro mne poslední možnost.

Denny

Petrs01
                          Nooo, ty mi přijdeš družná dost
                          na druhou stranu jsem moc ráda sama…
                          Jo tohle tvé spaní obdivuju, já mám prostě strach, když spím venku, přitom ani vlastně ani nevím z čeho.
                          Nespím, hlídám, hlídám jak šelma a nechápu jak někdo takhle může spát, já bych to ráda změnila, ale prostě když někam jedu a takhle bych spala/nespala tak mám druhý den úplně na nic.
                          Spávali jsme takhle ve 20 ti letech.
                          Třeba Jetřichovice na kolech, spacáky na rámech, já a 4 kluci.
                          Oni si dali pivko, já tehdy vůbec nepila, mi to nechutnalo.
                          A hurá z hospody někam pod širák na louku a všichni do pár minut tuhý.
                          A já čuměla do tmy…mám prostě problém spát i doma, měla jsem problém od malička, mamka byla u sousedky jen a já vyhazovala hračky z osmého patra, brečela jsem a ségra chrněla.
                          Když jsem pak zůstala „sama“ byla jsem moc ráda, aspoň za Bukáčka.

Petrs01

Njn, každej máme něco.

Nespím, hlídám

Člověk tě takhle nenajde, lidožravé šelmy nevedem. V Africe bych to neudělala, ale u nás?

Denny

Petrs01
                              já vím, ale prostě si nemůžu pomoct no…

Maya

Denny
                                ono to ma asi vic lidi tyhle atavisticky geny a proto lidi vynalezli stany jako nahradu za jeskyne 😀

Petrs01

vynalezli stany

Stany vynalezli hlavně proto, že venku občas prší 😉

Kimi

Tak už tuším, proč včera Goli na zpáteční cestě při ranním venčení zvracel – dnes jsem se dověděla, že stříkali chodníky RoundUpem. Odpoledne jsme navštívili veterinu, vyplatilo se, paní doktorka mu vzala krev a zjistila, že kromě srdíčka má špatné i ledviny. Doporučila dietu, tak jsem hned objednala a uvidíme.

Maya

tady neco pro zdejsi majitelky 😀
                                      null

MirkaD

Dafi-hledj-ztratil s miskou na vodu

MirkaD

Žeryk po ostříhání

MirkaD

krajinka se psy za zahradou

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 721. až 740. (celkem z 1,972)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.