- Toto téma obsahuje celkem 1,971 odpovědí. Do diskuze (18 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel PetraK a poslední změna proběhla před 8 měsíci a 1 týdnem.
-
AutorPříspěvky
-
4.6.2024 v 18:53 #173112
Denny
cajdo telepatie, zrovna jsem si rikala, jak se asi mas 🤔🙂 haaa Psik myvalovity 😍 Jinak taky mi bude Konice chybet, ale vim, ze bude mit u Vladky tu nejlepsi peci 🍀
4.6.2024 v 21:18 #173113Kimi
Čají, prosím, můžeš posadit dalšího pejska na můj gauč? 🐕 Díky moc.
Kimi
5.6.2024 v 6:20 #173116cernej caj
Kimi
Az do nedele su na dovoleneDenny
Jj vis ze sw buodu mit dobre a buodu porad jaknsou zvykly „ve svym“ a nic nebude chybet ale stejne:)5.6.2024 v 7:11 #173136PetraK
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!Gůtn tág majne líbe Kindr.
Tak jsem fčéra byla aktivní aktvistka, stihla jsem dělat na stavbě, vyběhnout s ohaříkama, hrát si s ohaříkama, dojet na pumpu Brtnikovi a sobě pro studený pívo, protože doma nebylo nic a on řezal betonový bednění, tak aby to měl čím spláchnout a já ho v tom přece nenechám v tom splachování, že jo 😀 . upíkla jsem bavorský klobásky, udělala saláta a …….odpadla na gauč.
A jako odměnu jsem dneska dostala od jedné naší hodný kolegyně uklízečky – vynikají bochánky dle pana Maršálka. Ale to je lahoda!!!
Černej čaj –
jak je na dovče? Počasí se zatím drží?Dennyky
už máš sbaleno? Kdy jedete?5.6.2024 v 7:57 #173137Maya
PetraK
vam uklizecky rozdavaji jidlo? 😀
u nas jsou jen mlady Ukrajinky a teda nenosi nic 😀5.6.2024 v 9:03 #173138PetraK
No! Já mám paní uklízečky ráda, vážim si jejich práce a navíc – zatímco „konkurenční “ vaječný gangy 😀 , který tady distribuujou vajca si na ně ani nevzdechly, tak já jo a měly radost, že si na ně někdo vzpomněl. pro spoustu lidí jsou uklízečky Zero, neviditelný, ba leckdy plebs 🙁 . Neuvědomujou si, že když jim ty ženy neukliděj jejich zbytečnej bordel – protože jsou třeba líný jít vyhodit ohryzek do kuchňky a mít tak v koši jen papíry a tím pádem ušetřit nejen práci, ale hlavně igelit, protože se to nemusí měnit 7x do týdne, ale jen jednou, no takže když jim ty ženy neuklidí, budou žít ve svým vlastnoručně vyrobeným bordelu. Já jim šetřim práci, vážim si jich a myslím na ně s vajíčkama. Tak jsem dnes dostala manu nebeskou, bylo to fakt výborný, musím to Míle říct.
5.6.2024 v 10:56 #173139Denny
PetraK
Tak jsem fčéra byla aktivní aktvistka,
děláš, jako kdyby to bylo někdy jinak 😀už máš sbaleno? Kdy jedete?
připraveno nahóře v bytě.
Nejdůležitější věci jako dalekohled, potápěčské vybavení (kdybych náhodou strouhala křen), podvodní kryt na mobil, nabíječku a něco proti spálení, toť pro mě nejdůležitější věci na dovolenou.
Roman se stará o praktickou část jako je jídlo atd :-DDD
(my bohémové ale víme, že o tyto nedůležité věci se někdo postará :-D))V pátek kolem 13 té hodiny, směr Beluša, v sobotu u skorošvagra grilovaní pstroužky a večer kolem 20 té Abfáhrt Nach Brela, přes Maďarsko (jsem slíbila Koněvovi, že jí vyfotím odkud pochází :-))
A tady jedna z těch „mých“ nejkrásnějších plážiček v Brele
5.6.2024 v 11:31 #173141Maya
Denny
vypada to tam hezky
tam teda ni nebudes potrebovat ty plavky, ktery si zapomenes doma 😀5.6.2024 v 11:37 #173142Petrs01
plavky, ktery si zapomenes doma
si dělej srandu! Já přišla včera na bazén… bez plavek!
Jako, měla jsem ve skříňce nějaké historické, akorát byly hodně historické a takové jako… povolené… Takže jsem plula jako se zátěžovým padákem, při obrátce jsem se nejdřív odrazila já, pak vteřinu nic a pak se napnuly „plachty“. No a mimo bazén, ech, snad kdybych byla bez plavek, bylo by lépe!5.6.2024 v 11:50 #173143Denny
Maya
tam teda ni nebudes potrebovat ty plavky, ktery si zapomenes doma
nooo schválně jsem je nezmiňovala, páč mám kraťaso plavky a tílka, takže kdyby náhodou tak to stačí 🙂Trochen nostalgie rok 2019 Kyšice „Dementi na výletě“
- Odpověď byla upravena před 10 měsíci a 3 týdny uživatelem Denny.
5.6.2024 v 12:26 #173148Milena z Prahy
Denny,
ty jo, to je plážička jak lusk. Tak jen aby zůstala takhle prázdná 😃. Jedete do apartmánu?Jinak jsi mě inspirovala tou včerejší jídelní fotkou. Jak je teď ta sezona jižanských meruněk, který nejsou syrový většinou nic moc, tak já z nich dělám rychlej džem v rendliku. Vždycky jen trochu ovoce a cukru, pět minut to míchám na sporáku a nechám vychladnout. Jíme to na chlebu s máslem nebo přidáváme do jogurtu:
5.6.2024 v 12:28 #173150Milena z Prahy
A ještě taková blbost – strouhanej salát z mrkve, jablek a pár ředkviček, kterej jenom zakapu trochou citronový šťávy:
5.6.2024 v 12:29 #173152PetraK
Dennyky
toooo je krása, tetkonc malinkatě závidím, páč tam nejsou ty lidi 🙂 moc si to užijte, koupání focení, těším se na fotky – ulov nějakou hádanku!
Supr nostáldža! to byl tehdá veljetík!Petrs01
hele, když si vezmeš plavky a netušíš, že za ten rok ztratily pigment a vylezeš z vody v podstatě tak jako by bez nich, protože je krz šécko vidět – to taky není k zahození situace 😀 😀 😀Míla – jů rozvárek, to já ráda.
5.6.2024 v 13:01 #173153PetraK
Strejda Albert Ajnštajn, měl pravdu. Čas je skutečně relativní.
Před měsícem a třemi dny jsem našemu pánovi, co má na starosti zásobování kancl potřebami posílala náš požadavek………. Teď už mi došla trpělivost – jako pokaždé a poslala jsem mu upomínací email, že už je to víc jak měsíc a furt nic ,
Teď dorazil, chtěla jsem podepsat papíry, že jsme to převzali a on mi řekne:
Já to nemám, chtěl jsem, abyste to měla expres!!!!!!!!!!asi se nesmí zabíjet kolegové v prácí, že ne?
Asi je fajn, mít takovouhle pracovní morálku!
5.6.2024 v 13:47 #173154Maya
PetraK
bud rada ze ti to vubec objedna
u nas to je tak, ze zodpovedna osoba rekne Ja toho tady mam dost, tak az budes potrebovat, tak si prijd, takze pak musis chodit pokorne skemrat o blocek 😀5.6.2024 v 14:01 #173155Thielli
Petrs01
nemám sílu hledat stračenu. Nemám sílu na nic, po přečtení tvé story z bazénu umru na udušení. Dost blbé mít kašel a vidět živě, jak taháš ten padák, já přesně vím, co jsi popsala. Sice ne z bazénu, ale z kajaku, kdy se potřebuješ vyeskymovat, jenže na zádech máš plnou větrovku vody…
no nic, pokud se udusím, rozhodně vyhráváš hnědou cenu.5.6.2024 v 14:13 #173156Petrs01
vyhráváš hnědou cenu
Po uplavaným kilometru s padákem už mě ani hnědá neporazí. Navíc ty se neudusíš – přece by ses nepřipravila o tu srandu, kterou tady dostáváš!?
5.6.2024 v 14:18 #173157PetraK
Já bych se trochu bála, páč hnědá cena.. to může být věcí!!😇🤣
5.6.2024 v 14:21 #173158Petrs01
to může být věcí!!
Myslím, že nic horšího, než to co máme s Thielli na mysli, neexistuje. Hnědá promine. I když teda… taková flekatá cena by možná stála za porovnání hodnot!
Měly jste vy2 vůbec čas je protnout? Neměly, co? Já bych chtěla vidět jak se tohle duo srovná a jestli hnědá bude či nebude s Tali fungovat jako Piksla.5.6.2024 v 17:26 #173159Fifi
Brypodvecir vespolek,
DENNYKY – uzijte si bajecnou dovolenou! 🙂 Konev zustava domki?Esusova
Mnam bavorsky klobasky, ty jsem si onehda taky delala. Jak vubec pokracuje stavba, stihate vytyceny plan prvni petiletky?Thielli
Porad chciplina uchrchlana ses? Lity lity, te to radne sejmulo. Btw, este jednou dikec za oranz kabel, potvrzuju, ze po desti je to uzasnost, odbahneni behem vteriny ve kbeliku. 🙂Cernej caj
Fotis, tapes, zapisujes zazitky? 🙂 Pocasi snad lepsi nez o vikendu mate. -
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.