Kecací léto 2024

Fóra Ostatní Kecací léto 2024

• Toto téma obsahuje celkem 1,971 odpovědí. Do diskuze (18 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel PetraK a poslední změna proběhla před 5 měsíci a 4 týdny.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,941. až 1,960. (celkem z 1,972)
  • Autor
    Thielli

Petrs01

Já mám taky pro tebe link. Prodej byt v Praze a přestěhuj se:
      bydlení pro Petrs

Petrs01

Prodej byt

1) ten nemám.
        2) žábry taky nemám.
        A seš stračena.
        stračena jak vyšitá

Thielli

A seš stračena.

Už tě někdy měla ráda nějaká stračena?
          Ne?
          Tak jsem první 💪

Thielli

2) žábry taky nemám.

Zatim…. 🙄

cernej caj

Maya
              Neznam, zkusim se podivat

Ja videla ten film jak 14 obeplula na jachte zem podle skutecne udalosti a 60 leta zenska co se ji nepodaril nejakej hustej sportovni vykon pred 30 lety, si to v 60 nebo tak njak lajzla znova. Oba dost dobry

Thielli
              Snad bude cerna brzo fit! Dekuju, konpaktik zapel labuti pisen, co sem ho tam mela:(

Maya

Petrs01
                to nevim kde je film v mani, asi v kine, je to nejaka novinka

Maya

Petrs01
                  ted koukam je asi ten film na webshare

cernej caj

Od 1.8 mam ofiko 90% HO

Maya

cernejcaj
                      tak to gratuluju a zavidim, to tam pojedes tak jednou mesicne ne?

Thielli

Čajdo –
                        tak to je ale 💣 zpráva!

Tady ti nikdo, ale opravdu vůbec nikdo nezávidíme! 🤣

Asteris

Tak s vypětím sil vás dočítám, zdá se, že jste všechny stračeny…
                          Mirce to moc sluší, Petrs gratuluju k plavacímu úspěchu, Černýmu čaji gratuluju k HO, krásně jsem se s Tebou prošla – fotky jsou ách a tak pěkně je to napsané! S Petrou jsem se taky moc hezky prošla. Hlavně teď si toho cením, protože jsem pajda. Předminulý víkend jsme byli s Emčou a kamarády na vodě, jeli jsme Otavu (Sušice – Velké Hydčice – Střelské Hoštice, kombinovali jsme s kratšími výlety, aby se psi proběhli. No a při jednom zdolávání jezu jsem se psy šla po břehu (málo vody, ve dvou bychom ničily loď) vyskytla se komplikovanější situace, tak jsem běžela pochytat psiska, v trávníku byla díra a už jsem ležela jak široká tak dlouhá. Bohužel jsem si zvrtla palec u nohy, to byste neřekly, jak blbě se s bolavým palcem chodí. Palec je opuchlý, červenomodrý a odřený, bosá chodit jakžtakž můžu, v botách nic moc. A to jedu v sobotu na týden do Jizerek. Ale jinak byla voda bezva.
                          Kachně gratulace k pěkným králičím závodům. Užívejte si konec prázdnin bez problémů a bez zranění 🤣

Thielli

Asteris

tak to my ti zase věříme.
                            jeli jsme kdysi Sázavu, líná si vzít patřičnou obuv jela madam jen v pantoflíčkách, jednou tak vylezla z lodi, nožka jí po kluzkých kamenech pod vodou sjela do mezery a udělalo to jen „lup“…

Palec je podstatný opěrný bod, koukej ho na horách šetřit a ať to brzy přejde.

Petrs01

Palec je…

Uff. Nedá se dovolená odložit? Protože tohle je na pytel – být v Jizerkách a nemoct se po nich pořádně courat.

cernej caj

Asteris
                                Jauvajs, tak at se dobre hojis a dovena v jizerkach takhle to je nestastna kombinace:( smad si to i tak trosku uzijes a palec se umkudri:)

Thielli
                                Ale ja rada chodim do kancare.. ja tam.chci chodit dal, jen chci jezdit orazdnou mhd a sedet v prazdne kancelari:D

Hlavne v zime bude kolega topit na saunu a to je jediny co me v realu fajt hodne vadi, furt se varit ve vedru, v lete v zime se smazim ve vlastni stave:D

Takhke se budu smazit jen doma a pak v nejvyssi spicce budu muset jet do brna na rehabku, nakupy a tak, misto v klidku po praci pred spickou:D

Maya
                                Jj, vyslo by to asi v pohode na 2 dny v mesici:)
                                Ale v lete tam funguje klima a letos jela hezky, pres 25 sme v kanclu nemivali ale doma… 😀 tam asi to bude horis:D

Thielli

Čajdo!
                                  Ty taky nevis co chces. Tobe se zavdecit, to je ukol pro rohatyho… 🤨🤣

Zlata

Krásný foto procházky od všech,Mamuta,Mirky,Petry,super i Puddlokotec .

PetraK
                                    Taliaméba je furt pomlouvaná a přitom už šlape jak hoďky.S tím neohrabaným tělem a neúměrnými pohyby jsem celá já,chci někam sáhnout a shodím půl police, udělám krok a pak letím směrem, kterým jsem nechtěla 🤣🤣🤣Tak holčičku furt nepomlouvej,ona za to taky nemůže 🫶🌞🤓
                                    Jelikož psa nemám,posílám fotku Pátá a Mata.Od rána lítají venku, zajdou na dlabanec,zas ven,teď to zalomili.

Attachments:
                                    Milena z Prahy

Asteris
                                      Ať se ti noha brzy uzdraví 🙂. Plavba na Otavě musela být skvělá, tuhle řeku miluju. V Sušici, kde bývá chladnější, i v Písku 🥰.

Černej čaj
                                      S tou prací z domova fakt dobrý 😊!

Já tady bohužel nemám žádný roztomilý zvířata, jenom koriguju a vařím. Dneska koprovku a kynutej koláč s blumama. Nechutná mi drobenka, tak terorizuju Robču a peču bez ní:

Thielli

Zlatko, díky – ti dva jsou prostě božští. 😍

Mileno, tobě taky „děkuju“ – nakapaly mi sliny do klávesnice. 😑🤤

cernej caj

Milena
                                          Taky mam radsi bez drobemky a koprovku sem mela asi po 10 letech v pondeli, bzl! Mnam:D test jak si dore umim pred zubarem vycistit zuby 😀

Vypada to skvele, dobrou chut:)

Zlatka
                                          Oni sou bozi! To je roztomilost sama!

Petrs01

Mileno, tobě taky “děkuju”

jo, přesně. Tohle by se kamarádům nemělo dělat.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,941. až 1,960. (celkem z 1,972)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.