Kecací léto 2021

Fóra Ostatní Kecací léto 2021

• Toto téma obsahuje celkem 5,631 odpovědí. Do diskuze (13 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 3 roky a 3 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 4,861. až 4,880. (celkem z 5,632)
  • Autor
    cernej caj

Maya
      No comment pujde to jako hadanka za tyden:D

Kuskus

Jsem byla ve čtvrtek na pooperační kontrole a doktor opět vypadal, že má buď ADHD nebo si šňupnul, či vypil hodně kafe. Roztěkaný, jednou nohou ze dveří, spěchal. Nicméně moje RTG v normě, hybnost také. Jen noha stále dost oteklá a kolem rány teplejší. Podle ultrazvuku je v koleni malý „zdůrazňuji malý výpotek!“ říkal pan doktor. „Sám jsem překvapen jak se noha hojí, vaše kosti totiž mají jen malou regenerační schopnost“. Fakt empatický člověk. Předepsal Meloxicam Mylan proti zánětům (100 ks tablet) a něco od bolesti a kontrola za půl roku.
        By si měl šulda vzít příklad z Rumouškova pečlivého dochtora. 🙂
        Oni jsou chirurgové cáklí všichni. Jakmile nemohou řezat kuchat vrtat a mlátit do kosti, tak je to nebaví. Ptám se ho, zda by méně invazivní metodou nepoléčil event. i druhé koleno. Zahuhlal, až dáme do pořádku to operované. Pak mrkl na staré snímky „zdravějšího“ kolene a říká, tady pomůže jedině operace. 🙂 Kua, jak jinak. 🙂

Možná časem změním názor, ale zatím se na druhou operaci nehrnu.
        A zařídím se jako Kimi. Občas zajdu na injekci s výplní, obstřik a serepes. Dopajdám kam potřebuju a co bych taky chtěla, za chvíli sedm křížků na krku. 🙂

Jo a s Troldíkem streslíkem máme společný toliko strach ze špitálů.
        Moje ledviny jsou sice momentálně na hraně, ale hlídám je kvůli rodinné anamnéze. 🙂

cernej caj

Kuskus
          Tak to je na zabiti doktor ale tak snad se aspon dobre hojis a leky at zaberou. Na nejky rehabky chodis?

Tak jinak zitra krasnej volnej den! Ja jdu za kamoskou tak sem koupila nejaky dobroty a mela bych se zabalit na vikendovej vylet pac v patek nebude cas

Zlata

Kuskus
            Držím palce at se všecko zhoji a můžeš mít konečně nejakyho společníka,psího nebo kočičího.

kachna

ty kravoviny mi připomínají co dokázali kluci vyvést.

Mně se strašně líbí synovo „A MŮŽU TO ZNIČIT?“

Maya

kachna
                a muze? 😀
                Z
                znama mamy byla na obou kolenach myslim predloni, a vim ze rikala, ze pul roku po operaci to mela natekly a bolestivy a jeji doktor rikal, ze je to ok takova doba a ze to musi rozchodit a pravda dneska uz to ma v cajku

cernej caj

muz prej rekl, ze si ho muuuuzemeeeee nechaaaaat! 😀 ale ze jeste teda pockame do konce tydne. zitra budou sami cca 4hodinky spolu, uz to trenujeme po cca 2 – 3 a je to zatim OK.

dokonce dneska charlie cuchal ferince k cumacku a pak kdyz lezel tak ona mu sla ocuchavat pindika 😀 jakoze porad loupe ocima ale tak nejak se zda vic smirena 😀

cernej caj

ps ferinka je najednou sediva kolem tlamicky… vsimla sem si toho pred par dny… driv mela par chlupu na brade a najednou ma celej ret sedivej, kolem dokola aj v koutku… vzdyt do nedavna to na ni vubec neslo poznat a kde se tam vzalo tolik bilejch chlupu? 😀

Zlata

Čajdo
                      A nestrcila čumák do mouky ?
                      Nebo sedivi z toho jak Kaju hlídá aby něco nevyved.
                      Držím palce at je všechno v pořádku a Charlie ma domov.Dneska jdete spát nebo to druhý🐕🐕🤓

cernej caj

Z
                        doufam, ze pujdeme spinkaaaat 😀

leda by si tam tu mouku prilepila vterinakem 😀 vsak ji bude 12 za mesic 🙂

Fifi

Zdravicko vespolek. 🙂
                          Potreti ocipovana, hned mam lepsi signal na mobilu. 😀 Jsem zvedava, jak mi bude zejtra a pozejtri.

Kuskus
                          Možná časem změním názor, ale zatím se na druhou operaci nehrnu.
                          Se ti zoperovana koncetina zahoji postupne a treba ti to pak neda. Tak primerene rychly hojeni bez vypotku! 🙂

Cajdo
                          Ferisak mohl zesedivet po ty operaci, Trolda mel to samy. Nebo sedivi z vas, ze ste ji dotahli Kadlika. 😀
                          muz prej rekl, ze si ho muuuuzemeeeee nechaaaaat!
                          No hura, ja ani nic jinyho necekala. Happy end musi bejt! 🙂

Esusova
                          Drzim dal palce, neboooj, to bude dobry, Rumicek bude mit jen natazenej kloubecek.

cernej caj

Fifi
                            ja myslela, ze jeste nejsi v duchodovym veku? nebo muzes dostat 3 davku i v nizsim veku? vubec teda nechapu, jak to funguje nebo ses mnohem starsi nez sem si myslela 😀

drzim palce, at je vse OK! 🙂

no me taky napadlo jakoby pred tou operaci sediva nebyla, mela porad jen tu bradicku a najednou ma 3x vic sedivejch chlupu…

tak se furt ptal, co chci k narozeninam, ze sem si urcite neco poridila co chci zaplatit… 😀 😀

Fifi

Cajdo
                              Duchodkyne nejsem, ale byla jsem na druhy davce v unoru, takze mi uplynulo 8 mesicu a prisla mi sms, ze mam narok. Ted se muze po 6 mesicich. 🙂
                              Přeočkování 3. dávkou je možné pro osoby, které mají nejméně 6 měsíců po aplikaci 1. dávky u jednodávkové vakcíny (Janssen), nebo 2. dávky u ostatních vakcín.
                              Nezáleží tedy na věku, zaměstnání, či zdravotním stavu.

mela porad jen tu bradicku a najednou ma 3x vic sedivejch chlupu…
                              Fakt to muze bejt operaci, navic reoperaci, si uzila svoje, chuderka. Ale na svuj vek porad nevypada, je to cupr babka. 🙂

cernej caj

Fifi
                                ahaa, ja prave myslela ze 3. davku maji narok jen 70+ tak sem byla zmatena z toho, furt vsecko jinak kazdej den, kdo to vubec ma sledovat…

nicmene je dobre, ze muze kdokoli kdo chce mit jistotu.

jo, je na svuj vek porad stabajzna 🙂 pani z utulku neverila ze ji bude 12 prej ze je videt ze se u nas ma dobre 😀 😀

MirkaD

tak dnes volno teda-a bylo jaksi taksi dost vycházkový
                                  ráno jsem dala prát prádlo,šupla jsem ze snídaní do postele,
                                  pak jsem umyla koupelku,wc,nádobí+kuchyn
                                  zamést a vytřít a šli jsme ze psama-vzaly jsme to k lípě,od ní do lesa,tam se Martin schoval v nějakým šíleným šáší-je fakt na palicu!
                                  si jako myslel,že budu mít radost,že se šel psům schovat
                                  ty jo,nic neřekne a zmizne-on v tahu,psi líclou,hledjího v šíleným roští a vylezly načisto obalený všema těma debilníma tupkama úplně všude-Žeryk i na pindíkovi-na těch chlupech,mě omývaly!
                                  včera jsem je česala pořádně-u Dafi stříhání tlapiček,chloupky ze zvukovodu a tak
                                  a ted toto…
                                  já po ranním úklidu utahaná,takže jsem zbytek vycházky v lese vomýlala furt dokola,že to si teda ty pséky učeše!!!!
                                  no nic
                                  k lípě se Dafi táhla,v lese běhala,Žeryk furt válel sudy a lítal s mega baldou,od hájenky dolů valily oba
                                  doma na terase teda zase vyčesat,vykartáčovat Dafinu-sem jí při té příležitosti trochu přistřihla ouška,náprsenku a tvářičky,
                                  pak vyčesat,vykartáčovat Žeryka a dostat z něj ten bordel z lesa-at žijí nůžky!!!dát prát další pračku
                                  Martin zatím vytvořil oběd-což jsem komentovala slovy aspon to se mi v životě povedlo-mimo iné jsem chtěla chlapa,co bude vařit-no tak to je jedna z mála věcí co se mi splnila….jako nechcu být neskromná,ale v tom vzthu se toho jaksi mohlo splnit víc,no nic…:-(),
                                  v jednu vysmahl pěšky nakoupit a kam asi tak,že…že přijede čtverkou
                                  já jsem dala na hodku šlofíka,pak jsem zbalila do batůžku knížky do knihovny,
                                  do druhýho svetr-kdyby byla zima,a Dafině z téhož důvodu bundu
                                  pak banány-kdyby byl hlad,pak vodu
                                  šla jsem bez Dafči vyvenčit psi rodičů a Žeryka,a po třetí hodině jsem jela do města za Aničkou,měli jsme jít jak skončí v práci na vycházku,
                                  no takže jsem dojela k hudebce,vystoupila,došla do knihovny,vrátila knížky,vzala si jednu v rezervaci-Patrika Hartla -okamžiky štěstí,no ještě říkám knihovnici,že další knížky si půjčovat nebudu,že jdu s kamarádkou na vycházku-a Bůh se zasmál…-že bych je neunesla,že mám doma rozečtenýho toho Gotta a tak…
                                  no dojdu z knihovny do knihy,a Anička,že ju moc bolí záda,takže nikam nejde…
                                  no tak nic no
                                  jako škoda,protože luxusní počasí a ona končí o půl pté,to zas bude půl roku už pak tma,takže vycházka nehrozí…
                                  no takže nic,tak jsem se s Dafi zbalila,skočila do zverimexu pro klásky a šla na čtverku bus,dojely jsme z Martinem dom
                                  vzaly jsme všecky 4 psi a šli ke křížku,a směr dozadu na Kohjátky a zpět
                                  od křížku dozadu Martin pustil i psi rodičů,ti se vyválely v nějakým černým sajrajtu na cestičce,protože si jaksi Martin myslel,že si jen válí sudy,jak to dělává Žeryk když je spokojenej,a dělával to Gerošek,
                                  no jenže tihle psi to nedělají-jako válení sudů z radosti,takže psi zasraní
                                  pak ještě Žeryk sežral kus hovna…no,já si hezky zanadávala:D
                                  a šlo se dom
                                  doma nějak dostat ten borčus ze psů,pak z miskou ovoce a šlehačky a kafe jít dělat Norince k rodičům společnost
                                  no a pak jsem si pustila 13 hříchů rodičovství-dospělé děti alkoholiků-jako hustý…..

PetraK-co budou tomu Rumíčkovi brát z noženky?
                                  jakej vzorek?sem to jako vůbec nepochopila…
                                  Fifi-gratuluju k 3pichancu,rodiče Martina na třetí očko jít už nechcou a já nnevím…
                                  Černejčaj-takže ty budeš mít k narozkám jako dárek Čárlíka?
                                  a jak píše-Fifi-mám z vás velkou,ale moc velkou a převelikou radost:D:D:D:D
                                  Kuskus-držím pěsti at si brzo v cajku-at se nožka zhojí a běháš jako srnka po tom poli…no i když…
                                  po tom našem poli co se furt stříká nějakejma hnusama by ti ty nožky akorát nevoněly….:D

cernej caj

MirkaD
                                    tak si podrb norinku a dafinku jako antistres 🙂 aspon, ze jsi mela to volno co ti zastupkyne vcera rekla at ho mas… to bude asi radost s novym sefem…

dneska bylo fakt hezky, byli sme taky venku a ted to tu spinkaaa na postylce, jezis jeste kdyby ten pes sel poradne nuchnat to by bylo.

nevim, ale kdybych mela uz 2 davky tak tu treti bych sla, je to skoda se nechat „napichat“ 2x a prosvihnout tu 3x ktera by mela to snad definitivne vyresit. no ale zas chapu pak 4 – 10 a najednou ockovani co pul roku…

treba muz zasadne odmita, na pcr na ubytko jit nechce protoze to je malo spolehlivy ale prohlasil, ze kdyz si udela treba ze 6samotestu tak vzdycky aspon jeden bude OK…t ak sem mu rekla ze kdybych videla prvni pozitivni jako ubytovatel tak ho poslu do riti a ne jeste at si udela 5 dalsich 5 samotestu, ale on do nemocnice nepujde protoze to neni spolehlivy a sou to sejdiri… zastrelit…

Fifi

Mirko
                                      Psiska nedaj pokoj ani pri volnu, cunata valeci. Jak vlastne dopadl M. s tou praci, kdy nastupuje?

Cajdo
                                      nevim, ale kdybych mela uz 2 davky tak tu treti bych sla, je to skoda se nechat “napichat” 2x a prosvihnout tu 3x ktera by mela to snad definitivne vyresit.
                                      Ty uz mas taky dve davky, nebo ne? A jak rikas, booster je pri mutacich potreba. Definitivne se to tim urcite nevyresi, nepocitam s tim, ze by tohle byla posledni davka. Kazdyho vec, jakej ma nazor na ockovani, ale souhlas, ze po dvou davkach je skoda nejit na treti, kdyz to bude mozny.
                                      Kdyz jsem cekala po ockovani v cekarne, bavila se za mnou holka s klukem. Potesili me, oba maturanti, jejich rozhodnuti se jit naockovat. Vypraveli si, kolik decek z jejich trid uz to melo a jak jim bylo blbe, ze to nechtej chytit a taky nechtej nakazit staricky doma…
                                      Edit – jsem nepochopila, tvuj muz, kterej byl/je z covida priposranej, odmita ockovani?

• Odpověď byla upravena před 3 roky a 4 měsíci uživatelem Fifi.
                                      MirkaD

Fifi-Martin by měl jít do práce prvního listopadz
                                        jinak já se byla očkovat v létě,takže já mám zatím čas-jako,že toho půl roku
                                        tak neříkám,že nepudu,ale nejsu z toho nadšená-po tom druhým mě bylo dost blbě
                                        tak su zvědavá co bude po třetím

Maya

no máma zrovna dneska byla konzultovat 3.dávku s doktorkou a ta jí taky řekla, že když má vysoký protilátky, tak že nemusí, ale rovnou jí píchla chřipku 😀
                                          já asi na třetí nepůjdu, počkám si až na tu novější na ty nový mutace co teď testujou
                                          kažodpádně je budu mít termín až příští rok, tak času dost
                                          cernejcaj
                                          tak snad Charlie do konce tejdne už nic nevyvede 😀
                                          časem určitě bude muchlací, tak si to ještě užiješ
                                          MirkaD
                                          psiska byli určitě nadšený, že byli samej sajrajt 😀

Maya

Nová vyhláška na chov psů a koček, doufám, že to konečně bude trochu páka na množírny, i když dokazování asi bude těžký i tak
                                            např. pes od 3 měsíců musí chodit ven, musí mít hračky, bouda je alespoň trochu definovaná s tím, že musí být přístup buď do ní nebo dovnitř, nesmí být trvale v kleci atd.
                                            https://www.cmku.cz/data/novinky/593-duleziti-upozorneni-%E2%80%93-nova-vyhlaska.pdf

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 4,861. až 4,880. (celkem z 5,632)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.