Kecací léto 2021

Fóra Ostatní Kecací léto 2021

• Toto téma obsahuje celkem 5,631 odpovědí. Do diskuze (13 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 3 roky a 5 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 4,841. až 4,860. (celkem z 5,632)
  • Autor
    cernej caj

Kachna
      😀

Hlavne ze klice nakonec mas…

Muz takhle jednou nikde nekoh najit klice tak sme odjeli hez nich a za 2 hoidny prijeli tak je nasel. Na strese 120… jak mela ramtl tak nastesti se nevyklopili:D

Petrak
      😀 ano taky su rada ze mw neposlechli a spinkali oba pritisknuty na koji leve strane ferinka natlacena zadickama a charli na nohach 😀

kachna

Uááááááááá, pomáhala jsem pro Svaz zařizovat dotaci – prošli jsme prostřednictvím „Letních kempů“ – rozdělili jsme účastníky na 4 skupiny po patnácti dětech, každému přiřadili dva vedoucí, vytvořili programy, zaslali zprávu, třídní knihu. A co udělá Svaz chovatelů? Dotaci chce vrátit, protože to prý nebyly čtyři kempy.

kachna

„Mami, hádej co mám za masku?“
          Předemnou stojí Kačenka v andělských šatech s mikulášskejma fousama
          „Netušim“
          „Anděl s fousama“

(jede s tím kostýmem na mažoretkovej podzimní tábor)

• Odpověď byla upravena před 3 roky a 6 měsíci uživatelem kachna.
          Zlata

Kachna
            Taky si uzivas.
            Já se hrozně rada dívám na Ovecku Shaun,protože ty kravoviny mi připomínají co dokázali kluci vyvést.

PetraK

kachna
              “Anděl s fousama”

mohla odpovědět něco mnohem strašnějšího ve stylu ducha dnešní doby, kdy nikdo neví, kdo je ale rozhodně tím musí být 😀

Zlatko díky za ten včerejší recepís.

Gdooo de za hoďku a čvrt dom?? nevíte, nevíte?? Já teda asi taky ne 😀

cernej caj

My mame helloween tak sem taky mela.masku ale jen abysme se sli pozdravit s kolegama

Kachna
                Jakoze to schvalili a pak zamitli? To je fakt naprd…

PetraK

tvl čajdo, tos měla poslat jako hádanku!! 😀 😀

kachna – jo to jsem se taky chtěla zeptat s tou dotací? Jsme to nějak nepochápla.

cernej caj

Petrak
                    to muzes dat jako hadanku furt – aneb za sel cernej caj na party? 😀

PetraK

výborný,….. dle zvuků z vedlejší kanceláře se od rána kolega dusí s kašlem a te´d už v podstatě furt. …. .copa to asi přinese?

PetraK

to muzes dat jako hadanku furt – aneb za sel cernej caj na party? 😀

tak jo, hodíme to na příští týden? Pošleš mi to do emila? 🙂

kachna

Jakoze to schvalili a pak zamitli? To je fakt naprd…

Možná ještě hůř – my jsme vypracovali projekt, dle našeho názoru upravili akci tak, aby odpovídala podmínkám dotační výzvy, dostali jsme od ministerstva peníze, realizovali jsme kempy (4 pobytové kempy v jednom termínu, každý kemp měl svoje vedoucí s požadovanou kvalifikací), odeslali jsme zprávu o realizaci na ministerstvo, zbývalo jen dořešit účetnictví a včera svazová účetní napsala, že svaz tu dotaci bude vracet, protože jsme nesplnili podmínku čtyř kempů.

• Odpověď byla upravena před 3 roky a 6 měsíci uživatelem kachna.
                          kachna

tak sem taky mela.masku

strom?

PetraK

proboha čím jste ji nesplnili? odlišným datem?

kachna

dle zvuků z vedlejší kanceláře se od rána kolega dusí s kašlem a te´d už v podstatě furt.

tak jestli má děti školou povinné, může to být i zcela obyčejná aktuální viroza, taky pěkný svinstvo.

PetraK

nene, děti už má z domova fuč, očkování nic, rouška taky nic… možná to bude zajímavý v pondělí tady.

kachna

proboha čím jste ji nesplnili? odlišným datem?

podle mě se ofiko autor dotace se znelíbil na svazu a je třeba, aby neměl žádné úspěchy. Ale jsem naštvaná šíleně.

kachna

nene, děti už má z domova fuč, očkování nic, rouška taky nic…

achjo, tak mu držim palce a vám taky.

cernej caj

Kachna
                                        Achjo misto aby slo o podporu tech deri.

Petrak
                                        Poslu

PetraK

Kachna

Na něj popravdě kašlu, protože by správně si měl přijít sem pro test, který tady pro ty případy máme (šéf se taky testoval, když přišel o hlas) aby aspoň něco se udělalo a já bych na jeho místě vysmahla domů a ne že tady budu chrchlat a kejchat jako prase celej den, bez ohledu na ostatní. Já osobně nesnášim bezohlednost a nezodpovědnost a v tuhle dobu ještě 100x víc.

Ale jsem naštvaná šíleně.
                                          jo tak to se Ti nedivím, u vás je to vůbec nějaký zajímavý-jsi připravovala něco tehdy – volby nebo co a pak Tě z toho úplně vyšoupli, jestli si pamatuju dobře?

Maya

PetraK
                                            to bude ta echt virozka, co ted radi a je snad horsi nez covid a vsichni s tim chodej vsade, chrchlakum se nevyhnes
                                            cernejcaj
                                            to je hejkal 😀
                                            kachna
                                            to musi bejt fakt naschval, jinak by snad nikdo dobrovolne penize nevracel
                                            se nedivim ze ses nastvana

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 4,841. až 4,860. (celkem z 5,632)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.