- Toto téma obsahuje celkem 1,972 odpovědí. Do diskuze (17 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 10 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
30.3.2024 v 18:50 #169964
Thielli
Cajik
Mela jsem ho skoro na zadech, musela jsem delat, ze jsem velka, statecna, ze mam deset rukou a tak… no, odjel a nic mi neudelal, ale bylo to zakerny, pac jsem lezla po schodech do vody zady k rece… maji ted zas na ostruvku hnizdo, takze bude do kvetna legrace. Bude prohanet vsechna plavidla.
30.3.2024 v 19:05 #169965cernej caj
Thielli
tak se nam aspon s tim labutakem nedivis 😀jedna vcerejsi a jedna dnesni
30.3.2024 v 20:03 #169968Petrs01
Mám necelých 200, spálenou ruku od slunce, nohu od potu (měla jsem v kapse mapu v euroobalu), o nártech raději nemluvě. Muž dnes našel asi jedinou otevřenou lékárnu, tak jí půlku přestěhoval do auta. No jsem na sebe zvědavá. Původní plán 6 dní, sedmý den večer musíme být na bazéně.
30.3.2024 v 21:26 #169969Milena z Prahy
Černej čaj
Dneska bylo oproti předpovědi místama zataženo, prý kvůli prachu ze Sahary v atmosféře.Jinak všem přeju venkovní aktivity, my si je zatím moc neužijeme. Ve čtvrtek na kontrole se ukázalo, že Myška na to nemocný oko už neuvidí. A mohlo by jí dokonce prasknout. Tak k dokrmování navíc ještě pětkrát denně kapeme troje oční kapky. Aspoň že tyhle zásahy trpělivě snáší.
Včera jsem nasypala ingredience na mazanec do domácí pekárny, ale když jsem se jí pak pokusila zapnout, nereagovala. Všechno jsem teda přesypala do mísy, dala nahřát do trouby a ručně a bez vzešlýho kvásku (jenom s rozdrobeným droždím) jsem malejma nešikovnejma pařátama propracovala těsto, který vykynulo!
30.3.2024 v 22:36 #169971MirkaD
ahoj děvčata!
přeji hezké svátky!v pátek v práci odpo,hodil mě tam Martin,předtím jsem šla ze psama,pak chvílu ležení doma,aspirin a pá
v práci odpo,viděla jsem šéfa u hloučku holek,tak jsem mu hned dala ruku na rameno-co tam dělá?
neměl mít směnu,a že se přišel rozloučit…tak jsme se objaly,polecal chvilku,kolegyně brečela…
pak za mnou došel extra,tak mě podával ruku-že na něj mám číslo,kdybych něco potřebovala,objaly jsme se,já mu za vše děkovala-a mám za co!!!
s ním totiž neodchází nejen skvělej šéf-tak jako byl ten před ním,kterýho jsem měla moc,moc ráda,řešily jsme spolu i soukromí,a přes to,že jsme si vykali,což s tímhle taky,tak jsme spolu měly 2 rozhovory na který nikdy nezapomenu-první šéf v mým životě,co mě bral takovou jaká jsem!!!!
v mým životě!!!
ne v PENNY,-vždycky všude byly séfové-honem,honem,jste pomalá,nejskabší článek…blabla,bla,a některých jsem se fakt bála…
takže s tímto mým NEJHODNĚJŠÍM ŠÉFEM V MÝM ŽIVOTĚ S DRUHÝM NEJHODNĚJŠÍM,
NEODCHÁZÍ JEN HODNÝ ŠÉF,ALE NĚKDO,KDO SE NA MĚ NIKDY!!!!! ANI JEDNOU!!!
KŘIVĚ NEPODÍVAL,ZA NIC MĚ NENADAL,KDYKOLIV COKOLIV JSEM S NÍM DOMLUVILA KDYŽ JSEM POTŘEBOVALA TAK MI POMOHL….TAK TOHLE MI TED BUDE VHYBĚT…STEJNĚ JAK MI CHYBĚL TEN ŠÉF PŘEDTÍM….
takže jsem pak brečela taky…
ehm málokdo vám okamžitě půjčí prachy třeba,že..-i když o to jsem si neřeklaza málokterý, šéfem dojdete s tím,že máte nemocnýho psa*a potřebujete předělat směny,protože veterina….,
no,nic,kdo bude místo něj nevíme…..:-(
v práci-kasa,vybalování/úklid
skončily jsme o půl 9 večer
odpo ve 12 dojel můj tatka,tak ho bral Martin ještě s máti nakupovat,a jely dom
večer pro mě Martin dojel,–lidí bylo dost….
v noci jsem nemohla spát jak mě bolela ruka,záda…
tak ve 3 v noci vzhůru a pak v šest-to už jsem šla do vany,umýt si vlasy…
v sedm snídaně a před osmou ráno jsme jely jen s našima psama do lesa-Rkovecké údolí,
asi hodinu v lese,kde hooodně pořezaných stromů,pak žádný kytičky,pár bílých stromů a kopečky mechu-Dafi se proběhla s Žerykem,Dafi spokojená,protože zmněna,že…
tak se proběhly,počmuchaly si,Dafi hopala po pařezech…
já to odbelhala,bolely,záda+nohy..
pak Vyškov-zverimex+Martin nákupa já s pejskama přes náměstí k autu,
u jedné pekárny jsem jim dala SEDNI/ČEKEJ a bez uvázání šla koupit pro tatku cukroví dia..
pak k autu a dom
po poledni-po polívce
jsme jely do práce,kde jsme se vichni-no tak kolegyně jedna seděla na kase,jinak všichni/většina jsme se rozloučily s šéfem-předání dárku,objetí-brečeli jsme všichni i kolega…
dojela jsem dom,dala vyprat záclony,zhlédla tv
Martin v půl 2 dal vařit obě,který v půl 5 nebyl hotový,
já si šla po vycházce ze psama a s tatkem ve vichru -ke křížku a zpět
jsem si šla zdímnout,
v 5 odpo byl knedlík s vajíčkem a pažitkou a oběd,že udělá zítra…
udělal chlebíčky a šly jsme k náti,kde jsme byly do půl desáté,
zítra bych měla upravit Maxe….jak to zvládáme?
dnes tu byly kluci-švagři-jeden drsně zhhubl,nejmladší z bráchů a nejmilejší syn otce-to říkala máti,že se v něm otec viděl…
barák se bude pár let splácet a bude to teda darda….-a budem to platit my…
máti zhubla…
ale večer tochu ftipokovala—
chceme ju vzít v pondělí na výlet….
Martin se chová,jak kdyby se nic nestalo…
já se chovám taky tak…
ale vevnitř mám takovej furt stálej smutek,jakkdyby mi někdo umřel….
takovej smutek tam je,pořád,pořád a furt….
suce není tak velkej jak kdyby to byl můj tatka-to bude asi o dost větší psycho….
a nebo kdyby to byl někdo mě nejmilejší…..moje štěstí 4nohý…
případně někdo jiný nejblžší…
přece jen,byl to tchán..
ale zase jsme s ním bydleli,byly denně ve styku,a ted není
nedojde na zahradu
nepude sednout na terasu,
nebude říkat ftipný historky u grilovačky
nepojede na hračku-hraní-oslavy,svatby…,
nepojede na výlet,turistiku
na vycházku ze psama…
je to divný,a vlastně,furt čekám,že přijede,bude tady,
zase pude makat na dvůr,někam pojede,odveze.doveze….
a ono nic…
furt ho mám před očima jakej byl dřív…
ne jakej byl ke konci…..
je to škoda…
pro tatku mýho to taky asi není lehký-strávil s ním moře,ale moře hodin při práci,přo pivu,vímu,na vycházkách a v přírodě,rozuměly si
i když mu tatka trošku-ason nám to tak přišlo,tak mu zrošku lezl…někam…..
ale rozuměly si a trávily spolu moře času-a 15 let přátelství není tak málo…..
je to škoda…..30.3.2024 v 22:41 #169972MirkaD
Milko-jste pašáci,jak se hezky staráte o myšici!!!
a k venkovním ajrtivitám…
já tak ujít kousek,popojet kousek a dom a ležet….Petrs01-šikula si s chozením,akorát teda chudáky si s nožkou stonožkou:-(
Čajíku-tak paráda,že se vycházka vydařila a noha,že se lepší
fotky-ta jedna je z dneška na mechu
a ta s Martinem-takhle běžně spává Dafi….Thielli-seš borec!!
v řece a s labutákem za zádama!!!!30.3.2024 v 23:28 #169973Kimi
Tak se mi včera povedla věc. Odpoledne jsem si umyla hlavu, aby mi do večera uschly vlasy. Před spaním jsem si šla vyčistit zuby, rozsvítila jsem v ložnici a zhasla v obýváku. Už jsem hluboce spala, když najednou Goliáš začal štěkat a řval a řval. Vyskočila jsem, že na něj vlítnu – pelíšek prázdný, Goli štěkal v předsíni. On záprdelník šel do té koupelny za mnou. Normálně si lehne do dveří, tentokrát popošel dál do chodby, takže jsem ho potmě přehlédla, a v té předsíni ho zavřela. Proč začal vyvádět až za tři hodiny, nevím.
Dneska jsem jela s kamarádkou Evou do Lanškrouna, v útulku tam měli tradiční Štěkání na zajíčka, tak jsme tam vezly nějaké potřebné věci a pamlsky. (www.phlanskroun.cz) Měli tam i stánek – trička, batohy, tašky, pamlskovníky aj., všechno psí nebo kočičí motivy. Koupila jsem si kočičí potah na polštářek.31.3.2024 v 5:45 #169974cernej caj
Milena
tady od rana zatazeno a slunko jen obcas prosvitilo nejakou dirou, ale pak sme meli vyhled do krajiny a cela zahalena jakoby v hustym smogu… premysleli jsme, zda to je nejakej pisek?tak jsi mi to potvrdila i s resenim, ze sahary… bylo to jako za silne inverze, v lese nastesti to bylo dobry.
Chudera mysice:( no snad teda i zvyseni davkovani kapicek bude snaset dobre a nebude se muset ocko zase operovat 🙁
a s troubou neprijemny, ale mas ho krasnej:)
MirkaD
verim, ze ti bude chybet, ale budu ti prat novyho fajn vedouciho, je super, ze si mela moznost toto zazit, ze sef chape tvoje slabiny a zaroven zna tvoje prednosti a netlaci te tam, kde to proste neni realny…a nebude mati resit prodlouzeni/refinancovni? ze by se splatky smrskly na mensi a na dyl, abyste to utahli? ja vim, ze je to ted blby resit, ale taky by bylo asi vdhony, aby to bylo castecne psany na martina, chapu ze v najmu byste taky platili a nebylo by to nikdy vase, ale pokud se delit o hypo, tak s tim, ze to po smrti mati nepujde do dedictvi rovnym dilem mezi bratry, kdyz vy tam zijete a budete pomahat platit
Az budes mit volnej patek, mohli bysme na vylet 🙂
Kimi
on mozna cekal, az ho prijdes zachranit 🙂Petrs01
a jak sem radila, davas si treba pul prasku na alergii (analergin atd), + kalciovou mast predem + umyvas a prevlikas ponozky dost casto? me to dost pomahalo. jinak teda lity lity:( ja musela vyhodit dalsi ponozky, nektery me zacnou svedit do 10 minut na noze a nemusim jeste ani byt v buse31.3.2024 v 10:39 #169975kachna
Rumštááááájn,
jste nedočtitelnýMirko, moc mě mrzí, že to teď máš tak těžký.
kdyz vy tam zijete a budete pomahat platit
Čajda má pravdu, myslím, ale, že stačí, když si dáte na papír, kolik budete platit, ono se to pak dá nějak započítat, kdyby vznikla nedohoda.
31.3.2024 v 12:31 #169976Zlata
Mirko
Třeba další vedoucí bude taky pohodovej.Tady chodí děti vybírat v sobotu odpoledne,od čtvrtka ráno a večer obřehtavají ves.Letos chodily s dětma rodiče,aby tradice nezanikla a mrňatům se nic nestalo, protože starší 15,16 let už nechodí a ostatní jsou do 6let. Bylo jich asi jenom 6.Další 3děti jsou do 2 let a víc dětí tu není .
31.3.2024 v 20:01 #169977MirkaD
tak výlet,co měl být zítra,přesunut na dnes,kvůli provozu i počasí…
takže ráno jsme mrkli na Stezku Českem,daly snídani,
já sklidila prádlo,uklidila,Martin dovařil oběd ze včera,
já ostříhala Dafči hlavu,srst mezi prstama-už jí to zase klouzalo,
Žerykovi uši,hlavu-STROJKEM HEČ!!!
tatka je šel vyvenčit pár metrů za zahradu,máti šla vyvenčit ráno její psy a v půl 11 jsme vyjely
rodiče+naši 2 psy
-jely jsme do BK tatkovi pro oblek,
doma jsme mu daly zbytek dárku-část dostal už před týdnem v BK,
takže cestou-první vycházka ve Křtinách,jak jsme byly před týdnem,od kostela k soše a zpět-tam byly ty lavičky,takže psy se proběhly,udělalo se foto a šlo se zpět-Dafi spokojená-lavky a bylo to krátký,že:-).
pak se dojelo k tatkovu domu,táta si pobral věci a jelo se k zámku blanenskýmu-ten jsme obešli,+obešli rybníček tam-je tam mega cedule,že je tam oficiálně povolen volný pohyb psů…
udělaly pár fotek a jely do Olomučan na oběd k veverkám,
tam nás pozval tatka,když bude mít v pátek narozky..
tak jsem si dala krůtí roládu s nádivkou,a štouchané brambory,tatka guláš vepřový a máti s Martinem si daly smažák,
psi spaly na dečce,Žeryk zakrytej Martinovou mikinou pod stolem,
Dafi se teda trošku poblinkla-asi kombinace cesty,napotí u atky,pamlsky a dávání z auta-do auta…
tak jsem toutřela do dečky,
Žerk po cestě blil xxkrát…:-(
+stál,neseděl,neležel…:-(
no po obědě jsme jely do Rudice,tam jsme šly k mlýnu-hodně lidí s vižlou co na flexině po všem startovala,pánečci ju nechaly vyjíždět,a když jsme šly dolů směr skály a propadání tak jí po loukách házely míček,aby ju pak chytly,když viděly dalšího psa a vižla vyjížděla na flexině zas-takovej ten amok,kdy mám pocit,že ju neudrží,že přerve vodítko a pánečci ju nechaly a nic….
žádná práce ze psem,nic-vyběhat s míčkem a na flexině at si startuje a na 3 metry…at si startuje jak chce,to měly na háku,jak kdyby vedly čivavu a ne tele….žádná snaha o korigování,práce ze psem,nic……:-/
já na svý psi vždycky -povel-TADY SU,TADY SU!((ostatní tekhle mají povel se mnou) a znamená to-pudete zhruba u nohy,bud budete čučet před sebe!nebo na mě!ale ne na psa!!!!-a docela tp bylo dobrý,psů si nevšímaly,pohoda,až na tu trojčící vižlu,a to jsem pak flákla Dafči-když začala zkoušet hystarák,ale pleskanec nebyl jako bití,nebo tak,ale spíš takový jako upozornění-tak zapni uši!!!!
jinak si nikde psů nevšímaly,takže pohoda…
u skal jsme fotily,ale slunko nikde,opar,focení bez blesku,no nic moc
máti měla fotky některý lepší,protože foták si tam dal sám blesk,si budu muset napsat na foták,že mám dávat blesk…
ale pejsky máme vyfocený na šutrech,je vidět,že to není za barákem mezi polama:-)
tam Dafi běhala,lezla po šuttrech,
bylo tam všude hodně lidí+na skalách horolezci,
větrno,ale teplo,
tatka tam s náma nešel,že by to na něj bylo moc-lézt nahoru a dolů,i když to byl kousek….
pak jsme šly ještě k lomu v Rudici,to už si Martin nevzal foták vůbec a chtěl at pustím psy….:-D
tak psy jsem nepustila,aby mě nespadly ze skály,máti dělala fotky,Martin monilem a jely jsme dál…-ase mega lidí
dojely jsme do Jedovnic k Olšovci
mega lidí,vichr,
ve vodě černobílý kachny a oták na hnízdě ve vodě+pak tam byl druhej-roháči
udělaly jsme kousek vycházku podél rybníku,
ale to už se psy táhly…
jely jsme dom
ještě jsme se stavily do LIDLU,pro pár věcí,
a dom
Martin vyrobil chlebíčky a šl se k máti posedět i s tatkem
ted už psi po jídle chrní…
výlet pěknej,počasí vyšlo,
všichni spokojení
až na ty fotky…jsem měla dát blesk..
zlatej můj milovanej šedej foták,co jsme daly máti….
víc púřibližoval,malej,lehkej,a dával sám blesk,
taky máti milion fotek,že tam ještě nebyla,Martin moc fotit nechtěl,že jsme tam byly po xtý…-tak ty fotky mě mrzely….:-(
ale jinak výlet-to jsme byly všichni spokojený,to jo…31.3.2024 v 20:02 #169978MirkaD
fotky
31.3.2024 v 20:04 #169979MirkaD
fotka?
31.3.2024 v 20:06 #169981MirkaD
Křtiny
31.3.2024 v 20:17 #169983MirkaD
fotečka-Rudice
31.3.2024 v 20:20 #169984MirkaD
no nic,fotky se se mnou nebaví…:-D
ty 2 jsu focený pžed týdnem…Čajíku-no,bude se dělat dědictví,
a máti,že by si to celý nechala,a pak to darovala Martinovi,a bráchové,že by se toho vzdaly…
akorát teda než se aspon něco splatímto bude něco….31.3.2024 v 20:21 #169985MirkaD
Milko-my taky nejezdíme na dlouho,nikdo toho moc neujde,tatka chodí čím dál hůř…
zázrak,že jsme ho dnes vytáhly na výlet a včera na vychzku,jinak nechodí tady nikam….31.3.2024 v 20:22 #169986MirkaD
Kimi-to jste měly teda drama s policií…uf..
a chudák Goliášek zapomenurej…:-),že se ozval až za dlouho..jo a máti chce kotě…
31.3.2024 v 21:00 #169987Petrs01
Čaji, kalciovka ani antihistaminika to nezachránily, s tím jsem začala. Peťan ulovil šumivý vápník a nějakou spešl mast. Zabralo to! Ovšem vápník, ač správně dávkovaný, už raději vynechám 😱
Už jen zítra a v úterý ráno si spolu hromadně vyšlápnem na Blaník. Snad.1.4.2024 v 8:06 #169988cernej caj
Petrs01
achjo to je naprd 🙁 a mast super! mas tip? snad teda uz to bude dobry a blanik dosahnes v relativni snesitelnosti!MirkaD
paradni fotka s dafi mezi sochama, jinak teda hezky ste si udelali vylet a restauraci, ale ten pisek a vichr, to moc tenhle vikend upne hezky venku neudelalo…nepomohlo by mu choditko nebo hul, jestli se neciti jisty?
my dneska k tete, radsi nesvitim, nechci, aby tady nekdo zvonil, nozka relativne dobry. vcera sem videla capy na hnizde.
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.