Kecací jaro 2024

Fóra Ostatní Kecací jaro 2024

• Toto téma obsahuje celkem 1,972 odpovědí. Do diskuze (17 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 1 rokem a 9 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 901. až 920. (celkem z 1,973)
  • Autor
    PetraK

brej večír, jsem si pěkně užívala. Jízdu, ohaříky, venčení, hraní si s plyšounama, válení se na gauči a jdu spát!

černej čaj
      treba kvuli zveri

no ano, ale to ráno, nebo se soumrakem. jinak prostě při pravým okraji vozovky, což neznamená, že vymetám škarpy a krajnice 🙂

na motorce me ucili jezdit vic pri stredku
      no jo, ale motorka je o něčem jiným, než auto, tam se to musí, protože jinak skutečně je to nebezpečnější, neb lidi nehodí blinkr, nepředjedou naplno, ale smetou Tě.

cernej caj

PetraK
        ale je uplne v pohode jet uprostred pruhu, a ne ze des vlravo po care a v levo te ohtozuje motorkar na stredove care s autem v protismeru co jede taky nalepenej na prave hrane:D

Ono asi xzalezi, mdy se to tomu autu nelibi – to by me.docela zajimalo

Nelibi se mu to, kdyz sou 2 pruhy namalovany a ty jedes na prostredku? Nelibi se mu to kdyz sou 2 pruhy a ty jrdes nalepena na pravy krajnici?

Nelibi se mu to kdyz nemas stredni caru a silnice je spis tesna a ty jedes proste na sve strane tedy spis tesneji ke krajnici?

Ted potrebuju analyzu, kdy auto zbrbla:D

Vcera nabeh na migrenu, chtela sem to zaspat, nepokohpo, celou noc sem se budila, rano sem si uz musela vzit aulin, protoze se to spankem nijak nezlepsilo:(

Tak krasny velikonoce!

MirkaD

včera odpo-miliony lidí..
          hlavní kasa-málem mě upadly ruce,svaly z boku na kyčlích,jak tam furt sedám/stoupu,krční páteř a hlava,prášky mě nezabírají žádný…
          pak úklid,ve třičtvrtě na 9 jsme vypadly a venku nasraní zákazníci-že máme zavřený,-tak jsem se smála…tak vytočení,že to vypadá,že se směju jim-no komu jinýmu,taky,že….

jinak-blbá zpráva dne-BOHUŽEL KONČÍ NÁŠ NEJMILEŠÍ A NEJHODNĚJŠÍ VEDOUCÍ!!!!!!!!! :-(((((((
          jde na jinou filiálku,
          budeme mít někoho novýho,nevíme koho…
          my pokladní jsme z toho v prdeli,a je nám to dost líto…
          včera jsme mu s jednou kolegyní a kolegou kupovaly dražší rum,ještě se budem skládat na koš,ten se mu dá zítra…
          ani jsem se s ním nestahla pořádně rozloučit…
          jen jsem mu říkala,že mě to mrzí…..
          mrzí mě to hodně…..
          a nás všechny,on byl boží….
          kdoví koho dostanem …:-((((,
          jo,kraken,je mycí stroj….

Asteris

Všechny moc zdravím, nějak v poslední době nestíhám.
            Mirko – upřímnou soustrast, je mi to líto, achjo. Držte se.
            Thielli – pevné nervy, zatrápení řemeslníci. A přeju trpělivost a úspěch s hnědou. S Emčou taky chodíme většinou na stopovačce kvůli zvěři, včera jsme trénovaly v Chuchelském háji – věděla, že tam někde v křoví jsou, netuším kdo, ale docela se držela, nedrala se za nima, ale pokud by byla na volno – určitě by zdrhla…
            Všem přeju pěkné a příjemné prožití velikonočních svátků, já měla jet se strakatou partou na Šumavu, ale Emma mi do toho hodila vidle – začala hárat, tak jsme holt v Praze.

Zlata

Mirko
              Dokážu si představit.Já kvůli tomu jela nakoupit už ve středu.Taky nám nadávali,že na Štědrý den zavíráme už ve 2,nebo ten údiv,že na Velikonoční pondělí (jo bylo otevřeno)nepřišel denní tisk,ani Blesk nevyšel,pekaři nepekli,bylo jen rozpečený a balený pečivo,ta hrůza jak si to představujeme,že?

cernej caj

MirkaD
                achjo s vedoucim, to je mi lito, vim, ze k tobe byl ferovej a nevozil se kvuli pomalosti a tak, no snad misto nej prijde nekdo sikovnej a hodnej taky. On musi dojizdet daleko, ze ho presunuli?

Asteris
                jee koniklec lucni, ten je chranenej a docela vzacnej, hlavne na JM sou asi jen 4 mista vyskytu. Paradni trsik ! 🙂 A Ema sikovna, i kdyz na stopce, tak porad hezky, ze to zvladla 🙂

Zlatka
                Jako me taky nastvalo, ze o silvestra, 31.12 v nedeli, nebyla otevrena cukrarna, kdyz bylo napsany po – pa, 9 – 15, vikendy a svatky 10 – 17. Silvest neni svatek, je to tedy pracovni den, sice byla nedele, ale oteviracka cukrarny mimochodem hodne oblibene a navstevovane, nebyla nijak uprvena ani pro bezne otevrenou nedeli. Na dverich cedule „vanocni cukrovi se bude vydavat do 23.12, na stedry den zavreno“. A ty tam prijdes a je tam zavreno, neni stedry den, bez toho, ze by to bylo na te ceduli napsany… Me teda ani nevadilo, ze je zavreny, ale vadilo mi, ze maji lzive uvedenou oteviracky bez toho, ze by se obtezovali to tam napsat… Dneska maji vsichni facebook, doma 15 chytrych zarizeni ale nedokazou to napsat na FB ani cukrarny, ani na jeji dvere.

nebo je na vyvesni ceduli napsano polevka, nanuky, vlezes dovnitr, chces nanuky a oni reknou, ze je v zime nemaji… nevim, je tak tezky na 4 mesice v roce ty nanuky skrtnout nebo smazat? protoze clovek se na to tesi…

jinak teda ja presne cekala, ze vsichni budou cely spatny ze 4 dnu svatku, takze sem si koupila uz ve stredu asi 3 jogurty, kefir, dve sunky, trs bananu a rajcata… abych kvuli tomu ve ctvrtek nemusela stat hodinu ve fronte s lidma, ktery urcite umrou hlady, kdyz nebudou mit 8kg nakup v kosiku 😀

sunce sem dneska ododolala a na vylet sem si nenamazala, kdyz velkej patek, taky mam docela hlad 😀 ale dneska sem usla 6km! 🙂 sice asi za 3h takovou sneci rychlosti, ale vubec me nic nebolelo 🙂 a videla sem proletet lednacka asi 2 metry ode me 🙂

Zlata

Černej čaj
                  No jo,to je na houby když ta otevíračka není uvedená.Ale tyhle velký obchody mají otevíračku většinou uvedenou několik týdnů dopředu.
                  Seš sikovná,žes odolala šunce.Já dala maso(v konzervě)akorát kočkám .

cernej caj

Zlata
                    no to sem si jeste rikala, ze si k veceri udelam kure 😀 no tak zitra bude taky jeste dobry 🙂

Jo, ty vetsi nastesti maji otviracku dopredu, tak kdyz clovek chodi pravidelne, tak to vi. I kdyz ja vetsinou o svatkach nechodim skoro nikdy, jen kdyz vidim, ze je fakt otevreno a treba jedeme s muzem autem kolem, ze to nemusim tahnout autobusem, to je vzdycky velka pomoc 🙂

No,tak kocky si urcite posmakly 😉

zacalo se mi hodne trhat jedno stary, hebky, prijemny povleceni, mam dve, tak uz je na hrane sterelosti… vidim to asi brzo, ze si budu muset koupit nejaky dobry novy, ale mam rada tu hebkou bavlnu… mela sem damaskovy k vanocum od maminky ale ty ztopila segra oboji, takze sem v nich spala asi 3x, pak sem se odstehovala a pak nebylo… 😀

Petrs01

Krafaleny, tohle nikdy nedočtu!
                      Sv. Jan pod skalou. Mám v kopytech skoro 150 kiláků a dneska teda i bolej. Tak ještě jednou tolik, snad to půjde.

Kimi

Tak jsme tu měli včera večer drámo. Nějak kolem deváté začala ječet houkačka. Když to trvalo dlouho, vylezla jsem na terasu, viděla blikající auto. Nejdřív jsem myslela, že je to záchranka, ale pak jsem zaslechla křik a bylo zřejmé, že tam někoho klidní policie.?‍♂️?‍♂️ Přes živý plot nebylo moc vidět. Soused, který bydlí o patro výš a má lepší výhled, říkal, že policie někoho pronásledovala, ten dotyčný si asi myslel, že zdrhne přes park, ale nezaznamenal dva vyšší obrubníky, takže narazil. S policajty se asi pral, bylo slyšet křik, nakonec ho naložili do auta a odjeli. Ráno jsem šla tudy venčit a stálo tam staré pomačkané auto, předek v trávníku, zadek na chodníku.
                        Dnes tady bylo hezky, i když větrno, tak jsem si udělala výlet do Pastvin. Když je příznivo, podnikám procházky po Kořiných stopách, šli jsme po cestě, kde mi kdysi zdrhla za srnkama.?

Kimi

Mirko, to máš teda v posledních dnech naloženo, jak doma, tak v práci. Ale jak už tady bylo psáno, pro tchána to bylo svým způsobem vysvobození. A doufej, že v práci se nenaplní pravidlo, že každá změna je vždy k horšímu.

Zlata

Petrs
                            Seš dobrá.Žirafky nožky nebolí?A Pixi?

cernej caj

Petrs01
                              hustaaaaa ses! nejhustejsi! poradne si odpocin, ses nezmar.

Kimi
                              tak nastesti ste tam zrovna nikdo ze sousedu nesel 🙂

Dneska ma byt krasne, po 3 vstavam bez pnuti v hlave, mam radost, snad to zas bude chvili dobry 🙂

Zlata

Černej čaj
                                Snad máš s tím počasím pravdu.?
                                To je super, že hlava nebolí.

cernej caj

Zlata
                                  Jo, je to uleva konecne:)

Tady je zatazeno a hrozne fuci, su zvedava, jestli vyleze modra obloha:)

Dpufam, ze petrs01 si odpocala a ma silu na novejch 150km:)

Mas to na 4 dny nebo na 5?

MirkaD
                                  Jak doma zvladate?

MirkaD

foto

MirkaD

pejsci doma

Zlata

Mirko
                                        Fotky super ?
                                        Jste v pořádku?

Thielli

Petrs01

Tak jsem se od tebe nechala hecnout. Ted jsem vlezla do reky a kdyz jsem byla po pas ve vode, za mnou znamy pleskavy zvuk a kdyz jsem se otocila, zatmelo se bile a ja se divala dost zblízka na velky oranzovy zobak. Hodinu predtim sejmul labutak do vody paddleboardistku. Hele, najednou ti ta voda nebyla tak studena… ?

Jo – a jsi silena zase, gratuluji k vykonu.

• Odpověď byla upravena před 1 rokem a 11 měsíci uživatelem Thielli.
                                          cernej caj

Thielli
                                            si vybehla ven, nebo co?

MirkaD
                                            to je krasna fotka! jak sou vsichni spokojeny!

ja dala dneska 12km 🙂 rovinky sou v pohode, do prudsiho kopce nemuzu jeste moc 🙁 a zitra jen na hodinku, a pak domaci prace, at to nepretahnu

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 901. až 920. (celkem z 1,973)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.