Pudlí kotec

Fóra Ostatní Pudlí kotec

• Toto téma obsahuje celkem 898 odpovědí. Do diskuze (18 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Thielli a poslední změna proběhla před 2 týdny.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 461. až 480. (celkem z 899)
  • Autor
    Thielli

Mě by jen zajímalo, jestli ten sympatický pán, co jsem si s ním v neděli podala ruku, s tím jemným elegantním úsměvem… taky na těch koncertech skáče jako trdlo, řve a hrozí pěstí…. ??? 🙄😄

PetraK

Nehrozí, páč nejní hovado. Ale to ani ta mrňavá pani nehrozí pěstí, mrńavá pani dělá prstikem kolečka a když to vidí Tilda, taky začne dělat kolečka 🙂 . Teda jednou. A pán s elegantním úsměvem neskáče jako trdlo a neřve. To řve jenom ta malinkatá pani, páč je magor. Pán si jenom zpívá a řve ramštaaajn. Pani řve celou dobu a taky volá JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO! A pak ji bolí f krku.

Thielli

Máme nový návyk. Nikdo neuhádne, která v tom jede.
          Tak já to prozradím.
          Hnědá.
          Hodně chce mazlit. Furt. Nebo alespoň pořád. Přisedává si, přilehává, parkuje do rozkroku… a drká něžně čumákem, že mazlit…
          Jako jo. Je to milé.

Kdyby to nezačala dělat už i v noci, když se spí….

Attachments:
          PetraK

Thielli
            hárala?

Thielli

No, ano. Před táborem. Má ty nálady s cyklem hodně výrazné. Černá cvička si to vždy nějak odbyla ani nevěděla jak a tenhle emocionální pytlík má takovou škálu nálad, že na to nestačí jedna paleta.
              Ale jako bylo kousnutí poprvé, tak TAKOVÁ potřeba mazlení je také poprvé. Normálně mě v noci budila. Drkala do mě čenichem, tak jsem jí v polospánku hladila a když mi ruka spadla, zase mě drknutím probrala… 🙈

Edit- to jsou taky komplikace s těmi pohlavími… 🙄 feny toto, psi zase tamto… doufám, že brzy budou v nabídce nějaká nebinární štěňata. 😶

• Odpověď byla upravena před 9 měsíci a 3 týdny uživatelem Thielli.
              Thielli

jasně
                …si klidně zítra do vlaku vezmu ty nakousaný…

Attachments:
                EvaC

No co – dělá Ti ochutnávače, aby ses neotrávila – tak mooc Tě miluje 🥰

Fifi

S Hnedou musis bejt asi furt ve strehu a potravu radne ukryvat. 🙂
                    Normálně mě v noci budila.
                    Pepinovati. 😀 Pruhy mne v noci blemcaji, zduchaji rypakem, ze chtej pod perinu… Ty mas aspon nadeji, ze ji to po falesce prejde. 🙂

Thielli

EvaC
                      no, miluje, miluje… ale je to děvka prodejná. šla by s každým. černá ne, to je jiná láska, labutí láska

Fifi
                      u Pepina bych za to byla vděčná náhodou. když je přes den takový lotr… ale v noci, když se konečně může soustředit, projevuje ty pravé city 🙂
                      myslím na tebe moc, moc, moc a moc, abys věděla.

Fifi

A to ja vim, ze na me nejen ty myslis. Ano, nebyt jeho „lasky“ a potreby tuleni a projeveni aspon nejaky naklonnosti, tohle zvire bych uz nemela. Ja budu myslet na tebe, at si uzijes vyleta a pozdravuj v ty horni dolni zbytek osazenstva. 🙂

Denny

Thielli
                          …si klidně zítra do vlaku vezmu ty nakousaný
                          očividně jí nechutnaly, páč by je sežrala i s vobalem, ale jako já se jí nedivím 😀

Thielli

Včera…

Attachments:
                            PetraK

Kurnik – sem chtěla udělat ftipný doplnění, ale nevím proč, obrázky se mi ukládají malinký 🙁 takže prt

už je vám všem trošku líp?

Thielli

Tak líp –
                                nám zatím není.

Attachments:
                                Thielli

„U nás nuda, bezbřehá nuda. Nemá nás kdo zabavit, protože u nás se pořád leží jako za kovida.
                                  A že panička nechce být na nástěnce, vyfotila mě – že prý vypadám dost podobně jako ona… pfff…“

Attachments:
                                  PetraK

Já jsem nevěděla, že se půdle možou zkřížit s pterodaktylem! 😮 😀

Thielli

Konečně.

Attachments:
                                      Petrs01

Půůůdle nebohý, vokudlaný!

Thielli

Já nebohá! Všechny chlupy teď přilepený na mně, jak jsem se zase zapotila. Vypadám jak kříženec hrocha s gorilou. Jdu ucpat odtok ve sprše.

Thielli

Tak a máme na 4-5 týdnů pokoj…

Attachments:
                                          Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 461. až 480. (celkem z 899)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.