Pudlí kotec

Fóra Ostatní Pudlí kotec

• Toto téma obsahuje celkem 898 odpovědí. Do diskuze (18 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Thielli a poslední změna proběhla před 2 měsíci a 2 týdny.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 21. až 40. (celkem z 899)
  • Autor
    PetraK

Thielli
      je půůůdlí miminkááá! Já bysem právě chtěla poprosit o zasypání půdlomiminkama, šlo by to?
      Pamatuju si, když jich tehdy Bobuška- něco jako moje babička – měla celičkou armádu asi sedmi pudlokouskůch, hráli fočus s cibulí, trhali svou nebohou máteř po kouskách, byli úžasní. černí střeďáci.

Thielli

Půdlomiminka budu muset vypáčit ze starého notebooku.
        Zatím jen jedna holčička z první třídy… To bylo naposledy, co měla dlouhou srst ještě od chovatelky.

Attachments:
        PetraK

Jééé ach! Půdle jsou krásní psi. A jak inteligentní!! 😀 😀 . Ne tady náhodou normálně, ne?

Petrs01

pes do vody sakra?

no ale do vody, né do bahna!
            Thielli se zjevně pokoušela vyrobit golema 😀

PetraK

vyrobit golema
              😀 😀 😀 GOLEMÉÉÉ POSTAVIM TĚ DO ČELA NEJVĚJTČÍHO VOJSKA!!

cernej caj

Thielli
                Umiram smichy, hneda se svizeli a cerna s piskem:D pomoooct, a to sem si na pudlika na stary kolena brousila zuby… diky, ze jsinmi ukazala, zeto neni zvire pro me.

Ale i mamut jde pry ochocit a da se z nej udelatbtakovej domaci pudlik… akoray v mamutim podani je spis jako hneda, vzteklej a bezduvodne (pro ostatni) vrci, ale dokaze byt i pritulnej, za kus masa

Attachments:
                Thielli

Čajíku, ty vůbec nevíš, z čeho si děláš legraci! Já mám mžitky, jen to vidím, tu velikost. Asi ti dám někdy rozčesat a ostříhat pudla, on tě ten humor přejde! 😂

Thielli

Pouhé rozčesání už zjevně nepomohlo…

Attachments:
                    cernej caj

Thielli
                      vypada moc roztomile 😀

my treba charlieho neceseme… to se neda… ale da se nekdy pohladit tou rukavici s bodlinkama… pri kazdym pohlazeni vypadne 5 zubu, sice ho tou rukavici moc nehladim, ale i tak uz zadny zuby nema 😀

tak sem ted ke granulim objednala plastovej hreben s nasazenim na ruku, jestli to nebude lepsi…

to moje zvire… tam su rada, ze kadi a cura do kuchyne jen obcas proti 3x denne a vetsi ambice s nim asi nemam 😀

PetraK

Thielli

HÍÍÍLFÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ, HÍÍÍLFÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ!!!! 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

Tomu řikám ráno! Se tu směju jako blásen:

Attachments:
                        Denny

Jedytkýýý to je miláček a vy si z ní děláte srandičkyyyy 😀

Denny

Já se přiznám, pudlíci se mě nikdy nelíbili…a v tom sestřihu, hrůza…
                            Ale teda když vidím Theilli tvoje fotky tak měním názor…to jsou andílci v kožíšku 🙂

Thielli

PetraK

No to říká ta pravá, že se chláme, ty těma bublinama dokážeš dát korunu úplně všemu. 🤣

Thielli

Já se přiznám, pudlíci se mě nikdy nelíbili…

Denny – mně taky ne! Kdyby mi kdysi někdo řekl, že to budu mít doma – a ještě dvakrát, zaplácám si na čelo tak, že si bude tazatel myslet, že začíná pršet.

• Odpověď byla upravena před 1 rokem a 3 měsíci uživatelem Thielli.
                                PetraK

Thielli, Dennyky

ste hloupý husy, půdle sou výborný čokle. 😀

PetraK

Thielli
                                    y těma bublinama
                                    no to sem se tu smála podruhní!
                                    Já teda v tom druhým obrázku chtěla dát do bubliny jen lakonické: Kráva! to jsem si poplakala, to sedělo hodně 😀 ale pak mě napadlo, že se ešče tak neznáme a že abys to třeba nepochopila blbě, tak jsem to přepsala.

• Odpověď byla upravena před 1 rokem a 3 měsíci uživatelem PetraK.
                                    cernej caj

PetraK
                                      tys tomu teda dala korunu! 😀

Thielli

ešče tak neznáme

Toho se fakt neboj. „Kráva“ je dokonalý!
                                        Mně ze mě legrace nevadí 🙂

PetraK

Thielli
                                          napadlo byla jsem nedávno oslovena s nápadem využít nějak ty moje krávoviny. pokud by na to došlo – nevím formu, nevím nic, zatím jen nápad, ale kdyby na to došlo – bylo by možný tenhle minikomix tam dát taky? Já se tady fakt směju furt dokola. a moc mám ráda, když se smějou i ostatní.

PetraK

Thielli

no já vim, že nevadí, tos vokázala mockrát, ale přeci jen kráva, že jo. Ale to bylo stejně směřováno na imaginární kadeřnici právě. Enemže v tom hrálo roli i to, že by ses za tu kadeřnici mohla považovat Ty, což jsem nechtěla úplně.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 21. až 40. (celkem z 899)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.