Pudlí kotec

Fóra Ostatní Pudlí kotec

• Toto téma obsahuje celkem 898 odpovědí. Do diskuze (18 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Thielli a poslední změna proběhla před 11 měsíci a 3 týdny.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 481. až 500. (celkem z 899)
  • Autor
    MirkaD

Thielli-tak fajn,že je líp!!
      mě drží fest rýma,smrkám ve dne,v noci…
      potřebuju ošmikat,upravit Dafču a Mxe,Žeryka jsem zmákla v sobotu a 15 minut-náš rekord životní!

Thielli

Zrcadlo, zrcadlo…?

Attachments:
        Thielli

15 minut

patnáct minut?! …to dělám jednu nohu…. možná dvě… ?
          Každá je celkově tak na dvě hodiny.

Petrs01

dvě hodiny

zlatý normální línající pes!

Thielli

No… když jsem jela od Rumíčka převlečená za orangutana domů a pak hladila ty kudrnky, říkala jsem si „zlatý nelínající pes“.

A dnes stojím ty hodiny u stolu (a to fakt jedu střih „na křováka“), říkala jsem si ZLATÝ NORMÁLNÍ LÍNAJÍCÍ PES…
              někde ta rovnice prostě nevychází… ?

Maya

Thielli
                to chce totiz linajiciho psa dlouhosrsteho a ne holoprtku Rumicka 😀
                ale jako fakt ty dlouhy chlupy se sbiraji mnohem lip ze vseho

Fifi

Ale to jsou modeliny. 🙂 Co mas za strojek? Jinak souhlas s ostatnima, navic po zkusenosti s perdelkama, nahlas rikam „zaplatbuh za linajici psiska“. Rtw lina dvakrat za rok, furmik to jisti, Pepin je zatim uplne holochlupej. Nejhorsi srst mel Troldik, atyp kryci srsti a husty podsady, des a bes. Pri holeni briska na veterine na nem ztupili snad tri strojky. Nasla jsem fotku, kdyz si Trolitko „snezilo“ – snad se pudli madames neurazi, ze jim sem cpu vorecha.

Attachments:
                  Thielli

Jůůůůůů.
                    Děkujůůůů. Taková krásná fotka. A visí u nás v kotci. HEČ! ?

(strojek mám Moser, stál kolem pěti tis. K němu střídám čtyři hlavice. Musím zaklepat, už s ním stříhám sedm let.)

Fifi

Moser je dobra znacka, ja mam este v supliku strojek po perdelicich, dvourychlostni Thrive 900N a dve hlavy + nastavce, taky tenkrat stal furu penez, doted je plne funkcni. At ti ten tvuj slouzi hodne dlouho, sedm let neni tak moc. 🙂

Thielli

Tak dnes máme volby do europarlamentu. Proběhla interní diskuse a je to jasné.
                        (Tedy těm, co nečetli Rychlé Šípy to jasné asi nebude, ale za to my nemůžeme. My na nich vyrostli, my je máme pod kůží, i když je soudruzi a soudružky zakazovali.)

Attachments:
                        MirkaD

děvčata koupila jsem v LIDLU 2 chladící podložky pro psy,máte s tím někdo zkušenosti?

Milena z Prahy

Thielli
                            No, my hlavně VOLIT JDEM ?. Eště si furt užíváme, že můžem ?.

Thielli

My taky jdem! ?
                              A hnědá taky jde. Aby se prošla.

PetraK

Ano Zrcadlo má pravdu! Hnědá je nejkrásnější! 🙂 a stejně jako ona, volím klid na lůžku. Až se vrátim z voleb

cernej caj

To sem nejak prehlidpa jak si hneda odklada hlavu 😀

MirkaD
                                  Charlie to nechce, vyjimecne tam lezi, feri nikdy

Thielli

Tak. Nejdřív sem ještě pošlu odkaz na bubliny, které jsou tentokrát ve vedlejším pokojíčku, třeba pro ty, kdo nedočtou všechny ty slohy (Zrzavcová promine ?, ale stručné bubliny zvládnou… 🙂
                                    Kudrnatý bubliny

A teď tu položím dotaz, zda i zvíře velmi mdlého rozumu, jako je naše černá, může začít s fungováním vracení za dveře…
                                    Od úrazu hnědé je její osobní štěkna, jak jsem psala.
                                    Takže vyjdeme. Vyjdeme v klidu, už v domě se vzorně řadí za mnou, ujdeme dva metry od dveří, hnědá jen nátáhne do nozder nebo se zlehka napne, někdy ani to ne… a černá vyletí to rozštěkat. Ze zvyku. I když tam nikdo není. Takže střídáme vyjití na vodítku obě, vyjití s černou na volno s povelem „pomalu“… často se zadaří jít spořádaně, ale občas se nepovede. To občas chci odmazat. Může jít po chodníku člověk, dítě… a černá poletí bez ohledu na to, že tam není pes a jen ty lidi vyděsí. Jen si nejsem jistá, zda jí dojde, proč byla strčená zpět do domu… ?

Petrs01

Za mne zbytečně moc práce a času a výsledek nevalný. Kdy ji vrazíš za dveře – až se laskavě vyštěká a vrátí? To už se dávno sama odměnila.
                                      Hnědá se nadechne a v tu chvíli se nadechni taky. A vyleť ve stejném okamžiku jako černá. NENECH JI TO UDĚLAT. Jo, jednou zahraješ divadlo pro celou ulici. Ale postarala bych se o to, aby si černá nepřála jeho zopakování.
                                      Pokud si netroufáš na velké divadlo, dej černé vodítko a lehoučkou couračku, nebo prostě dvě vodítka. Jedno za dveřma odepni a jděte „navolno“ ?. Dále viz předchozí – postarej se, aby si zapamatovala, že je to blbej nápad.
                                      Opět problém toho, žes to neřešila HNED. Má to zafixováno, vyžívá se v tom, prochází jí to. Cokoliv nechtěného, co psa nechám udělat dvakrát, stává se problémem. Zbytečně.
                                      Jo, ještě jedno řešení, pro silné povahy – černá vyletí a v tu chvíli zmizíte za dveřma vy2. Ideálně v liduprostý čas a s možností ji nějak sledovat, tak aby vás neviděla. A nechat vykysat co nejdýl.

Thielli

Petrs01

Díky. Jo, to s těmi dvěma vodítky je dobrý nápad, to by šlo, máme lehoučkou šňůrku, to by snad nemusela poznat… ?

To vyletění mě ve stejný okamžik – což o to, já „vyletím řevem“ a ona do vteřiny točí, ale ona za tu vteřinu uběhne 10 metrů a chytit ji byť jen za ocas prostě nestíhám… takže to by nám asi nešlo.
                                        Zmizet do domu a nechat vykysat… úplně jí vidím, jak sedí na chodníku a čeká… a kouká na dveře a čeká… ale také nevím, zda bych to stihla… ona v pohodě dohonila Tali… ona když to zmerčí, je ve vteřině zase zpět, to nestihnu ani odemknout barák.

Takže vodítko a couračka!

…njn. HNED – kdybych já tenkrát věděla, co mi teď píšeš, že když něco pes udělá dvakrát, je to vytesaný zlozvyk… chjo ?
                                        člověk si myslel, že jednou je to výjimka, podruhé byl překvapený z opakování, potřetí si řekl, že to přece není možný, po čtvrté se mu fakt nechce věřit a po páté, že to vypadá, že to asi nepřejde samo…
                                        ??

Petrs01

…potřetí bych na ni vlítla a uslyšela by takové věci, že by se jí o tom pak i zdálo. A ano, v tu chvíli mělo smysl ji chytnout za flígr, strčit ji domů a jít na čtvrthodinku s hnědou. Jenomže člověk svoje chyby většinou vidí až zpětně. Já taky věděla, že nemám Bardovi házet aport víckrát, věděla jsem to. Jenže když ho dvakrát krásně přinesl, tak z radosti hodíš i potřetí… a pes vzorně vyběhne, mine aport a zmizí v lese. A kdo za to může? No pes ne.

Thielli

No vidíš, ty alespoň vidíš, ale já ani neviděla zpětně… ale naštěstí tady mám vaše oči, ty mi teda hodně otevřely oči…
                                            a náááhodou, u Zrzavců byly na přivolání pudlice vzornější než ohaři. Vofous. ?

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 481. až 500. (celkem z 899)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.