Podzimní fórum :-)

Fóra Ostatní Podzimní fórum :-)

• Toto téma obsahuje celkem 2,166 odpovědí. Do diskuze (11 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Gerda a poslední změna proběhla před 1 rokem a 6 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,161. až 1,180. (celkem z 2,167)
  • Autor
    Denny

PetraK
      a k čemu ty hlasy jsou?
      ten kdo má nejvíc hlasů vyhrává nějakou ptákárnu.

Maya
      kterymzto dostal pres prdel
      chuděra malej tejranej 🙂

Koněf má teď bezedný žrací období, když připravuju jídlo, skáče jak na trampolíně 🙂
      A taky začala krást boty do pelechu, nevím co jí to popadlo, kdyby je tahala
      dobrý, ale tkaničky mi vokusovat fakt nemusí, blbka bláznivá 🙁
      A v noci přepadovka když jdu na wc, popadne nějakou hračku a když si lehnu skočí na mě a cpe mi jí do huby 😀 super zábava

PetraK

Maya

co máma??

vynese ti to hodne uklizeni
        😀 😀 blbááá . Ale to myslím u ní nehrozí, ona sama takovýhle složitosti nevymyslí. I když teda se zlepšuje, když jí teď už otevřu oboje dvířka od linky, tak ty to má u čumesu zavře obratem, to už je cajk, a ty druhý, sice do nich šťouchne taky v tom směru co stojí, tím pádem se otevřou víc, ale pak jí dojde, že todle nefungá, zaleze za ně, šťouchne do nich z druhý strany a zavře je. To je myslím na tupo, jakým bývala, docela slušnej mozkovej výkon 😀

a kdyz jsem je vykopla ven, zrejme naznal ze by to chtelo dalsi pomstu 😀
        jooo děfče, každej svý konve životnosti strojvůdcem 😀 😀

Maya

PetraK
          mame je furt stejne, ma horecku a lezi, ale zda se, ze uz ji paralen zabira na trochu dyl, tak pravdepodobne to bude jak pise spousta lidi horecka na tejden

PetraK

Dennyky
            ten kdo má nejvíc hlasů vyhrává nějakou ptákárnu.

aha tak to já sem vyhrála už bez hlasů, mám Taliprda.

Koněf má teď bezedný žrací období, když připravuju jídlo, skáče jak na trampolíně 🙂
            A taky začala krást boty do pelechu,

ááá stala se z ní matka pluku! 😀

a cpe mi jí do huby
            😀 😀 😛

Maya

aj jaj, takže to drapla?

Maya

PetraK
              nevim, tak chripka vypada stejne
              na test jit nechce, ze je to k nicemu a vysledek je akorat karantena, stejne nikam nechodi a k nam taky nikdo neb bracha prej taky trochu neco, mel v praci nakazeneho kolegu, ale karantena se na ne jako na kolegy prej nevztahuje, tak normalne chodi do prace, ale on zas ma kancl jen pro sebe a jezdi autem, tak je to asi taky jedno
              tak se akorat nenavstevujem pro jistotu a asi promorujem 😀

Maya
                PetraK

Maya
                  tak se akorat nenavstevujem pro jistotu a asi promorujem
                  tak já moc držím palce, ať se promoříte v klidu!

PetraK

A fšem krásnovej víkend, klid a pohodu a dávejme na sebe fšicí pozor.

cernej caj

petrak
                      mas zespod napsany charger takze asi nabijecka k necemu a jeste to asi potrebuje tu cast, co by se tam nasadila (asi nejaka cast do zasuvky)?

denny
                      super stromy 🙂

MirkaD
                      tak rekne, ze te vezl, oni si mozna vemou kontakt a prijedou se podivat na mirku jak maka za pokladnou, aby si to overili. zadny razitko bych neresila, vetsina tech policajtu taky nema potrebu nejak prudit. rekne, ze te vezl do prace, policajt si mozna zjist jmeno, kde pracuje a overi si to sam uz…

ja dneska 14km ale su docela mrtva, zima, vlhko, furt prselo ale zase sem potkala jednu pani rano na vybehu, starsiho pana se psem a 2 kluky na vylete

Maya

bože na guglu je teda hra 😀
                        kdo rad kreslí, tak hurá do toho 😀

cernej caj

Maya
                          to je teda priserna hra! 😀 😀

kachna

„Tak chcete zítra k obědu tu kaši s králíkem? Kačenko, můžu ti zaručit, že z toho bílýho to nebude“
                            „Hmm, tak jo. Nebo ne, byl to můj králík, tak si ho i snim!“
                            (zabití králíka bylo řádně odsouhlaseno a povoleno)

cernej caj

kachna
                              😀 😀

par fotek ze vcera

Deštivé Lednické rybníky 30.10.2020

kachna

Čajdo, břečťan je geniální a ptáci krásní

cernej caj

kachna
                                  dekuju:)

mela sem prvni potiz s technikou, novej fotak muze ukladat na 2 karty, zaraz nebo prepnout kdyz dojde misto… no cekali byste, ze zacne ukladat na novou kartu se stejnejma nazvama souboru, jak na tu starou? 😀 priste uz budu vedet… 😀

Maya

cernejcaj
                                    mě se líbí ten pták vzůru nohama, to je srandovní 😀

Maya

kdybyste se chtěl někdo bavit zombíkama 😀
                                      https://makemeazombie.com/

kachna

Potřebuju vymyslet pěknou schůdnou (ne sjízdnou) cestu na zítra s dětma tady v okolí a nemám inspiraci. Tak do šesti km tam i zpět po rovině (známí s sebou budou mít i dvouletou dceru)

cernej caj

kachna
                                          a kolem libechova by to neslo? tam to mate docela krasnej teren? jinak ale to znam, kdyz potrebuju vymyslet vylet na chvilku tak to uz vsechno clovek zna a nejak se mu pak nechce

kachna

kdyz potrebuju vymyslet vylet na chvilku tak to uz vsechno clovek zna a nejak se mu pak nechce

Jo, přesně tak. Máme dobrou trasu Zimodolem, ale tu chodíme furt, spousta tras je vo hubu skrzevá déšt, taky jsem si říkala, že zajedem do Ješovic a půjdeme zadem kolem Mordlochu… Liběchov, Želízy – to je teď jak Václavák

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,161. až 1,180. (celkem z 2,167)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.