- Toto téma obsahuje celkem 2,166 odpovědí. Do diskuze (11 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Gerda a poslední změna proběhla před 1 rokem a 6 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
1.11.2020 v 18:25 #91513
cernej caj
su zvedava, co ste nakonec vymysleli?
ja dneska aspon 15, ale zas ani noha, ale teda ani fotka 😀1.11.2020 v 21:05 #91514MirkaD
tak u nás v pátek lijákovo deštivo-a já šla v 7 ráno ven s kamoškou s basendžim,předem dědinou k rybníčku a kolem polí dozadu a zpět,
no u zastávky lidi-a my 2 bez roušky,protože se přiznám,že ju nosíím všude a furt,ale na vycházky za barák-kde pole/les-a člověk neppotká za měsíc ani nohu,a nebo se lidem vyhnem-oni jdou jeden kopec,tak mi druhej…
takže i já fanatik na dodržování pravidel mám mega černej puntík….
omlouvá nás jen to,že na vycházkách nikoho nepotkáváme,a když jdu jinak přes dědinu,třeba pár metrů-tak si dávám nákrčník,kterej mám jinak furt,no a tentokrát nic…
ale tak vzhledem k tomu,že od kasy čučím na lidi,který si roušku nasazujou až v obchodě….,no nic obehraná písnička
v pátek na kase,ještě mě trochu táhla ta krční páteř od středy,ale už to bylo lepší…
došel tam borec ve skafandru a dezinfikoval nám v obchodě vozíky-to jsem se smála,protože dezinfekcce jednou denně…
no jinak strážní dezinfikují venku vozíky-madla a vevnitř košíky několikrát denně…
skončily jsme v 9,Martin pro mě dojel,doma ještě narychlo vyvenčit psy-mají ted třetí venčící vycházku,když je brzo tma,jako vyloženě na flexině kousek před barák a dom,
v sobotu ráno ddeštivo,blátivo,hodně blátivo
tak jsem to vzala kus k lípě a zpě a u zahrady jsem s něma dlouho,hodně dlouho cvičila taneční+házení hračky
odpoledne v práci mraky zákazníků-prostě peklo
do 5odpo byla mezisměba,pak jsme byly na kase 2+hlavní vedoucí,ten kasu neměl,
ten pekl,vybaloval,uklízel láhve,kastle
a nákupy?
jo půlka byla jídlo,pití+něco na sebe,svíčky na hřbitov,kytky a tak
ALE HOLKY-DRUHÁ PŮLKA-NAPROSTO ZBYTEČNĚ-PROSTĚ NUDÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
LIDI SE NÁM NUDÍ TAKŽE-BRAMBŮRKY/CHLAST,
ŽVÝKAČKY2,
BRAMBŮRKY/CHLAST
ČOKOLÁDA,DŽUS
VÍNO,CHLAST
a to bylo furt dokola-i někteří 4krát za 2hodiny!!!
takže sedíte na kase,snažíte se valit rychle,ppřesně-jako bez chyb,fronty až někam,když zazvoníte-naštvanej kolega,že je ještě hodně vybalování+pak úklid,
naštvanej vedoucí,proč furt zvoním
a jedna naštvaná zákaznice-proč nezvoním?-nákup-pepsi-brambůrky….
no kolem šesté se to umírnilo,kolega se uklidinil,hodil mi do drogerky klec na prázdný bedny-vykartonování,když budu mít čas,on mezitím vyhazoval prázdný bedny,lisoval,já ve vteřině-kdy tam chvilkama nikdo!nebyl,třeba 2 minuty,rychle poumývala kasy,vyhodila koše a vyházela prázdný bedny z drogerky,kolega zametl
už zbývalo jen vyjet strojem mycím-to on,uklidit pečivo,to též on
a já jen mopem kolem palet-to vše v 8 večer
tržba obr,ale prostě málo nás ,málo nás,at jde někdo mezi nás…
no,po úklidu tak po deváté hodině si šéf vzpoměl,že bych mohhla vybalit ještě paletu,on s kolegem měnily cenovky a v dest v noci mě šéf vezl dom…
tak jako říkal,že shání brigádníky,že se zy směny musí navýšit…
doma jsem vyvenčila zvěř,Martin byl s bráchama u rodičů,došel ve 3 ráno…
takže já si dnes ráno udělala velikou vycházku v lese-hájenka,okruh za ní kolem obrázku,pak další kolečko směr k nevojické vyhlídce,
a další vyjíti po cestičkách,nikde nikdo,já fotila
fotky někam zmizly…
psi se vyběhaly a já si užila pohledu na padající barevný listí
na Dafinu na milionech pařezů
na Žeryka jak dělá kung-fu s klackem-přehazování v hubě a na záda,
na Žeryka jak letí pro míček,kterej dosal chvilku místo klacku,
na psiska jak skáčou přes větve běhají sem a tam a u posledních 3fotek-na pěšince plmé listí do kopečka pozují a čučí bokem-a sedí bez vodítka,mají čekej,a čučí do strany-a zespodu tam jde obr ovčák….
no,prostě jsme si to užily-klid,ticho,ticho,tichoučko
doma vysát,umýt koupelku,wc,vyčesat pséky,i Betty,která došla na návštěvu,pocvičit s Betty a odpednout
ted večer jen vycházka po dědině
přes den lilo,tak jsme nešly zapálit ani svíčky k psímu hrobečkuČernejčaj-tak sis dovolenou nakonec užila?
jinak krásný fotky,do Lednice bych jela hned,jak si tam jela?1.11.2020 v 21:32 #91515kachna
su zvedava, co ste nakonec vymysleli?
Tupadly. Děsně jsme zmokli
2.11.2020 v 9:00 #91516PetraK
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!Gůtn tág majne líbe Kindr.
Prší prší, enem leje, ,
tak sem Domek umyla
šécku barvu vymyla!aneb – už mám celou přístavbu pěkně mýdlovou vodou umytou a na stěnách nejni ani prtka barvy, pěkně až na dřeň vymyto. Brtnik fčéra nahazoval, uuuuž uuuuž se to chystááá to stavěníííčkooo. A včera sem se přežrala voříšků, mám břicho jako ne bubínek, jak říkávala Gerda, ale jako buben! Vytáhla jsem ohařiska v sobotu cvičit dolů do luk k pastvinám, ale s Tálijí to stojí za prt. Už zas nechce lautr vůbec nic, to je takovej vopruz. Tentokrát si v módu hodný Talinky teda moc nepobyla. Je to vždycky jen takový chvilkový.
Černej čaj
tý jofka zase krásný fotky od Lednických rybníků. Močikovná, močikovnááá!
y charger takze asi nabijecka k necemu a jeste to asi potrebuje tu cast, co by se tam nasadila (asi nejaka cast do zasuvky)?
tak mě napadá? nejni to takový to měnítko, co se vozí, když čék jede do Anglie? Jsem doufala, že přijde čajda, řekne- sim tě to je jasný, co to je. A vono ne, já objevila vyloženě rébus asi 😀
2.11.2020 v 9:07 #91517PetraK
hm, tak jsem to odklikla moc brzo, než jsem dopsala šécko 😀
kachna
“Hmm, tak jo. Nebo ne, byl to můj králík, tak si ho i snim!”ty jo hustohustá Kačenka! Celá maminka 😀
břečťan je geniální
že jo?? to je bombastickej záběr!
černej čaj
no cekali byste, ze zacne ukladat na novou kartu se stejnejma nazvama souboru, jak na tu starou?
ne, já rozhodně ne, já bych se divila, že to vůbec ukládá 😀 😀 😀Maya
jakej pták vzhůru nohama? nevidim ho, kurnik To poslední, jak jsou tam ty dvě kachny?Mirka D.
,proč furt zvoním
a jedna naštvaná zákaznice-proč nezvoním?-nákup-ááá koukám, chudera Mirka je jak zvoník vod Matky Bóží 😀
no,prostě jsme si to užily-klid,ticho,ticho,tichoučko
🙂 to je krása, co ?? je dobře, že sis to užila.
a kdyby Ti bylo málo doma uklízení, tak hele… v Domečku jsem fčéra před odjezdem nestihla vytřít, pak jsem si řekla, že to je stejně jedno, protože až přijedem, tak to tam psi zas zaprasej blátem, jak budou nadšeně lítat sem a tam, takže to vytřu až večer, ale kdybys nutně potřebovala gruntovat…., co? 😀
2.11.2020 v 9:13 #91518Maya
PetraK
me pripadal ten v posledni radce vlevo, ale ted to studuju podrobne a asi ne, i kdyz mam furt trochu potize videt ho jako spravne nohama dolu, me to proste prijde ze je vzhuru nohama 😀
tak uz se budete stehovat do domecku? vanoce v novym?2.11.2020 v 9:21 #91519PetraK
Maya
joo, už to vidiiim, ta volafka! Jasně! 🙂 🙂 tak to je fakt jak obráceně, a ty kachny na tom poslendím záběru, jsou taky výborný, jak jsou spojený.
Ještě to na bydlení není, to vůbec. Teda takhle, kdyby bylo nejhůř, tak jo. Máme jednu místnost na spaní a minikuchyńku, takže jo šlo by to, ale zatím se nestěhujeme. POřád to je tak, že jedeme v pondělí a ve středu a pak o víkendu.
Musíme mít pak kam nastěhovat věci, to zatím není kam.2.11.2020 v 9:35 #91520Petrs01
Tak my si dali deštivý týden na chatě – no jako mohlo to počasí být o psí chlup lepší, no.
A dnes jsem vyrazila na kole do práce a v jednom pořádným skopci mě tak nějak předjelo moje vlastní zadní kolo a já se podívala zblízka do světel auta za mnou. Naštěstí on to ubrzdil. Z dalšího auta vyskočili dva vojáci, kterým tímto velmi děkuji, neboť obětovali půl své lékárničky a dali mě provizorně dokupy. To nejhorší schytalo kolo, řidítka jsou hustě obroušené. No a já taky. Bolí to teda dost a blbě se s tím pracuje. Nechápu jak jsem dokázala do té práce dojet, na odpoledne byl povolán muž.2.11.2020 v 9:41 #91521PetraK
Petrs01
TY BLÁHO!!!! Ježiš, to je štěstí v neštěstí tohleto!!! Zlomenýho nic? Ty jo, to je , brrrr, udělalo se mi šoufl, když jsem si to představila!! Co to Tvoje koleno?
2.11.2020 v 9:48 #91522Petrs01
Co to Tvoje koleno?
Nesouhlasí s takovýmto zacházením. Už prokrvilo druhej obvaz, a to to ze začátku vůbec nevypadalo nijak zle. Neměla jsem morálku na pořádné vyčištění. Bude mě to mrzet.
2.11.2020 v 10:19 #91523PetraK
Petrs01
🙁
takže lékařská věda nic?
2.11.2020 v 10:32 #91524Petrs01
lékařská věda nic?
eště bych tam něco chytla 😀
no né, přece nepojedu k doktorovi s odřeninama?2.11.2020 v 11:38 #91525PetraK
Petrs01
jo, já vím, taky bych to tak udělala. Takže jediný, co Ti můžu říct teda je, že:
„Táhni a srůstej“??
Ještě tady nad tím přemýšlím a další štěstí v neštěstí bylo asi, že to nebylo to přední kolo?
2.11.2020 v 11:39 #91526PetraK
tvl. jako by někdy byl!! když ani není prezidentem
2.11.2020 v 11:45 #91527cernej caj
Petrs01
Tak uf jeste ze te na midte osetrili a dobre ze zadna zlomeninaMirkad
Ja mam rousky uz po kapsach vsude a zadnou nekuzu najit kdyz potrebuju
Muz me odvez a bylo to… smesitelny ale.nahovno dovolena doma.mala.nocbi mura ale v praci me cekala.vetsi takze asi dobryMaya
Ale.vypada vzhuru nohama kdyz si to reklaPetrak
Makas jak sroub obdivuu jak se ti chce me.uz se jic nechce a za 5 dni doma sem.zvladla.vyluxovat:D2.11.2020 v 12:11 #91528Petrs01
no ale přední kolo MÁ být vepředu! Zadní se nesmí chtít předběhnout! 😀
2.11.2020 v 12:36 #91529Maya
Petrs01
tyjo, tak jestli to skoncilo jen odreninama, tak super
to ti jako odpadlo zadni kolo nebo jak?
ja vim proc nejezdim na kole 😀2.11.2020 v 12:36 #91530PetraK
Petrs01
no jo, ale pokud je přední kolo mooooc vepředu, tak to je podle mě ešče horší varianta, páč ho okamžitě bez milosti tou hubou následuješ.
Maya
Hele , pokud bys uvažovala o obměně vozového robotického parku v rodině, tak asi by to chtělo nad tím zadumat. Dneska jsem s tím chlapíkem (je fakt moc fajn) mluvila a došlo k tomu, že exkluzivitu na tyhle přístroje získali germáni, který to budou prodávat pod jméně jiným – nějak jako Zako??nebo tak a jednou tak dráž. T oje taková prasárna!! Kdyby to šlo, koupim si ešče jednoho pana Broučka do zásoby.2.11.2020 v 12:39 #91531MirkaD
tak dnes ráno vycházka opět do lesa-k hájence,a za ni kolem obrázku,a pak kus po cestičce tam,kus po cestičce sem,-takový moje cikcak-když se bojím úplně sama daleko,alle chci být dýl venku,tak dojdu k obrázku a odsud je někoil cest,fakt takový paprsky směrem dolů-na velký okruh,z půlky velkého okruhu-ta je prudká z kopce,velký okruh-ta má zas z kopce takový velký meze,takže já jdu dolů a psi běhají zleva doprava navrch,,k Nevojické vyhlídce-ta je z půlky po rovině.pak sešup dolů,tak před tím sešupem to beru zpět-tam už se sama taky bojím-úzká cestička-to já nerada…
ale takhle sem si pochodila ty svoje cik cak cesty,pochopitelně Žeryk klacky tahal,Dafi na pařezy-ale taky jsem hodně fotila-stromy,listy,pak asi milion fotek,než se mě podařilo vyfotit Dafi jak drží list v tlamě-a ještě u toho mává packou-byla to dřina,vždycky,než sem to stihla vyfotit tak list pustila,tak toto trvalo dlolooooouho,pak jsem fotila Žeryk jak mi na cestě velký okruh,takže ta cestička je taková hluboká,a na bocích jsou hromady listů,tak tam jsem Žerykovi házela míček,a fotila jak mi ho nese zpět-bože taky dost fotek…pak se bohužel stalo to,proč Žerykovi veškerý hry s míčkem,hračkou,všecky ty revírky,hledej-ztratil dělám až na konci vycházky-protože pak už až skoro do konce vycházky se ode mě moc nehl-protože-co kdyby byl zase míček?:-(,našěstí jsem míček vytáhla tak nějak v půlce vycházky,
a pak protože jsem se nemohlanabažit padajícího listí jsem vycházku zakončila cestičkou v lese směr k lípě od hájenky a zpět-tam má Dafi nejvíc pařezů,tak tam chodím,když chci být chviličku v lese,a vyběhat psa,ted už ke konci,kdy mokro,pařezy mokrý klouzavý,tak už sem ji od skákání odrazovala,at se na to vykašle,že si rozbije hubu,a že ji budou bolet nožičky…:-)
pak už jen od hájenky dom-bláto fakt šílený…
doma zase vyčesat,vykartáčova,vysušit…
a hají-teda oni hají….pěkná vycházka to byla,nikde ani nožka stonožkaPetrs01-teda fuj ty máš ale zážitky…
tak se rychle zahoj…
a dovolená propršela?Černejčaj-no já zas beru furt nákrčníky,po kapsách mám všude gumky do vlasů,kapesníky,sáčky na hovínka…
PetraK-no já já cytřela dnes ráno než sem šla ven
Martin,že by jsme šli do lesa–no-pokud sežene někoho kdo se mo po vycházce postará o psy
víte jak sem to psala-dojede princ na nádvoří,zastaví,zeskočí,hodí otěže štolbovi,kterej přibíhá ze stáje a řekne-postarejte se mi o koně
a štolba koně odtrojí,vysuší,vykartáčuje,nakrmí,napojí
a princ se jde dvořit princezně a juchat-jasně v pohádce…
no,a dokud nebudu zaměstnávat někoho kdo zvlášt po větší vycháce
nebude nachystanej u dveří s runíkama,
dokuid mi ten někdo oklamžitě neodstrojí psy,nevysuší,nevyčeše,nevykartáčuje,nenakrmí,
neuloží
tak,tak,tak-TAK TO KURNA PO KAŽDÉ VYCHÁZCE BUDU DĚLAT FURT JÁ,JÁ,JÁ,JÁ,JENOM JÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
uf,vycházky v podzimním lese,vycházky v jakýmkoliv lese jsou fajn,ale knírač s tím jak na sebe chytá ten borčus je prostě mazec
-jo od soboty se mi blbě dýchá,můžu mít skříplej hrudník?
není to furt,včera až večer2.11.2020 v 12:46 #91532Petrs01
odpadlo zadni kolo nebo jak?
Jenom smyk, ale v hnusným skopci.
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.