Podzimní fórum :-)

Fóra Ostatní Podzimní fórum :-)

• Toto téma obsahuje celkem 2,166 odpovědí. Do diskuze (11 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Gerda a poslední změna proběhla před 1 rokem a 6 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,141. až 1,160. (celkem z 2,167)
  • Autor
    Denny

Brý jitro a páteček hurá,
      pršákuje…
      Zatímco vy jste tu krafaly, my se ve 21hod odebraly ke spánku 🙂
      Nemáte některá radu co na rychle mastící se vlasy? Si je budu muset snad mejt každý den a to se mi při téhle délce a hustotě moc nece.
      Tak ze všech stromů a keřů zbyla lípa a já doufám, že aspoň ta tam zůstane.
      Jinak kousek od bytovky nám stavěj nějaký market, všichni mlžej, nikdo „neví“ co to vlastně bude.
      Vybrali si úžasné místo, páč kdysi byl před bytovou rybník, takže tam vrtají cca 64 pylonů, aby se jim to nepropadalo do západního německa.
      Před bytovkou hegéš, navozili tam ten vyvrtanej bordel, nicméně i starý pneumatiky a všelijaký plechy a jak prší, všude bahno, prostě úžas, ale je to soukromý pozemek takže můžem akorát tak držet kušnu a krok.
      Ze strany se renovuje sportovní hala, tam je ale čisto, kluci teda makaj denně i neděle a svátky, vypadá to dobře, bude to i s ubytováním.

Maya
      y unas vykaceli i velky lipy u kaplicky, v kazdem rohu jedna, prej to moc stinilo, jako vysazeli na ty samy mista novy, ale i po tech asi 10 letech jsou furt mrnavy a proste uz to neni vono
      co to je tohle za IQ? dyk tyhle taky jednou vyrostou, ne? Nebo jim někdo domluví? Chjo.

PetraK
      Vona má Krysák taky šedou můru kostkovou? Že to tak pěkně vyřešila?
      hele nejsi trochen drzá?
      Když to dala vona adolescentka tak se nebojím, že by to Taliprdka nezvládla.
      Bylo to úžasně voslintaný, ještěže to není ze dřeva 🙂

Denny

čajdo
        moc hezký fotky, je tm opravdu krásně 🙂
        A to co citovala Fifina, tos krásně napsala, říkám pořád, že člověk k životu moc nepotřebuje 🙂

cernej caj

Denny
          ano, rekla bych, ze vetsina z nas tady toho moc nepotrebuje 😀

MirkaD
          krasny prani a libi se mi jak si me i fifi vybrala takovy, co mi prijde, ze uplne krasne sedi 🙂 dekuju 🙂

my sme spechali za ferinkou, sme spali v dodavce a zbynek puvodne ani za tebou nechtel, ale pak necekane tak co ta mirka? tak proto sem volala i tak narychlo…

jinak kdyz te poveze doi prace tak je snad jasny, ze se necoura jen tak, ze chce minimalizovat aby ses nachladila, ze obchody sou porad plny a prodavacka musi byt zdrava a silna a ne nachlazena z hodinovych cest pesky domu… i zbynek me vozi do prace. to je proste ochrana tveho zdravi a ty sama nemas ridicak tak snad te odvezt z prace/do prace tady o dve vesnice je OK

Denny

Strom focený 3-29.10

Attachments:
            Denny

MirkaD
              co se týče ovečky, asi jede dál, já jsem někdy začátkem roku opustila skupinu, začalo tam takové podle mě „žebrání“ o hlasy na to a to a příspěvky typu máme miminko, moje dcera dokázala to a to a blablabla a to mě nějak nebere.

kachna

Strom focený 3-29.10

Krásný, ráno jsem vykoukla ze dveří a viděla venku toto:

Attachments:
                PetraK

RRRÁÁÁ
                  RRRÁÁÁ
                  RRRÁÁÁ
                  RRRÁÁÁ
                  RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                  RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                  RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                  RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                  RRRÁÁÁ
                  RRRÁÁÁ
                  RRRÁÁÁ
                  RRRÁÁÁ
                  MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr

tak fčéra byla bojovka, zkusili jsme ešče jednou Kyšice. A … jako tma jak f pýtli byla pak už.

Fifi
                  “voe Fifino, este by te zastrelili, ZAKAZ vychazeni!”

no Brtnik si nemohnul říct „voe Brtniku, , este by te zastrelili, ZAKAZ vychazeni!” a musel mastit v deset večír do auta,který parkovalo navíc rohodně víc než 500 m od domu, páč tam nechal batoh s dokladama veškerejma. vrátil se a dejchal jak čtyří. Sem se ho ptala co tak dejchá, pravil, že utikal, ptala sem se proč a pravil, aby ho nezavřeli, když nemá psa……….. tak mi to tak dva a půl dne trvalo, než mi to docvaklo, že vlastně, VONO SE NESMÍ VEN!! To je takový divný, když to člověku dojde, že jo?

ak nocni venceni zvladnete vy, bez zahrady, s oharikama.
                  zatím cajk, ono to večer je jen o takovým tom opravdu venčícím režimu. Takže zatím dobrý.Tím že je za domem ta louka, tak to jde.

Opatrujte se vsichni.

ty taky děfčico.

Mirka D.
                  Štastný je,kdo je vděčný za čerstvé housky ráno

no a to jsem zrovna o dovče byla, páč Brtnik koupil v krámu vynikající houstéčky sypané semínky, mňam. Za žrádlo já sem vděčná furt 😀

hlava trochu přešla,krk drží furt
                  hele a nezkoušela jsi takový ty polštářky s rašelinou, jak se to nahřeje a připleskne na bolavý místo?

nad lesem vycházející měsíc,mraky a co?kde byl foták?
                  no kde?

na zastávce přijíždějící trambaj, otevřený dveře a co? Kde je mobil? No kde? 😀 😀

ale jo,ta přdstava,že se několik dní v měsíci nebudu muset nervit,že zavolají,že někdo odpadl,to není špatný…
                  tak si to hlavně pořádně užij a vychutnej

jo kolegy stavěli ráno,kam jako jede?
                  a hele, tak ono se to opravdu hlídá, no ad Martin- možná se domluvit s vedoucí, že by nějakej papír napsala, že pracovnice ta a ta má směny od do a proto ji vozí autem tím a tím??? Nic jinýho mě nenapadá.

Dennyky
                  hele nejsi trochen drzá?
                  ne právě, že ani trochen 😀 😀

ad ty vlasy – zkusit změnit šampůn? přeliv z kopřiv?

Maya, Dennyky

to je příšerný s těma stromama, to prostě normální běžná logika nepobere 🙁 🙁

kachna

a hele, tak ono se to opravdu hlídá, no ad Martin- možná se domluvit s vedoucí, že by nějakej papír napsala, že pracovnice ta a ta má směny od do a proto ji vozí autem tím a tím??? Nic jinýho mě nenapadá.

+ razítko
                    To je asi fakt dobrej nápad, podle toho, co říkají, nemá být cílem prudit.

PetraK

Když už tu máme to smutný stromový téma, tak aspoň, že Dennyky, sem dala hezký stromový fotky

Já sem taky dám jednu fotku, nestromovou, technickou. Holky nevíte co je todleto??

PetraK

kachna
                        jo razítko je výbornej nápad. Páč až pojede zpátky, tak tam nebude mít ani tu Mirku.

Denny

Kachna
                          připlavala k vám lodička?

PetraK
                          ne právě, že ani trochen
                          machruješ viď, když víš, že čék nemůže za tebou přijet!

Holky nevíte co je todleto??
                          kabel? 😀

Denny

PetraK
                            co se týče těch vlasů, četla jsem i žitná mouka, kašičku a jupí na makovici 🙂

PetraK

Dennyky

jo žitnou mouka hladká, to dělala moje kámoška Katka a pak taky marocký jíl?? nebo bláto, nebo cosi marockýho

kabel

vim jako ty kvíkvétýkve 😀 , že to nejsou hranolky 😀 , ale na CO ten kabel je? K jakýmu zařízení? Foťák??

PetraK

ten kabel má takovoudle diunou koncofku totiž

• Odpověď byla upravena před 4 roky a 3 měsíci uživatelem PetraK.
                                Attachments:
                                PetraK

kachnooo a co ti to tam připlulo pod plotem?

Denny

PetraK
                                    bláto
                                    HM TAK SE MŮŽU O VÍKENDU VYVÁLET S kONĚVEM V LOUŽI 😀

diunou koncofku totiž
                                    hele tak to pošli do toho pořadu Kurňa co to je 🙂

PetraK

Dennyky
                                      HM TAK SE MŮŽU O VÍKENDU VYVÁLET S kONĚVEM V LOUŽI 😀

no to by nebylo nic překvapivýho, ale ne?:D

co to je

to ešče furt běží? 😮 já myslim, že to čajda vodhalí, až sem přinde. našla jsem to v Domečku v šuplíku. Třeba je to nějakej šikovnej poklad a když ho neupotřebim já, tak třeba někdo jinej.

Maya

Denny
                                        to je super korab 😀
                                        konef je sikovna, priste ji musis koupit neco tezsiho
                                        PetraK
                                        kablik nevim, ale tusim takovyhle usb dobijecky ma moje cinsky radio a reprak, ze ta druha koncovka je kolik
                                        koukam ze mate nedostatek psu, kdyz Brtnik musi do auta bezet bez psa 😀

PetraK

Maya

jasně, ještě tak jednoho dva psy bychom potřebovali 😀

mně ta koncovka přijde diuná. Je placatá, to je do repráku jiný, ne to je takovej špičatej kolíček, tohle je placka taková.

Dennyky
                                          “žebrání” o hlasy na to a to a příspěvky typu máme miminko, moje dcera dokázala to a to a blablabla a to mě nějak nebere.

a k čemu ty hlasy jsou? To nechápu? Mám taky žebrat?

Máme úplně nemožnýho psa, ale dokázala zavřít včera trošku šuple, bla,bla,bla… co mi to vynese?

Maya

PetraK
                                            az se nauci ty suplata otevirat, vynese ti to hodne uklizeni 😀
                                            ja rano vylezu ven a na dvore rozkousany kropitko z konve
                                            jo, Lokinek vcera dostal sodu, protoze vyziral maso z kocici misky na stolku a mel smulu, ze jsem zrovna drzela plastovy viko z kyble od granuli, kterymzto dostal pres prdel, takze se mnou celej vecer nemluvil a kdyz jsem je vykopla ven, zrejme naznal ze by to chtelo dalsi pomstu 😀

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,141. až 1,160. (celkem z 2,167)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.