- Toto téma obsahuje celkem 2,166 odpovědí. Do diskuze (11 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Gerda a poslední změna proběhla před 1 rokem a 6 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
24.9.2020 v 9:02 #90133PetraK
Maya
zavri rumicka s Brtnikem do pristavku a mas vyreseno ?to nende bohužel, ze dvou důvodů – v přístavku je pořád bouráno, takže děsnej bordel, takže ani jeden čokl tam bejt s Brtnikem nemůže. Navíc u Rumouška, kterej je v tomhle chudera, páč trpí, mu to chci kompenzovat naopak společnou činností, aby přišel na jiný myšlenky. Tak to budu muset nějak střídat.
24.9.2020 v 9:04 #90136MirkaDtak nakonec jdu dnes na odpo-odvooz nemám,
zítra mezisměna
a su naštvaná dozelena-na sebe i na kolegy
PetraK-no pravdu má Maya-dejte si chlapi s chlapama,holky s holkama…24.9.2020 v 10:27 #90148PetraKMirko to mě mrzí, že to takhle máš 🙁 , asi by to chtělo nějakou úpravu prostě, dohodu, aby člověk mohl normálně fungovat, takhle to moc nedává smysl
No joo, když budou chlapi s chlapama, bude na tom Rumoušek bitej, a to nechci:-) , to už by bylo hodně nespravedlivý.
24.9.2020 v 10:43 #90150cernej cajPetrak
Dekujeme i za sopticka:)24.9.2020 v 12:06 #90155cernej cajBudu se smazit v pekle podala sem.podnet na coi rano a odpoledne prisli penise. Coi tak rychle ale asi nereaguje… takze mi je asi toho obchodu trochu lito, ale i tak…
24.9.2020 v 12:59 #90156PetraKčernej čaj
wo co go? Tak jestli pochybili, tak je přece Tvoje stížnost oprávněná. zadržovali prachy?
Bože tady už to zase houká!! Houká to tady holky furt, furt a moc 🙁
24.9.2020 v 13:00 #90157kachnaBudu se smazit v pekle
Tak jim to na tu ČOIku napiš, obchodu to bude k dobru, že sice pozdě, ale reagoval 🙂 a tobě na božím soudě taky 😀
Mně, no mně, se zase podařilo rozložit si volební tým ÚKPMCH. Vytvořila jsem vizi a koncepci, obvolala ve spolupráci a na návrhy i ostatních lidí složila tým sedmi, se dvěma lidmi mi pomáhal jiný člen týmu, jednoho mi navrhli a já ho přesvědčila.
Počítala jsem s tím, že budu předsedou, prostě proto, že jsem lidi přesvědčovala na svou vizi, až doteď jsem táhla celou komunikaci a v pondělí jsem se dozvěděla, že chtějí za předsedu někoho jiného a nejlépe tedy chlapa a jestli chci být členem týmu?
No, ale já za těhle podmínek fakt nevím. Vím, že oni si ten tým složí, uspějí s ním, páč ten tým byl postavený na úspěch (nebyl to prvotní cíl, ale jeden z aspektů).
Někdy mě ta moje povaha fakt sere 😀- Odpověď byla upravena před 4 roky a 4 měsíci uživatelem kachna.
24.9.2020 v 13:09 #90159cernej cajKachna
Premyslela.jsem, z ebych napsala.a.pak si rikam, ze 3 tydny urgovat penize a5 tydnu cekat na penize za vracene zbozi kteri oni poslali spatne, ze s tim muze mit problem vic lidi a ze i kdyby to byla nahoda, majitel by rekl ale ja penize ve stredu poslal a bude…Hlavne sem nasla.jen email na epodatelnu stiznosti, takze nevim… jak him napsat ze uz dobre…
Tak to by me.taky nastvalo, asi jako kdyz organizuju cajovny a kdyz nejdu ja nekde nikdo ale lidi mi klidne reknou ze si jako myslim, ze se toci jen kvuli me a beze me.by nebyla… nebyla:D
Otazka – staci ti, ze je sestavemy kvalitni tym ktery ma.samci uspet? Neni to nakonec suoer dosazeny cil?
A pokud si chtela byt predsedkyni, tak chapu ze nechces byt jen clen obyc…
24.9.2020 v 13:11 #90160PetraKkachna
ytvořila jsem vizi a koncepci, obvolala ve spolupráci a na návrhy i ostatních lidí složila tým sedmi, se dvěma lidmi mi pomáhal jiný člen týmu, jednoho mi navrhli a já ho přesvědčila.že chtějí za předsedu někoho jiného a nejlépe tedy chlapa a jestli chci být členem týmu?
cože?? Tak to je jako výborný 🙁 moc nechápu, vždyť je to celý Tvoje práce, to jim to není divný? 😮
24.9.2020 v 13:26 #90161kachnapokud si chtela byt predsedkyni, tak chapu ze nechces byt jen clen obyc…
já chci mít jistotu, že se pojede můj program, bejt předsedkyní je prostředek, ne cíl, jestli budu předsedkyní by mi bylo jinak ouplně šumák.
Jediný, co mě fakt jako trápí, že tím pádem nebudu dávat dohromady projekt a ublíží to člověku, kterého mám ráda. A jako abych mu ten projekt zadarmo dala a žila z něj tahle komise, no tak to už u mě zase spadá do kategorie „užitečný idiot“ a tím být nechci.24.9.2020 v 13:27 #90162MayaPetraK
neni jim to divný, protože přece v čele musí bejt chlap, to je prostě realita
kachna
nevim, já bych to asi neskousla, oni ti to vlastně tímhle ukradli a navíc tohle shazování ženskejch nesnáším
ale zas asi záleží jak moc se toho chceš zúčastnit a kolik jsi kvůli tomu schopná překousnout
cernejcaj
bych tam nepsala, tvoje stížnost byla oprávněná, sice zaplatili, ale pozdě, ty termíny taky nejsou jen tak pro srandu kralíkům, alespoň třeba dalším lidem to pošlou jak mají24.9.2020 v 13:29 #90163Mayabych potřebovala teda vědět jak dlouho bude tahle pandemie trvat, jestli si mám kupovat zas za 5 táců lítačku a zas jí nechat jako na jaře víceméně propadnout
24.9.2020 v 13:39 #90166PetraKkachna
souhlas s Mayou – prostě mně by to připadlo, že mi to sebrali, největší podíl jsi na tom měla Ty tak proč to má nakonec řídit někdo jinej? Tak si to měli zorganizovat sami. A jak píše Maya -že chtěj chlapa – nejsem feministka, to ani náhodou, ale tohle je takovej idiotskej canc!černej čaj
nikam nepiš, měli dostatek času to vyřešit.Maya
ad lítačka – otázka je, jak to dlouho budou řešit a pak – si myslím, že HO bude dlouhodobá záležitost pro každýho, kdo do kanclu nemusí a může pracovat, protože tím se snižuje možnost, že bude nemocnej a může tím pádem makat.24.9.2020 v 13:47 #9016724.9.2020 v 14:47 #90171kachnasouhlas s Mayou – prostě mně by to připadlo, že mi to sebrali, největší podíl jsi na tom měla Ty tak proč to má nakonec řídit někdo jinej? Tak si to měli zorganizovat sami. A jak píše Maya -že chtěj chlapa – nejsem feministka, to ani náhodou, ale tohle je takovej idiotskej canc!
Jsem strašně ráda, že to někdo vidí jako já.
24.9.2020 v 15:48 #90172MayaNo s tim HO nevim, nase firma ba to i castecne prdi takze clovek nikdy nevi mam zakulisni info ze jsou nejaci pozitivni v uctarne a cely patro jde na testy, ale nikdo ofiko nechce nic rict, mlzi se, pritom tam kazdej chodi, takze ono se klidne muze stat ze ze dne na den zavelej do kanxlu a byla bych nahrana minimalne s listkem na tramcaj bo ten rano nikde nekoupim- je to fakt prekerni siruace myslim ze nakonec pro klid duse vymeknu a radsi to koupim
24.9.2020 v 18:54 #90173kachnabyla bych nahrana minimalne s listkem na tramcaj bo ten rano nikde nekoupim- j
no a za kolik máš data? Já mám lístky předkoupený v mobilní aplikaci, nebo sms jízdenka.
24.9.2020 v 19:15 #90174cernej cajmaya
nejaka appka na jizdenky neni? a co treba mesicni? vyjde sice draz, ale kdybys pak byla doma, tak nakonec usetris?Kachna
netusim, jak fungujou spolky. Ja mela za to, ze by se jel tvuj program. Jinak v tomhle to je bezny, tohle zpatecnicky tam musi byt chlap, ale teda blby, ze se k tomu ani nestavi tak, ze jsi to ty cele dala dohromady, jak kdyby se to dalo samo nejak bez tebe… 🙁mozna taky ferinku parkrat vyfotim 😀
24.9.2020 v 20:40 #90175FifiPeknej vecir a nekterym teda rovnou preju i krasnej prodlouzenej vikend! 🙂
Tu prosla odpoledne bourka mirna, hura, trosku zaprselo. Sucho bylo uz zase desny, vzduch se procistil aspon. Jestli bude lejt vic, me to potesi, narozdil od slapek. I kdyz, v sobotu je klubovka rtw, kousek od nas, dokonce se i bude konat, neb to je venkovni akce. Chci se jet podivat, no toz uvidime…Cajdo
To je krasnej vek, VSE NEJ pesanovi preju, tyjo, chtela bych nekdy doma takovyho psiho veterana.Esusova
Pevnej nerv na harvku a polity Rumickovi, ma to chudak zase tezky, at uz je to za vama!Dennyky
Co kolinko, mela si dneska hole?Kachna
A jako abych mu ten projekt zadarmo dala a žila z něj tahle komise, no tak to už u mě zase spadá do kategorie “užitečný idiot” a tím být nechci.
Tak nebud, souhlas s holkama, je to nefer.24.9.2020 v 20:46 #90176Petrs01chtela bych nekdy doma takovyho psiho veterana
hřešíš na to, že nemám tvoji adresu!!!
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.