Podzimní fórum :-)

Fóra Ostatní Podzimní fórum :-)

• Toto téma obsahuje celkem 2,166 odpovědí. Do diskuze (11 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Gerda a poslední změna proběhla před 1 rokem a 7 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 2,141. až 2,160. (celkem z 2,167)
  • Autor
    PetraK

černej čaj
      Mam soukroy vuz i soukromy hotel, su proste primadona 😉

čus primadóno, tak si to pořádně užij,

já mám už enem šest dní, pět jich bude ve svátek a tak poprvní po sto letech nebudu převádět pět dní 🙁 . No jo stavba prostě.

Mirka D.
      máš překvápko v emilovi 🙂 a gratuluju taky ke světlům. Světlo je veledůležitý. Já miluju teplou žlutou.

Fifi
      chuudínek Troldínek – si to zase užil? Ešče že von má ty svoje bobky, to vypadá jako hotovej sasrak . Já si dneska udělala taky objednávku na veterině pro Mourese kapku – ano je prej úplně na vše vně i vevnitř a pro ohařiska odečervení, radši. A tadááá vosumstováku půjde do světa, přičemž Moures si vybral přesně půlku. VOno nestačí, že žere jak prokopnutej, a vyžere nás dočista dočista, ešče takhlenc!! 😀

Vcera jsme stihli vychazku mrazivou a snehovou, dneska uz jen bahno, hnus a vitr.

krása viď, když je takhle. U nás to vydrželo fakt až do neděle, kdy se odpoledne výrazně oteplilo a ze zahrady je bahňák. Ale ty ranní procházky byly super. Odpoledne už to začlo hučet i u nás a když jsem šla loukama proti lesu, hučelo to tak jako temně.

Maya
      to je dobry 😀

tak to teda jo! Já si takhle jen vždycky špacírovala po Dejvicích, když jsme se rafli, taky mě 2x za komanče v noci vyhmátli a jednou vezli dokonce domů, protože jaksi bez OPé, že jo. Murphy je málem zardousil, nenáviděl uniformy, opilce, romy a vietnamce.

Jejda, tetkon to čtu s Dorinkem – ešče, že to vzalo takovejhle švuňk ale! Pan dochtor je šikovnej a Dorinek taky. Dneska dobrý?

týý jofkaa ten atlas je boží a opravdu příčetnej – aspoň u ohařů si vždycky ten člověk zjistil. Vážně supr věcička, tos vymyslela geniálně a myslím, že jí to udělá obrovskou radost. Aspoň mně jako dítěti by to udělalo určitě-když vezmu v potaz ten její atlas. Šikovná tetička moc a moc.

Maya

PetraK
        Dorinek je v poho
        Loki taky neb synovec zrejme uplne nezavrel v sobotu vzadu branu a vitr ji ted v noci otevrel, takze Lokinek si pochutnal na slepici, ted po nem neni ani vidu ani slechu, asi nekde vyspava
        jestli je to fakt pasovej opar, co mas, tak utikej k doktorovi co nejdriv, ono se tomu nerika pasovy jen tak, asi pas kolem hlavy a nasledny pulrocni bolesti nechces
        nemas to spis ekzem z rousky?

PetraK

Maya
          takze Lokinek si pochutnal na slepici,

tooo je smeták chlupatej!! Jak to že loví takhlec, já myslela, že jsou nelovící.
          Má zaracha? 😀

Hlavně, že Dorinek je cajk, to je moc dobře.

No já zatím právě nevím, co to je, pásák mě napadl první, ani vlastně nevím proč, je to takovej vnitřní pocit. Zatím se to nerozlejzá, ale chove se to jinak, než exém, nebo takový ty srágory co znám. Z roušky to stoporo není. první příznak na kůži -zase vnímala jsem to dřív, než to vypuklo – byl v sobotu, takový divný to bylo od začátku, neznám to. No a to jsem byla od čtvrtečního odpoledne už dávno bez roušky. je to divný, pocitově mi to právě připomíná opar.
          Myslíš, že to sama jako nevybojuju?? A to se má jít za obvoďákem?

něco pro čajdu
          https://ekolist.cz/cz/zelena-domacnost/zpravy-zd/v-lesich-nad-brnem-opravili-studanku-voda-z-ni-deset-let-netekla

Maya

PetraK
            no Lokinek zviratka nelovi, ale honi
            slepice nehoni, to vi ze nesmi, ale je to pro nej obed, asi od ty doby, co mu kdysi prolezla na zahradu a jemu se ji podarilo zabit a zsezrat
            ted uz ji asi zabil tak rychle, ze jsme ani nic doma neslyseli
            kdyz se nazral, tak se asi sebral a sel domu bo kdyz mama vylezla ven, byl normalne na zahrade a ostatnich slepic si ani nevsiml
            to vypada jak kdyz mu nedavam nazrat, ale uznavam, ze slepice je lepsi nez granule 😀
            no pasovej opar znam z vypraveni, ze se to rozlejza fakt do pasu, boli to pak ukrutne jeste dlouho potom co to zmizi a u doktora prej na to davaj nejaky prasky, aby se to tak nerozlezlo?
            asi obvodak myslim, tak mu brnkni, nekomu prej dneska staci, kdyz posles foto mailem nebo tak a posle ti recept a ani tam nemusis

MirkaD

tak já mám dnes volno-pouštím si relax koledy a využívám toho,že tu není Martin
              a douklízím vánočně skřínky dole v kuchyni-on vždycky hučí,že dělám bordel,když dělám velkoúklid,protože obsah venku,že a ve skřínkách dole,hrnce,pánve….
              tak s toho by šílel,skřínku pod tv umýt zevnitř,a už mi teda zbývají jen šuplátka v lince,který jednak jsou rychle a jednak tam je pár věcí a mini,tak
              už je v pohodě-to můžu kdykoliv,to nezabere místo
              vypraná jedna pračka,vypraný záclony,ted ještě až uschne zem a budu papat
              ze psama ráno vycházka ve větru,ale bylo teplo,tak
              sice né úplně dlouhá-kvůli tomu větru,ale tak skoro hodinka kdy se šlo ke křížku,tam po cestě dolů podél lesa kousek Žerykovi revírky z hraček
              pak kus z kopce a zpět a pak od křížku dom-jen Dafi trochu zaházet
              na zahradě obíhačky stromů-stromky daleký od sebe a mezítím co se vždy od jednoho vraceli,tak jsem jim vždy odběhla k druhýmu-takže jsme se probběhli všichni tři a na terase trochu tanečních-kroky,otočky,couvání,packy a dom
              doma jsme ještě blbli s Žerykem na posteli ze sobem a na z ježkem
              takže ted si v klidu spinkají
              Dafině nakopu zadek-včera si říkám v KIKU koupím jí o povlečení na polštář,když na tom tak ráda leží,dám jí to na gauč k polštářku ta bude nadšená
              polštářový povlečení bude stačitto je velikost tak akorát
              no a ona nic,žádná radost nic,chrněla si v pelíšku a povlečení jí bylo fuk
              bože to se mi xkrát stalo s kočkou-jak něco nebylo pro ni tak si tam ustlala-dřevěná police ze složenými vodítky-než byl věšák
              tam ona na tom chrní-dá se ji krabička pro ni vystlaná-a nic
              dřevěná krabička s jabkama -Norinka na nich,to neva,že v krabičce jabka-sežene se jí pelíšek a nazdar,nic
              ted ji chcou rodiče kupovat pelíšek….
              no tak su zvědavá,kolikrát do něj pude….

PetraK-no jo,tak jetli je to pásový opar,tak s tím běž,to měl přítel od kamarádky knihovnice,ktrá dělala Martinovi ten životopis,a dostal zákaz k ní jít,
              protože pásový opar je infekční,on to teda Jenda chytil hed v začátku,takže jen trošku to měl a hned léky,a dobrý

Maya-prosím tě,ty taky tomu čoklíkovi nebohýmu nažrat nedáš!!!!:D:D:D
              Kubišovou na tebe,by řekl můj taka:D:D:D
              ale Lokinek je šikovnej,že se o sebe umí postarat!
              ten se neztratí ve světě…
              jinak kdybys chtěla vidět mega hladový žebráky hladem týraný-ak to jsou mí psi,když jdem ven s Pavlou a basendžim-jak Pavla zavolá GOBI-okamžitě má u sebe 2 psi další,kteří se tváří že dostávají nažrat jednou za rok a to na přestupnej…

PetraK

Maya
                …….to vypada jak kdyz mu nedavam nazrat, ale uznavam, ze slepice je lepsi nez granule…..

😀 😀 😀 😀 😀 😀 o důvod víc proč krmit syrovým 😀 😀 . No každopádně si prostě dal předštědrovečerní večeři, hošíček 😀 😀

asi obvodak myslim, tak mu brnkni
                hm, tak zítra, když se to zhorší, tak tam cinknu. Zatím- ťuk ťuk, se to nerozlejzá, drží si to stejnou formaci, jen prostě cejtim, že to uvnitř žije- jako opar právě.četla jsem, že mírnou formu, lze i bez dochtora, tak uvidíme. Jááá nemáám lékařskou vědu rááda -teda takhle- nerada k ní chodim. 😀

Mirka D.
                protože pásový opar je infekční,
                aháá, já myslela, že to je prostě nějaká reakce organizmu, tak doufám, že si to Brtnik taky nepořídí 🙁 🙁

tam ona na tom chrní-dá se ji krabička pro ni vystlaná-a nic
                jo, Moures taky mou boudičku neocenil 🙁 a to mě štve, protože tím pádem spí asi jako kde, jouda jeden!

Maya

PetraK
                  boudicku mu tam nech, asi uz ma oblibeny spani jinde, ale kocky to casto meni, treba casem si ji treba oblibi
                  no pasovy opar je ze stejnejch viru jako normalni opar, takze nestovicovy viry, coz je nakazlivy dost stejne jako nestovice

Maya

no jinak ja koupila kockam drahej krasnej luxusni pelech, kocour to zavrhl hned, kocka na nem chvili spala, pak se to vypralo a od ty doby ani tuk
                    by je clovek zabil 😀

MirkaD

jo-toto mě točí neskutečně-uděláš mu provizorní příbytek-a juchů
                      pořídiš boudičku-a bléééé
                      takhle pořizoval Martin Norince kukan pro kočky-a nehrozilo
                      má ju švagrová pro toho pinčího voříška,proto já su i proti pořizování pelíšků-teda pokud nemám jistotu že jo-u nás valí v oblibě ten kulatej kožešinovej co má Dafi s tou tlapou,ale třeba boudička ta už nic,a 2000 v háju zeleným…
                      prý to měl Žeryk jako obranu proti muchám….
                      mě vysvětlil Martin
                      -jako já neříkám,že bych psovi nekoupila žádnej pelíšek-aby to ted tak nevyznělo-ale su prostě proti nějakejm fakt drahejmv BKměli starou matračku s křesla,+zverimexový polštáře obyč,u tatky má Dafi taky starou matračku s křesla-o je dobrý,že je to vysoký a měký
                      taky ještě k tomu kočičímu příbytku
                      člověk taky chce aby to třeba nějak vypadalo-tak koupí,vyrobí-pěknou boudičku,příbytek-a oni nic…:-()

MirkaD

Maya-jo,jo-to je ono-drahý,krásný přímo pro kočičku-divže to nebude mít vyšitý jména a nic…
                        a lehne si na starou hadru na zem:Dnebo něco podobnýho…

Maya

MirkaD
                          jj, psum bych taky koupila kdyz vidim jak chrapou jen tak na koberci, ale je mi jasny, ze to by byly taky vyhozeny prachy

Maya

v patek mam dovolenou a poprvy jsem se online objednala do sporky, to jsem teda zvedava jestli fakt nebudu cekat
                            ted jeste aby nesnezilo a nebylo naledi, abych se tam nemusela plahocit busem

cernej caj

Petrak
                              Jj jak radej holky sup.k dr a atb… asi…

At je to radsi jen exem
                              .

Ja jedu z vyletu su uplne tuha 😀

Maya
                              Tak to si pekne loki poskaml

Mirkad
                              Dobre se sis uzila volno s hafikama

kachna

Rumštáááááájn
                                Mirko, s mírným zpožděním vše nej k narozkám.

MirkaD

Kachna-děkuju:-)
                                  Černejčaj-no užila s hafíkama,dala jsem šlofíka,teda co to píšu
                                  normálně jsem četla,četla,četla……..
                                  protože chcu být vzdělanec,že,a najednou chrrr fiúúú-z jedné strany u hlavy Žeryk,z druhé v nohách Dafi….
                                  no nic a jdu ze psama,a teda máš můj obdiv za to,že chodíš někdy potměvylezu kopec k hájence celkem dost rychle-bláto,bláto,stmívalo se,fiknu to k vysílači,a zpět,to už se hodně stmívalo,pak šupky hupky po blátě z kopečka….brrrrpak za bránou meti stromama obíhačky a zaházet míček no a už celkem potmě ze zahrady na dvůr,což je taky z kopečka,že,se divím že jsem to nevzala po držtičce….
                                  no- jaký si měla počasí?tady dnes ráno vichr,pak déšt s vichrem,večer zas hodně bláto
                                  těším se na zprávy z dovolené a na fotky!fotíš doufám?

cernej caj

O vikendu krasne, dollfoukalo ale slunicko, dneska zima, vichr, dest, fuj ble.

Jinak ja nosim baterku a.po tke nerada chodim.nebo jen misty pekna siroka cesta abtak… snazim.se ce tme.nechodit.

Dneska sem ani moc nefotila prave, protoze prvni pulku dme furt mrholilo a foukalo a kduz.prestalo prset tak fucelo uplne priserne. Ani sem.nemela.chut chodit natoz.fotit

Fifi

Pekny podvecir vespolek. 🙂
                                      Muehehe, radsi jsem to nepsala, aby si to Ruzice neprecetla a nesabotovala to zase. 😀 Je naockovana, mura cerna, zase na 3 roky klid od vztekliny a kombi za rok. Uf. 🙂 31 kilicek rotvicich, zouzel stihla je to, pan dr. ji chvalil, ze je v super kondici.

Mayo
                                      Lokisak je lovec pampaliny, jo? To sezere slepici komplet nebo neco necha?

Cajdo
                                      Se taky tesim na pocteni, jak ses mela.

cernej caj

Fifi
                                        Dobre ze naock9vajo to znamena ze uz je ok 🙂

Fifi

Jojo, ji se ulevilo hned minuly pondeli po tech injekcich, ani jsem ji prasky dalsi nedavala.

Maya

Fifi
                                            komplet ne, však je to malej pejsek, to by do sebe nenacpal 😀
                                            sežral krk a prsíčka a ještě večer byl línej popoběhnout 😀
                                            asi dostal chuť, protože v sobotu jsme zabíjeli kohouy a dostal pařátky 😀

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 2,141. až 2,160. (celkem z 2,167)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.