Kecací zvláštní podzim 2023

Fóra Ostatní Kecací zvláštní podzim 2023

• Toto téma obsahuje celkem 1,304 odpovědí. Do diskuze (17 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Maya a poslední změna proběhla před 1 rokem a 2 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 501. až 520. (celkem z 1,305)
  • Autor
    Zlata

Černej čai
      Četla jsem na to recenze,docela dobrý hodnocení,prý bude další příběh..
      V předprodeji se teď objevil falší Jean-Luc Banalec,tak mám objednáno.
      Fotky krásný.
      Mirko
      Fotky super,Dafi mi připomíná jednoho profesora ze školy😁

Maya

Zlata
        cernejcaj
        diky za tipy na detektivky, mam psat seznam pro jeziska a zatim me nic moc nezaujalo, kromme Lars Kepler pod novym pseudonymem, takovy sileny nejaky jmeno
        tak alespon mam dalsi do seznamu

cernej caj

Petrak
          Vudem drzet pesti na stredu i betonovani!

A zeptam se blbe ale nejaky vysousece si pukcit at nemusite celej vikend klepat kosu s otebrenyma oknama?

cernej caj

Maya
            Ja ti to klido poslu, kdyz ti ji nikdo neda:D uplne nevim, zda si ji chci nechat i kdyz spatny to nebylo

https://www.databazeknih.cz/knihy/vrazdy-v-osterlenu-smrt-prichazi-na-prohlidku-477555

A mam jeste druhej dil k tomu

cernej caj

Zlata
              Taky ma dobry hodnoceni. Ja po letech zase trochu zacinam cist tak snad hlavne zlikviduju domaci resty

Maya

cernejcaj
                tak uvidime po vanocich, ja toho v seznamu potrebuju mit vic, jester pro svagrovou, ale co jsem koukala, letos fakt neni z ceho moc vybirat

Zlata

Maya
                  Jj,o tom jsem četla že vychází Kepler pod pseudonymem,ale recenze jsem ještě nečetla tak nevím.
                  Já má všechny díly Marsonsový,to je taky pěkný,teď vyšel Bryndza,ale jsem z něj trochu rozpačitá .
                  Myslím že vychází nová knížka od autorky jak jsi loni sháněla .

• Odpověď byla upravena před 1 rokem a 4 měsíci uživatelem Zlata.
                  PetraK

černej čaj

Vudem drzet pesti na stredu i betonovani!

děkujeme převelice. Musí to šécko klapnout, musí, Já s moc přeju, aby měl už Brtnik letos po starostech.

A zeptam se blbe ale nejaky vysousece si pukcit at nemusite celej vikend klepat kosu s otebrenyma oknama?
                    můžeme, ale nejni to dobrej nápad. Protože ten beton musí schnout postupně, nesmíš ho vysušit moc rychle (proto se taky v létě třeba přikrývá, aby ta vlhkost nevyšla ven moc rychle. Klepat kosu nebudem, budu topit v Poměnce -už od rána a bude se prostě větrat a na noc se nechá ventilačka v těch místnostech a ostatní se zavře. To půjde.

MirkaD

tak dnes ráno docela nrzlo,pak zase bláto,po snídani a nádobí a hozené pračce-pračka pink….si běžně hážu pračkou…
                      tak vycházky-napřed s Dafčou,krátká cvičící v našem pidi pračíku u hlavní silnice-parčík-10*15 kroků nebo tak nějak,do T-jsou tam 2 lavičky,odpadkáč a keře okolo a nikdo tam nechodí,prima parčík,tak tam jsem s Dafi cvičila,orotože mé obíbené cvičící místo-konec asfalktky směrem zahrady-tam tam auta bourali asfalt,a blíž nic než pidi park,tak jsem udělala xx krát po sobě chůzi u levé.pravé nohy,obraty,sedni,leni,couvej,kroky,otočky,a obíhačky,a různý takový rychlosestavičky v rychlém tempu,pak jsem asi 15!krát hodila flísovýho pletence-jako heč 15 krát jooo!Dafi přinášela,i se přetahovala chvilku a pádily jsme dom,po cestě vylezla na nízký rantl a šla chvíli po něm-tak jsem se smála,že je atistka,to už vycházela Pavla s Basendžíkem,se kterou jsem měla jít ven s Žerykem,tak jsem Dafi pustila at běží od zastávky dom,a Dafi vyvinula rychlost 1000 km ve vteřině a byla u vrat…hlavně,aby se s nimi šmarjááá pano nepotkala…
                      no pak jsem šla se Žerykem a Pvlou-kolem lípy,hájenky,cvičáku dom,tak se Žeryk proběhl,nacpal od Pavly pamlskama…
                      já se doma vrhla rychlo na úklid-mám na sebe flignu-letos-dám si hodinu a za tu hodinu schválně bleskurychle uklízím,no a po hodině přestanu,
                      jen třeba pak vrátím věci do skříní,co čekám až proschne…
                      tak jsem pověsila pračku,umyla tu poslední skřínku s s ramínkama s té obývací stěny,-dole plísen…prostě boží,,,
                      umyla rychle dveře od obýváku,od té místnosti kde spíme,od koupelkymzáchodu,umyla wc,umyla si hlavu..a ted naházím zpět věci do skříně a možná vyrobím přílohu k obědu…asi joo no…
                      Žerykovi se zvětšuje ta hrača….
                      vůbec mě to jako neznervoznuje,ale vůůůbec…..

MirkaD

Maya-že ti Dafi připomíná profesora?no,ona je takovej trochu profesor-furt vymýšlí kde co komu ukrást k jídlu,nebo aby za to bylo jídlo…:-))

MirkaD

PetraK-držím palce z betonem i středu!

Maya

PetraK
                            ma se prej nejak oteplit, tak treba to i prezijete 😀
                            ale tak hlavne ze to bude uz za vama
                            Zlata
                            jo Bryndzu mam napsanyho, me se celkem ty jeho knizky libi
                            to jak jsem loni shanela, to uz mi svagrova rikala, ze to ma vyjit snad zacatkem prosince a ze to chce, tak budu mit alespon jeden darek 😀
                            Kepler uz recenze ma a jako nic moc, ale treba ja Agathu Christie mam rada, tak to risknu
                            https://www.databazeknih.cz/knihy/klic-az-najdu-klic-521045

Maya

MirkaD
                              to jsem asi nepsala ja, ale kazdopadne me profesory pripominaji vsichni kniraci, asi ze maji takovy fousy 😀

Zlata

Maya
                                Tenhle Bryndza ale není ani Fosterová,ani ta druhá řada,je to něco nový,a prostě jsem to nějak napoprvé nevstřebala .Z těch prvních sérií jsem moc zmlsaná.
                                Dneska je zajímavý počasí,jedu nakoupit mimo čtvrtek a chci si s pečovatelkou uajít na kafe.Budem muset dovnitř,což se mi moc nechce.

MirkaD

Maya-a joo,tak promin…:-)

Maya

Zlata
                                    aha, tak to ani nevim, ale tak uvidim, bude to zadarmo, tak je to jedno 😀
                                    kazdopadne stejne jako u vsech spisovatelu nejlepsi bylo tech prvnich par knizek
                                    jinak muzu doporucit tuhle serii, ale chce to cist postupne kvuli tem osobnim vztahum https://www.databazeknih.cz/serie/inspektor-luc-callanach-luc-callanach-a-ava-turnerova-7884
                                    na ulozto jsou audioknihy, posloucham je tam odtud, jsou skvele nacteny

Zlata

Maya
                                      Dík,já se po tom kouknu.

Maya

Koupila jsem Lokinovi kuřecí krky, může je mít pes denně aniž by z toho měl zácpu a nebo je lepší nějaká přestávka? Normálně jako kosti moc často nedostává, spíš je rybí hlavy nebo pařáty a tak.

Kimi

Já severské krimi moc neoblibuju, ale teď mám rozečtenou od Henninga Mankela Psi z Rigy. S tou chorou rukou mám přestávku, když se nad knihu ohnu nad stolek, příšerně mě bolí záda, když se gauči opřu, knihu jen v pravé neudržím. Za chvíli se staví kámoška a vezme mě na návštěvu k jiné, máme náš babinec, tak jsem zvědavá jak to zvládnu.😉😊

Milena z Prahy

PetroK,
                                            na kámošku budu myslet i na Vás 👍!

Černej čaj
                                            Jú, session s kamarádkama bych taky brala 😊. Já teď koriguju a v podvečer jedu do centra cvičit. V tom dešti se mi moc nechce, ale půjdu, cítím se pak vždycky fajn, nějaký endorfiny se vyplavěj.

Zlatko,
                                            a to jsi do teď chodila na kafe ven?

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 501. až 520. (celkem z 1,305)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.