- Toto téma obsahuje celkem 1,304 odpovědí. Do diskuze (17 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Maya a poslední změna proběhla před 1 rokem a 1 měsícem.
-
AutorPříspěvky
-
24.10.2023 v 12:53 #160302
Zlata
Černej čaj
Pardon,tak snad mě omlouvá,že patřím mezi ty babičky🌞
Rehabko držím palce ať je super.24.10.2023 v 13:05 #160306Maya
PetraK
ne, efi mi psala, ze ten jeji nepobira ani mopsli chlupy
tenhle, jestli se to osvedci i na chlupy, tak si to nejspis koupim taky v combu s mopem, protoze nemusi se to furt mejt, vysejpat, dolejvat a podobny veci
https://www.roboticky-vysavac.cz/irobot-roomba-i7-755824.10.2023 v 15:30 #160316cernej caj
Maya
tak to su teda zvedava, jaky budou recenzeZlatka
jojo, to te omlouva pro tentokrat 😀tak fyzio byla fajn, normalne mi dala i doklad, coz sem nevidela uz roky, protahla mi krk/rameno a ztuhlou hlavohrud (teda spis prelom krcni a hrudni patere:D) citim se lip, je schopna klidne i kombinovat s masazi, i kdyz primo masaze spis nedela, ale rikala, ze vzdy s klientem vymysli, co je potreba.
mela v provozovne i ten koberec s ruznyma hrbama na chozeni a rikala, ze je potreba mit obe nohy na stejnym ctverci (stejnym terenu), ze jinak to mozku dela problem 😀 tak sem si to vyzkousela a bylo to moc prijemny.
24.10.2023 v 17:53 #160317Fifi
Zlatko
Peknej bejvak Trixidlo ma, kdyz nechce bejt koza vevnitr doma.
Troldikovi na pohyb minimalni davka L. zabrala, je mnohem spokojenejsi. Ted uz jen cekat, co mu to udela behem dalsiho tejdne za side effects, dneska se mi zdalo, ze nosil zase hlavu trochu na stranu. Vycistila jsem mu usiska (mel tam trochu bordel, jak hrabe), takze asi jak minule to o problemu v uchu nebude… Ale zatim se nejak extra nedrbe, tise doufam, ze to tak zustane.Cernej caj
Gratulire k novy fyzio a hlavne teda k novy smlouve. 🙂 Od listopadu budes mit vic casu si vydejchnout a tak?Esusova
Nemate to snadny, ale zase tenhle podzim je privetivej. Sice obcas zaprsi (u vas, tady moc ne), ale taky mohlo mrznout a snezit, to by se hur pracovalo asi. At se to nejhorsi zvladne co nejrychlejs!24.10.2023 v 18:06 #160318cernej caj
Fifi
tak to je dobre s trolitkem, ze i mensi davka zabrala, tak drzim palce:)no mozna ze od listopadu si aspon zvladnu mezi pracovnima tydnama oddechnout, ted su ve stavum ze pondeli zacina po patku…
budu mit 5x 6.5h a jak si to udelam je jedno, jen mi musi sedet hodiny na konci mesice. takze kdyz bude treba 1 den svatek, muzu zbytek tydne chodit fakt na 6,5h a kdyz budu chtit volno, tak 4x na 8h a 15minut +/-
24.10.2023 v 18:07 #160319EvaC
Fifi
To se moc hezky čte , ze se Troldikovi ulevilo 👍24.10.2023 v 18:12 #160320EvaC
Cernej caj
To je super, ze Ti vyšli vstříc s tou zkrácenou pracovni dobou..🍀 Je dulezity, aby člověk chodil do práce alespoň trochu rád..
Dobrý fyzioterapeut je velká výhra 👍
Ledňáček je nadhernej – ale souhlasím s Mirkou – Ty máš všechny fotky nádherný 👏24.10.2023 v 18:25 #160321EvaC
Kimi
To je moc fajn, ze můžete takhle společně výletovat..🌲🌳
24.10.2023 v 18:29 #160322EvaC
MirkaD
Ty se tedy taky nezastavíš, ale tak dobře, ze už jsi úplně v pořádku 🌞24.10.2023 v 18:44 #160323Fifi
EvaC
A jak Cindule vlastne, jak bojujete? Teda ne bojujete, verim, ze spolu uz krasne vychazite, doslova. 🙂24.10.2023 v 18:55 #160324EvaC
Fifi
Ale jo, musím Sindibádku pochválit – snaží se moc.. myslím, že některé věci sice nikdy nedoženeme ( těch 2,5 roku “ asocializace” je hodně znát) ale stále se naše komunikace zlepšuje. Zvěř už zvládá venku daleko lépe.. a doma je to zlatíčko..propady venku tam pořád jsou, ale snažím se to brát tak, že to k ní proste patří, i když to není úplně jednoduché24.10.2023 v 18:57 #160327EvaC
Fifi
I odpočívat umí ( někdy 🙃)24.10.2023 v 20:06 #160330MirkaD
tak dnes-ranní vycházka ke křížku,mezi pole dozadu a zpět i s Betty,psi se proběhly,počmuchali si a pak ještě po té co jsem je nacpala za bránu tak s Dafi zaaportíkovat a chůze u levé,pravé nohy a přivolání,s Betty a s Dafi otočky a kroky,a s Žerykem taneční-s Betty šli pak rodiče ještě ven-je to čiperka….,
po 4 měsících jsem vydrhla terasu-rejžákem-sice má pršet+ bahno,ale už to chtělo,občas ju vytřela máti,no a holt Maxíkův zlozvyk tam furt čůrat…
doma vysát,vytřít,udělat brambory,těstoviny,k tomu kuřeti na kari-a celé odpo mě lálí žáha,hnus velebnosti-táta rýmu jak trám…na oběd šel k rodičům,já se omluvila,že máme navařený-na další smal talk nebyla síla…
po půl jedné jsem jela do města-Dafi pro léky,a do knihovny,kde jsem měla zamluvenou knížku a k Aničce
odpo vycházka s čoklíkama-kousek-že se vyvenčí,ujdem pár metrů a jdem dom-jdu kousek k lípě-stojím a dělám to co ráno-procítěně sleduji ptáky na nebi-miluju pozorovat ptáky a stejně jak ráno-nahlas a procítěně!!!!s mou 4 z hudebky!!
zpívám-Kdepak ty ptáčku hnízdo máš?stín a závětří?vždyt ještě léčky málo znáš,málo zdá se mi….,zpívám,zpívám,a za chvilku jede do lů auto s myslivcem a pak Pavla s basendžíkem….snad mě neslyšela….:-)
tak jsem jí šla doprovodit dom a šla jsem dom,Dafi nebyla s Kita ani moc vypsychařená,tak jsem ji pochválila jak to zmákla,doma jsem u čtení dala tatkovi dotazník-oblíbená barva,film,zpěvák,jídlo….
a šla jsem ležet,no pak už jen večeře,a zase ležing….
Martin každou noc chrápe,prd se vyspím…..EvaC-Sindy je překrásná!!
a jo,to já se zastavím-čtu,su na PC a odpoledne spím,nebo k večeru před spaním….
Čajíku-nová fyzio teda dobrý,jak ti vlastně říkají v práci?případně říkaly v té minulé?Fifi-držím Troldíkovi palce s injekcí at zabere,zabírá,bez nežádoucích účinků!
24.10.2023 v 20:28 #160331kachna
no vysetreni bez operace, to jsou ty kliniky kde se delaji laserovy operaci oci, na strankach se chlubej, ze maj vseobecny ambulance a delaj komplet ocni vysetreni, ale kdyz jsem tam volala, tak akorat pro ty, kdo chteji laserovou operaci
jj, taky mi odmítli Lucku vyšetřit. Hlavně, že mi doktoři kladli na srdce, jak je důležitý, aby byla Lucka vyšetřovaná na stejnym přístroji, jinak je to k ničemu… Hmm, tak nic. Kačku mi tam taky zrušili, protože jsem odmítla platit pětistovku ročně jenom za to, aby tam byla vedená 🙁 (měla v té době oči úplně ok).
24.10.2023 v 20:59 #160332Fifi
EvaC
Zis, to jeji oboci! Sindibadka krasne zdobi jakekoliv prostredi, zejmena okoli kolem ohne, taky bych se tam hned svalila. Toz at se vam dari, zadny ujmy na vasich nervech. 🙂Mirko
Ja si obcas se psama taky zpivam, ale vetsinou si s nima povidam. Kdyz nas nekdo zaslechne, musi si tukat na celo. Tuhle sekal v podvecer soused travu kozam, vracim se s Prouzkama a nas privolavaci povel je „Kdepak mam pipinku?“…25.10.2023 v 4:43 #160333Zlata
Černej čaj
Tak super v práci,fyzio,fotky nádherný,ať se daří dál.🍀🦋
EvaC
Sindibádka je moc hezká,jsi hodná že se jí tak věnuješ.
Mě chybí pes vevnitř,ale Trixa si vynahrazuje ten panelák a vydrží vevnitř tak 10minut,navíc furt prohání kočky(to jsem ještě nezažila).Venku se prakticky celý den nezastaví.Teď jí budu muset zavřít,přijde za chvíli sestra mužovi nabrat krev.
Fifi
To jsem ráda, že Troldík aspoň trochu funguje.25.10.2023 v 4:53 #160334cernej caj
Evac
Krasna podzimni anodpocivajoci sindibadka:)Kachna
Tak to je taky pech, ale dokud OK tak snad zmena pristroje tak nevadi. Kolega zrovna shanel ocni tak nakonec vysel asi 4.tej pokus tak jeste dobry.MirkaD
Kup si spunty nebo jeho/sebe odstehuj na gauc. Nebo spi s tema bezdratovyma sluchatkama jen bez zvuku.Tak nadrizeni vetsinou jen vysklonovanym jmenem, v tehle praci mi rikaji vsichni taky vysklonovanym jmenem, protoze kdyz se predstavujes online po telefonu nekomu kdo ani envis jak vypada tak nereknu „ahoj, kris“ jak to mam rada. Ve stare a v prvni praci mi tak kolegove ale vetsibou rikali, kris, kristy. Je to takovy pratelstky. Kristyna je tvrdy a formalni a evokuje to ve me nulovej vztah k tomu cloveku a odstup, proste polozka na seznamu oznacena cislem nebo jmenem, to je fuk. A zdrobnelinu nesnasim, nepotrebuju si toho nasilnika pripominat kazdej den.
Se me ptala fyzio jestli nosim barefoot a pak me pochvalila, ze ne. Rikala, ze to je fakt leda na to se projim v mekkym lese ale ne celodenni vylet nebo po meste, ze ted ten trend je des. Nicmene obycejny tenisky za kilo takovyty s gunovou podrazkou 3mm sou taky barefoot technicky a vsichni sme v tom po meste zamlada chodily:D
25.10.2023 v 6:05 #160335cernej caj
Zlata
Kocky toho psa uplne nenahradi, co? Ale tak hlavne ze je spokojena trixa a aspon mas duvod se chodit vetrat na vzduch, abys ji mohla pohladit:)25.10.2023 v 6:31 #160336PetraK
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!Gůtn tág majne líbe Kindr.
Tak ode dneška máme novou režimovou novinku. Rozhodli jsme se, že se Bubi bude ráno venčit samostatně. Dává zřetelně najevo, že tyhle ranní nápady jsou debilitní a má na to ve svým věku nárok. Tak já po třech letech, co tu bydlíme, zase nahazuju ranní venčení. Páč ráno si vzal Brtnik, abych nemusela za tmy. On tvrdí, že to má rád, vezme ohaře a vypadne s nima na louky. Já k prasatům ráno nemusim 😀 😀 . Ale tetkonc budeme chodit s Bubinkou, která si to ovšem podle všeho hezky užívá, že si jen tak vyběhne, vypustí, obratem hodí bobek a šuuuupinky do teplýho pelíšku zpátky. Asi takhle byla zvyklá. A přeci jen svůj věk má, tak co jí neyhovět, než aby se venčila s nechutí.
A pozorte!! Vážení mám novýho vysavače. Urvala jsem MIELE za neskutečnou cenu. V neděli jsem ho koupila za necelý tři ticky a teď už stojí tisícůch šest!! Jsem vám chtěla doporučit, kdo by potřeboval levnej a velmi kvalitní vysavač, ať honem koupíte a koukám, že cena už je dvakrát taková. Tak tomu říkám nákup. Miele je velkokvalita, tak jsem za to ráda. Velmi mě překvapil. Sestrojila jsem si ho, zapla a von se přicucnul k podlaze tak intenzivně, že nešel utrhnout!!!!!!!!!! Sem čuměla. Takže výkon vynikající. Hrozně lehoulince běhá, je červenej a vypadá jako retrouš. Sem nadšená. ušetřila jsem nevědomky tři tisíce, tak je můžu rozfofrovat!! Co si mám koupit?
25.10.2023 v 6:52 #160337Maya
PetraK
vysavac normalni nebo dalsi robo? Miele je kvalitka, ja to nekupovala jen proto, ze nejblizsi servis maji az v Praze, coz dost prodrazuje pripadny opravy
cernejcaj
ja mam kolegyni Kristynu, ktera vyzaduje, aby se ji rikalo Tyna, s cimz mam problem neb to mam doma kocku 😀 -
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.