Kecací zvláštní podzim 2023

Fóra Ostatní Kecací zvláštní podzim 2023

• Toto téma obsahuje celkem 1,304 odpovědí. Do diskuze (17 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Maya a poslední změna proběhla před 11 měsíci a 1 týdnem.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,261. až 1,280. (celkem z 1,305)
  • Autor
    Petrs01

zavolej na poštu

volati na poštu netřeba – cpost.cz, vlevo nahoře je „sledovat zásilku“, tam zadáš číslo a ono ti to napíše na kterým depu to zrovna leží 😀

PetraK

Zlatkooo, knížka je pod stromeček, že ti ji seberu a vrátim až na konci školního roku? 😀

Zlata

Eště žes tak daleko🤣🤣🤣

PetraK

Zlatka – zkusim tam poslat nějakou inšpekci. Třeba černej čaj by si mohla udělat vejšlap 😀 má to kousek 😀

MirkaD

TAK PRÝ TA ZÁSILKA NENÍ V EVIDENCI…

PetraK

Mirka a dávalas tam to RR číslo?

MirkaD

no,číso zásilky…

PetraK

Mirko – začíná to RR…….?

Maya

Petrs01
                      posta asi nestiha, ja tam ma jen ze zasilku pred par dnema prevzali, kde je ted nevi asi ani posta 😀

Petrs01

posta asi nestiha

jo, mě doručovali balíček 5 dní – z balíkovny do balíkovny.

Attachments:
                        PetraK

Mirko – máš ji na cestě, je to tam napsaný – viz email.

PetraK

no je to divný ale, v úterý mi Peťa AP posílala balíček z druhýho konce republiky a dneska mi volala počmistrová paní nejhodnější, že ho tam mám. A dokonce vím, že je krásnej.

MirkaD

jj,děkuji:-)

Kuskus

Taky jsem dostala před třemi dny od Balíkovny echo na mail, že je balík na cestě a bude k vyzvednutí u Vietnamce ve večerce. Že dají vědět, až tam doputuje. Zatím se neozvali, asi se zastavím s občankou až půjdu kolem.
                                Ale je vlastně dobře, že knížečku dosud nemám doma, bo nevím, jestli bych vydržela se nezačíst. To musí počkat, až bude uklizeno, dozdobeno, napečeno a pohádky mi polezou i ušima, venku bude lezavo a tma tmoucí i odpoledne, to se obložím dobrůtkama, zabalím do deky, uvelebím v křesle a v ten čas vánoční s úsměvem na tváři se budu královsky bavit. Skoro zapomínám na Ešínkovy vylomeniny a ukecaného Kostíka a kdoví, čím vším knížka ještě překvapí. Fajny dárek, díky Ešusová.

PetraK

Kuskus
                                  Fajny dárek, díky Ešusová.

já děkuju, Kuskusi,

MirkaD

jo,už mi došlo,že je v balikovně…prchám pracovat…..

Petrs01

je to divný ale

Skutečnost, že se pošta občas splete a zásilku doručí, ještě neznamená, že je to u nich obvyklý postup 😀
                                      A že i pošta někde omylem přijala schopného, fungujícího a milého zaměstnance, tak to je ta výjimka co jen potvrzuje pravidlo. V tomto případě o neschopných zaměstnancích neschopné firmy.
                                      V listopadu mi doručili upomínku. Ve stejný den mi doručili i onu fakturu. Podací razítko na obálce faktury prozradilo odeslání v srpnu. Ano, jsou to obyčejné zásilky, ale … to našli v koutě ve skladu? Nebo kolem od srpna neměli cestu? (tisícihlavý panelák)
                                      Petrovi oznámení o uložení zásilky vhodili do schránky dva dny po skončení ukládací lhůty. Vzhledem k rychlosti pošty úřední psaní stále ještě leželo na poště, takže poté co telefonicky seřval asi úplně všechny, tak si pro to další den zašel.
                                      Mně poslali zpět doporučený dopis, který měli po úložní době vhodit do schránky, tudíž jsem se nevzrušovala a očekávala jej v té schránce.
                                      A další a další – tohle je výčet poslední půlrok. Výčet dvou lidí s naprostým minimem pošty. Ano, naše pošta je extrémně neschopná.

PetraK

Petrs01
                                        jo tohle je Praha, to je fakt. a za dodání zásilky ze srpna v listopadu by měli jít k soudu, šmejdi hnusný.

PetraK

A kurnik! nemám hádanku!

Maya

Petrs01
                                            tak u nas je posta OK, ale musi se to k nim dostat, zejo
                                            vetsinou to uvizne nekde cestou
                                            nedavno mi i volali a omlouvali se ze nestihaji dorucit balik

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,261. až 1,280. (celkem z 1,305)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.