Kecací zvláštní podzim 2023

Fóra Ostatní Kecací zvláštní podzim 2023

• Toto téma obsahuje celkem 1,304 odpovědí. Do diskuze (17 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Maya a poslední změna proběhla před 11 měsíci a 1 týdnem.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,281. až 1,300. (celkem z 1,305)
  • Autor
    cernej caj

Tak az thielli dorazi tak se zda, ze ji uz vsichni znate, tak snad ji tu bude s nama dobre:)

Petrs01

nemám hádanku!

určitě máš hrad

PetraK

Petrs01
          určitě máš hrad

??? ahá?? Mám?? 😮 😮 😀 jdu se podívat, já myslela, že jsme končily tou Okoří? Mám fakt plnou schránku korespondence s megí, jak jsme tvořily, ladily, odesílaly………a odesíláme. Nemůžeš nakopnout nebohou – nemyslím doslova 😀 , jen že bys to poslala znovu, na příští týden, právě jsem něco trapnýho vytvořila.

černej čaj
          Já myslím, že tu Thielli bude rozhodně dobře. 🙂

Petrs01

Nemůžeš nakopnout nebohou

mnóóóóó…. email úspěšně odeslán 😉

PetraK

Petrs01
              a taky správně zaznamenán a moc děkuju.

cernej caj

petrak
                Juchuuu dalsich 150 to je bomba!

Akorat ja neumim objednavat a prestoze sem chtela balikovnu do vedlejsi vesnice tak z nejakyho duvodu to prislo na balikovnu do nasi vesnice, kde jsou asi 2x za mesic a to jestw v uplnym rozporu s otevirackou na netu, kazdej den je to ji ak, maji mir 12-18, prijedes ve 14 a zrovna dneka 8-12, pak maji mit 10-16, prijedes v 10 a dnes 14-18… 😀

Na ty poste je berealny se k necemu doatta:D

Thielli

Dobré odpoledne všem. Vy už jste mě přivítali na předchozí stránce, moc děkuji. Dnes jsem byla schválena, že tu také můžu být. Cítím se tedy trochu jako žák v nové třídě a trochu jako Alenka za zrcadlem, protože se tu nikdo nejmenuje tak, jak se jmenuje u Zbyňka a už vůbec se nejmenuje tak, jak se jmenuje.
                  To je zatím celé, protože já běžím na poštu, překvapivě tam mám to, co už má většina přečtena do poloviny…

Jako první obrázek přikládám dekoraci ke stávajícímu období s přáním klidu a pokoje všem.
                  (a prosím, nehledejte v té věci žádnou spojitost s čapím hnízdem, rozhodně ne s tím mediálně známým, které je spojeno zase s tou mediálně známou osobou, opravdu jsem si poskládala větvičky jako základ jen do symbolu trnové koruny)

Attachments:
                  Odetta

Člověk sem chvíli nedostane, a tady se dějí věci. 🙂 Fifi! Gratuluju k Pepínovi a posíláme vám všem blemcoš. Už se těším na fotky. ❤️

A vítám Thielli a pudlí bandu, ať se Vám tu líbí! 🐩

cernej caj

Thielli
                      vitej! venec mas nadherny a navic se zda, ze by se do nej cap nevesel 🙂

PS: kdo je zbynek? to je nekdo, koho asi s esuskou znate?

Thielli

Zbyněk je admin na chovzvizat. Tam jsem na diskusi potkala ty dobré duše, které mi ukázaly cestu sem. Kdo je ešuska? Já jsem úplně ztracená. Ale snad se časem nějak najdu…

cernej caj

Thielli
                          a ja myslela, ze Ešusku znáš 😀 PetruK, neboli ešusku, ešusovou… O chovzvirat jsem jakteziv neslysela, ale hadam to asi nevadi.

Tak ja se predstavim.
                          Su cernej caj, castecne delam admina tomuhle foru (ešusová si dělá obsah a já se snažím pomáhat s technickou stránkou věci) a jsem v majetku 14lete vlci spicky Feris a 11 lete lapinkoiry Charlieho.

Feri mam od štěnáťka a lapinku CHarlieho aktuálně 2 roky, poté, co 9 let žila ve stodole bez zájmu v „množce“ a pak se dostala do útulku.

Attachments:
                          Thielli

Ahoj černej čaji, portál chovzvirat převzal v mnohém štafetu po portálu i-fauna. Já jsem na i-faunu před časem poslala nějaký dotaz na stříhací hlavici na psy a tam jsem se dozvěděla, že existuje nějaká komunita. Nejsem moc komunitní a nebyla jsem dosud nikde „zasíťovaná“, ale na tamním fóru mě několik lidí zaujalo a tak jsem tam začala chodit i psát trochu. Zrzavci/PetraK tam psala také a rovněž Fifi… a tak jsem díky nim přistála až tady. Chovzvirat jsem trochu přirovnala k nádraží (se vším všudy), zatímco tady se potvrdila slova Fifi, která nazvala stránky útulným pokojíkem. Tak asi tak. Feris i Charlie jsou krásní 🙂 děkuji za obrázek a těším se na všechno psí i lidské vyprávění tady.

Fifi

Jehee, cau Thielli, vitej v pokojicku, ani zouvat se nemusis. 🙂 Jsem tuze rada, zes sem nasla cestu, tesim se na fotos tvych manekyn krasavych.

cernej caj

Thielli
                                a jaky mas hafiky?

tak to uz tu znas nektere osazenkyne (tu vlastne ani chlapi nemame 😉

Tak knizku bohuzel zitra nebo po vikendu, dneska nic, takze to uz budou mit vsichni precteno, nez ja se k ni dostanu 😀

jinak zitra rehabka a rikam si, ze je nejvyssi cas zalozit vanocni tema 😀

cernej caj

Fifi

Cernej caj
                                    Tak knizku bohuzel zitra nebo po vikendu, dneska nic, takze to uz budou mit vsichni precteno, nez ja se k ni dostanu
                                    Ty, tak to fakt nebudou. Je to obr bichle! 😀 Snad ti klapne vyzvednuti zitra.
                                    Thielli ma nadherny dve fenky, neprozradim, vsak uvidis.
                                    Edit – jehee, to je krasnej obrazek. Dobrej napad na vanocni tema, sup, sup, zakladej.

• Odpověď byla upravena před 11 měsíci a 3 týdny uživatelem Fifi.
                                    Thielli

Fifi:
                                      Tak dávám teď obrázky jen proto, abych vyvedla z omylu všechny, kdo naše dudlíky neznají. Protože pod pojmem pudl manekýna krasavá, si ledaskdo může představit úplně něco jiného. My držíme střih kontinentální-křovištní-absolutně nevýstavní.

• Odpověď byla upravena před 11 měsíci a 3 týdny uživatelem Thielli.
                                      Attachments:
                                      PetraK

Ahoj Thielli, jsem ráda,žes přišla! Tady Ešuska, co je tak kantare, že musí do peří. což mě mrzí, páč bych Tě ráda provedla, ale nemám bohužel sílu . Ešuska jsem proto, že první ohařík byl Ešus a hodně lidí mě tak zná z dob dávných. Zejtra dáme kafe na dálku:-)

Fifi

Pisnu vedle do sz Thielli kratky vycuc, kdo je kdo. 🙂 Esusko, co ti je? Chorubka?

cernej caj

Thielli
                                            to jsou pudlove kralovstvi? vypadaji, ze maj dlouhy tlapajzny 😀

krasny 🙂 a fenky? nebo psi? nebo oboji? a jak jsou stary

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,281. až 1,300. (celkem z 1,305)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.