- Toto téma obsahuje celkem 1,304 odpovědí. Do diskuze (17 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Maya a poslední změna proběhla před 1 rokem a 2 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
23.10.2023 v 20:44 #160268
MirkaD
k PENNY-u nás jsou právě ty boxy…..
Čajíku-nepochopila jsem nadpis-moje asi nejkrásnější fotka-protož ty máš fšééécky fotky velemoc krásný!!!
Fifí-držím palce dál Troldíčkovi!!
a víš,že Fanoušek je zase mistr světa????23.10.2023 v 20:45 #160269MirkaD
PetraK-držím palce at se Tali vzpamatuje,Brtník at je v pořádku,at je u vás brzo všecko v pořádku!!!
Asteris-jsem ráda,že jsi tu byla!!!23.10.2023 v 20:51 #160274Fifi
Mirko, psala jsem ti na predchozi strance. Fanousek neni mistr sveta, ale ma uzasny 2. misto v FH1. Stopari se do IGP tymu nepocitaji, ale samoze vim, ze CR ma dalsiho mistra sveta a vicemistra sveta a jsou prvni v tymech. Ja mela info z dejiste, krasne to vse klaplo. 🙂
23.10.2023 v 21:11 #160275Kimi
Máme na sídlišti takovou partičku pejskařek, sedáváme na lavičkách a povídáme. V červenci jsem dvěma – Věře a Jitce byla ukázat ty mé dovolenkové Heřmanice, moc se jim tam líbilo, v blízkosti penzionu jsme si prohlédly krásnou chaloupku, obyvatelé moc příjemní, Věra jim slíbila chaloupku namalovat. Dneska hezké počasí, tak Věra s Jitkou navrhly návštěvu Heřmanic, dle netu měl mít penzion otevřeno – skutečnost zavřeno. Tak jsme šly pozdravit ty sousedy v krásné chaloupce s „ohrníčkovaným“ plotem, Věra pro ně měla ten obrázek. Obrázek se moc líbil, paní holkám uvařila kafe, já si nic nedala. Věřin pes Tim se velmi přátelil s panem chalupářem a taky by si rád pohrál s tamními slepičkami. Goli jen ležel a koukal. Když přijel jejich syn, nabídli nám prohlídku blízkého kostela i s výkladem – moc hezké. Když jsme v penzionu neměly ňamku, namířily jsme na zpáteční cestě do blízkého města s vyhlášenou cukrárnou a tam jsme si daly dortíky. Fajn odpoledne to bylo.👍
23.10.2023 v 21:15 #160276MirkaD
Fifi-aháá,tak to jo s Fnouškem..
no to uklízení u tatky-ne on to po mě nehce,ale mě to prostě štve,ten prach,koupelka a tak,a v koupelce mu prostě něco smrdělo,a já už neviděla co,tak asi ten bordel na spodku dveří…špína nahromaděná+plísen na spodku těch sprchovejch dveří….
jinak,tatka teda u nás umývá nádobí-ale to je spíš,že se nemůže dívat a to,že je neumyjem hned-se nasnídáme,jeden ze psama a on je mezitím umyje…
no,je hezky,že se takhle vídáme,ale je čím dál hlušší a naslouchátko nehce…
ne požádána o rku jsem nebyla-ktivita rodičů-za rok spolu budou 50 let,že by se to spijilo-tááák určitě…
v říjnu-tvl-dyt já bych umrzla-šaty s oteplovačkama bych musela mít!!!23.10.2023 v 21:17 #160277MirkaD
Kimi-hezký!závidím,jste si pěkně užily!se mě vůbec líbí,jak si hezky užíváš,pěknoučký:-)
že jen nesedíš doma u tv a tak…
tý jo,musím jít na ty gatéééé-blééé nemám ráda šití—-24.10.2023 v 4:56 #160279cernej caj
Kimi
To zni koc hezky:)MirkaD
Kup tatkovi sterku na okna, at si ten sprchac stira:DJinak krasne ses prosla, kavarnu u lazni neznam, jen tu novou u zastavky, to je stejna nebo jina?
Tak to rodice zas vymejsli jak by usetrili, to je radost.
Nemate do auta takovou tu omyvatelnou psi deku co se zahakne za operky sedadel vepredu a dela takovou vanu? Takze pes by nemel spadnout dolu.
To jako nejkrasnejsi fotka lednacka ze soboty, nejpovedenejsi:)
24.10.2023 v 5:11 #160280Zlata
PetraK
Držím palce,ať je všecko OK.
Klukovi dávali zedníci nový dveře a 2 okna,zbytek musí počkat,jsem vzteklá,peníze nehorázný,kvalita v prd…i.
Mirko
Já bych taky měla mít naslouchátko,jenže ono zesiluje všecko,a pak je to třeba jak když jsi u bouracího kladiva,pak už neslyším
vůbec nic kromě jednolitýho řevu a ještě mě bolí hlava.Na nás hluchý je lepší mluvit pomaleji a abysme viděli na pusu.Pak je to v pohodě.Ale nechápou to třeba ani doktoři,některej na tebe začne hulákat a to mě normálně přibije dycky ke zdi.
Souhlasím s tebou ,že Kristýnka má všecky fotky super.
Fifi
Co Trolítko ?24.10.2023 v 7:04 #160284Maya
MirkaD
ty toho teda stihas, ze mam cerny svedomi jen to ctu 😀
cernejcaj
no vysetreni bez operace, to jsou ty kliniky kde se delaji laserovy operaci oci, na strankach se chlubej, ze maj vseobecny ambulance a delaj komplet ocni vysetreni, ale kdyz jsem tam volala, tak akorat pro ty, kdo chteji laserovou operaci
jinak teda smazeny cokoliv je pro me vzdycky v trojobalu, tak me ani nenapadlo, ze to nekdo vnima jinak 😀24.10.2023 v 8:49 #160288cernej caj
Maya
Aha takhle, pro budouci klienty … naprd.Jdu slavit! Uz mam ofiko od 1.11 novou smlouvu!
24.10.2023 v 9:01 #160289Maya
cernejcaj
na ten zkracenej uvazek?
tak to gratuluju24.10.2023 v 9:12 #160290MirkaD
Čajíku-máš pravdu,máme tu deku,co se zahákne i za druhou stranu,tak pes nespadne dolů-teda aspon myslím,že něco takovýho máme?se musím podívat do auta,až Martin přijede…si nemožu vzpomenout…su čím dál blbější-mám často problém poznat kolik je hodin na ričikovejch hodinách…:-(
tak kavárna je u lázní-naproti-nová a blbá-rádio nahlas mě sere a studený kafe též…
-no rodiče-že by jsme tu svatbu měly jak oni,že by to zaplattily,koho bych jako pozvala?a švagrový na oslavu vezmou děti,a já ty svoje-a já-jaký děti jako???
ehm-vím,že tím máti myslí psi,ale nenávidím to!!
řekne-přijde Radka s dětma,Jana s dětma a ty tam budeš mít taky děti-jakože Jna synovce,Rdka synovce a neteř-a obě švagrový mají psi-jedna ty 2 lovečáky,druhá křížence pinče,a já tam budu mít taky děcka-a tím myslí máti psy…
tak jsem jí včera řekla,že at UŽ NIKDY NEŘÍKÁ O MÝCH PSECH DĚTI,ŽE JE NEMÁM,NEMĚLA JSEM A NIKDY MÍT NEBUDU MÍSTO DĚTÍ-I KDYŽ JE MILUJU EXTRÉMNĚ MOC-DĚTI PRO MĚ NEJSOU,DĚTI BY PRO MĚ BYLY DĚTI,A CELÝ ROKY MĚ TO URÁŽELO,KDYŽ O NICH MÁTI TAK MLUVILA-JAKO O MÝCH DĚTECH-NE JÁ NEMÁM DĚTI,MÁM PSY,RADKA,JANA,KAMARÁDKY-MAJÍ DĚTI+PSY,JÁ MÁM PSY,NE DĚTI-JEDNODUCHÝ,ŽE???
no tak řekla,že už to říkat nebude,tak su zvědavá…-smlouva-gratuluju!!!!!!!!!!!!
Zlatko-mě nevadí,že je nahluchlej a musí se na něj anhlas-no vadí trochu…,ale mě vadí že u nás furt strašně řve tv…to je psycho pro mě-to mě vadí…..:-(((
24.10.2023 v 9:19 #160291Zlata
Mirko
Tak mu nandej titulky,já je mám na tv automaticky.Jinak mám vyplej zvuk.Tam kde titulky nejsou se dá koupit k tv sluchátka jako k počítaci .Já teda co nemá titulky se nedívám.🤓24.10.2023 v 9:24 #160292PetraK
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!Gůtn tág majne líbe Kindr.
šla bych dom, přátelé teda. V pátek mám volno, tak se nemožu dočkat.
Černej čaj
gratuluju nejen ke krásný fotce ledňáčka – taky jsem ho viděla zatím jen z dálky a v letu, ale taky ke smlouvě. to věřím, že máš veleradost.stejně jako Maya – smažený je vždycky trojobal, takže mě nenapadlo, že to myslíš na přírodno 🙂
Mirka D.
to je radost tyhle úklidy u táty – no, mohl by se krapet snažit sám. Min. bych ho poprosila, aby to sem tam nastříkal třeba tímhle:
a pak to spláchnul . Není zatím na tom tak, aby si to doma nemohl trošku udržovat, ne?Jejda, Dafulka měla chudera parašutistickej den a ještě jí bombardovali:-( se nedivím, že se pak bála, to by měl Rumoušek taky tak.
kde rodiče sesumírovaly,kdy a kde budem mít svatbu…božííí
cože to? Novinky\ nějaký?? se pochlub.
držím palce at se Tali vzpamatuje,Brtník at je v pořádku,at je u vás brzo všecko v pořádku!!!
děkuju mocinky moc, jsi hodná. Ono to půjde, to je jasný, to jen někdy je to zásek, přeci jen, jedeme to tři roky.Fifi -jsme se včera neprotly, já měla telefon zase zahozenej a zjistila to, až když jsem šla spát. zavolááám.
vzdyt mate listky na Rrrumstajny, toz ostatni se taky nejak zvladne.
ano, ano, já vím, jen toho je te´d prostě trochu moc. POhybovat se z domu a do domu po agility dráze křížený s opičí dráhou – je třebas někdy už moc únavný, zvláště ráno v pět hodin, když není člověk v plným provozu, nebo večer, když jdeš vyhodit odpadky a už toho máš za celej den moc. Taky to, že to prostě momentálně jde všechno pomalejš, jsme ve skluzu, tak je takový blbý. Až budou ty podlahy, čék se nadejchne a pak už bude řešit i tu blbou díru mnohem líp. I když v tom deštivým počasí a s 16 nožičkama……… . ale to pak přijede časem ta tatrovka, přiveze kamení a budu házet kamení. Někdy je toho prostě moc, no. i proto, že nespím.Zlatka
Držím palce,ať je všecko OK.
díkec moc. já se zase pochlapím, jen musím vždycky chvíli počkat, chvíli hnít a pak to jde.Klukovi dávali zedníci nový dveře a 2 okna,zbytek musí počkat,jsem vzteklá,peníze nehorázný,kvalita v prd…i.
tohle je hrozný, já bych fakt vraždila.- Odpověď byla upravena před 1 rokem a 4 měsíci uživatelem PetraK.
24.10.2023 v 9:50 #160293MirkaD
PetraK-novinky nějaký-nééé,jen máti vše ráda organizuje a řeší za druhý-její věta-já na vašem,tvým místě….bych řekla udělala,neřekla,neudělala,to bys měla,neměla….
-tak tatka si zametá,vytírá,umývá wc,pere,vaří,žehlí,nakupuje…,ale ten sprcháč je fakt psycho-jde o to,že je tam v nájmu,že….
že to bylo hezký,vše nový….Zlatko-jenže to je to-ty si dáš titulky,sluchátka,tatka nic a my jsme tdy po týdnu s ním vycuclý…..fakt je to náročný….pro mě-miluju ticho….,člověk se mu bojí něco říct,aby se neurazil,neodjel,aby si nemyslel,že ho tu nechcem,…..ale je to dřina….
24.10.2023 v 9:54 #160294Zlata
PetraK
Tak o té vraždě fakt neuvažuješ sama
Posílám fotku kotce s boudou uvnitř .Kotec je otevřený skoro furt,jen když jde někdo cizí nebo se vyjíždí s autem, protože před něj furt skáče.24.10.2023 v 10:30 #160297Zlata
Mirko
Já tě chápu.Muž taky přestává, slyšet,navíc špatně vidí,takže odvedle se line příšerný řev .😁Říct se mu nic nedá,ani to nemá cenu.
PetraK
Trixa je venku náramně spokojená,přes den je většinou venku kouřící manžel,mladý na zahradě, Andulka je venkovní dítě, naštěstí si ještě sama neotevře.Pak se bude muset zamykat.24.10.2023 v 11:45 #160298Maya
tak vcera prisel mame ten robot, navod skoro zadnej, tak mi trvalo drlouho ho nejak probrat k zivotu, dneska bude probihat mapovani mistnosti, vcera uz nebyl cas
tak pak dam vedet jak to vysava chlupy24.10.2023 v 11:51 #160299PetraK
Zlatka
Kotec je otevřený skoro furt,jen když jde někdo cizí nebo se vyjíždí s autem, protože před něj furt skáče.
ideální využití kotceMaya
máte ten efí vysavač?24.10.2023 v 12:45 #160300cernej caj
Zlatka
Tu K. Bych si taky lrosim odpustila, na urovni vmcajdy a trpim to od dedy a tety:DPokud ma nekdo potrebu zdrobnelin, ten zminovany cajik mi nevadi:D
Jdu na rehabku, na novy misto. Tak su zvedava. Ta kam sem chodila zdrazila z 900 na 1300 tak to nedam.
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.