Kecací zima 2024

Fóra Ostatní Kecací zima 2024

• Toto téma obsahuje celkem 1,855 odpovědí. Do diskuze (20 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Kimi a poslední změna proběhla před 1 měsícem.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 21. až 40. (celkem z 1,856)
  • Autor
    Denny

Bry den, hlasim, z Chodova, pred 1,5 hodkou snezilo 🤣🤗

cernej caj

Podle toho jak se charlie choval k jidlu ze zacatku, tak 100% hlad mel hodne dlouho… asi je moc nekrmili co vim.

Ale prave to zrani vseho asi i na tu nudu…

Denny
        Hustyy. Dobre ze si n vandr beru dost teplyho:D

Denny

cajdo hlavne teplej spacacek 😍

cernej caj

Denny
            Ano anooo ten je sbaleny❤

Maya

V Praze taky snezilo a u nas je bilo

Fifi

Bryvecir vespolek,
                mam novy poznatek, co se psu tyka. Pes tvrdil, ze kastrovana fena hara a je v nejlepsim. Fena mu tvrdila, ze ne-e a at ji nesere s tim obtezovanim. Fifine to vrtalo v hlave, prohlidla fenu a tadaa, Zaba mela jednu analku total plnou. Pepinovi to smrdelo/vonelo jak haravka (ou maj gad). Zaba ma zadek vymacknutej, se jen parkrat drbnula, jinak zadnej jinej priznak nemela. Tak vlastne Retardik super pef, indikuje plny analky. 😀

Mirko
                M. je prdlej, co rict vic. Kdyz uz pres tvuj zakaz neco psum haze, by mohl mit rozum a nelezt k sousedum pres plot. Hlavne, ze si nic nezlamal.
                KDYŽ VĚDĚL,ŽE SE BERE VEN DISK,TAK SE JEDNOU/DVAKRÁT VYČURAL,VYKADIL A PAK JEN ŠEL,ČUČEL NA BATŮŽEK S DISKEM,NEVENČIL SE,NEČUCHAL,HLAVA VYVRÁCENÁ A KLEPAL SE
                Ano, psi posahanci, mam to samy se Zabou. Kdyz ji beru samotnou a vezmu ji s sebou milovanej aport, presne jak Zeryk. Cumi, kdy hodim. I to curani a kadeni ma pak na povel, za hracku. Kdyz ji necham hracku v hube, kocha se, smejdi, lita, po chvili prileti, ze tumas a hazej. Takze casteji chodim bez jakykoliv hracky, to si ona hleda zabavu sama. Hrabe pleveluse trifidy (koreny z kopriv a dalsich plevelu na polnacce), hrabe mysi. Neumi se chovat jako normalni pes, ze si jde na prochazce cmuchat. Pepin, na druhou stranu, je jeji naprostej opak. 😀

Zlatko
                gratulace k vyroci. 🙂 A at neni v kramu naval, ja jsem dneska zbabele prchla od reznika svyho, tam byla fronta az ven.

Cajdiku
                uzij si vyleta! Ve spacaku v noci nezmrznes, tak at pres den pocasi tapani preje. A k tomu pazrani Charlikovskymu – to muze bejt vsechno dohromady. Hlad coby pidistene, pak nevychova v byte, neco poznal a neco vubec, se pak tezko predelava takovy zvire. Dorotka sadelnata rotvajleri malem chcipla se sourozencema, kdyz „pan chovatel“ nebyl schopnej spravne krmit 6denni stenata po umrti feny. A zustalo to v ni navzdy.

cernej caj

Fifi
                  Sikovnej pepin:) ruzenka uz nema zadnej diskomfort:)

Jj, hlavne pres den. Bylo dlouho teplo a nemam na hrane sezojy jikdy ten odhad…

PetraK

RRRÁÁÁ
                    RRRÁÁÁ
                    RRRÁÁÁ
                    RRRÁÁÁ
                    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                    RRRÁÁÁ
                    RRRÁÁÁ
                    RRRÁÁÁ
                    RRRÁÁÁ
                    MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

chcete něco říct? Já se fčéra totál FLÁKALA. Opravdu totál. A Brtnik taky. Stejně jsme přijeli pozdějš a bylo nevlídno a ohaři byli dlouhovenčení, tak si mohli dopřát pauzičku a pak to tak pěkně vyšlo, že jsem panu domácímu naordinovala klidovej režim taky a řekla jsem, že budem dělat televizní lidi. Což v jeho podání je zpravidla tak, že vidí aktuální pořad až za několik mnoho dní, protože v době, kdy byl aktuální ho, viděl zpoza vnitřku svých víček. Když zjistil, že prospal půlku pořadu, šel spát regulérně. A já se prala s ohařema. To byla krom ohřátí večeře moje jediná domácí činnost. TAk vo čem já ale budu psát?

PetraK

černej čaj

ááá černej čaj a spacák vyráží na premiéru! Tak si to užij a ať se Ti dobře spinká. Zopakuju se po letech, co jsem to tehdy psala, já si nedovedu představit, že pak z toho zahřátýho pelíšku MUSIM VEN! Seš hustá. I tím, že má člověk za sebou vždycky xy kiláků a únavu. Tak ať je počasí nějak milosrdný.
                      Taky teď řeším, že se vlastně zase po roce neumím oblíknout 😀 uvědomila jsem si to o víkendu. Člověk jde ven, prostě jen ven se psama, je tam jiný počasí, než bylo a má problém CO NA SEBE??? 😀 Jak se navrstvit? Děs.

Co Karlos? Předpokládám, že teda dobrý? Je to děs, co si s sebou psi kolikrát přinesou. Tohle je kompenzace za něco – možná ne za nudu, ale nervy? Tali zase vohlodává sama sebe, jak je šiblá, chudera. Teď zas po dlouhý době, kdy byl klid, tak si vyrobila bolák na noze 🙁 .

Fifi
                      tý jo, tak strejda Pepin má novou funkci.

MirkaD

su hroznej chudáček:-(
                        ta kolegyně co se do mě před xx týdny ve středu pustila-ta nepříjemná chladařka,co jsem pak telefonovala té kolegyni,co jí to ten den vyžvanila,tak mi to doted dává sežrt..:-(
                        jako jo,su na sebe naštvaná-ale stalo se……….
                        vím,že jsem neměla nikomu volat,nebo aspon tíhle kolegyni,co jí to vykecá,že
                        a mít s touhle kolegyní odpo je očistec
                        včera-neser mě!co je to tady?ucpanej odtok!
                        -na zemi 3 krabice-Mirkoooo!co ty krabice tady?jak mám umývat zem?
                        Ty už máš umytý rožky???i u pece a u ledničky?-no to mi neříkej!
                        -říkám jí at po mě neřve-neřvala,ale mluvila nsaraně-ona-já púo tobě neřvu,a nezapomen hned někomu volat a brečet mu do telefonu!!
                        a to je furt…:-(
                        dnes mě s ní čeká odpo….
                        -furt na mě vidí nějaký muchy…
                        jako,jo já mluvím sprostě a všichni tam mluvíme spprostě-ale nedovolila bych si někomuu říct-UŽ MĚ NESER…
                        -jako nevím-mám si s ní prostě zkusit v klidu promluvit..
                        nebo nevím….,
                        asi ne….

PetraK

Mirko.

Představ si v duchu tu Dorotu Máchalovou z chladničky, jak má třeba složit se psem nějakou zkoušku. jak je u toho nemožná, trapná, neschopná a úplně blbá. Usměj se na ní- upřímně, musíš upřímně, ne hraně, páč to by nezabralo – usměj se hezky a řekni jí – Jsi tak milá, velmi ráda s Tebou pracuji, věděla jsi to? A jdi si po svých.
                          Nenech se točit, nenech si ubližovat, než půjdeš do prasé, „voblíkni“ si na sebe pomyslnou bublinu, která k Tobě žádnou zlobu nepustí.

Zlata

Mirko
                            Přesně jak říká Petra,chce to kontr.
                            Usmát se , tobě to dneska jde,ráda s tebou makám,ses jednička,usmát se znovu.A jít od ní pryč .

PetraK

SLUNÍČKOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO, VIDIM SLUNÍČKOOOOOOOOO!

cernej caj

PetraK
                                Tak to je supeeer ze ste odpocivali

MirkaD
                                Achjo, to je mi lito ze porad takhle proti tobe zbroji… pac v praci kdyz to neni dobry s kolegama tak je to skoro to nejhorsi:( snad bude dneska v pohode

Kimi

Čají, nedopatřením jsem odkaz na Orlické hory dala přímo do komentáře na Zrzavci – 12.11. – Sem dělala hausfrau.

Thielli

Mirko (Petro/Zlatko)

holky, co radíte to myslíte dobře, ale jsem s vámi vepři. Přirozený úsměv s někým, s kým jsem na nože? Sci-fi. Říkat, jak se mi s ní dobře pracuje? Lež a sci-fi.
                                    = za mě – pokud tohle Mirka udělá, jen jí nasere víc. Účelem není jí přebít, účelem je olámat ostny.

Moje rada:
                                    nejdřív se vydejchej sama z emocí.
                                    Pak kup dvě lahve malý coly nebo limonády nebo něco malýho nealko k pití.
                                    Počkej, až ona nebude ve stresu a nasraná.
                                    Přijď k ní s tou flaškou, podej jí to a řekni:
                                    Hele Maruno, já s tebou nechci bojovat.
                                    Je toho tolik kolem, co je naprdlajs, tady to spolu musíme nějak pytlíkovat a když na sebe budeme nepříjemné, bude se nám sem chodit hůř.
                                    Já jsem jaká jsem, někdy dobrá někdy ne. Někdy držím, někdy se rozsypu. Ale nedělám naschvály a nejsem z podstaty flákač.
                                    Nemohly bychom si ťuknout tou limonádou a zkusit fungovat líp?
                                    Mohla bys to pro mě udělat a zkusila bys se mnou udělat teď čáru a když něco nebude OK, tak si to řekneme normálně?
                                    Co? Nešlo by to?

Já si troufám napsat, že o co marnější jsem se psy, o to víc se mi daří na poli tomto. Je to přesně čtyři dny, kdy jsem (obrazně) v práci kopla do vosího hnízda. Můj ředitel mi pak stranou řekl, že jsem statečná, to mě hřeje dosud.
                                    Máme u nás totiž tak hezké vztahy, že to občas na chodbě připomíná víc párty než firmu. Jenže ne každý je partijní typ a ne každý pak férově doma chce dodělávat, co v práci promarnil. Ty holky čečetky, co tam dělají ten největší „slepičinec“ pak doma dodělají svou práci, účetní běžně udělá pro vedení něco i o víkendu, když je třeba.
                                    No ale my ostatní chceme v práci víc klidu, ticha a chceme mít večer volno. Třeba na čokle.
                                    Prekérní situace. Holky jsou kámošky, takže jedna mi klidně řekne, že by se mnou v kanceláři chcípla, jak tam největší kravál dělají tikající hodiny. A spolu se tomu zasmějeme. No ale pořád nám zůstává viset ten bugr na chodbách.
                                    Tak jsem do toho „kopla“. V první chvíli erupce emocí. I slzy byly. A druhý den už normální dialog. O tom, jak by to mohlo fungovat, aby ony se necítily jak v krematoriu a přitom my, mdlí jedinci, měli klid na práci.

Důležité je o tom mluvit, ale neútočit a primárně jen nevyčítat.
                                    Přeju, ať tu cestu s pani mrazákovou najdete. Nějakou. Dobrou pro vás obě.

cernej caj

Thielli
                                      Jakoze si musid doma.naddelavat kdyz si des v praci na zachod a nekoho potkas cestou a zeptas se ho jak se mel o vikendu on rekne jo dobry co ty a cokle, reknes dobrya uz to musite tu ninutu vecer naddelavat?

Bych asi v takove praci delat nechtela… ze kazdy pozdraveni a prohozeji par slov v kuchynce se musi naddelat doma…

Kimi
                                      na komentare mrknu dekuji

Milena z Prahy

Thielli, Mirko,
                                        přijde mi to jako velice dobrá rada 👍. Jenom bych ještě dodala, že Mirka by při tom „měla zůstat ve svém středu“. Čili nevtipkovat, neshazovat se, nechtít od chladařky žádnou emocionální podporu.

Jinak, Thielli, tos udělala šikovně. Já bych nejspíš dlouho trpěla, nosila sluchátka a pak vyběhla na chodbu s řevem 😁.

Milena z Prahy

Čajdo, ne. Ona tam určitá skupina ženskejch hlučí a baví se na chodbě, a tím ruší ostatní. A tyhle rušičky si to pak nadělají doma (ehm, ne nad-dělají). Ale Thielli si to doma nechce nadělávat, party na chodbě jí nebaví, akorát ruší.

Thielli

Čajíku –
                                            nic takového. U nás je to na důvěře. Ty holky dobře vědí, že zabily třeba hodinu času a chtějí mít svou práci hotovou. A nemají problém se v práci donekonečna zakecat, ale pak nemají problém doma pustit počítač a poslat něco, na co někdo druhý čeká. Mě nikdo nekontroluje, že teď, když mám HO, si sem píšu. Ale já sama vím, co chci mít zítra hotové a vím kolik to asi zabere a tak si pak třeba za hodinu sednu a udělám to. Moje šéfová neví, co si plánuju udělat. A nekontroluje mě. Ale mně by to bylo trapné. Samotné před sebou.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 21. až 40. (celkem z 1,856)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.