Kecací zima 2024

Fóra Ostatní Kecací zima 2024

• Toto téma obsahuje celkem 1,855 odpovědí. Do diskuze (20 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Kimi a poslední změna proběhla před 2 měsíci a 1 týdnem.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,801. až 1,820. (celkem z 1,856)
  • Autor
    Thielli

Petrs

A rekli ti, ze mas zacit plavat az ve vode? 🙄

Maya

ja myslim, ze to litani a smyky psa velikosti Pepina nevydrzi krome dlazby skoro nic, vsak dukladne me to umel vylitat i Dorin, co mel 8 kg, vlastne kvuli nemu jsme delali tu dlazbu
        pak uz asi jedine neesteticke neco takovehodle
        https://www.eshop-zemedelske-potreby.cz/stajova-rohoz-zatezova-oboustranna-izolacni-120-x-80-x-2-3-cm-pro-kone-skot-a-psy-p42076/?cid=230

Petrs01

zacit plavat az ve vode?

A do ní a hlavně potom z ní se mám jako teleportovat? Jasně, primárně se ti obalej nohy a boty, jenže jak se pak převlíkáš, máš najednou písek… no všude. A z pudlů bys ho asi vyčesávala eště za 14 dní. Ostatně – dyť si tam zajeď, je tam hezky 😁🌞

PetraK

Thielli

Když se volá jednou, všichni běží, ale když se volá pořád, nikdo už nevnímá…

Jo, tohle mě učila máma. A je to velmi pravdivý.

už dva týdny mě pekelně bolí koleno, že se mi občas i podlamuje, tak mu taky domlouvám
            ahááá! Tak už vim, kvůli komu jsem včera nemohla jít cvičit!! Já to chytla od Tebe – mám to teda asi tak třetí den. Ve stoji, při sezení o tom nevím, jak je určitej úhel, nebo jdu do dřepu dostaví se stav mnou nazývaný kuřecí stehýnko které odlamujeme. Bojim, že se to stane a čile se narovnám 😀

„nechce se mi přijít
            měla jinak nastavený priority než Ty 😀
            tak když to není venku, je to pohoda.

Petrs01
            Od majitelky pudlů mi to zní jako čirý masochismus

přééésně. Se mi vybavily ty kudrnatý tlapátka a na nich nacukrovanej ten píseček .

PetraK

A rekli ti, ze mas zacit plavat az ve vode? 🙄

😀 😀 😀 😀
              Hííílféééééééééééééééé!

Petrs01

Ta je ale krásná! 😍

Maya
                  PetraK

Petrs
                    a je ale krásná!
                    možeš si ji namalovat

Malování podle čísel – Strakatá kravička

Petrs01

jsem se pobavila

Dobrýýýý 🤣

PetraK

Já se ommlouvám.
                        Nemohu jinak.

Pokud mne zabije, vzpomínejte na mne v dobrém. 😀 😀 😀 😀

Papa Peťo

Attachments:
                        PetraK
                          cernej caj

PetraK
                            Zapomela jsi ji dokreslit nejakou ochrannou vestu, pac zatimco pro pejsky je prijemny behat po pisku, pro plavce asi neni prijemny brousit ten pisek brichem:D

By si do plavek vybrousila diru a pak do briska a pak by bylo videt skrz:D

Dneska uff sem si v patek pridelala nevhodnym dotazem docela dost prace, ale uz ji mam skoro hotovou, tak uz vidim svetlo na koncu tunela:D

A obed sme koupili chilli con carne bez psenice predvareny v lidlu vcera, tak dneska nevariiim.

A vite, co udelal charlie? Sel se mbou do pokoje a vlezl si do klece! Coz on moc nedela, ale dnes je klec zabarikadovana a neprolezla hy do ni ani mys:D

Attachments:
                            Thielli

Nemohu jinak.

No, já jsem měla v hlavě úplně ten samý obrázek… 🤣

Petrs01

do plavek vybrousila diru a pak do briska

sakryš, to ale není marnej nápad, potřebovala bych místy obrousit! (místy hodně)

PetraK

Thielli
                                  aji barvu čepice jsem – myslím? – trefila?

Vona mě v pátek vopravdivě asi zabije. Myslim, že budu ten den dlouho, dlouho venčit s ohařema. Někde daleko. Mohla bych je vzít na socijálizaci do města někam….. tam bych mohla být v bezpečí 😀 😀

PetraK

Petrs01
                                    sakryš, to ale není marnej nápad, potřebovala bych místy obrousit! (místy hodně)

sem chtěla napsat něco jako v tom duchu, že – dle tvých poznámek – nepravdivých – to třeba uvítáš, mně osobně by tento případ liposukce asi vyhovoval 😀 , ty ho ale rozhodně nepotřebuješ, myslím, že by došlo na ten scénář, co píše černej čaj.

Petrs01

barvu čepice

nee 😀

liposukce

Probroušení nehrozí, ale asi to bude poněkud bolestivý způsob. A takový… neestetický. Můžeš si založit Kliniku neestetické chirurgie – tady máte písek a šup, kroutit bříškem! 🤣

Thielli

čajíku,
                                        ale tys na to kápla. Bude to Zrzavčí výlet pro obtloustlé dámy za účelem zeštíhlení.
                                        Ty a Mirka nám to můžete pískat, bo jste na břiše placaté.

Petrs si jen tak zaplave v písku kolem a my, co se nahlásíme, si dáme jen ta bříška (a já prdelku.) 🥴

PetraK

Petrs01
                                          Můžeš si založit Kliniku neestetické chirurgie – tady máte písek a šup, kroutit bříškem!

M. MůžeM – páč si to vymyslela. Já dodám prostory – luxusní klinika v lůně přírody 😀 😀 😀 😀 . Na samotě 😀

jak to že barvu čepice ne- e? Sem to někde viděla?????? nene?

• Odpověď byla upravena před 2 měsíci a 1 týdnem uživatelem PetraK.
                                          Maya

PetraK
                                            to sis mela vzpomenout driv a zalozit Kliniku na hubnuti, lidi by ti tam prehazovali ten sterk a za to by nedostali nic k jidlu 😀

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,801. až 1,820. (celkem z 1,856)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.