Kecací zima 2024

Fóra Ostatní Kecací zima 2024

• Toto téma obsahuje celkem 1,855 odpovědí. Do diskuze (20 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Kimi a poslední změna proběhla před 2 měsíci a 2 týdny.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 16 příspěvků - 1,841. až 1,856. (celkem z 1,856)
  • Autor
    Maya

PetraK
      tohle by mela byt jedna z nejstarsich fotek vizly
      null

PetraK

Maya
        ouuujé vižliště! dík
        a huž se těšim na ty svoje „dvě“ vižliště.

Maya

a jeste teda pro Mirku, rok 1884
          null

cernej caj

Maya
            ten pomik je nejakej velkej 😀 a tech ostatnich psu, co tam s nim je. je jich tam jak lidi 🙂

cernej caj

lidske texty, AI hudba 😀 nejen pro thielli

a neco pro petrs

a jedna pro mirku

a ted me zablokuje spamkontrola 😀

cernej caj

a pro vetsinu ostatnich 😀 v majetku oharu 😀

cernej caj

a jeden spic, i kdyz ne vlci 😀

Fifi

Zdravicko vespolek, jste toho dneska nadrasaly, krasny kravicky. 🙂
                    Dumam porad o tom zpevneni plotnich prostor. Bahno a hnus, Pepin je fakt silenej, vydupal to totalne. Neni to rovina, takze bud nejaka role gumy a chytit to kolikama. Kacirek vubec, ten jsem mela a je to ee, lita to vsude, radost pak sekat o kus dal travnik. Pisek neni uplne blbej napad, mam nahochlupe pejsky, radsi vysypat pisek z pacek nez otirat bahno. Anebo me este napadly piliny? Je to blbost uplna? By zahutnila to blato, nicemu by neskodily, casem bych to dosypavala. Nevim, zkusim asi koupit na zkousku pidibalik pod kraliky a prubnu na jednom kousicku, co to udela. A pak pripadne koupim neco ve velkym v prodejne pro kone. Do ty doby uz bude leto, sucho, bude se jen prasit a prestanu to resit. 😀

Milena z Prahy

Fifi
                      A co třeba plastový zatravňovací dlaždice? Jak jsem koukala, musí to mít jako podklad štěrk, ale mně by se to líbilo.

Fifi

Milo, i na ne jsem koukala a nejde to, Pruh by si o to urval drapy, on je fakt mesuge. Rovnat teren, davat sterk? To ne, hledam rychly a snadny reseni.

Petrs01

rychly a snadny reseni

jo, pokud ti nevadí, že to tím dost zabiješ (ale s Pepinem je to asi jedno), tak piliny/hobliny jsou ideál.

Thielli

Fifi,

tak potom bych to řešila mulčovací kůrou nebo koňskou podestýlkou. Malý balíček pilin máš během chvilky rozfoukaný.
                            Vzpomněla jsem, že jsem pro morčata kupovala velké balení a v tom balíku je toho napěchováno až až…

lněna

hobliny

nebo kombinace – vysypat pískem a přes to tu kůru.
                            Tam u vás na větrné hůrce by podle mě hobliny byly za chvíli po celé zahradě… noc proti, je to příroda a voní to dřevem… ale…

Já tohle řeším u cestičky do řeky na chatě… tam se také děla bahýnko. Ale jak pořád chodíme na výlety po lesích, všimla jsem si tam hromady štěpky od lesáků, co zbyla, druhý den se tam otočila se třemi taškami Ikea a bylo vyřešeno. krásně se to zašlapalo do toho bahna a bylo po kloouzačce.

Fifi

Thielli
                              Jop, presne nakou podobnou podestylku pod kone jsem odpolko nasla. Mulcovaci kura – tu jsem taky zvazovala, ale cast bahniska je pod serikama, tak aby jim to neskodilo, navic to by don debilos stejne tryskem odhrabal. Zkusim to nejak zkombinovat, rohy plotu nejakej zatezovej koberec asi, mi doslo, ze tam nic sypat nemuzu. Pod vratama jsou mrizky na odtok destovky (pri lonskych supercelach z nich byl vodotrysk a nasledne jezero). Zbytek cesticek prosypat pilinama/hoblinama/podestylkou, zaslape se to a litat to ve vichru nebude.

Maya

cernejcaj
                                no jo, to jsou ty doby, kdy byl jen malej a velkej spic a ten malej byl tak ve velikosti dnesniho stredaka

PetraK

Maya

a pro vetsinu ostatnich 😀 v majetku oharu 😀

aj, mně to tu nehraje :/

Kimi

Já jsem si to postupně rozklikla a hrály všechny najednou.🙄

Aktuálně je na stránce zobrazeno 16 příspěvků - 1,841. až 1,856. (celkem z 1,856)
                                  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.