Kecaci Zima 2020 :)

Fóra Ostatní Kecaci Zima 2020 :)

• Toto téma obsahuje celkem 2,831 odpovědí. Do diskuze (10 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 3 roky a 11 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,221. až 1,240. (celkem z 2,832)
  • Autor
    PetraK

Čajdo, pro mě osobně by bylo něco strašnýo, kdyby ses takhle rozhodla, jsi součást mýho života a já jsem moc ráda, že Tě znám. Jsi hodnej a čistej člověk, co hodně myslí na ostatní, takových lidí tahle placka zase nenosí.

cernej caj

Az vam bude kamarad slibovat prekvapko, co vas zarucene vzbudi… tak garantuju ze „svaz ochrancu chko, prosim legitimujte se“ presne takovy prekvapko je:D

Petrs01

prekvapko

😀 😀 😀
          kde vás vybrali?

Maya

cernejcaj
            kamarád si je objednal? 😀 😀
            jak to dopadlo?
            vůbec nechápu, jak v tomhle sněhu může někdo celej den chodit, já jdu chvíli a jsem úplně vyřízená
            navíc každej den hoďku prohrnování, jako už by to mohlo bejt hrnečku dost

Petrs01

celej den chodit

mno a to ještě někteří nemáme pořádné boty (já ty svoje po vánocích vyhodila – začaly protékat spodem), a aby to bylo pojištěné, tak jsem hned na začátku lezla do potoka jakože stylová fotka – a při zouvání se mi bota úžasně vysmekla a elegantním obloučkem se jala dělat lodičku. Na konci už to stejně bylo jedno, byly skrz obě… Čajda to teda musí mít vymakáno líp, poněvadž my aspoň končíme v teple domova. Sprateček byl neskutečně nadšen.

cernej caj

No… doapdlo to dobre, kluci polit4u na miste bez nadlwsku ja nastesti jic… chteli 3 obcanky a 3 litry, kluci byly u ohne (to byl ten pruser) a ja uz lezela asi 20 minut tak „kamarada vzbudte taky“ ale asi ze prej su kamaradka tak asi teda mi to odpustili al3.vstavat a 2km noci lesem na znacku kde chodi miliardy lidi ze muzeme spat tam…

kachna

Tyjo, čajdo, to je zážitek.
                  My jsme včera byli jen v Praze. Kačce oteklo oko (nejdřív v pondělí, pak v úterý) a já jsem si netroufla to jen léčit doma, tak jsme byli na pohotovosti. Všechno super, doktoři, sestřičky hodní, sympatičtí, milí, jenom TEDA ten způsob placení poplatku za pohotovost je bez přehánění šílenej (možná to jde v ordinaci doktora, to nevím, nebylo to tam napsáno).
                  – automat je pouze na mince 10 a 20 Kč, Měnička rozměňuje pouze bankovky 100 a 200 Kč. Pokladna o víkendu nefunguje, ale to bych po nich fakt ani nechtěla. A jako třešnička na dortu měnička nemění bankovky vydané po 1.1.2019.
                  Ty schody z pohotovosti do nemocnice jsme šli třikrát (dvakrát kvůli měnění a jednou na oční) a je jich 108, s horečnatým dítětem bych to teda absolvovat nechtěla.
                  S tím, kolik tam mají lidí na pohotovosti (pacientů), třeba pro nás je Bulovka (30 km jedna jízda) prakticky nejdostupnější dětská pohotovost.
                  A poprvý nás někdo pochválil, že jsme udělali všechno správně. To bylo úžasný.

cernej caj

kachna
                    no zazitek z nemocnice taky zadna slava teda… nicmene sem myslela ze ty poplatky se uz zase neplati?

a kacenka dobry? dali ji na to nejakou mast nebo z ceho to ma?

Ja uz su doma, dneska km jen malo. sme v noci jeste museli presun z jeskyne, ted sem stahla par fotek a su po vikendu a asi 5h spanku docela tuha

Fifi

Zdravicko vespolek. Mam narazenou prdel a zado, flakla jsem sebou vcera ukazkove, scenka jak z grotesky. Plesk do oranice, jen to mlasklo, kopyta hore. 😀 Ruzena mi ukradla cepici a Trolda me kous do nosu, zachrancove k pohledani. 😀

Cajdo
                      To ste meli slusnej adrenalin! Jak vas nasli? Dron nebo prochazej takhle v noci lesy?

Kachno
                      Co ma Kacenka s okem?

Petrs01

zachrancove k pohledani

zlatíčka 😀

kachna

Co ma Kacenka s okem?

se neví, má ho opuchlý, ale nic tam není. Tak dostala lokální antibiotika.

sem myslela ze ty poplatky se uz zase neplati?

platí se za pohotovost, což je možná i správný.

Mam narazenou prdel a zado,

lity lity, chtěla bych to ale vidět.

Fifi

Tak at ji oko rychle odpuchne a neni to nic vaznyho! :*
                            lity lity, chtěla bych to ale vidět.
                            Holt klacek klouzavej pod snehem, nebejt jeho, nelezim a neflakla bych se o nej navdavkem. Tlemila jsem se sama sobe. 😀

Maya

kachna
                              tak ať se Kačenka brzy uzdraví, něco s okem, to je vždycky vopruz
                              Fifi
                              škoda že to někdo nefilmoval 😀
                              cernejcaj
                              takže kluci dostali pokutu a ty ne?

PetraK

RRRÁÁÁ
                                RRRÁÁÁ
                                RRRÁÁÁ
                                RRRÁÁÁ
                                RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                                RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                                RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                                RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                                RRRÁÁÁ
                                RRRÁÁÁ
                                RRRÁÁÁ
                                RRRÁÁÁ
                                MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

ZIMA AŽ PRAŠTÍÍÍÍÍ!! U mě doslova, páč jsem v sobotu nesla v batůžku dříví z lesa, uklouzla jsem na polňačce a…………. uďála sem bác, stihla jsem se začít smát-asi tak pikosekundu, než mi jedno – to největší dřevo, jeblo po makovici, jak hospodyně králika 😀 😀 😀 , narazila jsem si to stejný koleno, co tudle, když jsem s sebou švihla cestou do prasé a hezky mě to bolí.
                                A Moures má za sebou premiéru 🙁 poscal psům pelech, ale teda myslím-narozdíl od Brtnika, kterej ho nekompromisně čapnul a vyrazil ven, že v tom byl nevinně, že si říkal, Nebolo to značkování, přičupnul a čůral. Smrdí děsně teda. takže jsem dělala pradlenu a drhla asi 32x pelech růčo. Bezva zábava.

Kachna
                                ty jo a co má Kačka s tím očičkem?? co říkali a co jí dali? Aha, už to čtu 🙁 , tak a´t je co nejdřív v pořádku Anabáze s poplatkem je….. no taky zábavná teda.

černej čaj
                                tak to je supr překvápko :-(, na druhou stranu se trošku tý pokutě vzhledem k tomu ohni asi nelze divit. A tebe teda nepokutovali?

Petrs01
                                mno a to ještě někteří nemáme pořádné boty
                                pořiď si holinky, koupila jsem Brtnikovi tydle spešl a je z nich naprosto unešenej, páč prvně v životě mu není zima na nohy, jsou teplý a neskutečně lehký, dobře se v nich chodí. Chtěla jsem si je koupit taky, pak mi jéžišek naznačil, že nejni dobrý nic kupovat, ale ty co mi koupil, jsou sice fajn, ale tydle jsou lepčejší.

https://www.obchod-rybareni.cz/ZIMNI-HOLINKY-GREENLANDER-EVA-do-30-C-d48465.htm?tab=description

Fifi
                                koukám, že jsme měli podobnou náplň o víkendu 😀 😀

Petrs01

pořiď si holinky

kilometry v terénu – v holinkách? To jako fakt nevím, to se radši konečně dokopu k těm nepromkavým ponožkám.

poscal psům pelech

Kočka doma potřebuje záchod. Nevydrží x hodin jako pes a takhle si akorát koleduješ o to, že to bude pouštět kamkoliv, schovávat atd. A pak budeš mít průšvih obrovskej.

PetraK

Petrs01
                                    tohle jsou jinčí holinky :-), ale chápu, nicméně možná by to za vyzkoušení stálo?

tak jako já moc dobře vím, že kočka není pes 🙂 úpa jouda ešče nejsem. Nebyl doma hodiny, naopak pokud nespí, chodí průběžně ven. Spíš mi to připadlo, jestli nepřistydnul, nikdy tohle neudělal, podle mě to byla naše chyba, že jsme mu nerozuměli. Potíž je v tom, že je ukecanej, takže rozklíčovat to, není ešče úplně jednoduchý. Je to kočka venkovní, venčí se venku, říká, si, kdy chce ven. Nicméně pro svůj klid duše pochopitelně ten záchod kupovat budu, to je v plánu. On je jinak čistotne právě, není to prasca.

Maya

PetraK
                                      ano ano, Mouresovi doma zachod, protoze jako kocka vzdycky pousti do mekkyho, tak psi pelech je jeste dobrej, postel je horsi
                                      do zachodu Zverlit, overeno, ze fakt nic neni cejtit a hrudky vyhodis do popelnice, k tomu staci poridit obyc zachod, dost velkej na kocoura a lopatku, naklady minimalni

Maya

PetraK
                                        kocka si nikdy stopro nerekne, ze chce ven, protoze chce ven, jen kdyz se ji chce i z jinyho duvodu nez zachod a ted zrovna s tim snehem se kockam moc ven nechce 😀

PetraK

Musím se podělit 😀 😀 😀 😀

MLADÝ ŽELEZNIČÁŘ
                                          Matka pracuje v kuchyni a poslouchá svého 5-letého syna, který si hraje v obýváku s elektrickým vláčkem.
                                          Najednou vláček zastaví a její syn říká:“Vy kokoti, který chcete vystoupit, vypadněte odsud, protože tohle je poslední zastávka. A vy kokoti, který chcete nastoupit, okamžitě hněte prdelí, protože hned odjíždíme.“

Zděšená matka vejde do pokoje a říká: „V tomto domě takovýhle jazyk nepoužíváme. Takže ihned běž za trest do svého pokoje a zůstaň tam dvě hodiny. Pak se můžeš vrátit a hrát si dál se svým vláčkem. Chci ale, abys mluvil jen slušně!“

Po dvou hodinách syn vyjde ze svého pokoje a hraje si opět s vláčkem.
                                          Za chvilku vlak zastaví a matka slyší: „Všem pasažérům, kteří vystupují, připomínám, aby si nezapomněli vzít zavazadla. Chceme Vám poděkovat, že jste s námi cestovali a doufáme, že jste strávili příjemnou cestu. “
                                          Dále slyší: „Těm, kteří právě nastupují, připomínáme, aby si malá zavazadla dali pod sedadlo. Pamatujte, prosím, že kouření není v tomto vlaku dovoleno. Všem Vám přejeme příjemnou cestu.“
                                          Když se matka souhlasně a spokojeně usmála, slyší, jak syn dodal: „A těm, co jsou nasraný z dvouhodinového zpoždění, připomínám, že za to může ta piča v kuchyni!“

😀 😀 😀 poooomooooct

Petrs01

kocka si nikdy stopro nerekne

A hlavně když to párkrát pustí jinam, můžeš mít zaděláno na neřešitelný problém. Dyť ten záchod tam může být jen pro jistotu, může většinu tvořit venku, ale…
                                            V nouzi stačí jakákoliv krabice s pískem (kočkolit je lepší, pozor, neber silikáty, kočkám často vadí), pokud nechceš pořizovat hned. Ale něco mu tam dej.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,221. až 1,240. (celkem z 2,832)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.