Kecací Vánoce 2023

Fóra Ostatní Kecací Vánoce 2023

• Toto téma obsahuje celkem 1,573 odpovědí. Do diskuze (19 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 1 rokem a 1 měsícem.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,001. až 1,020. (celkem z 1,574)
  • Autor
    Maya

PetraK
      ani nemusel, dneska mame na silnici to samy, ted jsem se tam malem zabila, jsem zvedava jak zejtra vylezu na kopec na bus, uz se neda jit ani prikopem kdyz je vybagrovali

cernej caj

PetraK
        Vis ze bez retezu thielli dalwko nedojede? 😀

Thielli
        Taky sem si myslela ze tk je autoportret ale tady by te ten mraz uz nemel kam stipat:D

Zlatka
        Taknted uz nezdravis a dobry, ne?

S brixou to je mi lito ze kousla doprovod, doufam, ze nic vaznyho?

cernej caj

MirkaD
          to je selektivne zimni hluchota 😀 chlad z lednice neva, chlad za dverma va:D

cernej caj

thielli
            asi nechapu, proc ten prvni, co spadl je nevaruje at zpomali a nejezdi tam

Zlata

Černej čaj
              No já od zubaře v podstatě prchám,takže teď na udravení není čas
              No prorafla kabát,asi budou modřiny.Naštěstí Lucka nedělala z toho aféru a zejtra jí budu psát jak to vypadá.

Thielli

černej čaj

asi nechapu, proc ten prvni, co spadl je nevaruje at zpomali a nejezdi tam

no jasně, že ty to nechápeš, to dá rozum. Co tu o tobě všichni píšou, tak ty tohle lidský chování prostě nemůžeš pochopit. 😀

Když jsem kdysi dělala tu učitelku a byla jsem třídní, řekla jsem trpaslíkům: Budu za váma stát při každé lumpárně, nehodě, studijním neúspěchu, všechno spolu zvládneme…
                ale jakmile zjistím, že tu někdo druhému dělá naschvály, že pomlouvá, poštvává… udělám mu ze života peklo a použiju k tomu všechny prostředky, takže dotyčného vykoupu i v angličtině a vy dobře víte, že ať budete dělat, co budete dělat, když vás budu chtít potopit, potopím vás.
                Stačila výhrůžka, pochopili a nikdy jsem k tomu nemusela přistoupit.

• Odpověď byla upravena před 1 rokem a 2 měsíci uživatelem Thielli.
                • Odpověď byla upravena před 1 rokem a 2 měsíci uživatelem Thielli.
                Fifi

Bryvecir vespolek,
                  zis, tam je taaak prdelne, druhej den vichric a pocitovka hodne pod -10. Pejskove odmitaji pohyb venku, zejmena pruhatej netvor vyjede na zahradu jen v pripade akutni potreby. O to vic se rubaj doma, je to tu jak po vybuchu.
                  Ja dneska druhou fyzio, tentokrat i SISku, ta my zadnici a zanetu nervu udelala velky dobry. 🙂 Snad se dneska i vyspim. Zitra bude veselo, jedu s obema coklidama na ockovani, oblecky to jistej.
                  Thielli
                  Ses blaasen, v tomhle pocasi jezdit na kole. Mas nakou radnou usanku pres helmu? Bracha sjizdel coby velkej borecek v zime na horaci Jested, pekne si rozbil usta. 😀

K debate o fenach – nevim, mne vyhovujou povahove. Zato tenhle novej pruhatej expert je dost des, po mesici na me stale zvysoka prdi, samostatna jednotka to je. Venku jen na snurce i v polich, jinak by odkracel.

Petrs01

pruhatej expert je dost des

Takže je šance, že z něj jednou bude úplně super pes. Zatímco čuby… jsou zjevně prostě čuby…

Já si před chvílí úplně debilně rozsekla kůži na prstě, krve jak z vola – o spodní hranu kovových schůdků – jen jsem se lehce ťukla! Chjo, takže zbytek úklidu se uklidí… někdy.

kachna

K debate o fenach – nevim, mne vyhovujou povahove.

taky tak. Ale třeba králíci mi vysloveně sedí samci.Kočky asi spíš holky, ovce jednoznačně holky.

Fifi

Petrs
                        Takže je šance, že z něj jednou bude úplně super pes. Zatímco čuby… jsou zjevně prostě čuby…
                        Snad se toho doziju. K dusi elementala je slozita cesta, zcela jiste si nese nejaky jizvicky na psychice z drivejska i coby prcek. Ale tak co, je to este smrade, casu dost. Cuby jsou cuby, miluju je. 🙂
                        Kam si lezla na schudkach takhle v noci, snad ne mejt okna? At rychle srostes!

Kachna
                        A u deti to mas jak? 😀

Petrs01

Kam si lezla

Nikam, vytírala jsem a lehce ťukla do zaparkovaných schůdků zespoda. Bych nevěřila jak je to ostrý!

MirkaD

Peters01-vidíš,jak je úklid nebezpečná věc!a jinak seš chudáky z prstem…
                            mě v práci nevěří,že jsem s tou rukou byla u doktora,když to není sešitý….
                            teda jako věří,ale divý se,že to nesešil…..

cernej caj

Napsala sem dlpuhej prosp3vek a neposlal se a ted iz an nej buud kit asi cas az doma a to uz zapomenu

Petrs01
                              Lity lity kachna ted ma novou staryovni stafetu fiklejch prstu, prebira petrs a bezu dal…

Ja si vystacim s krkem bolavym jak.svina ja prst nechci:D

Petrs01

ja prst nechci

tak takhle bych si to radši netroufla napsat – mohlo by se ti to vyplnit! (ťuk ťuk aby nee)

Maya

ja teda nechci bejt treti v rade s prstem, takze stafetu ukoncete nekdo jinej 😀

cernej caj

Ale do stafety sou 4 takze 2 prsty chybej:D

PetraK

RRRÁÁÁ
                                      RRRÁÁÁ
                                      RRRÁÁÁ
                                      RRRÁÁÁ
                                      RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                                      RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                                      RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                                      RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                                      RRRÁÁÁ
                                      RRRÁÁÁ
                                      RRRÁÁÁ
                                      RRRÁÁÁ
                                      MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

Trošánek chladněji, že? U nás mínus jedenáct, jsem zvědavá odpolko. Mám dobro zprávu pro Mirku – nejni v tom sama. Fčéra mě Tályje tak vytočila, že jsem řvala na celou vesnici a přilehlých asi dalších 20 km a opravdu jen málo chybělo od toho, abych jí ubila. Někdy na ty její výlevy prostě nerf není. A teď už si o mě budou dočista ve vesnici říkat, že jsem magor, protože jsem fakt hrozně řvala a u koní byli nějaký lidi. No, nenadělám nic. Tak jen, že Mirka nemusí mít obavy, není v tom sama.

černej čaj
                                      Ja si vystacim s krkem bolavym jak.svina ja prst nechci:

zas, když by sis strčila ten prst do krku a pořádně s ním zarumplovala……. co? že by pak ta bolest krku už byla podružná 😀

Petrs01
                                      chudero nebohá. Já si takhle fikla před rokem prstíka o spodek lednice, kterou jsem taky čistila. Už asi nikdy radši nic nebudu čistit. Jak to vidíš Ty?

kachna
                                      Ale třeba králíci mi vysloveně sedí samci
                                      u lidí to mám taky tak 😀 ,
                                      u psů to mám taky tak
                                      ale možná u koček to přehodnotím jednou 😀

Fifi
                                      zis, tam je taaak prdelne,
                                      u nás bylo nejdřív krásně, pak mě nasejřila Tali a bylo taky prdelně.
                                      vyměnim fleky za pruhy 😀 , Bubi taky nechtěla ven, tak šla s Brtnikem a já měla enem duo R+T

Theilliiiiiiiiiiiiiiiii
                                      doufám, že dnes na kole nejeliiiiiii?

PetraK

Jo a!

Taky mám jedno moc pěkný okénko. MOJE – moje krásný okénko:

PetraK

černej čaj
                                          takze 2 prsty chybej:D
                                          a kdo si je stihnul ufiknout? 😀

Petrs01

Jak to vidíš Ty?

No, vzhledem k tomu, že včera místo abych uklidila, tak Petr vytíral moji kref… Tak že bychom třeba jednou za měsíc jen vykydaly? 😀 Nebo jako správné hospodyňky úklid jen před velikonocema a před vánocema? To už bych ale asi místo vidlí potřebovala skrejpr 😀

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,001. až 1,020. (celkem z 1,574)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.