- Toto téma obsahuje celkem 1,573 odpovědí. Do diskuze (19 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 1 rokem a 3 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
9.1.2024 v 10:21 #164074
PetraK
Petrs01
úklid jen před velikonocema a před vánocema?velikonoce mne bohužel k úklidu nedokáží dostatečně inspirovat, takže navrhuju to zúžit jen na ty Vánočky a opatřit si bagr. U nás ve vesnici s jedním jezdí soused Kuba, tak by se to dalo? 😀
9.1.2024 v 10:26 #164075Zlata
Jestli se počítá ustrouhlej kotník na palci tak už by mohlo být vybráno.
9.1.2024 v 10:27 #164076Petrs01
už by mohlo být vybráno
Dobrá, jsi třetí, ale kvůli mně jsi teda nemusela!
9.1.2024 v 10:31 #164077Thielli
Úklid
moje sestra (matka pubescenta a adolescentky) mi včera psala, že jde na lavinový kurz do Krkonoš. Napsala jsem jí, že se jí to bude hodit na návraty domů po opuštění bytu na delší dobu.
(onehda jí chybělo asi osm talířů, našla je narvané i se zbytky potravy u jinocha ve výsuvu pod deskou stolu s počítačem)Samci, samice, barvy, druhy, národnosti…
beru to kus od kusu, jak se dá vyjít. Je mi jedno, zda dole něco bimbá nebo ne, jestli to má pruhy nebo fleky… Platí pro vše živé.PetraK
i jeli, jeli… dost to bolelo… 😁 o blbé tři stupně méně než včera, ale asi vlhkost udělala své a štípalo to pekelně…
a okynko máš krásné !!9.1.2024 v 10:32 #164078cernej caj
Kotnik na palci 😀
Ale zlatko, lity lity.Petrs01
Skejtr neznamPetrak
Krasny oknoJa neuklizom skoro vubec:D ale pred vanoci ucvite ne:D
9.1.2024 v 10:44 #164080PetraK
Thielli
i jeli, jeli… dost to boleloseš už magoooor, nebo co? Ty bláho, co plíce na to? Ty na tom jsou nejhůř, ne? No máš můj obdiv, chápu, že to je určitý řešení a taky i forma otužování k tomu navrch, ale………… brrrr. No, když vydržíš ještě zítra, tak pak už to má polevit.
černej čaj
Ja neuklizom skoro vubec:D ale pred vanoci ucvite ne:Djá jo, no. I když ne, že bych tím žila ale prostě si myslím, že když má kolem sebe člověk čisto a uklizeno, tak se mu pak i líp žije. A taky tři psi, že jo, takže robot jezdí furt a snažím se, aby nic zbytečného někde neleželo, abych šla spát s umytým nádobím , jednou za rok provětrala skříně. Jednou týdně vzít kópelku, zalít při tom kytky, utřít prach, umýt sanitu, plus vytírání. Okna teda ty nepřeháním, to se poctivě přiznám.
Zlatka je první člověk co to má obráceně – kotník na palci 😀 😀 /ne já vím, že se tak tomu někde říkám, ale je to ftipný si to představit anatomicky 😀 / cos dělala, žes ho ustrouhla? šlapala zelí se struhadlem?
9.1.2024 v 10:49 #164081MirkaD
tak včera odpo-co jsem měla na sobě?-to určitě všechny tady zajímá-a jestli to někoho jako teda nezajímá-tak at to nečte:-D
jednička kasa-kde se točí vichr ze dveří a kde táhne nejvíc+se člověk z té kasy,protože je hlavní moc nejne,sice jsem průběžně doplnovala cigarety-a i tak tam často sedám/stpoupu-sed/vztyk/sed/vztyk-takže mám pak namožený stehna,ale i tak-prostě jste na jednom místě
takhle-pro neznalý-je mi většinou o dest stupnů víc zima než většině lidí…..
a převlíkám se komplet-kromě kalhotek a ponožek-i podprdu…
no,ale včera,že si na sobě schválně nechám gatě-což běžně nedělám,protože co kdybych se něčím polila,že…jednou jsem takhle kolegyni pjčovala rifle,když si čímsi polila elastáky…
no tak včera jsem měla na sobě-podkolínky,tl.ponožky
pletený elastáky,a myslivecký hunatý kalhoty,pak podprdu z merina,termotriko klimatex,tričko prac.,svetr,vestu,mikinu,šálu-tenkou,nákrčník přes UŠI!a rybníkařskou mysliveckoudekosuknu,co používám celoročně…..
mezi kolegy kolovali dotazy,kolik mám dnes vrstev,a že mám pořádnou bundu…
ehmmm-poznámka-když dáte vařit brambory,ale nezapnete je-tak se neuvaří..to já jen tak,kdyby jste se chtěli poučit:-D,zalívám je vřelou vodou,tak jsem myslela,že už vaří,když se z nich kouří…..:-D-masakr-Mirka v kuchyni…..dnes ráno,že půjdu se psama-Dafině jsem na bundu ve stoje našila 2 tenký gumičky podél stehýnek,at jí neodlítává konec bundy,s tím,že modrá bunda,hnědá nit a bílý gumičky…..
na vycházku jsem jí dala rolák po synovcovi,bundu prošívanou-pod kterou je vždy teplo,když tam šáhnu a Žerykvi bundy 2-na rozdíl od ní nemá tak hunatou srst,
šly jsme k lípě kousek,za bránu,běhaly,pak šly oběvit lavičku,já cvakla 3 fotky,kosa,vichr,ale slunkou,daly jsme obíhačky stromů,at se roběhnou a cestou zpět několikrát přivolání na povel PIŠKOTEK!!!s pamlskama,Žeryka jsem poslala hledat látkovej kapesník,tan ho začal škubat….dostal nadaný do debilů..
ehm-poznámka 2-to já včera v práci kvůli té ruce taky-ty seš takovéééj debil-tlustě vytištěno,několikrát zopakováno….
no,došli jsme dom-zabalily se do dek a hajají-já až si budu brát rukavice,budu ščastná…….
peču králíka s kouskem bůčku,trochu cibule,česneku,kmín,snd mi nebude blbě….
Čajíku-rozesmálas mě s vysvětlením Dafininy hluchoty:-)))
Thielli,jestli jedš dnes na kole,tak jsi blázen….stejně jak Čají na výletě v dešti…:-)))))
jako mám vás ráda-ale kurna,holky,dyt to s tím sportem nepřehánějte!!!!PetraK-hurá,hurááá,hurááá,hurááá,huráááááá
nejsu v tom sama,,samááá,nejsu v tom samáááááááá-huráááááá
prosímtě,nejsu škodolibááááá-TO VŮBEC!!!!!!!!!!
TO BYCH SI JEDNAK NEDOVOLILA,JEDNAK VÍM,JAKÁ JE TO ZÁBAVA MÍT TAKOVÝHO PSA…
ALE SU RÁDA,ŽE SEŠ TAKY VYTOČITELNÁ!!!!
TAKHLE BYCH SI MYSLELA,ŽE JSTE ZDE VŠICHNI VYZENOVANÍ,V KLIDU,POZITIVKA,KLIKR…TUTU,NUNUNU….
JO,JÁ TO ŘÍKÁM,FURT,ŽE BY ČLOVĚK MUSEL BÝT NĚKDY SVATEJ!!!9.1.2024 v 10:50 #164082Petrs01
skrejpr je pracovní stroj určený k seškrábnutí svrchní vrstvy zeminy
9.1.2024 v 10:55 #164083Petrs01
POZITIVKA,KLIKR…TUTU,NUNUNU…
To by mi s Barouškem vydrželo přesně asi tak do okamžiku než by se mu prostě líbilo cokolilv jiného. A chtěla bych někoho vidět, jak Vaškovi vysvětluje, že kdyby mu jako přestal dělat z ruky sekanou, tak dostane piškůůůtek 😀
Ty na tom jsou nejhůř, ne?
Já bych to viděla na ruce – Thielli musí mít zatraceně dobrý rukavice! A další v pořadí budou stehna.
9.1.2024 v 10:56 #164084MirkaD
poznmka č.3-když ty debilní brambory nebudou na středu,ale bokem,tak se uvaří leda tak k večeři….božžeeeeee-co na tom vaření vás jako baví??
trvá to dlouho,je to dřina,nemůžete jít mezitím ven,nebo chrnět….:-D
je z toho borčus-další práce-nádobí a snězený je to za dest minut!!
kdyby to člověk jedl 2 hodiny aspon….
a to ještě Martin pečení čehokoliv v trobě+k tomu přílohu nepokládá za vaření….
však to peče trouba…
tvl.vím,že jsou složitý jídla-omáčky a nevím co ještě….
ale-do omáček se zase nepouštím…..mám složitej život i bez složitejch omáček..:-)9.1.2024 v 10:57 #164085Zlata
PetraK
Kdyby to bylo na noze ,tak je mi to fuk,tam nic necejtim🤣🤣🤣Taky říkám kocourům aby drapali od kolen dolů a furt to zmetci směřujou na stehna a vejš.🤓
Mirko
Já teď dělala rajskou,od rána jsem vařila na ni vývar.- Odpověď byla upravena před 1 rokem a 4 měsíci uživatelem Zlata.
9.1.2024 v 10:59 #164086PetraK
Mirka D.
ALE SU RÁDA,ŽE SEŠ TAKY VYTOČITELNÁ!!!!velmi, velmi snadno vytočitelná. Matka Vzteklina+otech Chorela = dítě magor. Ale! než přišla Tali držela jsem si sakra čistý skóre na poli psů. To bylo jediný místo, kde můžu říct, že jsem se vždy ovládala. Ta hajtra mi to bohužel nabourala, protože tak pevnou nervovou soustavu prostě nemám. I když vím, že za to nemůže, tak pokud udělá fakáče, tak to už prostě ne vždy rozchodím. U ní prostě ne, není to spravedlivý, vím to, ale prostě zde mám nervovou soustavičku již velmi značně obnošenou, to poctivě přiznám. Já se držim, držím, několik mnoho hodin, dní, týdnů, měsíců, ale pořád to prostě nejde. Takže teď má frajle halt vojenskej režim a smolikof. Měla pak posléze takovej buzer plac, že se nepostačila divit. A chodila jak švýcarský. Má bohužel to nastavení, že když bude mít buzer plac, a velmi ostré a úzké mantinely, bude fungovat, jenže na ten buzer plac musí mít nastavení i ta druhá strana a ta ho úplně nemá, protože jí v něm není ani trochu dobře.
POZITIVKA,KLIKR…TUTU,NUNUNU…
nu, ono to nejde vždy, nejde to s každým psem. bohužel.- Odpověď byla upravena před 1 rokem a 4 měsíci uživatelem PetraK.
9.1.2024 v 11:01 #164088PetraK
Zlatka
Kdyby to bylo na noze ,tak je mi to fuk,tam nic necejtim🤣a jo! A tím pádem ty máš kotník na ruce. což je pro mě zvláštní anatomie 😀
9.1.2024 v 11:02 #164090MirkaD
Pstrs01-a můžeš mě prosím napsat,jak si vychovávala Barouška a Vašíka?
já vím,že jsem se na to určitě už ptala-ale jednak jsou zde noví..
a jednak si to už nepamatuju….:-(,
mám pocit že u kousavejch psů se nemůže nějak tvrdě,silou,
zase jako chápu,že za porafání ho nepochválíš….
a myslím,že na Vašíka se taky muselo furt nějak po dobrým,ne?nebo se pletu???9.1.2024 v 11:02 #164091PetraK
Právě jsem objednala dva lístky do Studia Dva – do Divice. Těším se velmi, jak si v létě uděláme s Brtníkem výlet za kuldůrou, dáme si kávičku, prosexo a bude pohodička. Čék se má furt na něco těšit.
9.1.2024 v 11:05 #164092Zlata
PetraK
Simtě u nás byly dycky na prstech kotníky,já nevím jak se tomu jináč říká.🤓
Tuhle jsem slyšela, že malíčky u nohou jsou na testování kterej nábytek doma překáží👍9.1.2024 v 11:08 #164093PetraK
Zlatka
Pražácí se roděj na prstech s kloubama teda 😀 . Kotniky máme dva – dole na nohouch. A ty, tipuju, budou mít stejnej účel, jako ty malíčky. Páč je mám často obouchaný. 😀9.1.2024 v 11:09 #164094MirkaD
buzer plac-si mi připoměla-když jsem kdysi cvičila před synovcema-tak Dafííí sedni,lehni-supéér,panenka šikovnááá,holčička zlatá..
vše v jemné mírné intonaci-teda jasně povely byly důrazný,pochvala tututu nunu přeslazená-ale ty důrazný povely byly furt taky intonačně jemný-jako rozlišený od pochvaly-ale jemný….
a u Žeryka-lehni,sedni-hlasem po vykouření 60cigaret za minutu-důtazným,ostrým,přísným
a poichvala?hodný,pašák-a šup-míček,přetahovadlo-a Žeryk ščastnej
a synovec-a proč seš na něj tak přísná???
no protože to dřív jinak nešlo a i ted jsou ty povely furt důraznější než pro Dafču-né,že bych řvala ale….jsou takový přísnější prostě-a to,ne že bych na něj chtěla být zlá-ale na tichý nunu jemný on nefunguje- tom je ždibec jak Tali…9.1.2024 v 11:13 #164095Zlata
PetraK
Té fuk, stejně je vobroušenej jak ten nahoře,tak dole.Akorát dole je mi to fuk 🤣🤣🤣9.1.2024 v 11:22 #164096Petrs01
za porafání ho nepochválíš
No hlavně v okamžiku kdy se do tebe pustí šicí stroj, tak nemůžeš řešit nic jiného než to, že potřebuješ vyhrát. Aby nevyhrál on. Aby zjistil, že pokousání nefunguje. Předcházení u něj nešlo – teda jasně, mohl chodit 24/7 s košem a jestli jsi někdy viděla „vytloukání“ s náhubkem, tak by to vypadalo přesně tak. Takže bych měla o něco celistvější ruce, ale toho psa bych stejně musela sejmout.
Učení pochopitelně po dobrém, cokoliv šlo, tak po dobrém. Ne úplně ťuťu, přemlouvání, ale tak nějak… rozumně, no. Nenechám psa chodit s přerostlýma drápama, prostě mu dám košík, stříhnu dva drápky, pochválím když nevystartoval a zítra zkusím další tři. Nebo nějak „dokončím“, když vystartuje a zítra si jej zkusím víc zklidnit předem a stříhnout jen jednou. Ale trvám na tom, že činnost ukončím já, ne jeho zuby. -
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.