- Toto téma obsahuje celkem 1,731 odpovědí. Do diskuze (18 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 11 měsíci a 1 týdnem.
-
AutorPříspěvky
-
18.1.2024 v 11:00 #164943PetraK
Petrs01
je opravdu ňuňůů, chjo potřebuju větší dům, zahradu a nechodit do práce, ale brát peníze 😀18.1.2024 v 11:13 #164944Thielli18.1.2024 v 11:21 #164946PetraKThielli!!!!
tohle neee, tohle je nebezpečnej vobrásek!!!!! Pomooooct.
No ale je snaživá, snaží se-si přece psala.18.1.2024 v 11:27 #164947Petrs01jak ji to ale vubec nespina
jestli ji budeš takhle pomlouvat, tak ti ji zabavím a vrátím na konci školního roku! Vycvičenou!
😀 😀 😀18.1.2024 v 11:29 #164948PetraKPetrs01
ale dyk vona je vycvičená, to jen vona z ní dělá nevycvičenou!!! 😀
Zajímalo by mě, jak tohoto úžasného portrétu dosaženo bylo. Stopro pičkůtem nebo tak nějak, pičkůt mimo vobraz, aby se jí ty voka chudeře taklenc sjely 😀edit – to je dobrý antidepresívum tuten vobrázek, se tu zase směju. A mám pocit, že chudera se každou chvíli překlopí na stranu a vomdlí, jak se tváří 😀 😀
- Odpověď byla upravena před 1 rokem uživatelem PetraK.
18.1.2024 v 11:30 #164950ThielliJá jí mimo jiné nejsem schopná vycvičit proto, že ona neví, pak neví, pak zmateně běhá, sedá si, směje se na mě… a neví… takže já už se začnu chechtat, dám jí ten připravený pamlsek a je po cvičení. 😂
18.1.2024 v 11:31 #164951cernej cajZlatka
Petrs na doziti bude ve 150 predbihat na DT mladiky 😀Petrs01
Tak budes mit zas 2 ne?Thielli, EvaC
Panik by dnes mel stihnout zasilkovnuuuSe zitrkem budu mit 16h prescasu a v nedeli bych mela jit zase… zitra musim uhnat sefa, jestli mi to vymeni za pristi ctvrtek, nebo nic.. ty zachvaty zatatosti taky maji bohuzel dost neblahy vliv na moji rozbitou krcni pater a moc hodin v praci to cely zhorsuje… ale mela by to byt ted vyjimka.
A zjistila sem zajimavou vec… jak sem ted byla doma po dloude dobe jen 2 dny, ja nebyla vubec odpocata ale porad jeste rozbita a v praci…
A taky… sem asi dala vypoved za 5 minut 12, meli sme skoleni o vyhoreni a jak mu predchazet a ja asi byla uz hodne na hrane propasti, kdyz jsem odesla. Mozna, ze ja bych ji nikdy neprekrocila, protoze „poznam“ kdyz uz nemuzu, ale na druhou stranu asi nepoznam varovny signaly.
A asi jeste nejsu ready jet v zaprahu, kterej jiny zvladaji bez mrknuti oka celej zivot.
18.1.2024 v 11:41 #164952Petrs01budes mit zas 2 ne?
konverzace s páníkem:
18.1.2024 v 11:45 #164954Thiellijiny zvladaji
jo, jiný zvládají. Stejně jako některý jsou černý a jiný bílý. Dlouhý a krátký… a tak bych mohla psát do nekonečna. Zase z té věty mám pocit, že je tam snad nějaký pocit slabosti neboco?
Vezměme si opak, jo? Ten pán, co mu na Hradě visely ty trenky. Dotáh to až na ten hrad, vejš už to nejde. Brilantní mozek. Svého času. A jaká za ním zůstala stopa? 🤮
Edit:
Panik by dnes mel stihnout zasilkovnuuu
a doufám, že s ní budeš dneska spát 😂 já s novýma věcma dycky spim.- Odpověď byla upravena před 1 rokem uživatelem Thielli.
18.1.2024 v 11:58 #164955PetraKmno. začínaj mě točit všechny přepravní firmy. Zásilkovna -tam abyste to vyzvedli nestačí mít pin, musíte mít aplikaci, blůtůůů , data, zaplou polohu a pak teprve můžete. A PPL už mi podruhý udělalo šméčko s doručováním .minule to řidič odvezl 20 KM jinam!! A nejdřív tvrdili, po tom jejich chatu, že si pro to musím holt dojet , tak jsem se vytočila a šla jsem jim volat a nakonec to po předlouhých peripetiích asi 10 dní!! převezli tam, kam měli. A teď zase. prej to nemůžou dát do boxu, musím jet jinam. Šmejdi.
18.1.2024 v 12:05 #164956Petrs01Šmejdi.
Jo. Mě to hodili jinam jenom o kilák. Ale byl pytel granulí a nesla jsem ho po svých. Tak jsem si vydupala aby to šoupli aspoň o něco blíž a když to tam po dlouhým vztekání konečně doručili, tak mě ťaman poslal do tmavýho skladu plnýho balíků a ať si to tam teda najdu. Fakt bomba služba.
18.1.2024 v 12:13 #164958MayaPetrs01
ja myslim chrtici maji hladkou srst? takovouhle maji fakt vipeti, mela kdysi spoluzacka a byl to bomba pes
tipuju od panika to hauu znamena ano 😀18.1.2024 v 12:15 #164959MayaZasilkovnu uz nikdy vice, podnikla jsem dva pokusy a bez úspechu
PPL a ostatni prepravky teda u nas bez problemu, kdyz to nedovezou, privezou to dalsi den
ale prebira to mama, az tu jednou nikdo nebude, tak si budu moct objednat tak akorat rohlik, ti vozej i o vikendu18.1.2024 v 12:19 #164960PetraKMaya
tipuju od panika to hauu znamena ano 😀No jasně!! To tak může Petrs položit, výbornej nápad!! 😀
a jak je? Už lepší?Nesnáším přepravní firmy, fakt se začínají chovat tak, že si pr ozboží asi budu radši chodit 😀
18.1.2024 v 12:21 #164961cernej cajThielli
To je teda vyraz, si ji taky mohla vyfotit lichotiveji:)Petrs01
Steka na souhlas?PetraK
To s tou appkou je jen do z-boxu a navic kdyz nemas tak jim zavolas a o i ti to otevrou na dalku. Kdyz sos tondala do zboxu tak se dalo cekat, ze to nebude jak na pobocku s lidma…Tak mam paradni spiro, je videt, ze leky zabiraji a jak su ted zdrava a bez pruduskove respirancni pulrocni hnusote pokovidove, co me trapila az do prazdnin, mam 105% 🙂 taky si pripadam, ze dycham trosku lip. Mechapu, jak sem bez nich mohla 20 let funet a furt se dusit:D teda dusim se furt ale uz trochu min treba v mistech jako 1 patro schodu, tahlej kopeco tom furt nemluvim:D
18.1.2024 v 12:30 #164962Mayacernejcaj
tak to je super ze se ti to zlepsilo
PetraK
jj, dneska prvne je mi uz celkem dobre, pocitam ze do vikendu budu uplne v cajku
a v pondeli zas pujdu chytat breberky do mhd 😀18.1.2024 v 12:31 #164963Petrs01prebira to mama
no, vo tom to je. Oni mají problém s tím, že mají tisíce výdejních míst, ale reálně 2/3 z nich nepřijímají a hoděj ti to někam jinam. Bez domluvy, prostě ti oznáměj, že místo k baráku ti to hodili někam jinam.
Zásilkovna fungujou ty vyzvedávací místa, do boxů potřebuješ aplikaci.18.1.2024 v 12:33 #164964Mayauz nam dali cipovany popelnice na plast a papir, jsou obri a nevim kam s nima
a nevim kdy je budou vyvazet a jestli jeste fungujou kontejnery a muzu tam neco odnest a nebo jestli uz jsou fuc
a pristi rok az budeme mit cipovanou i na smesnej, tak nevim co budu delat s popelem z kotle
a obavam se ze zas jako driv budou prikopy plny pytlu s odpadem neb smesnej se bude platit podle velikosti, takze jiste se najde dost lidi, kteri si vezmou tu nejmensi a pak to proste nekde mrsknou z auta18.1.2024 v 12:35 #164965Petrs01se dalo cekat, ze to nebude jak na pobocku
třeba alzaboxy maj normálně číselnou klávesnici, vyťukáš kód co přišel do mejlu a otevře se to.
18.1.2024 v 12:37 #164966MayaPetrs01
to mi udelala zasilkovna, mela jsem doruceni na adresu a voni to proste mrskli do mesta kam vubec nejezdim do nejaky hospody
kdyz jsem si to podruhy dala do trafiky u nadrazi, trafika mela zavreno a pak byl svatek a vikend kdy maj taky zavreno a v nedeli skoncila ulozni doba, ale i kdyby meli otevreno, jak fakt nepojedu 30 km extra pro balicek
navic to jde jen pro maly baliky, 15 kg pytel granuli autobusem neodvezu
posta ma otevreno tak 2 hodiny v pracovni dny
jako pak uz si fakt nic vetsiho neobjednam, holt zase usetrim -
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.