Kecací léto 2024

Fóra Ostatní Kecací léto 2024

• Toto téma obsahuje celkem 1,971 odpovědí. Do diskuze (18 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel PetraK a poslední změna proběhla před 6 měsíci a 3 týdny.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 301. až 320. (celkem z 1,972)
  • Autor
    Maya

Petrs01
      zkusenost s tim nema, co treba ten Calming co davala Fifi?
      Loki taky vyje kdyz mama odejde, ale nastesti to je malo casto a u nas se to nemusi resit
      kdyz odjedeme autem a je taky sam doma, tak co mam info je v klidu
      mam dojem, ze vyje, ze nesel taky, ale autem nerad, tak to mu nevadi 😀

Denny

Pets01 s adaptilem zkušenost mám, u Bukíska to zabralo, když měl tehdy ty stresy, jestli si pamatuješ, chtěl se dostat z bytu (dodnes nevím proč) drápy zlámané a vše od krve.
        Lepší je ale dle mě obojek. Kvůli větrání atd..

A co koutek? Mně se zas jeden po delší době objevil

MirkaD

a já mám pondělí-a na odpoledne…
          včera odpo zubař-jsem spala v buse,a při čekání na lavičce zpět na bus mě dělala společnost bílá kočička-polecaly jsme-jak se máš?mnau?kde bydlíš?Mnau!…
          pomazlila jsem a kočička za 20 minut odešla:-),ve městě mě vyzvedl Martin a nemusím pěšky dom,a doma terasa z máti….
          uf,vlastně,jak jsme doma oba tak jsme s máti…
          já už nevím,kde mám hladat témata k mluvení:-/?:-(
          zvlášt,když většina je výbušná…
          takže došlo včera k debatě-o energiích z lidí,co zůstává v návytku,kobercích a oblečení….
          holky,chcu bvidět co si o tom myslíte?
          začla debata,že ted jsou dluhy po otcovi,protože hoodně půjček,protože myslel,že bude chodit ještě do práce+důchod a splatí to,že umře s tím nepočítal..
          a ted máti-že barák koupily před letama dědovi-velký barák+zahrada obří+ten dvůr,a děda za půl roku umřel,tak tady bydlely jen zvířata-slepice,králici..a pes,a rodiče sem 2 krát denně z hudebky jezdily..
          no a před,,,to 20 lety se sem přestěhovaly-a dělala se nová střecha-to chápu
          opravoval předělával barák-ze dvou místností jedna kuchyn-větší a obývák ze dvou místností,protože okno atd-taky chápu..
          ale pak nábytek novej všude-+nový koberce..

a pak si otec za dobu coidu udělal na zahradě ten altánek/chatku nad sklepem…
          +několk sezení-ve vjezdu-židle/stolek…,
          no a já říkala,že naši koupily barák-malej pidi dvoreček a předzahrádka,tím se na roky zadlužily a ten stavěly/předělávaly,bydlely tam s náma od jednoho roku našeho,a linku si máti koupila za porodný a jinak všecko co kdo dával z domu a kupoval si nový-každá postel jiná,jiná skřín-hnědá+z jinýho dřeva,tvaru,sekretář černej-jinej tvar,výška,koberce nikdy nový,až co kdo vyhazoval-že si jako kupoval novej,oblečení něco nám šila babíčka,hoodně jsme dědily po sestřenicích,a nakupovaly v sekáči….
          já až jsem vydělávala tak jsem koupila novej stoleček si,novej koberec a postel…
          -neuštřily jsme nic-jednak máti jako uklizečka plat nic moc,otec kameník
          a máti se pak kamarádila s alkoholem..
          no a máti-že to by jejich tatka nepřežil nemít vše nové,akorát a tak..
          že v sekáči nikdy nenakupovaly!!!!!!
          a že ty zděděný věci po někom-nábytek/oblečení/koberce,všechny mají v sobě ty energie…
          a že by si to člověk neměl tahat domů a nakupovat ani v sekáči-jinými slovy-vše nové,
          že v KIKU/v LIDLU mají ty věci nový,levný,nemusí se chodit do sekáče…
          no já dřív nakoupila dost věcí v sekáči vše za 39 kč…
          ona zimní bunda za 39 kč není marná….třeba….
          -Martin by v sekáči v životě nic nekoupi..
          že je to třeba jiný,když dostanu věci po kamarádce kterou znám,než ze sekáče….
          -ehmmm ty splátky jsou mazec….(
          co vy na to?

Petrs01

A co koutek?

Na radu MUDr. Bepanthen Plus, zabral rychle a dobrý.
            Tak obojek jsi nechávala furt nebo jenom když byl sám?

Denny

Petrs01
              měl ho pořád

PetraK

Maya
                po letech srandy to nejak zlidovelo

tak že jo?? Já už myslela, že mi plesklo. Ale ono se to používá už právě i ofiko nejen v hovorový češtině 😮 , což je teda ehm…

Petrs01
                Nebo lepší nápad?
                jaks dělala nácvik?
                ten alavis calming bych zkusila, to co zmiňuješ neznám.

Mirka D.
                co vy na to?

ať na to kašleš, můžeš paní matce s úsměvem říct, že v tom novém, levném z Bangladéše přivezeném, jsou zase energie těch malých dětiček zavřených v podzemí v továrnách, kde makaj v hrozných podmínkách, a že to taky není prima energie. Dělej si věci podle svýho.

MirkaD

takže vlastně mít všechno nový je dobrý kvůli energiím….nic no…

včera u nás teplo,já včera večer ještě ze psama mezi polama-trošku nošení hračky a dom,Dafina zase nechtěla capat..ale celej den ležela..napřed doma a pak na mě a u mě na posteli na terase….jako,nemůže furt ležet…
                  v noci bouřka,ted prší..ráno jsem byla chvílu mezi polama směr lípa i s Btty-projít se a trošku cvičení u brány,packy+přivolání,a kroky,
                  pak že ostříhám Žerykovi srst kolem noh a tlapek,at se na to nechytá tak borčus,ale držkoval tak s náhubkem,jednu jsem mu vrazila má náhubek doted doma-bože mě ten pes tak sere…..,
                  internet na ten chodímjen doma,v práci si nestíhám psát ani náákupní seznam….
                  a teda stejně ho nemám v mobilu a ani nechci….

cernej caj

MirkaD
                    My mame porad hodne veci darovanejcha za odvoz, za tech 15 let mame teda novou postel, novou linku a ty klecovou nastavbu od truhlare s knihovnou.

To je cca 50 000 dohromady.

Domecek malinkej, aby to slo utahnout i kdyby se neco stalo.

A k tomu teda nejaky nutny rekonstrukce, ale co nejlepvneji, dlazbu zbytky ze staveb nakoumbinovakou at pasuje, to je v koupelne a na wc, jedina nova dlazba v chodbe/kuvjyji a obyvaku, to bylo dohromady 12000 a vynil v pokoji to bylo asi 8000 i s pokladkou… jinak i vanu a wc a umyvadlo za osvoz…

Jo jeste sprcjovy dvere sme kupovali novy…

Co nepotrebujes, na to nemusis vydelavat.

Je blby kdyz ma nekdo velky voci a nepocita s rizikama a pak to ovlivni vas vsechny a ne jen toho, co s tim nepocita…

Ale jestli martin xo vyhazuje za kokotiny obri pracjy je po svejch rosicich tak si predstabuju ze dneska mohlu mit nasetrenyho trwba 300 000 a misto toho maj hromadu kokotin doma

MirkaD

Čajíku-no,Martin je kopie otce-ve všem..
                      PetraK-tak já si budu dělat podle svýho,jenže mě štve,že ona si zdůvodní každou kravinu-jsme zapatlaní v dluhách,protože vše muselo být nový…
                      ale to NEVADÍ,PROTOŽE ASPON ŽÁDNÝ ŠPATNÝ ENERGIE!?
                      JAKO CHÁPEŠ,ŽE ONA V ŽIVOTĚ NEUZNÁŽE NĚKDO UDĚLAL CHYBU?ŽE MARTIN/OTEC NEMAJÍ V NĚČEM PRAVDU????????????????????????????????????????
                      ŽE KDYŽ ŘEKNU-DOSTALA JSEM K SVÁTKU OD MARTINA 3 BMBOŠKY-A TAK STAČILA BY JEDNA-TAK ŘEKNE-CHTĚL TI UDĚLAT RADOST…NO CHTĚL…NO A CO,ŽE..
                      ŽE ŘEKNU-NAPSALA JSEM MU KUP NOVEJ SMETÁK-A ON DOVEZE 3?
                      JASNĚ SMETÁK STOJÍ STOVKU…ALE….
                      jako joo,ona občas řekne,že Martin denně nakupuje,vyhazuje hodně jídla-jako,ne do popelnice,máme ty slípky…a a občas mě dá v něčem, za pravdu,když ju vytočí,ale jinak…nic no..
                      -a vidíš Peti,s těma energiema těch co to vyrábí mě to nenapalo…..taky na tom něco bude…

Čajíku-no dyt jo,dyt jsou věci co lidi dávají za odvoz,nebo za málo..
                      třeba když jsem občas četla nějaký knížky z Ameriky,Anglie?přesně nevím,ale mluvilo se tam Anglicky:-D
                      tak prostě bazary nábytku hodně a baráčky si tím vybavily….

PetraK

Mirko – se s ní nedomluvíš v tomhle -a ve spoustě dalších. tak se usmívej a dělej toho pejska,co se za komára vozil vzadu v autě – kejval pouze hlavičkou 🙂

Maya

MirkaD
                          jsem chtela napsat presne to samy co PetraK, my proste nechceme negativni energii od malej udrenejch deti 😀
                          ale jinak myslim, ze je uplne jedno co reknes, tohle o ty energii je klasicka ukazka alibismu, tedy snahy oduvodnit si sam pred sebou blby chovani, protoze ano, udelat na stary kolena velky dluhy neni moc rozumny

• Odpověď byla upravena před 9 měsíci a 3 týdny uživatelem Maya.
                          PetraK

stary kolena velky dluhy neni moc rozumny

to rozhodně není – proto jsme se snažili pořídit dům tak, abychom se nezadlužili. Dokud to nešlo, tak by prostě dům nebyl a na opravy prostě podle toho co jde.
                            a ono vůbec není rozumný dělat velký dluhy, ani na mladý kolena, protože pak se stane to, co mojí umřelý kamarádce, že měli hypošku, přítel dostal na motorce mrtvici – 35 let! , poslalo ho to pod kamion a problémy byly na stole.

Maya

PetraK
                              tak samo stat se muze cokoli kdykoli, ale prece jen v mladsim veku je vetsi sance
                              a nebo pak musis mit zivotni pojisteni, kde pak plati splatky za tebe pojistovna, to mela znama a kdyz pak dostala rakovinu, barak ji doplastila pojistovna
                              ale pravda uz je to dyl a nevim jestli to funguje jeste dneska
                              ale udelat mega dluh ve veku 50+, to uz je koleda o prusery
                              a taky samo dluh primo na bydleni se jeste da pochopit, dluh na blbosti do baraku, to uz je proste blbost
                              ale myslim ze Mirky mati moc dobre vi, ze to byla blbost, ale nemohla s tim nic delat a ted holt se to snazi nejen pred nima, ale i pred sebou, snazi omluvit, to zas malokdo by asi dokazal rict, ze jeji zemrely manzel udelal takovou chybu

MirkaD

PetraK-no máti na mě chtěla vědět můj názor na to splácení dluhu,v pondělí
                                a já se začala smát-protože vždycky když su zahnána do kouta tak se směju:/
                                a říkám jí-vy chcete vědět můj názor??
                                a ona-jo řekni mě ho!
                                a já-furt se smíchem-no tak neřeknu..
                                a neřekla jsem…
                                takhle jsně hypotéka na barák jo-málokdo na něj asi naštří,že..
                                ale všude novej nábyte/koberce a nevím co ještě být nemusí…
                                -stejně jako nemusel být altánek nad sklepem…
                                stejně jako nemuselo bt 2 sezení…stejjně jako kvůli psům nemusela být branka jak z HORNBACHU-co dělí vjezd od dvora-i když je hazká a dělal ji otec sám…,
                                – a já bych jí prostě řekla,že ty další věci být nemusely,že mu neměla bvšecko podepisovat,se vším slouhlasit,a že,že a že..
                                a zhádaly by jsme se jak koně….
                                takže já svý názory neříjám,ale je to pro mě na druhé straně dřina držet hubu a krok……
                                kolikrát mám tu držku úplně zatatou…
                                jinak my doma máme věci-každej pes jiná ves…
                                a třeba stěna je od kohosi,druhá stěna xxx let stará od kohosi atd..jen postele,křesla,sedačka nový-a kvůli tomu taky byly debaty….

MirkaD

Maya-no máš pravdu….
                                  ona teda je máti z těch dluhů špatná,to zas ne,že by to měla v paži,v pondělí i kvůli tomu bečela…
                                  zas nechci aby vypadala,že hahaha,to není,ale…..
                                  prostě si to omlouvá jak může,
                                  no a já bych s ní nedokázla souhlasit a tak su radši ticho….

Maya

MirkaD
                                    tipuju, ze to byla takova ta klasika chlap rozhodne a zenska musi souhlasit
                                    a tim ze si to omlouva, omlouva vlastne jeho, coz je pochopitelny
                                    ono je jeste brzo, par mesicu ji nechte a pak ji muzete predlozit nejaky navrhy jako treba barak prodat a koupit neco mensiho nebo jit do bytu a podobny veci a nebo jen holt dluhy platit
                                    si myslim, ze resit to ted je brzo a ze delas dobre kdyz to jen odkejves a nekomentujes

Petrs01

Tak… měla jsem ten odposlech… v 11 najednou hluk a … HLAS??? Nejsem magor, slyšely jsme to v kanclu 3. Tak jsem se fofrem pokusila zaplatit plnou verzi, abych viděla video. Jenomže mě to kvůli tomu odpojilo a tablet doma se pro nečinnost vypnul. No tyvole. Tak jsem volala P. jestli se náhodou nestavoval doma. Ne. Ale zajel tam. Nikde nikdo, všechno v pořádku. Nechápu co jsme slyšely.
                                      Piksli si musel vzít do práce, bo další opuštění už by nedala. Asi mě večer uškrtí.

Jinak Piksle průběžně pokníkávala, žádná úplná katastrofa. Ale něco jí objednám, jenom váhám co.

Maya

Petrs01
                                        Piksle umi mluvit a taji vam to 😀 😀

cernej caj

Petrs01
                                          Tak snad ro brzo pikslicka pochopi:) a bude to uz dobry.

Treba za dverma nekdo sel nebo mu za nima nexo spadlo ci se bavili lidi… nebo i jinej pes?

MirkaD
                                          To proste nekomu nevysvetlis, jako ja na ty energie asi verim, ale necitim je.

I takhle na me muzou veci/mista pusobit blbe, tak OK, vymenim jednu skrin treba, kdyby mi fakt nejak vadila.

Ale vic mi teda spis vadi konkrerni mista nez konkrerni veci, to se mi jeste nestalo ale ja nemam tu citlivost na to.

Nebo vzit najemniky do vaseho malyho a byt s mati ve velkym a mit svoji loznici jen, treba docasne…

PetraK

Petrs01
                                            Tak… měla jsem ten odposlech… v 11 najednou hluk a … HLAS???
                                            z hůry asi? 😀 prdon.
                                            není možný, že to třeba je tak citlivý, že by to detekovalo zvuk za určitých podmínek i z větší vzdálenosti? Že by to frekvencí vzalo něco třeba z jiného bytu? Asi nevíš co to říkalo? Mužský, ženský hlas? škoda, že to nemá nahrávání.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 301. až 320. (celkem z 1,972)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.