Kecací léto 2024

Fóra Ostatní Kecací léto 2024

• Toto téma obsahuje celkem 1,971 odpovědí. Do diskuze (18 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel PetraK a poslední změna proběhla před 1 rokem a 6 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 281. až 300. (celkem z 1,972)
  • Autor
    Asteris

Zdravím. K HP – na táboře v době, kdy Rowlingová vycházela, i děti, které normálně nečtou se o knihu „praly“ a opravdu četly. Navíc to asi někde vycházelo na pokračování, protože rodiče posílali postupně kapitoly a byl na ně pořadník ?.
      Jo, terasu a kávičku bych si dala, a s pohledem na Berounku – to už by byla třešnička na dortu. Momentálně koukám z okna laborky, když je dobrá viditelnost tak je to paráda: Říp, Milešovka, Bezděz, atd. Teď šedivá mračna a proudy vody.
      Poněkud nestíhám dočítat – předminulý víkend akce Strakatá štěňata, minulý bohužel smutný, zemřel mi milovaný strýc (91 roků), takže pohřeb a pod. budoucí víkend je Prodloužený výcvikový víkend (opět strakatá akce) tedy odjíždím ve čtvrtek, končí se v neděli. A další víkend Zvířetnické setkání…A mezitím se v práci zbláznili sešlo se spousta věcí najednou. A k tomu jsem si pořídila housera, chvílemi se daří to rozchodit, chvílemi umírám ?.

Maya

Petrs01
        tak mas havarii 😀

Thielli

Asteris,

tak až za rok budeš OK, i pro tebe je otevřená verandička otevřená…
          Na chatě se několik dlouhých let dělalo jen to nejnutnější, malá chata byla úplně neobytná, ale teď už se zase dělá, co to jde a záchodek je poslední velká překážka, pro kterou zatím nezvu.
          Chata pro návštěvy už je jako klícka, má i vlastní kamínka, vše čisté nezahnojené. Žádná vyřazená křesla s padesáti přehozy, aby nedloubala péra do zadku…

Kimi

Tak to je teda pecka – autíčko bylo opravené až dnes v poledne, protože mi ho poškodila KUNA!. Sfině jedna překousala nějaké kabely. Už si špatně pamatuju, já jsem takový problém neměla, ale někteří známí ano, mám pocit, že jsou nějaké odpuzovače potvor – nevíte? ☹?‍♀️

Petrs01

odpuzovače potvor

Víme. Slyším je. Nevím jak kuny, ale já zdrhám. Nepochybuji, že je slyší i psi a další zvířata a je jim to stejně protivné jako mně.

cernej caj

A zvirata si dohledavam, to vetsibou nepoznam, i kdyz se lepsim:D

MirkaD

tak zubař za mnou-3 zuby…opravený..
                  -k tomu čtení-čtu hodně,ale knížky HP.-jsou na mě moc stašidelný,stejně jako pán prstenů-se u toho normálně bojím..
                  stejně jako jsem se v sedmé třídě bála u filmu Vlasy-na lyžáku+Predátor….
                  tak u toho šíleně…

Asteris-máš to teda nabitý
                  tak přeji
                  vydařený víkend ze strakáčema a at přejde houser rychle..
                  a upřímnou soustrast -strýc měl krásný věk…

Kimi-moc ráda od tebe vždy čtu,jak si umíš užívat výletů,
                  a s kunou teda smůla:-(,mrcha jedna zubatá….

cernej caj

Asteris
                    to je mi lito se strejdou, v srdci ale uz zustane a bude te hlidat zezhora, obcas si na nej vzpomen a delej, ze je s tebou u tech veci, co ste spolu delavali, on tam urcite bude a bude rad 🙂

a uzij si strakaty vikend!

zviretnicke setkani bude urcite moc mile, ja vubec nestiham tam chodit posledni dobou:( snad od vanoc, ja vubec nevim, kde se na ty internety poradne bere cas 😀 od to doby, co nedojizdim hodinu ale 2,5 😀

a s houserem lity lity

MIrkaD
                    tak uz to mas aspon za sebou, snad zas na dlouhou dobu pokoj

MirkaD

Čajíku-ne,k zubař ještě 2 krát…

cernej caj

MirkaD
                        Tak snad to pak uz budes mit dobry kdyz ti bude pravidelne delat rtg tak se vse podchyti vcas:)

Denny

Dobré ranko, je všude takové teplo jako u nás?
                          Vzbudila mě Konef před čtvrtou, že jako jdeme ven…
                          Pak už jsem nemohla usnout
                          a když se mi to před pátou na chvíli podařilo, tak se mi zdálo o sobotní autogramiádě, že nemám nic připravenýho.
                          Včerejší překvápko u rybníka, dva křemílci 🙂 teplo sice je, ale chtělo by aby zapršelo.
                          A večerní pohodička v hamace 😀

Attachments:
                          Denny

Asteris
                            to máš krásný výhled 🙂
                            Letos jsem chtěla na Milešovku, přespat tam, abych mohla brzo ráno fotit…no jaro už nestihnu, v létě je to na prt, tak snad na podzim.
                            Úpřimnou soustrast.
                            Záda nezávidím, stejně jako Mirce zubaře 🙁

Denny

Maya
                              ko dizajnovy postrik zahrady,
                              pomoooct to je ptákárna 😀

Maya

Denny
                                no ale me napadlo, ze by to mohlo fungovat i jako osvezovaci sprcha 😀
                                Asteris
                                to je mi líto se strejdou 🙁

Maya

na noc hlasili bourky, tak jsem nechala Lokina doma, o zadny bource teda nevim, tak asi nebyla a rano v pet Loki vypalil ven, jak kdyby byl doma zavrenej tejden 😀

Maya

cernejcaj
                                    ja taky na zviretniku nebyla uz hodne dlouho, taky moc nestiham, doma uz ani na pocitac moc nechodim kdyz nemusim
                                    a jak je tam ten blbej system, tak kdyz tam clovek nechodi denne, tak ani nemuze diskutovat nebo to nejak okomentovat a to je na houby

PetraK

RRRÁÁÁ
                                      RRRÁÁÁ
                                      RRRÁÁÁ
                                      RRRÁÁÁ
                                      RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                                      RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                                      RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                                      RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                                      RRRÁÁÁ
                                      RRRÁÁÁ
                                      RRRÁÁÁ
                                      RRRÁÁÁ
                                      MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

To je krásně zalito, co? Sem se sakra ani dneska nezašla podívat na svou zeleninovou zahrádku. Ešivá mi letos něco vyjde? Saláti mám v truhlikách na paletě a mám jich hodně – zatím vypadají zdatně, rajčata, papriky a okurky taky po přesazení cajk – to rajče, který mi kvůli Talířový rozbil Brtnik a snažím se ho zachránit , to nepočítám. Poslední dobou je to s těma dvěma zase pohroma, někdy je mi mě líto.

Maya
                                      jooo dyzajnovej postřik zahrady by se mi líbil a Rumouškovi, jak by se líbil! Je to kříženec fontány a dronu a obojí on oblibuje.

Míla
                                      a řekli: “A jde se do vody”, tak půlka lidí vyskočila a šla se koupat

to je hezký, to je hezký, to je KRÁSNÝ!! 🙂 Jo, knihy mají sílu, to víme.

ASTERIS, ASTERIS, JESTLI SE TU JEŠTĚ STIHNEŠ MIHNOUT – MOHLA BYCH TĚ O NĚCO POPROSIT? MOHLA BYS NA ZVÍŘETNÍKU POZDRAVOVAT MOC?
                                      Je mi fakt moc líto, že prostě víc nestíhám, zaběhnu tam jednou za stopadesát let :-/ a tak jsem ani netušila. A i kdybych tušila, tak s přestavbou Domečku prostě jsem musela spoustu věcí ořezat ještě víc. Urvala jsem se teď po 4! letech jen na tu autogramiádu. MOC A MOC JE TAM VŠECHNY POZDRAVUJ.

A přeju ať záda nezlobí a můžeš si to tam užít. Přeju upřímnou soustrast, strejda měl veliký věk, doufám, že odešel rychle a bez trápení. Přeju jemu i Tobě klid v duši.

Kimi – tož to je supr, že auto už je cajk, on je taky sprej- nemusí to být zvukový, zkus se zeptat Hornbach (tam jsme kupovali my) , obi a podobný hobby markety.

Thielli
                                      hm, když to tak čtu, tak si myslím, že se Ti u nás na chalupě asi líbit nebude, páč my to tam špígl nýgl nemáme . 🙂

Mirka
                                      huf, tak zubaře máš za sebou – aspoň tu jednu část, gratuluju moc, já tam ještě nevolala 🙁 jsem ostuda.

černej čaj
                                      ja vubec nevim, kde se na ty internety poradne bere ca
                                      no to já taky ne, doma taky moc už počítadlo nezapínám, jsem furt v trapu.

hele a jak se stalo, že se dřív prostě říkalo Internet a dneska jsou to internety – šak je to pořád jen jedno? Ale internety jsem viděla už dřív a přišlo mi to, že to někdo psal schválně jako zlegračnění, a koukám buď se to převedlo do vážna a nebo mi něco uniklo?

PetraK

Dennyky
                                        tak se mi zdálo o sobotní autogramiádě, že nemám nic připravenýho.
                                        a máš? 😀

to je krásnej křemíleeek! Musím se taky jít podívat, ale …nevím kdy, jak, s Babulkou už tam asi nedojdeme. tak se nějak musím urvat s těma dvěma tajtrdlikama, ale to si pak zase vyčítám kvůli ní…….. dobrou smyčku jsem si upletla sama sobě. Ale nechci ji šidit prsotě.

Petrs01

my to tam špígl nýgl nemáme

No, Thielli může u vás vesele pokračovat tam, kde u Berounky skončí! Ale teda splachovací záchod na chaloupce je, dokonce už i splachuje!

Tak jsem tu kráááábici nechala doma. Po měsíci. Nechávám ji jen v obýváku, přišlo mi, že to bere o chlup líp. No, tak moc ne. Teda zatím nevyla, ale každou chvíli kňourá. Akorát se to předpokládám tolik nerozléhá po domě. Nainstalovala jsem si „psí chůvičku“ a trpím (a kolegyně teda taky).
                                          Máte někdo zkušenosti s adaptilem? Nebo lepší nápad?

Maya

PetraK
                                            no puvod internety je odtuda a po letech srandy to nejak zlidovelo
                                            https://cs.wikipedia.org/wiki/J%C3%A1_bych_v%C5%A1echny_ty_internety_a_po%C4%8D%C3%ADta%C4%8De_zak%C3%A1zala

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 281. až 300. (celkem z 1,972)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.