Kecací léto 2024

Fóra Ostatní Kecací léto 2024

• Toto téma obsahuje celkem 1,971 odpovědí. Do diskuze (18 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel PetraK a poslední změna proběhla před 1 rokem a 6 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 321. až 340. (celkem z 1,972)
  • Autor
    Petrs01

za dverma

Přes 2 zavřené dveře? By byl hodně hlučnej. Všechny jsme tu slyšely lidskej hlas, to nebyla Piksle, ale chlap. Budu dělat pokusy co je slyšet když by se mluvilo přímo za dveřma bytu, ale… no nechápu to.

Petrs01

nahrávání.

To má ta placená verze. Asi. Budu zkoumat večer.
        Bere to mikrofon na tabletu, furt, slyšíš cvakání drápků na podlaze, prostě všechno co je slyšet V TOM POKOJI. Ale kuwa žádný hlasy tam normálně slyšet nejsou!

Maya

Petrs01
          nezapla omylem telku?
          nebo nemluvi ti nejakej spotrebic jako treba mluvi robovysavace?

cernej caj

MirkaD
            Mozna byste si meli psat co kpupite, co hodite slepicim a kolik to stoji, abyste videli jak se vyhazuje.

Ja vyjimecne vyhodim jidlo… a davat slepicim srot pro slepice muze byt levnejsi nez papriku kilo za 120, maso za 160, tvaroh za 25…

cernej caj

Petrs01
              Teamviever mas?

Ten by umel sdilet obrazovku a muzws se divat na obrazovku kamery

cernej caj

Nebo by sis to zapla pres teamveacer kameru a pustila si, nebo nahravej na fotak, aspon k analyze na pak

cernej caj

Alw fotak to vlastne neda tak nic. Wifi kameru za par slupek

Maya

wifi kamery celkem super s hlasem i nocnim videm, online prenosem a zaznamem na kartu maji v alze za par stovek
                    kupovala jsem ji mame do kurniku, ale ona tam twed furt haze kremelinu a mam dojem, ze v tom prachu by ta kamera zdechla do hodiny

Petrs01

nezapla omylem telku?

Nemáme. Telku, rádio, žádný roboty, nic co by mluvilo. NIC. Když tam přišel Peťan, byl klid (teda relativní samozřejmě, bo je nutné vlízt páníkovi s jekotem až na hlavu).

Tahle aplikace vypadá slušně, je to 700/rok, to si eště rozmyslím, zatím 3 dny zdarma. Umožňuje poslech a mluvení na psa (zdarma), video a nějaké další ptákoviny. Jako asi by mi stačila ta verze zdarma, nebýt tohodle. Napadl mne jenom zloděj nebo hasič, což prostě nechceš. A když už se znovu nepřipojíš… no fuj, nebylo mi dobře.

Maya

Petrs01
                        se nedivim, ze te to vydesilo
                        staci ti takovahle kamera a mas tam vsechno nafurt za stejny prachy
                        https://www.alza.cz/tp-link-tapo-c200-d5703789.htm

PetraK

Petrs01
                          A když už se znovu nepřipojíš… no fuj, nebylo mi dobře.

no to si myslím. A Ty nejsi plašan jako já, tak hlavně, že doma všechno v cajku.

Thielli

Holky, já Petrs poradila tu aplikaci jako možnou dočasnou pomůcku, aplikace stojí 199,00 po nějakých těch 3 dnech zdarma s tím, že člověk hned nemusí kupovat domů zase další čínský bakelit, ale využije svou stávající techniku.
                            Sama jsem to před lety řešila, zda kupovat kameru, nakonec stačilo používat pár měsíců aplikaci, abych se přesvědčila, jak to doma jde a dnes po tom pes neštěkne…

Edit – samozřejmě je mi líto, že to Petrs musíš řešit 🙁
                            To je fakt blbé, když je pes doma sám nešťastný.
                            Přeji, ať se vám brzy podaří ty stesky utlumit.

Myslím, že černá by k tomu taky byla náchylná, ona se stěhuje, kam se hnu… ale že přišla do smečky druhá a ta první nezávislá hnědá byla doma v pohodě, tak je OK také.

• Odpověď byla upravena před 1 rokem a 9 měsíci uživatelem Thielli.
                            PetraK
                              Maya

Ono ti ptaci asi nejsou blbi a kdyz tam je kazdou chvili nejaky vybuch, tak se radsi asi vyhnou
                                ale je to zajimavy

Petrs01

přišla do smečky druhá

Možná důvod proč jsem to doteď řešit nemusela – s Barouškem jsem sice pracovala z domova, ale on byl dost sebevědomej na to aby pak zvládnul… všechno. Stěhování, práci, všechno. No a další psi byli vždycky k předchozímu, neřešícímu. Až teď… Piksle. A taky by to nebylo tak zlý, nebýt té operace. Nechtěla jsem ji nechávat doma s trychtýřem a trnout že si to rozdrbne zadní nohou a bude to mít několik hodin otevřený. Při troše šikovnosti a jejích křivých nožičkách to prostě hrozilo. Akorát si madam zvykla… Chtěla jsem vědět jestli vydrží trpět celou dobu nebo jestli časem usne – to by pak byla šance že se zklidní prostě tím, že ji trochu víc utahám a zároveň zjistí že může spát a nic se nestane… No tak vím prd, do těch jedenácti to na hluboký spánek nevypadalo.
                                  Dostane Alavis nebo obojek.
                                  Asi zkusím zprovoznit kameru jen nějak přes tablet. Ale nevím jak to udělat, abych to mohla pustit a připojila se až potom v práci. Musím prostudovat co se nabízí. Mám dva tablety, doma i v práci wifi, tak za mne ideál kdybych nemusela kupovat žádný další krám.

cernej caj

Thielli
                                    Casto je jedno zda musis koupit bakelitovou kameru nebo kameru k notebooku, ale kdyz ma treba clovek ten tablet jak petrs tak je asi sikovny uz to pouzit rovnou

Thielli

čajiku,

ja prave nekupovala nic. Kameru ma telefon i tablet, takze mi stacila ta aplikace. Ale mě hlavě šlo o zvuk. Nepotřebuji vidět, jak pes štěká, stačí, když to slyším. A že to byla hnědá huba na naší lodžii a ne pes zvenku, jsem rozeznala bezpečně. ?

cernej caj

Thielli
                                        Jak pisu petrs tablet ma tak asi dobry, ze uz na to ma vse

Petrs01
                                        Nechces ji poridit pejska na hrani? Presli by ji roupy

Kdo si mazlil stenaaatko „dancing ind the wind“ asi to je chovka.

Ma malinkej cumacek a velky usi:D

cernej caj

Milena
                                          co robertovy ruce z mydla?

cernej caj

petrs01
                                            nebyl by na koutky i ten cica krem?

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 321. až 340. (celkem z 1,972)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.