- Toto téma obsahuje celkem 5,631 odpovědí. Do diskuze (13 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 3 roky a 2 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
1.10.2021 v 8:53 #127468PetraK
Holky potvrzuju, že kalendář je skvělej, loni jsem s ním udělala radost o Vánočkách, je to dobrý dárek. Není to jen tak kalendář, má to ducha.
Mílo, tos to měla do botanický a do žoloo kousíček teda, koukám. neboj dífče, v novým bydlení najdeš zase jiný věci, chápu, že bydlet vedle botanický je echtgold místo, ale zase to bude vykompenzovaný jinýma věcma, budete mít větší klid bez nervování.
1.10.2021 v 9:05 #127470cernej cajMilena
To je krasna fotka ty prahyDenny
Mrknu doma z pc, treba by si vzala mirka a domluvime se spoluPetrak
Blbecek ale tak hlavne ze nakonec se nic nestaloDneska po skoro 14 dnech na tyc, tak se tesim, pak cajka a spani u kamosky. Padnul mi vylet, melo nas byt 5 a nikdo!! Nemuze:D tak budu asi doma odpociavt
1.10.2021 v 9:13 #127473PetraKčernej čaj
opravdu je to moc hezkej dárek, potěšila jsem s tím pod stromečkem kamarádku Sokola, šéfku, kamarádku Peťu i její maminku, moc se mi to líbilo, je to takovej osobní dárek, ne kalendář nějakej, je to hezký mocinky moc. a milá pozornost. Chlap nevím, zda by ocenil, ale v ženským okruhu se člověk stopro nesplete.
Blbecek ale tak hlavne ze nakonec se nic nestalo
no nám ne, otázka je, o čem byla ta nehoda před námi. brrrr, booojim, bojim. Ale to je dobře, že se bojim, člověk je pak víc ve střehu.1.10.2021 v 9:36 #127476DennyPetraK
si byla bez snídaně tim pádem, co? chudero malá!
moc chtipnááá 😀SICE JSEM TĚ NECHTĚLA CHVÁLIT, páč si drzááá, ale ta první fotos je pěkná 🙂
Takových řidičů jsou tisíce…
1.10.2021 v 9:39 #127478Mayato by nam mohli pustit nekdy taky, vypada to fakt jako skoro kopie
https://www.novinky.cz/kultura/clanek/norove-si-natocili-vlastni-tri-orisky-pro-popelku-okopirovali-uplne-vsechno-40373538#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&dop_req_id=XIfqTI9l4hn-202110010823&dop_id=40373538&source=hp&seq_no=5&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.czPetraK
na me uz blikali lepici i kdyz jedu nasi okreskou devadesatkou, jim to pripada pomalu, jsou to debilove a ja to nesnasim, jen me to vzdycky vystresuje
ja budu mit taky IVT cerpadlo, nejakej navod mam, ale posli, to porovnam, i kdyz mozna asi my budeme mit vetsi nez vy 😀
bracha chce delat jen takovy ty dve uzky stojny, ze prej vybetonovat to cely jako sokl by bylo moc betonu, no tak uz nebudu rikat nic proti nezamrzny hloubce 😀
Denny
no snehu bylo, ale mrazu moc ne 😀
tak do -10 me je v tehle botech vedro a stacej mi normalni kotnikace a ty je taky problem sehnat
kalendar je fakt moc peknej, skoda ze to fakt nemam kam dat kdyz si ani nemuzu zatlouct hrebik na poveseni a lidi so znam si obvyle nechavaji delat z vlastnich fotek deticek a zvireatek1.10.2021 v 11:00 #127479PetraKDennyky
moc chtipnááá 😀
to bylo asi tim, že nehledám snídani v popelnici, ale snídám doma- ftipnou kaši 😀
ale ta první fotos je pěkná
Jo? Fakt, mi přijde taková prostě obyčajná. Umíš tam dát nějaký ty barvičky, takhle do cizí fotky, nebo to jde enem ve fotoaparátu?Takových řidičů jsou tisíce…
no tohle je extratrotl, bliká takhle furt. Neudělal to poprvní – SPZ sedí.Maya
a ja to nesnasim, jen me to vzdycky vystresujejá se nehodlám nechat rozházet, jedu podle předpisů – má smolikov, kvůli němu nepojedu víc, ať si sjede debil na polňačku 😀 nenech se štrézovat právě, já si z něj dělám legraci.
My to máme jako ooooobří sokl v nezámrzný hloubce – ano hodně, hodně moc betonu to je. Takový poctivý 🙂
tak to pošlu, až to půjde, a klidně do mě kopni.
V práci kalendář mít nemůžeš?1.10.2021 v 11:15 #127480Milena z PrahyMaya
Robert lepiče taky nesnáší, ale on jim automaticky uhýbá, když to jde. Dokonce je schopen kvůli nim zastavit, aby ho mohli předjet.Ještě hlásím, že dneska je den D. Protože kam půjdu na pátou hodinu? Před bývalej gympl na Míráku, kde máme sraz my všichni starci, který jsme se dožili čtyřiceti let od maturity 🙂 Prej tam budeme mít nějakou prohlídku, ale to vím z druhý ruky, protože ten týpek, co to organizuje, se mnou ňák nemluví. A pak do hospody!
1.10.2021 v 11:16 #127481MayaPetraK
no Brtnik si s tim vyhraje, ja to potrebuju nejak nejjednodusejc, bracha nema furt cas
a to po me ted chteji termin kdy to bude 😀
hele taky vas s dotaci odkazali na jinou firmu, ktera se bere za vyrizeni majlant?
budete mit na cerpadlo i tepolou voudu?
porad vaham, protoze pak pri poruse je clovek nejen bez tepla, ale i bez teply vedy
v praci nam opravujou barak a prestehovali nas do jineho vedle, kde nesmime nic veset na zed bo to pak chtej prodat, takze nemuzu mit ani nastenku, natoz kalendar
a stejnej sem ted doma a doufam, ze budu alespon prevazne, protoze ten novej barak je mensi a jsme tam jak sardinky a to my mae stesti, ze nas je v kanclu jenom 6, je tam i kancl s 18 lidma1.10.2021 v 11:17 #127482MayaMilena
sraz po tolika letech by mi byl uplne k nicemu, protoze bych nikoho nepoznala 😀
vlastne kdyz tak premejslim si pamatuju uz jen par jmen
tak si to uzij, treba vas nechaj i zasednout do lavic 😀1.10.2021 v 11:27 #127483Milena z PrahyDěkuju, Mayo 🙂
1.10.2021 v 11:37 #127484DennyPetraK jo pohrat se s tim da 😊
1.10.2021 v 11:42 #127486PetraKMíla
Dokonce je schopen kvůli nim zastavit, aby ho mohli předjet.abych tak citovala z mýho oblíbenýho filmu Atlas mraků:
Nepodvolím se kriminálnímu jednání 😀 ,
takže neuhnu, pokud jedu podle předpisů, pokud z nějakýho důvodu jedu pomalejš třeba osmdesát, protože mlha, déšt, světlo – tak uhnu, ať si ten vaz klidně srazí. ale natloukla jsem si do hlavy, že se tím štrézovat nehodlám, směju se takovýmu jelitu. Páč prostě jak by chtěl pokračovat dál? Má tam autobus, jemen jeden.
Máš sraz? Ty jo já už dlouuuho nebyla, nějak mě to přestalo bavit , nebo co. jsem divná. Dřív jsme mívali – náš zlatej střed -poctivě každej rok, po nějaký době to nakonec vyšumělo – ale po hodně letech teda. No a pak byly jeden velkej sraz a na ty další už jsem nějak nešla, protože radši jedu ven.Asi kdybych neměla čokle a chalupu, tak pojedu, ale takhle jsem radši venků, páč jsem diuná 😀 . Užij si to moc, bývají to dobrý akce, třebas přijede i nějakej Pepa Abrhám 😀
Maya
no Brtnik si s tim vyhraje,no jo, on je důkladnej, brácha k tomu bude asi přistupovat jinak, oni by to v tom návodu měli psát, nepíšou?
my na dotaci nemáme nárok – kotel byl už v tý třídě, kde dotace není, takže to neporadím, budu muset zjišťovat ale dotaci na okna a čističku.
1.10.2021 v 11:43 #127487PetraKDennyky
PetraK jo pohrat se s tim da 😊
no ne! To je krása!! Seš Da Vinči
1.10.2021 v 11:57 #127488DennyCo se týče srazu, já ty ksichty ze základky potkávám téměř denně, takže
se občas srazíme i na pivku.no ne! To je krása!! Seš Da Vinči
no to ani ne, jen prostě mám na to čas a baví mě to, někdy to mám hodně barevný, někdy naopak barvu stáhnu, podle momentální nálady…1.10.2021 v 12:04 #127489Milena z PrahyPetro,
„Pepa Abrhám“ tam samože bude, bydlela jsem s ním skoro pět let 🙂
A dostaví se asi i Dede, chodila s náma do třídy. Jenom jsme se nikdy moc neka.1.10.2021 v 12:07 #127490Milena z PrahyAha, teď mi to došlo, tak edit:
Nebydlela jsem s učitelem, ale se spolužákem!1.10.2021 v 12:54 #127491PetraKMíla – a to je fučik, hlavně, když to nebyl školnik 😀
užij si to moc a pozdravuj Dede.
1.10.2021 v 12:55 #127492PetraKDennyky
se občas srazíme i na pivku.a s druhou půlkou na křižovatce v Brtnikách. 😀
někdy to mám hodně barevný, někdy naopak barvu stáhnu, podle momentální nálady…
a dycky to máš pjehný!1.10.2021 v 13:14 #127493cernej cajMilena
Tak si uzij sraz:)A krasnej vikend preju!
1.10.2021 v 13:14 #127494Dennya s druhou půlkou na křižovatce v Brtnikách.
tvl ty si dnes koleduješ! 😀Tak děcka, hezký víkendík, já budu pro půlku díí píí dělat halušky s uzeným a zelím 🙂
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.