Kecací léto 2021

Fóra Ostatní Kecací léto 2021

• Toto téma obsahuje celkem 5,631 odpovědí. Do diskuze (13 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 3 roky.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 3,861. až 3,880. (celkem z 5,632)
  • Autor
    Maya

ja se potkavam jen s par lidma se zakladky bo bydlej ve vedlejsi vesnici 😀
      z gymplu s nikym, akort pred par lety jsem natrefila na nadrazi na bejvalou spoluzacku a tak jsme po sobe chvili koukali jestli jako jo nebo ne 😀
      srazy byly jen par let po skole a pak uz ne
      PetraK
      dotace si zjisti
      no na cisticku nam prispivala obec, ale je to uz davno, tak nevim jak je to ted
      a pred par lety znama dostala na zatepleni, ale musely to byt okna i celkove zateppleni domu, jen na okna nedavali
      ale dneska jak se snazej do toho lidi donutit, uz je to jinak
      treba na to cerpadlo je ted nove, ze je to i podle prijmu domacnosti, takze jsem to musela nahlasit a prej na vyssi dotace ma narok jen domacnost do 350 tisic, takze my smolik
      paradoxne bych dostasla vyssi dotace na novej kotel nez na cerpadlo

Maya

vceera ty nalezeny karticky, dneska mame prisel dopis od notare, ze se vyrizuje dedictvi po jeji babicce narozene 18.., co bude teda do tretice to jsem zvedava 😀
        uz jsem se se tesila na ty miliony a prej nic 😀

PetraK

Dennyky
          pro půlku díí píí dělat halušky s uzeným a zelím
          pro kterou? pro tu od pivka, nebo od křižovatky?

PetraK

Maya

po čí babičce?

PetraK

Krásnej víkend, doufám, že autorka hádanky sem dá mezi vařením halušek rozřešení.

Maya

PetraK
                mamy babicce, prej snad jde o nejaky kus pole, asi jak ted dohledavaji ty pozemky, vzhledem k tomu, ze mela prej asi 6 deti, tak asi o 10 m pole nestojime 😀
                akorat mamu tam prej predvolaji a bude to muset podepsat, takze tam nekdo s ni bude muset jit, jako vopruz

Fifi

Peknej vikend vsem,
                  my jsme trojka chromajzlu – Troldik mel problem s jednou analni zlazkou, zacinajici zanet, takze jemu sleduju prdel. Ruzice si servala polstarek na predni i zadni, takze ji sleduju haksny. Sledovani probiha prevazne jednim okem, protoze v levym mam zanet spojivek. A ted jsem se kuchla pri krajeni masa pro cokle. 😀 Nic dal neposilam, splnuju „do tretice“ pravidlo. 🙂

cernej caj

Zivot panicka i jeho psa sestava etsinou jen z pozorovabi toho co ten druhej zrovna zere 😀

Fifi
                    At se vsichni hojite!

MirkaD

tak včera sotva jsem opustila obchod z docházkou v ruce tak mě začaly bolet ramena-krční páteř a následně hlava,dnes se přidal migréna,bolest levýho oka,blbý vidění…
                      super jako
                      takže ráno napíct,naházet pečivo,pak kasa+vybalování-byla jsem jako třetí na kase-takže jsem vybalovala+kasa-což bylo fajn,že jsem střídala pohyby-na kase je to furt zleva doprava+soustředění na peníze,zboží,lidi
                      takže jsem nějak přežila od 5hodin od rána do třičtvrtě na 2,pak nakoupit
                      a do lidlu pro kafe v automatu-že jako kofein
                      tam automat nefunkční,ale aspon jsem pokecala zbývalou vedoucí PENNY,ktrá mě kdysi přijímala,mimo jiné má 4 psi-shiba-inu 3+jednoho útulkáče,kočky a 40 papoušků,tak mi vyřešila otázku věku dožití andulek-6-10 let-Čipovi je 7 let
                      no došla jsem na nádraží na kafe,doma si dala oběd a 3 sklinky pepsiny-ještě větší sladkej hnus než cola,ale asi to trochu zabralo
                      pak jsem šla spát na hodku a něco
                      a konečn to zabralo
                      tak jsem vypadla ze psama ven-napřed teda pokec ze sousedkou
                      no ale pak jsme už pádily-k hájence-od ní podél lesa k lípě,od ní dozadu kus na Uhřice a zpět-tam jsme po cestě daly obíhačky stromů tam i zpět
                      u lípy u lesa jsem s něma udělala revírky na hračky a pak kousek od domu s nimi pár cviků tanečních,a mezitím hraní s Žerykem a dom
                      doma učesat rychle,nakrmit pséky a pak jsem šla cvičit já

Černejčaj-tý jo -ty podvlíkačky od tebe jsou velefantastický-nekoušou/nestudí-což mě dělá většina elastáků-takže bomba teda naprostá
                      Fifi-vy jste teda trojka malá ubohá-uf
                      já už si říkala,co s tebou je,že se nezjevuješ tu,a ty se můžeš doma zjevit z hlídaní pacošků a pak se stane pacientek i z tebe!
                      mazec toto-ale ještě,že nic vážného

Denny-kalendář bych brala-domluvíme se s Čajdou
                      a boty co si na ně dávala odkaz jsem ted objednala-dobrá cena to je a já boty na zimu nemám
                      mám teda ultra teplý do sněhu,co jsem si před rokem koupila-ze slevou tisícovka
                      a jinak jsem chodila v botech z lidlu-něco jako pohorky-no a ty jak jsou látkový,tak jsou strašně po tom roce vyšmajdaný-jinak jim nic není-ale to vyšmajdánéí je děsný
                      PetraK-uf teda zážitek s nehodou,
                      jako lidi prostě furt jezdí jak hovada,proto Martin řídí jen okolo Bučovic-delší trasy jedeme vlak/bus
                      MMilko-ty čokoládičky-ty válečky já do sebe rvu jak o život-vezmu si 3-4 a za chvílu zas
                      a děvčata přísahám,že když píšu,že jsem byla ze psama-tak jsem s něma byla+nepíšu pochopitelně to když si s něma hraju/blbnu na zahradě
                      když uklízím tak se u toho hejbu,když su v BK-tak to je x vycházek s Dfi+chození za kamarádkama,zpět+tatka si PŘESTAL KUPOVAT ČOKOLÁDU,ŽE MU NEDĚLÁ DOBŘE-takže bych řekla,že jsem se za dobu své dovči hýbala-vycházky,výlet,úklid,moje cvičení na záda…
                      PROČ TEDA KURNIK VYPADÁM,ŽE JSEM TY PSI VENČILA VE SNU,UKLÍZELA JSEM TAKY VE SNU,NIKAM JSEM NECHODILA-A JEN JSEM ČETLA,ŽRALA,SPALA
                      -JAKO DYT MĚ ZA TY SKRO 2 TÝDNY STRÁÁŠNĚ NAROSTLO BŘICHO???
                      DYT MĚ JSOU MALÝ RIFLE CO MÁM V PRÁCI?!
                      TO SE KURNA SRAZILY NEBO CO?
                      takže jak si psala,že bys ty čokoládičky jedla nemohla přstat-tak já jím,jím
                      a pak teda my zíráne,vy zíráte….já dnes hodně zírala….na sebe…

cernej caj

Mirkad
                        Tak suoer ze si s nima spokojena, ja to mam.do spacaku a prave nestudi nekousou:D

Axhjo s hlavou, kup si sumivej horcik a valetol a zapijej to tim horcikem ve vode… to pomaha trochu… ja dneska teda taky nabeh na nigrenu, az ve meste, horcik i valetol v praci…

Tak to vidim na stres co prace kdyz doted dobry a s nastupem do prace tahle reakce… 🙁 snad ti bude aspo lip…

Fifi

Mirko
                          tak mě začaly bolet ramena-krční páteř a následně hlava,dnes se přidal migréna,bolest levýho oka,blbý vidění… super jako
                          Ja teda bez migreny, ale jinak jak pres kopirak, jestli te to uklidni, a to jsem nemela sichtu od peti od rana.
                          tak mi vyřešila otázku věku dožití andulek-6-10 let-Čipovi je 7 let
                          Cece nevim, ale teta mela andulaka Pepicka, hovoril podobne jako Esusovic ptak a dozil se snad pres 15 let. A to si nevymejslim, to je fakt.
                          jako lidi prostě furt jezdí jak hovada,proto Martin řídí jen okolo Bučovic
                          To si moc nevyberes, i na mensich silnicich natrefis na blbce. Nebo po meste na okruhu, mne se dneska lepil na zadek nakej dedek ve Felde, ty staricky Feliiciii. Jsem jela 60 dle predpisu okruhu a von huste me protroubil, ukazala jsem mu prostrednicek pekne pres zadni zrcatko a nenechala jsem se rozhodit. On to pak vzal druhym pruhem, nacez se zaseknul za odbocujicim nakladakem, prostrednicek jsem mu vztycila na pozdrav podruhy a opet s usmevem. 😀
                          TO SE KURNA SRAZILY NEBO CO?
                          Jo! Pracka za to muze, to je jasna vec. Nebo taky si nehubla ze stresu a proste sis radne odpocinula, jen dobre. 🙂 Ja jsem momentalne jak vzducholod taktez, bud za to muze fazolova poblifka nebo si kumuluju vodu a naladu v ramci PMS, idealne oboji.

MirkaD

Milko-jo a s kalendářema to mám podobně-do stolních+nástěných si píšu-od kdy do kdy v práci,když jedeme s pejskama mimo dědinu-at už vycházky do města v rámci toho,že Martin jen nakoupí a já jdu zatrím ze psama,nebo mimo město ty naše vycházky okolo Bučovic+pochopitelně píšu výlety
                            pobyty v BK-tam si zase píšu kdy jsem šla kam-nákupy,vycházky s někým,návštěvy
                            +si píšu veterinu-i s cenama,kdy co platit,hárání,stříhání trimování psů i s časem….
                            no taková roční kronika-ale neschovávám je všecky jen třeba posledních pár

Černejčaj-jako jo,psychosomatika v praxi-5 minut v práci-a hned záda/ramena/krk….
                            dávala jsem si dnes tekutý aulin,ale moc nezabral…
                            ty jsi ještě vzhůru:D?
                            ted se mě ptal Martin,kdy půjdu spát,když vstávám ve 4.tak mu říkám-no asi za hodinu?:D:D:Da pak si vyháknu zas v práci čelisti…
                            Fifi-s tím anduláčkem-tak 15 let je krásnj věk,
                            třeba byl věkový rekordman-má druhá mamka zase měla 20letou kočku Dominiku-to je slušnej věk taky
                            -jo s tou hlavou-ono se i dost změnilo počasí-ráno kosa-odpo teplo-to je taky šoking na to tělo
                            no pračka-hoby pračka-čokoládový mini tribičky za to můžou a moje nenažranost:-)
                            su děsná-ale tak co už se mnou no…….
                            jo ještě k těm autům-Martin právě říká-když jsme kousek od domu-nevaž se,už jsme jen pár metrů-a já kdysi pár metrů od našeho domu v BK-né že by jsme měli přímo nehodu-ale musely jsme kvůli jinýmu autu prudce zabrzdit,aby jsme se nesrazily,takže jsme obě tak jako -v úvozovkách-vylítly ze sedadel v pásech a zase nás ty pásy vtáhly zpět-nebýt uvázaný-jakože pár metrů od domu,tak se proletíme předkem aut,a obě nás dlouho bolely záda….
                            jako nic na doktora a tak,ale nepříjemný to bylo

cernej caj

Mirkad
                              Tak to je blbost s pasama, ze jo, navic by mohl dostat flastr za to… protoze jde o zdravi…

Ja vcera byla s kamoskou v cajce a spala u ni, kdyz vsichni zrusili vylet… a ona bude vstavat tak v 8 a ja bych of 5 strasila… no tak sem od 5 strasila, ze…

A homeo si nedavas? + tu dornovku bys mohla zkusit

cernej caj

30 minut s feri a teda dneska madherne, az na ten silnej vitr a uz je to pro ni tak na hrane… krasne to dmeska.jeste sajni

Zlata

Čajdo,
                                  u nás je dneska taky nádherně.Akorát bych občas potřebovala u tebe překladač.Něco si domyslim,ale dneska ty 3 poslední slova nemůžu nějak dat dohromady.
                                  🤓🤔

cernej caj

krasne to dneska šajní – svítí 🙂

Kuskus

Den jako korálek, miluju podzim! Včera mě konečně pustili ze špitálu a dneska jsem už šmajdala přes park do Gurmánu pro kousek šunky a nopálový chlebík na který jsem měla chuť celý měsíc. Vítr fest pofukoval do korun kaštanů, svítilo sluníčko a pod nohama mi vybuchovaly malé šrapnely. Nasbírala jsem do baťůžku ty nádherně rezaté, lesklé, čerstvě vyloupnuté kaštánky a doma je pak nacpala do ponožky, zauzlovala a podložila jimi operované koleno. Úplně cítíte jak se vám noha fofrem uzdravuje. 🙂
                                      Normálně by mi celá anabáze trvala tak půl hoďky, ale s berlema jsem musela každou chvíli spočívat a posedávat různě po lavičkách. Drbkala jsem kolemjdoucí spřátelené pejsky a děkovala Bohu, že jsem špitál přežila a že je na světě tak krásně. Říká se, že nejhorší je smrt z leknutí a strach je skutečně prevít. Třeba injekce si už kolem pupíku sázím levou zadní a myslela jsem, že to nedokážu. Nejprve rozklepané ruce a pocit na zvracení, ale fakt to nic není! Přípravek na ředění krve se aplikuje ještě 5-6 týdnů po operaci a když musíš tak holt musíš. 🙂 Do lázní nepojedu, budu docházet 2x týdně na rehabky k nám na fakultku. Ještě nemám vyhráno, ale vypadá to nedějně.
                                      Užívejte si všici krásný víkend.

Zlata

Dík za překlad,u nás taky sajni vosopero.Mám na plny kule telku na kdyby tisíc klarinetu,v otevřený okno,tak si asi sousedi klepou na cilko.A to si přitom nezpivam.
                                        Kuskus,to je fajn ze jsi doma.Ono se po delší nepřítomnosti doma moc nikam na delší dobu nechce asi nikomu.A ta chuť domácího jídla je nepřekonatelná.

cernej caj

Kuskus
                                          tak se hoj a srustej:) vysel ti opravdu krasny den na prochazku pro chlebik a kastanky budou urcite krasne podporovat hojeni 🙂

Z
                                          ja okno zase rychle zavrela, u nas na vetrnych planich..

no ale pokud nekdo nemate co k odpolednimu kafi, tak par fotek z minulyho vikendu 🙂

Orlickými horami i jejich podhůřím, září, 2021

kachna

Ještě nemám vyhráno, ale vypadá to nedějně.

Kuskus, držím palce.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 3,861. až 3,880. (celkem z 5,632)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.