Kecací jaro 2024

Fóra Ostatní Kecací jaro 2024

• Toto téma obsahuje celkem 1,972 odpovědí. Do diskuze (17 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 8 měsíci a 1 týdnem.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,641. až 1,660. (celkem z 1,973)
  • Autor
    cernej caj

Denny
      Blbaaa umiram smichy:D

Jdeme ze studence u nameste nad oslavou, no holky se tesi, ze su chroma, ze aspon budem stejne chciply:D

Maya
      Ani nevim, ze maji nejakej soft, to se budu muset doma podivat.

Deda nas vzal donrestaurace s cukrarnou v lanech na namesti, tak sme sindali mnam obed, vyborny zakusky, udelali mu radost navstevou a pak stali v kolonach kolem prahy

Maya

Petrs01
        no vidis, tak to jsem ani nevedela, ze to vyskakuje i prihlasenym, ja myslela, ze nas neprihlasene tim nuti se prihlasit 😀

Maya

on ten seznam uz asi bude jak fb, tam bez placeni je to ted uz taky jen sama reklama

Maya

a vcera mi napsali, ze v cervnu konci Google podcasty
            mate nekdo nejakou ozkousenou apku na cesky podcasty?
            spotify je na to moc neprehlednej a ted google podcasty budou v google music, coz bude prepokladam ten samej bordel a najit tam cesky podcasty bude uplne stejny peklo
            jako fakt ten google taky rusi vsechny fungujici veci

Maya
              cernej caj

Maya
                Vubec neznam, ceske podcasty.cz nemaji neco?

Ferinka uz ma hlavicku na pelisku:D napred ji mela charliemu na hrbete:D

Maya

cernejcaj
                  jsem prave hledala a nenasla jsem ze by meli apku
                  tak uz byl Ferince pelech predan? 😀

cernej caj

Maya
                    Jaknsem rikala, ze feri se tak umi navalit a tisknout, tak se ted takhle vali po pelechu:D

Attachments:
                    cernej caj

tak jak rika deda, zaparkovali sme na D1 😀 a pred chvili dorazili domu… tak je tu 12°C, snad se to trochu pres noc dotopi, a uz mam pod perinou jeste pridavnou decku:D

a zitra paaaaatecek, takze si dame pracovni den a vikend 😀

Maya

cernejcaj
                        Feri madam pohodarka 😀
                        bud rada ze jste jeli po D1 vcera a ne dneska nebo v utery a tak neb pristi dva tydny ma skoro kazdej nekdy dovolenou a pulka Prahy pojede pryc 😀

cernej caj

Maya
                          Asi su rada:D

Dneska rano 3h prace, ted do mesta, dodelam praci odpo…

Dost to pomuze.

Napisou mi to misto dovolene a mam 1 den navic:D

Kimi

Včera se ukázalo, že PetraK za mě třetí průšvih neodpracovala. Odpoledne posekali louku za domem, vydatně jsem si díky pylové alergii pokýchala. Shlédla jsem večer Inkognito a před odchodem na lóže jsem ještě přiložila kapesník, že si odfrknu – nastal krvotok, než jsem doběhla do koupelny, byla jsem za upíra.🩸🩸🤢 Pár let trpím na špatné žilky v nose, párkrát to skončilo v nemocnici ale teď jsem dlouho měla klid. Mám speciální houbičku na tenhle problém, tak jsem honem ustřihla dva kousky a nacpala do nosu, vpravo ihned zabralo, vlevo jsem musela měnit. Bála jsem se ulehnout, tak jsem ještě hodinu trávila v posteli vsedě a aspoň jsem pokročila ve čtení knihy. Ještě za Okresního úřadu pracovala v Okresním Archivu kolegyně Marie Macková, později odešla do Olomouce na univerzitu a v posledních letech napsala několik pěkných knížek, které se odehrávají v předminulém století tady v okolí, především v Králíkách a hrdiny jsou tehdejší celníci.👍

PetraK

RRRÁÁÁ
                              RRRÁÁÁ
                              RRRÁÁÁ
                              RRRÁÁÁ
                              RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                              RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                              RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                              RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                              RRRÁÁÁ
                              RRRÁÁÁ
                              RRRÁÁÁ
                              RRRÁÁÁ
                              MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

Brý poledne skorem. Jsem zase za tchoře 🙂 🙂

Pardon, za fretku 😀

PetraK

Ale – chtěla jsem vám dát vědět tohle – kdo je milovník ZOO a goril, třeba by uvítal možnost jít na přednášku paní Jane Goodall-známé primatoložky, která se bude 11. května v ZOO „stavovat“

https://www.aplausin.cz/materska-skolka-v-prazske-zoo-mobi-se-zveda-na-nohy-o-nove-mlade-pecuje-chuva?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=hpfeed.sznhp.context&dop_vert_ab=0&dop_vert_id=leg0&dop_req_id=yJNnBqNPUAf-202404260516&dop_id=28282415

Zlata

Mám v tom zmatek.Já myslela, že zemřela(JaneG ).Musím na to kouknout.Ale až zítra.Jedu si nakoupit,místo vcerejška,holky
                                  měly školení.

Kimi
                                  Na to krvácení z nosu trpěla moje babička.Pomáhaly jí ledový obklady,aby se to nepustilo znova.

• Odpověď byla upravena před 8 měsíci a 4 týdny uživatelem Zlata.
                                  PetraK

Kimi – Gelaspon? Ten pomáhal mně, teď už ho doma dlouho nemám a tuhle jsem si hrála taky na jatka. V noci pěkně taky. stála jsem nad umývadlem a volně odkapávala do odpadu 😀 . Máme modrou kref se ségrou a obě od malička máme s krvácením potíže. Když je to z nosu, je to ještě dobrý 😀

Zlatka
                                    na tohle studenej obklad nepomůže, kdysi na brigádě pro mě málem volali sanitku 🙂 pak přišla spolužačka, vyrvala z leukoplasti ten polštářek a narvala mi to do nosu. Pak jsem objevila díky dochtorce Gelaspon

Petrs01

volně odkapávala

To je na houby a eště ohodíš všechno okolo. Nejlepší je narvat si tam toaleťák a měnit a měnit dokud je proč.

Zlata

PetraK
                                        Ano ty tampony tam měla taky dycky narvaný,jednou šla se mnou z nákupu,jí odvezli,mě vedla domů nějaká holčina,byly mě asi 4.Ale ten ledovej obklad si dávala,prý jí to pomáhalo zastavit.🤓🌞Hele vono už to je hodně dlouho,páni takovejch let🤣🤣🤣

PetraK

Zlatka
                                          jo takhle, tampony a ledovka, tak to jo, já myslela jen ten chlad

Petrs01
                                          já fakt vždycky musím odkapat a pak až zastavovat – toaleťák moc nefunguje, když už tak natvrdo vata, musím to vyplnit dokonale, narvat to tam (dusit se 😀 ) , tehdy nepomohla ani vata. Ta koupelna vždycky pěkně vypadá 😀

Maya

Koukam, ze asi mam stesti, ze me tece s nosu krev jen decentne, ale ja to mam ze zniceny sliznice z porad ucpanyho nosu, ja si tam teda narvu vzdycky papirovy kapesnik

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,641. až 1,660. (celkem z 1,973)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.