- Toto téma obsahuje celkem 1,972 odpovědí. Do diskuze (17 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 1 rokem a 9 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
26.4.2024 v 12:53 #171325
cernej caj
Maya
I ja mam dost stesti, ale maminka to mela silene, ta bu fakt snad vykrvacela.Kimi
Tak to je teda pech, ale diky tvemu do tretice jsi nam priblizila svoji znamou zajimavoubspisovatelku, a to bychom se jinak nedozvedeli:) muze byt dost zajimave cteni!Tak a jedu do prace… v brne sem vyzvedla vsechny baliky, zaridila co bylo treba a sup makat:D
Je to vyjimecne, vubec v praci nekusim byt, takze nevadi, ze to mam takhle rozdeleny.
26.4.2024 v 13:04 #171333PetraK
Kdo pálí za chvilinku domů? Ano. Já 🙂 takže:
26.4.2024 v 13:21 #171334cernej caj
Rikal deda, kdyz si v 57 bral babicku, ze oddavajiciho malem kelplo ze si bere cesku:D ona babi mela asi oboji obcanstvi, pac se narodila cechum v Martinu, a vyrustala v SK. Jak se doba meni, ze dneska treba afroamericana, japonce a pred 60 lety bylo divny kdyz si slovak bral cesku:D
26.4.2024 v 14:02 #171336Maya
cernejcaj
to by me nikdy nenapadlo, ze tohle nekomu nekdy prislo divny, tak mam dojem, ze tech ceskoslovenskych manzelstvi tady bylo mraky26.4.2024 v 20:32 #171340Kimi
Koukám, že pár nás zas má nějaký společný neduh.? Ta moje houbička zastavovací se jmenuje Surgispon. V nemocnici to párkrát zkoušeli vyřešit, že spálili tu krvácející žilku, posledně paní doktorka zabrala nějak moc a udělala mi dírku v nosní přepážce, takže já se svým frňáčkem zacházím poměrně opatrně.? Jakub se ušklíbal, že tohle mívají narkomani díky kokainu.?
26.4.2024 v 20:42 #171341Kimi
Mayo, sem k nám do Sudet přišlo vlastně náhradou za odsunuté Němce spousta Slováků, donedávna jsme byli jeden stát, můj první zaměstnavatel byl součástí koncernu a měl sesterské podniky od Šumavy k Tatrám, byly celorepublikové porady, takže mě by taky nenapadlo, že se tomu někdo může divit.?♀️
26.4.2024 v 21:14 #171342Fifi
Peknej vikend vsem,
jsem nejaka odstredena, vyšťavená, v jednom oku asi zanet, v druhym mi cuka z Pepina, tak vas radsi potichu jen ctu. At se kvetnova autogramiada podari a fronta stoji az za roh.27.4.2024 v 8:36 #171345MirkaD
tak mám za sebou jednu odpo,jednu mezisměnu..
ve čtvrtek-vycházka ze psama k rybníčku,tam pár obíhaček,pohrát a kolem knihovny dom
pak cvičení,domácnost,pěšky do práce,v práci půjčená vedoucí,zaučování nové brigádnice na odpo-byla v práci počtvrtý,ale odpo měla prvně-takže vysvětlovat večerní činnosti a práce,
milion zákazníků,protože čtvrtek,akce….skončily jsme podeváté,ale vyřízení jak žádost-jedli jsme za pochodu…
v pátek mezisměna-takže ráno jsem si dala k snídani oběd-zapečený brambory,
ze psama jsem šla na 20minutek po dědině,a šupky hupky na bus,
milion lidí,protože pátek,mám oteklou ruku,bolavý záda,natahaná su jak kůn,bolí mě všechny jizvy co mám….
prostě paráda…
dojela jsem v půl sedmé-a Martin,že máme jít k máti…
tak i když byl ze psama odpo chvilku venku a já ráno,+byly xxkrát puštěný-tak jsem s něma stejně šla-a šla bych i bez nich
protože představa,že z jednoho baráku,přelezu do druhýho,mě zabíjela,musela jsem být chvilku venku a SAMA!
vylazla jsem z brány a Dafi štěkala na psa co v dálce zahlídla a měla tendence štěkat ještě tak několik metrů….
prostě se v tu chvíli vvykecávala…
tak jsem to zala kousek k lípě-Dafi donášela peněženku,klíč a druhou peněženku na mobil,Žeryk si pohrál s kroužek,Dafi oběhla stromy a šlo se dom
no dom
já splkla 2 jogurty a šly jsme k máti
tam se probralo dědictví,
pak jsme mrkli na Stezku Českem a tolání po Polsku s karavanem,a šly jsme domdnes rány vycházka ze psama ve Ždánskem lese kolečko pařezové,
Dafi si tam dala obíhačky Žeryka,pohrály jsme si a jely jsme dom,
vyprat jednu pračku,druhou,
a odpo mě čeká….27.4.2024 v 9:32 #171346MirkaD
a natočení několik videí ke cvičení,který jsem zveřejnila-jsou 4
a pro zasmání-první je nepovedený-jenže už je nemůžu zrušit,že?27.4.2024 v 10:22 #171347MirkaD
-upírečky-děvčata-to je děs s tím krvácením z nosu:-(
tak tohle mě naštěstí nikdy nepotkalo…nemusím mít taky všechno,že..PetraK-gratuluji k autogramiádě-a škoda,že je to tak daleko….
-pro mí kamarádky z BK je daleko i cesta ke mě-autem 40 minut…Thielli-furt čekám,co jí poradil F.Šusta na ten výpad!!!
fakt bych to moc kvůli Dafině chtěla vidět+další rady-jestli se teda Thelli podělit chce….Čajíku-tvá historka s polštářem prostě nemá,ale vůbec jako nemá chybu!!!!:-D
27.4.2024 v 12:24 #171348Thielli
Mirko, psala jsem o taboru vedle v pudlim kotci. My se nenaucili za tri dny, aby pes ostatni ignoroval, ale pokud “zavetri” k vypadu (clovek by tedy mel okamzite hodit pohled na sveho psa, jakmile se objevi uz v dalce predmet k reakci) a pokud pes zjevne uz “ciha”, udela se s nim takovy tanecek. Jenze to chce video. Ty das povel stuj a ihned nakracis pred nej a postavis se celem k nemu jak vojak, co hlida branu pekne rozkrocmo. Odmenis jeho zastaveni a pak ho vyvedes jeste vice nez pravym uhlem do strany. Takze pokud ti sel u leve, pak jde u prave a obracene. Ale kdyz to nejde nejakym smerem, improvizujes a jde u te nohy, kde je to lepsi tak, aby byl od objektu odstineny.
Podstatny je vychytat to jeho zbystreni. Pokud ti uz vyletel, tak tohle nejde. Na to uz je pak to vytazeni – taky do strany. No a na uplne uzkym chodnicku stejne neudelas nic nez co nejlepsi odstineni vlastnim telem + povel, resp. upoutani pozornosti k sobe.27.4.2024 v 16:08 #171349cernej caj
Fifi
Snad ocko bude brzo lepsi!MirkaD
Jasne, potesit mati nejde na ukor sebe…Ja dneska vylet, 19,5km tak ske to zvladli vsichni ve zdravi, a z vlaku na obed na sushi ale holky uz teda ztratili po ceste vlakem do brna trochu silu:D
28.4.2024 v 10:31 #171350cernej caj
namluvy potapek
28.4.2024 v 21:09 #171352MirkaD
tak 2 odpo za mnou a týden s jedním volným dnem taky za mnou….
v sobotu vycházka ve Ž.lese s cvičením-obíhaček,+pár cviků k tomu a natáčením videí,pak domácnost-2 pračky a hrrr na odpo
k obědu domácí pstruh,veka,
v preáci na odpo od 3 hodin já + kolegyně a moje nejmilejší a nejhodnější zástupkyně
ráno -půjčená zástupkyně,pak brigádnice pokladní,pak naše pokladní a další půjčená brigádnice,které se u nás nelíbilo….
-odpo-peklo a hrůza!!
fronty až někam,nákupy-1200,1700,200,půlka -oplatky,čokoládky po 3,4 kusech,takže furt počítání drovností,do toho velký balení vod,hliny…
do toho vybalování…
v 5 odpo jsem myslela,že mě odvezou…:-(
skončily jsme po deváté ,před osmou nákup za 4000….
vyřízení,stahaní..
ta půjčená paní,co se jí u nás nelíbilo..
ZAVOLALA HOOODNĚ POZDĚ VEČER,ŽE DNES RÁNO NEDOJDE!!!!!!!!!!!!!!:-((((
tak se shánělo kdo půjde…
ráno do sedmi jedn hází zeleninu-zástupce,další dělá chladák-maso/jogurty,a další peče+pečivo,
ideální je mít k tomu pak mezisměnu at se vybalí mražený+palety,
tak ráno byly 2!!
slovy 2-zástupkyně + pokladní….
no prostě božííííí
já dnes vyřízená,
spátr jsem šla před půlnoci,vstávala v půl osmé,
Martin do 3 do rána seděl na terase….
vyjely jsme v 9 ráno ze psama na vycházku do Kozlan,pak jsem ošmikala Martina,umyla si hlavičku,dala jsem si detektivku od Březiny,a k obědu zase pstruha a na půl jednou do práce….v práci 2 a zástupkyně moje milovaná hodná
snažily jsme se ve 2 vybalit do půl 3 co nejvíc palet,já pak šla na hlavní kasu,z ní lítala vybalovat drogerku a doplnovala v mezičase cigarety,večer úklid,
lidí mín než včera,ale nuda díky vybalování nehrozila,ale ta tam není nikdy,furt se dají doplnovat kasy a tak
po deváté doma
Martin uvařil další oběd-kuřecí stroganov,udělal pomazánku,byl ze psama a vysák
zítra den volna….
doufám,že váš víkend byl fajn?
dolítly vlaštovky!!!!29.4.2024 v 4:21 #171353cernej caj
MirkaD
Tos mela narocnej tyden, dneska si poradne odpocin!Budes mit jeste volno jindy v tydnu?
Ja mohla jit vcera do prace ale bylo me blbe a nemela sem.vubec silu a ode dneska mame vyluku… takze rano do prace stejne, ale odpo doma misto 16:30 spis tak v 18:D
Rozkopali 4 pruhovku co v brne obsluhuke cely brno jih, dalnici D1 a D2 a v podstate i dost vesnic pod brnem, tak se jezdi ve 2 pruhach a zrusili k tomu par zastavek, k tomu tu moji prestupovou, takze to ted bude horor jizda do prace a z prace asi:DPorad me dneska boli hlava, ale snad to v praci dam, i kdyz negim, jestli budu standart 8,5 nebo budu muset byt vic… zase pruser za pruserem
29.4.2024 v 4:34 #171354cernej caj
A spocitala sem, ze sem dala pryc 6 kalhoty a 3x kratasy:D
Mam 4x nove kalhoty a 3x nove kratasy a mam radost, ze az na jedny sou vsechmy z vinted za zlomek ceny z obchodu:)
29.4.2024 v 6:25 #171357PetraK
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!!!Gůtn tág majne líbe Kindr.
Jsme měli Pixlí víkend 🙂 . To nejni péf, to je fakt skřítek. Asi se stanu zlodějem psůch 🙂 Já jsem teď o víkendu poprvní zažila, co to je když se tělu něco alergicky nelíbí – náš vlastní smrk co kvete a práší a naše vlastní vrba, která je plná bílý vaty. oči mě dřou ještě teď. Ale nic proti chudeře Petrs :-/
černej čaj
tak to chudero přežij v tý práci. A pak tu cestu domů. Mě v pátek čeká cesta naším novým autem do Prahé. Bojim.
A taky zubař mě asi čeká – zlobí zub.19,5km tak ske to zvladli
áá vida, nožka už se rozbíhá!
Námluvy potápek jsou skvělý!!No Mirko! To teda byl tejden!!Tak přeju, ať se brzo zregeneruješ.
aaaa Thielli je zpátky a koukám rovnou může do Stárdanca 🙂
Podstatny je vychytat to jeho zbystreni
ano, to je nejpodstatnější. Dobrý je na tohle právě ocásek, vždy jsem podle ocásku věděla, jestli je za rohem pes – cizí, nebo náš kámoš.Fifi
v jednom oku asi zanet
doufám, že to je dneska o fous lepší? myslím to oko se zánětem, tomu druhému posílám politování.- Odpověď byla upravena před 1 rokem a 10 měsíci uživatelem PetraK.
29.4.2024 v 6:43 #171359Maya
Fifi
zanety jako viroza ted radej, i o tom psali, u brachy to meli skoro vsichni, chce to atb a je za dva dny pokoj
cernejcaj
to znam, vyluky jsou peklo, me ted ceka zrejme nekolik let budovani kruhaku,maji delat 3 na trase, takze bud objizdka nebo semafory nebo buhvijak to bude
MirkaD
u nas pred tydnem otevreli to prebudovany penny, byli jsme tam v sobotu, tak se mi hned podarilo flaknout o zem se zelim ve sklenicce, nastesti uz zaplacenym, ale stejne kdyz to dorazila uklidit pani jen s roli papirovych uterek, tak jsem si rikala, novej barak a nemaji ani na koste 😀29.4.2024 v 6:45 #171360Maya
PetraK
lity lity se zubem, tak snad ti s nim udelaji neco ne moc draheho
ja uz cekam na termin od ledna a furt nic
a ted me zacala bolet dasen, koupila jsem si na to nejaky antibakterialni gel, ale moc to nezabira, tak je zacnu u zubaka zas asi otravovat po tech svatcich ted
a jeste se mi nejak ulamala korunka, vubec jsem netusila, ze u keramicke se neco takoveho muze stat a tipuju nova uz bude stat tak 10 tisic a to ted pisou, ze tyhle zubni nahrady vyznamne zdrazi29.4.2024 v 7:17 #171361Thielli
PetraK
nevyhoda pudla s presocenym ocasem je ta, ze jednak nevidiš ježící se chlupy a jednak nevidíš poradne reakci ocasu. Ona vic vrti psem nez ocasem ?
Ale zrovna na tabore rikali, ze zdaleka ne kazdy pes mluvi jasne ocasem, ze na to nemame spolehat. Jeden bulik tam s nim maval jak na privitanou a pak vyletel. Holcina rikala, je zrovna jeho ocas lže jak když tiskne. -
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.