Kecací bab(y)í léto 2024

Fóra Ostatní Kecací bab(y)í léto 2024

• Toto téma obsahuje celkem 1,644 odpovědí. Do diskuze (18 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 6 měsíci a 3 týdny.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,461. až 1,480. (celkem z 1,647)
  • Autor
    Denny

A ještě nějaké hracickovami a Stredohori

Attachments:
      Zlata

Denny
        Já už ráno jsem se nemohla na ten první obrázek vynadívat.A pak ten jak je tam mlha(ten tu není).
        A pak máš nádherný ten s vínem,pak d tím modrým oknem,….

Denny

Jeste pokračuju 🙈 Zlatko dekuju myslis tuhle prvni? A pak Saske Svycarsko a neco pro milovníky 🦇

Attachments:
          Zlata

Denny
            Jj,to je vona,tajuplná a nádherná.

Petrs01

hůůůůůůů, netopejr!

cernej caj

Denny
                tak ta s tim listem je nadherna! super, ze uz ti je zase zapli 😀

ja dneska zjistila, ze brambory od mirky asi nebudu ani loupat, pac ta jejich slupicka staci odrbat trochu pod vodou a sou skoro jak nejaky ranny, tak delam test se slupkou vareny 😀

Thielli
                no fuj, to sem se bala co se z toho vyklube, jestli te nekdo neprepadl, tfuj tfuj. to se asi hodi neco mit u sebe.

PetraK

Thielli
                  že by se ke mně nastěhovala Fifi

stačí Pepino, ne? 😀

Dennyky
                  to je krásná koláč!prdon koláž. A ty ostatní fotky jakbysmet.

sem si možná trošku zavařila, páč jsem neudržela svou přímočaře hovořící hubu na uzdě. Ale když to nešlo,no.

Thielli

jestli te nekdo neprepadl

…no, čají, už si nějaký rok říkám, že mě přepadnout by mohl opravdu jen nějaký zoufalec. Páč obézní baba v teplákách s pudlama…
                    Jenže – jednak u sebe nosim mobil a ten levný nebyl… a druhak… se občas najdou i takoví zoufalci, že jim je jedno, na co se skácí… takže jo. Koupím to. 🙄

Petrs01

PetraK
                      mejla jsi četla?

Otázka je, jestli by Pepino měl z půdlic radost… nebo psotník 🤣

Petrs01

jim je jedno, na co se skácí

To sem vyřešila prohlášením, že taková tma určitě nikdy nebude. Když jdu běhat (měla bych zase začít!!!), otravujou mne i dva klíče na kroužku, takže představa, že sebou furt tahám nějakej obrannej prostředek… nee.

Thielli

nebo psotník

Vidím, že opravdu nejsem jediná, kdo si tu umí koledovat. 😑😑😑

no a večer – já s sebou tahnu dva psy, klíče, pytlíky, baterku, mobil… protože JÁ SBÍRÁM I ZA TMY. 🤨
                          Tak ta baterka prostě bude umět i prskat.

Petrs01

Taky jsem sbírala za tmy. Akorát já prostě vidím, takže jsem baterku netahala. No dobrá, občas jsem sbírala spíš po čichu a po hmatu, ale prostě… 1-2 psy, klíče, pár pytlíků. Hotovo.

Thielli

po hmatu

A znáš ten pocit, když sáhneš na cizí, který je už studený, že jo…

Petrs01

studený

JO.
                                Ale asi nic nepřebije když mi takhle potmě začal Barouš najednou skákat po třech. Co uděláš když ti pes najednou skáče po třech?
                                .
                                .
                                .
                                Šlápl do 💩 a ono se přilepilo.

Thielli

když ti pes najednou skáče po třech

joooo, to známe. Moc dobře to známe. 😂

cernej caj

ja znam psa, co v takovem pripade beha stale vesele po 4 a roznasi to vsude 😀

Thielli

a znam psa, co v takovem pripade beha stale vesele po 4 a roznasi to vsude 😀

ne néééé 😆

MirkaD

tak a dnes volný den..
                                        ráno trošku domácnosti+krátká venčící,a pak ze psama do Ž.lesa a do Ždánic do parku-a konečně slunkooooooo-juchůůůůůůůůůůůůůůůů
                                        Dafi běhala a skákala po pařezech,Žeryk válel sudy v listí,všude hromady naducanýho listí,tak si pejsci zamakaly a po obědě šlofík do 4 odpoledne…

• Odpověď byla upravena před 7 měsíci uživatelem MirkaD.
                                        • Odpověď byla upravena před 7 měsíci uživatelem MirkaD.
                                        Attachments:
                                        MirkaD

Thielli-brr,ty máš teda zážitky…

Denyky-jako vždy krásný fotky!

Čajíku-už mám knížky!

Zlata

Mirko
                                            Správný trpajzlíci🌞

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,461. až 1,480. (celkem z 1,647)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.