Kecací bab(y)í léto 2024

Fóra Ostatní Kecací bab(y)í léto 2024

• Toto téma obsahuje celkem 1,644 odpovědí. Do diskuze (18 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 3 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 7 příspěvků - 1,641. až 1,647. (celkem z 1,647)
  • Autor
    cernej caj

Fifi
      mas si drepat oblecena ! 😀 dyt pises ze je venku primrzlo 😀

zvlastni, ja to muzu zkust jen z mobilu a z PC, a to mi jde… zkus si dat v prohlizeci ctrl+h (historie), vyhledat mawenzi a dej „smazat cely web“ jestli treba neni jen nacachovana nejaka chybova hlaska…

jo, je to fakt blbecek, ale spokojene chrape na posteli… tak su aspon rada, ze je to asi kvuli i detem a tak to hladky sklo, co nereze… snad sem jeste vsechno dovysala… ale bobky bez krve nastesti, jen s tema strepama. nahnal mi strach, ale co s nim…

Fifi

Provedla jsem, v historii smazano a porad nic.
        „Chyba spojení
        Firefox nemůže navázat spojení se serverem 127.0.0.1.
        Server je dočasně nedostupný. Zkuste to prosím znovu za chvíli.“

S jinyma strankama nemam zadnej trabl, tohle dela jen u tebe.
        Co s nim – no asi nenechavat nic na lince, nic v dosahu, magor pazravej. To nevymyslis, co muze pozrat. Hlavne bacha na spacak. 🙂

Edit – a uz me to tu haze na predposledni stranku, mozna cas zalozit opravdu to zimni tematko. 🙂

• Odpověď byla upravena před 3 měsíci uživatelem Fifi.
        Petrs01

mawe stránky vyzkoušeny z tabletu, jedou. Na předposlední stránku mne to tady hází vždycky když je na té poslední jen jeden příspěvek.
          Edit: z PC taky fungují.

• Odpověď byla upravena před 3 měsíci uživatelem Petrs01.
          Fifi

Petrs, ja ti zas sepisu strucne jasne my zkusenosti. 🙂 Mawe web neotevru, pokec babiho leta se mi otevre i pres vic prispevku na posledni strane jen na ty predchozi str. Hovorim o notasu. Nevim, jestli za to muze Firefox nebo co.

Petrs01

To je divný, na PC jedu ve FF, na druhým taky a obě mi fungujou stejně.

Fifi

Je to divny, proste chyba na my strane nekde, jako vzdy :). Pozjistim vic, az bude mit muj ajty guru trochu casu.

cernej caj

Fifi
                  A zkus jinej prohlizec jeste… fakt nevim, proc ti to pri pristupu haze tohle:( mohoo by treba po spatnym zadani hesla 3x na zrzavxe tohle delat ale ke me se neprihlasujes… zahada

Aktuálně je na stránce zobrazeno 7 příspěvků - 1,641. až 1,647. (celkem z 1,647)
                • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.