Kecací bab(y)í léto 2024

Fóra Ostatní Kecací bab(y)í léto 2024

• Toto téma obsahuje celkem 1,644 odpovědí. Do diskuze (18 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 3 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,621. až 1,640. (celkem z 1,647)
  • Autor
    Thielli

čajíku,

to je sebevražda!
      víš, kolik blbých fotek je?
      Třeba já importovala z neděle asi 110 záběrů přes cloud. A visí jich tu 12…
      To by musela být škatulka pouze pro obzvlášť blbé fotky… 😁
      nikoli jen méně zajímavé nebo průměrné.

Petrs01

Stoupnout si do nejužšího prostoru a tam setrvat do uzoufání se fšech v okolí.

Sem myslela, že na tohle měl patent Vašek!

cernej caj

Thielli
          Ja z vyketu privezu i 1500 fotek necham si iich 600 a vam jich vnutim 100 a jeste je mi to lito jak malo:D

Thielli

čajíku,

mě na téhle digitální době (tahala jsem zrcadlovku a fotila na kinofilmy, kdysi…) mrzí to, že našleháme tisíce záběrů, z nichž většina je už v daný moment po smrti pro nějakou nedokonalost a jen část jich pustíme dál prožít jepičí život. Když fotek nebylo tolik, člověk se k nim víc vracel, listoval v albech… dnes jich mám takové závěje a zdaleka tolik už si je zpátky neprohlížím. Jen pár vyvolených. 🙄

PetraK

RRRÁÁÁ
              RRRÁÁÁ
              RRRÁÁÁ
              RRRÁÁÁ
              RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
              RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
              RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
              RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
              RRRÁÁÁ
              RRRÁÁÁ
              RRRÁÁÁ
              RRRÁÁÁ
              MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

Brejtro ve spolek, hadi,zdraví vás zarážka do dveří 🙂

Máme dnes velmi nevlídno, proto už jsem si uvařila kafe, abysem to nevlídno přebila.

černej čaj – sem Ti nepochválila ty kalhoty. Šikovná jsi, není to vidět a zachránilas to suprově – nejen kalhoty, ale taky tu radost z výroby dárku.

Petrs01
              Sem myslela, že na tohle měl patent Vašek!
              třeba byli nějak příbuzní 😀

PetraK

Thielli

my občas jo, občas prohlížíme – třeba jsme prohlíželi chalupu, zahradu, jak se to měnilo v čase, nebo z dovolený, občas koukáme a kupodivu i teď v tom stavebním čase.

Thielli

my občas jo, občas prohlížíme

Sorry. Ale ty jich nefotíš bambilion. A jen na některých je něco vidět. tak to se to pak prohlíží, když to nemáš na týden.🙄

MirkaD

tak včera se nechtělo Dafči ven,šlo se napřed kousek s Žerykem a pak kousek s Dafčou+cvičení a obíhačky…
                    v práci odpolední ve 3!!lidech-jako celkem 3-to býváme tak v neděli odpo,případně v sobotu odpo…ale spíš tam máme mezisměnu,ale na pondělí je to mazec,no skončily jsme v deset v noci,což teda bylo ješrě dobrý,dobrý bylo,že nebyly mega fronty…to nevím,kdy by jsme skončily,od noci mě bolí záda,radost,
                    ze psama jsem byla ráno kousek mezi polama směr k lípě,a Žeryk šel dom,bez cvičení a hhraní
                    a Dafi šla na zahradu obíhat stromy a nosit aporty-furt se snažím aby zhubla,zatím hubnu já,asi jak nespím a potím se…
                    Dafině jsem k narozkám objednala trimovací hrablo od ANDIS,tak su zvědavá,sice je to drahý,ale jestli to bude dobře sloužit tak proč ne,že…
                    příští týden bych měla tetě stříhat pudlíka,tak su zvědavá…cizího psa jsem ještě nestříhala a pudla už vůbec ne..

Thielli-no,já fotky prohlížím,i dávám do alb,ted mě chybí tak 3 roky a hlavně mě chybí rozum-mít fotky s dovči tam chci-to je jasný-pak z výletů-to je taky jasný,ale třeba milion fotek Dafi na pařezu…a tak,každou fotku fotíme víckrát a já si pak nemůžu vybrat,takže po novým roce to chci pořádně promazat a nechat vyvolat,alba mám už koupený…

cernej caj

Thielli
                      Ja mam 3 bambiliony fotek a nevadi mi ani ze nejsou dokonaly, je to moje pamatka a vzpominka a prohlizim si je rada i natiksnuty alba si prohlizim (v csdm beru za 500 akcni s 80 stranama a peknej tisk) a procitam si treba i cestiopisy a trham si vlasy hlavne za preklepy a desmy obraty:D

Mam rada svych bambilion fotek:D

PetraK
                      Videt to je ale ne na te fotce:D

MirkaD
                      Ja dodelavam ted album za srpen – prosinec 2021. Su 3 roky ve skluzu:D

Attachments:
                      Petrs01

Su 3 roky ve skluzu

My chytili skluz když umřel Vašek – já se prostě na fotky nemohla podívat. A vono se to nějak nabalilo. Navíc muž perfekcionista potřebuje ke všemu úvoďáky a mapy a děsně se s tím crcá.
                        Takže aktuální držíme fotky plavání – to jde i pořadatelům, klubu atd. Na našem rajčeti je červen 2022 ☹

PetraK

Já to mám teď jednoduchý. O fotky z let 2022 a 2023 jsem totál přišla, když mi bez zálohování právě tohodle chcípnul počítač. Takže co už. Jen nemám asi z čeho udělat letošní vánoční přání a to mě mrzí hodně.

Maya

nazdar koukam se probira koho co boli, me kupodivu neboli aní kolena ani kycle, ale vsechny palce, mela bych se dokopat k doktorovi a nechat si to pichat, ale prej to strasne boli a jak se bojim 😀
                            v praci napikacu neb udelali sefem naseho kolegu, jako kolega byl fajn, jako sef je to zmrd, hajzl a podrazak, takze celkove atmosfera na pracovisti je neblaha
                            nechapu jak presne se provozuje funkce podrzdvere? 😀
                            asi to bude neco zodpovedneho kdyz je na to takove dlouhe skoleni 😀

PetraK

Máááááyaaaa, Maaaayááá je tu!!
                              Co ten opar?? Jak se to vůbec stane takováhle věc? Už je to fuč?

jako kolega byl fajn, jako sef je to zmrd, hajzl a podrazak, takze celkove atmosfera na pracovisti je neblaha

tak tohle je snad horší, než ten opar. To mě moc mrzí, protože to je mi jasný, že to je hodně blbý. Mám poslat koberec? Je mi jasný, že když se takhle vyjádříš Ty, slušnej člověk, tak to jde opravdu do tuhýho 🙁

rovozuje funkce podrzdvere?
                              Thielli je nedoslýchavá a nedočítává – já sem psala ZARÁŽKA DO DVEŘÍ! 😀 A i já jsem to špatně specifikovala vlastně, ale to jen proto, že je to funkce funglofka – tedy fungl nová a proto tak spešl školení, žejo 😀

Maya

PetraK
                                opar nevim, rikala zubarka ze z nemoci nebo ze stresu, tak stres by asi sednul, ale jako muj druhej opar v zivote, ja jinak na opary netrpim
                                ale tohle bylo fakt vyzivny, az vzadu u sedmicky, myslela jsem ze mi upadne pul huby i s uchem a vokem
                                uz to boli na tom miste jen kdyz si cistim zuby, tak uz to jde
                                v praci blby, ale jdou zvesti, ze se to tu ma pristi rok zavirat, tak uvidime, musim si pockat na zpravy z vanocnich vecirku, tak se nekdo jiste prorekne

PetraK

Hm tak to voni ho nasadili, aby vás vyštval a šli jste sami? 🙁

mrzí mě to Mayo, tohle si pamatuju,vím jaký to je, a to mi bylo podstatně míň, než teď, kdy to člověk vnímá zas ještě jinak.

Maya

PetraK
                                    mozny je vsechno

cernej caj

PetraK
                                      Kdybys me poslala disk tak ti z toho kozna neco dostanu. Pokid se rozbije pc nekomu z vas a proste nehudete bv okoli jikoho mit tak su schopna v nekterych pripadech onbnovit treba a 80% dat.

A v nektrych 0% 😀

cernej caj

Maya
                                        Achjo u vas v bledemodrym, jako kolega byl ten coovek 5 let fakt v pohode, jako sef vystval pulku stalejch zamestnancu…

Tak snad firma.tak ke dju nepujde, ale je mi to lito ses tam fakt asi dveky na to ted to menit…

cernej caj

vite jak se tristi nektery druhy skla treba v aute na takovy ty zaobleny kousky?
                                          tak se nam na to roztristila poklice. nekdo si ji sundal z linky, nevim jak se to stalo…

a nekdo jinej ty strepy vsechny sezral…

nastesti jich hodne vykadil bez krve, jak sou hlady a je zvyklej zrat skoro cokoli… me asi slehne

Fifi

Bryvecir vespolek,
                                            mlhavo, zimavo, primrznuto – vcera v noci byla legranda. Jsem se na prochne sikovne parkrat skryla tem dvema blaznum, dalo jim praci me najit. 😀 Akorat jsem si jednou drepla do kopriv, este ted me svedi prava pulka. 🙂

Cajiku
                                            Ja tvuj web vubec neotevru, to mi delalo i minule, si clanek z vyletu neprectu. Je to chyba u me? Ani na hlavni stranku se proste nedostanu.
                                            „Chyba spojení
                                            Při spojení s 127.0.0.1 nastala chyba.
                                            Server je dočasně nedostupný. Zkuste to prosím znovu za chvíli.“

Brr se strepama a poklici, to je trouba! On musi mit fakt misto strev pozink trubky, snad to vykadi vsechno. Cardik retardik vykadil coby malej strep, a ten byl sakra ostrej. Blazni sou to. Krasny kalhoty mas darkovy, mala zapletka k tomu musi patrit. 🙂

Mirko
                                            příští týden bych měla tetě stříhat pudlíka,tak su zvědavá…cizího psa jsem ještě nestříhala a pudla už vůbec ne..
                                            Popros Thielli, urco ti poradi se strihem pudlika. Dyk smika ty svy dve krasavy uplne profi. 🙂

Mayo
                                            Ech, jak se nektery lidi s funkci dovedou zmenit, zajimavy, vid? Pevnej nerv!

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,621. až 1,640. (celkem z 1,647)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.