- Toto téma obsahuje celkem 1,644 odpovědí. Do diskuze (18 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 3 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
10.11.2024 v 15:28 #179452
cernej caj
Denny
jeste ze je mame, ze jo 😀
krasny fotky!Milena
lity lity, snad to brzy uz odezni a bude pokojja jdu delat druhou pulku orlicek, tak se mileno nedivej az dam link, pac to te urcite rozesmutni ty vychody slunce 😀 nebo mooozna by te mohly potesit? 🙂
10.11.2024 v 16:15 #179453cernej caj
tak druha pulka orlicek
10.11.2024 v 16:45 #179454Milena z Prahy
Zlatko,
děkuju, že na mě myslíš s distribucí zvěře 😀. My teď nějakou dobu neplánujeme nic pořizovat, rádi bychom trochu cestovali a nemáme hlídání.Černej čaj
Já se s tebou moc ráda projdu, hlavně teda bez toho batohu 😁. Orličky jsou nádherný, před cca dvaceti lety jsme tam jezdili do poutního domu nad Králíkama. A tříletej David tam v přenosný dětský postýlce divě tancoval na tuhle písničku:
A spíš než východy a západy slunce mě baví tvý fotky cest v lese a podél vody. Jsou civilnější, každodenní, přesto poetický 💫.10.11.2024 v 17:02 #179455Milena z Prahy
Fifi,
ještě mě k tomu tvýmu tatínkovi napadlo takový to homolkovský: „Když si neprosadíš ty hory (nebo fotbal atd.), jsi u mě mrtvej muž!“ Táta by se asi už cítil naprosto pod psa, kdyby v zimě nikam nevyjel 😎😀.10.11.2024 v 17:08 #179456cernej caj
Milena
dekuju za ten krasnej popis tech fotek cest, ja ty cesty miluju a casto me prijde, ze je to jen takova vypln k tem „hezcim“ pro ostatni 😀nad kraliky myslis hedec?
10.11.2024 v 17:14 #179457Milena z Prahy
Jo jo, Hedeč. My tomu jen tak neříkali 😀.
10.11.2024 v 17:23 #17945810.11.2024 v 17:55 #179460Milena z Prahy
Krásný, decentní a jednobarevný stopičky 😍. Neuměla jsem si to představit.
10.11.2024 v 18:28 #179474cernej caj
moc se jim to povedlo, ze 🙂 trosku nad kolenem te prave nohy (na fotce vlevo) je tmavej stin, je to cerna zaplata, neni to na fotce moc videt a na kalhotech se to ztrati.
Skoda, ze uz ma byt kolem 0, takze si je ted na vikend nelajznu (3dny), ale uz se tesim, az je budu nosit 🙂
11.11.2024 v 9:14 #179617MirkaD
včerejšek byl vycházkový po městě,a večer po dědině,a čtecí a tv….
dnes odpo-vycházka s každým zvášt 15 minutek-Dafi trochu tanečních+obíhala před barákem lavky,keře a stromy,Žeryk jen projítí,mlha,vlhko…Čajíku-kam a odkdy razíš na 3 dny a kdy se vracíš?
gatě náhodou dobrý,ségra chudera tě musela vyděsit…..
ještě,že se sezení povedlo s rodinou,to je fajn:-)Fifi-njn,moje reporty-já bud nepíšu vůbec,nebo dlouho,
bud nemluvím vůbec-nebo hodně….
a tak:-D
k tatínkovi-jak by řekla PetraK-každý svého štěstí strojvůdce…
chápu,že se o něj bojíš-bych strachy zešedivěla!
mě to připomíná mýho tatínka,který přešel do extrému-bolí ho koleno-tak nebudu nikde chodit-takhle-nejsu debil,vím,že ho to kooleno bolí,
ale ,v BK si zvládne každý den jít nakoupit-chodí schválně nakupovat denně aby se donutil jít ven,a když je zde,tak s náma nejde ani kousek ven,ani na zahradu nejde,ani s terasy nesleze a pak si stěžuje,že je mu těžko…
furt puštěná řvoucí tv….
když su v BK,tak se jde se mnou kousek projít,nebo jde párkrát sám s Dafinou,i kdyby na dest minut,ale u nás neopustí pomalu ani terasu
nikdo po něm nechce xx hodinový vycházky jak před rokama,ani aby se mnou chodil ze psama,ale kdyby šel sám kousek,jen obejít třeba náměstíčko-je to jako obejítí paneláku…..no nic…
-k více psům-no já třeba nemám energii a chut a náladu se vůbec starat o psy rodičů-srst a tak,když jsem viděla na podzim máti,jak kritizovala několik hodin,že budu stříhat na podzim psy,tak mě to tááák otrávilo,
přitom Max by potřeboval pořádně vyčesat,a trochu zkrátit srst na nohách a tak..a níc,jasně že je občas učešu,beru ven,i s něma pár cvků udělám,ale odproti dřívějšku-není sil,ani zájem,
4 psy si neumím představit ani za nic…
nechápu jak jsem dřív chodila denně!
ze všema 4 ven+jednou týdně s Dafi do města a s tou ještě občas zvlášt…
plynule skoke oslím přecházím ke Kimi…Kimi,chápu,že tě štve,že něco co šlo dřív,už nejde,ale
ale hlavně,že Vám to s Betty tape hezky,a snad doktoři v listopadu helfnou…snad-moc té lékařské vědě nevěřím:-))
ale přeju ti to!!!11.11.2024 v 9:28 #179618cernej caj
MirkaD
V patek chriby, budu vyrazet uz nejak ve 4h rano… ted bude masakr v praci, takze pak musime namyslet nejakej prosincovej patek, napis jak mas volno:)11.11.2024 v 9:54 #179619MirkaD
no,docházku na prosinec nemám-u ás bude masakr v prosinci….no,ozvu se!:-))
11.11.2024 v 10:13 #179620cernej caj
kimi
Budu rada kdyz doporucis vsechny ty super mista, co neznam:)11.11.2024 v 12:56 #179622PetraK
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!Gůtn tág majne líbe Kindr.
Vážení a milý, já mám pocit, že už se nikdá nezastavim. ani kafe jsem si pomalu neuďála a když už jo, tak jsem si ho málem zvrhla.
Ešče , že jsem ráno v tramvaji stihla ty krásný šécky fotky, co tu jsou – já mám taky s mlhou, taky, ale ty nejsou krásný. tak je neuvidíte asi. A taky anabázi s kalhotama jsem stihnula, víc nic. A už zase odlítám11.11.2024 v 14:13 #179625Thielli
Holky!
já dnes měla telefon s Petrou.
A už vím na co se školila.
To bylo vytahování, jak bude studovaná, mlela o tom školení furt…
No a dnes jí volám a ani se neptejte co teď nově dělá.
No, já to nemůžu říct, ona musí sama… 😆11.11.2024 v 14:20 #179626Petrs01
ani se neptejte
Může z toho udělat hádanku, to se dozví věcí! 🤣
11.11.2024 v 14:26 #179627PetraK
Thielli
To bylo vytahování, jak bude studovaná, mlela o tom školení furt…
No a dnes jí volám a ani se neptejte co teď nově dělá.
No, já to nemůžu říct, ona musí sama…no a to ešče to školení nejni u konce! Budu školená ešče dvakrát!!! 😀
Petrs01
myslim, že zarážku do dveří by nikdo nehádal 😀 😀11.11.2024 v 14:35 #179628Thielli
myslim, že zarážku do dveří by nikdo nehádal
Přesně. Chápete to?!
Ona se učila držet dveře!
🙄 njn. Zatím jsem slýchala jen o podržtaškách, ale ona pode podrždveřka.
Tak jí přejme mnoho úspěchů v nové funkci. 😊Já se nedivím, že jí vybrali. Ona nebude překážet procházejícím, jak je malá a nepřekáží.
11.11.2024 v 14:44 #179629PetraK
Thielli
no, to jo, prostě zcela nová funkce, proto tak dlouhý školení. Nikdo ešče nikdá v životě takovouto funkci nevykonával, to jen já a zvládám to zatím i bez dokončeného vzdělávání se 😀 😀et procházejícím, jak je malá a nepřekáží.
hele moje máma byla ešče menčí než já a překážela fšade. to bylo její životní poslání. Stoupnout si do nejužšího prostoru a tam setrvat do uzoufání se fšech v okolí. Tímto vzniklo mé označení pro moment, kdy někdo někde ucpe průchozí prostor – Nedělej babinu!- Odpověď byla upravena před 3 měsíci uživatelem PetraK.
11.11.2024 v 15:13 #179634cernej caj
PetraK
😀
A budes je umet i zavrit, ebo jen drzet? 😀Tak muzeme thielli splnit jeji prani na jove tema… je 11.11 tak muzeme zalozit rovnou zimni 😀
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.