Kecací bab(y)í léto 2024

Fóra Ostatní Kecací bab(y)í léto 2024

• Toto téma obsahuje celkem 1,644 odpovědí. Do diskuze (18 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 3 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,601. až 1,620. (celkem z 1,647)
  • Autor
    cernej caj

Denny
      jeste ze je mame, ze jo 😀
      krasny fotky!

Milena
      lity lity, snad to brzy uz odezni a bude pokoj

ja jdu delat druhou pulku orlicek, tak se mileno nedivej az dam link, pac to te urcite rozesmutni ty vychody slunce 😀 nebo mooozna by te mohly potesit? 🙂

cernej caj

tak druha pulka orlicek

Orlické hory – díl 2., září 2024

Milena z Prahy

Zlatko,
          děkuju, že na mě myslíš s distribucí zvěře 😀. My teď nějakou dobu neplánujeme nic pořizovat, rádi bychom trochu cestovali a nemáme hlídání.

Černej čaj
          Já se s tebou moc ráda projdu, hlavně teda bez toho batohu 😁. Orličky jsou nádherný, před cca dvaceti lety jsme tam jezdili do poutního domu nad Králíkama. A tříletej David tam v přenosný dětský postýlce divě tancoval na tuhle písničku:

A spíš než východy a západy slunce mě baví tvý fotky cest v lese a podél vody. Jsou civilnější, každodenní, přesto poetický 💫.

Milena z Prahy

Fifi,
            ještě mě k tomu tvýmu tatínkovi napadlo takový to homolkovský: „Když si neprosadíš ty hory (nebo fotbal atd.), jsi u mě mrtvej muž!“ Táta by se asi už cítil naprosto pod psa, kdyby v zimě nikam nevyjel 😎😀.

cernej caj

Milena
              dekuju za ten krasnej popis tech fotek cest, ja ty cesty miluju a casto me prijde, ze je to jen takova vypln k tem „hezcim“ pro ostatni 😀

nad kraliky myslis hedec?

Milena z Prahy

Jo jo, Hedeč. My tomu jen tak neříkali 😀.

cernej caj

A tady kalhoty

Attachments:
                  Milena z Prahy

Krásný, decentní a jednobarevný stopičky 😍. Neuměla jsem si to představit.

cernej caj

moc se jim to povedlo, ze 🙂 trosku nad kolenem te prave nohy (na fotce vlevo) je tmavej stin, je to cerna zaplata, neni to na fotce moc videt a na kalhotech se to ztrati.

Skoda, ze uz ma byt kolem 0, takze si je ted na vikend nelajznu (3dny), ale uz se tesim, az je budu nosit 🙂

MirkaD

včerejšek byl vycházkový po městě,a večer po dědině,a čtecí a tv….
                        dnes odpo-vycházka s každým zvášt 15 minutek-Dafi trochu tanečních+obíhala před barákem lavky,keře a stromy,Žeryk jen projítí,mlha,vlhko…

Čajíku-kam a odkdy razíš na 3 dny a kdy se vracíš?
                        gatě náhodou dobrý,ségra chudera tě musela vyděsit…..
                        ještě,že se sezení povedlo s rodinou,to je fajn:-)

Fifi-njn,moje reporty-já bud nepíšu vůbec,nebo dlouho,
                        bud nemluvím vůbec-nebo hodně….
                        a tak:-D
                        k tatínkovi-jak by řekla PetraK-každý svého štěstí strojvůdce…
                        chápu,že se o něj bojíš-bych strachy zešedivěla!
                        mě to připomíná mýho tatínka,který přešel do extrému-bolí ho koleno-tak nebudu nikde chodit-takhle-nejsu debil,vím,že ho to kooleno bolí,
                        ale ,v BK si zvládne každý den jít nakoupit-chodí schválně nakupovat denně aby se donutil jít ven,a když je zde,tak s náma nejde ani kousek ven,ani na zahradu nejde,ani s terasy nesleze a pak si stěžuje,že je mu těžko…
                        furt puštěná řvoucí tv….
                        když su v BK,tak se jde se mnou kousek projít,nebo jde párkrát sám s Dafinou,i kdyby na dest minut,ale u nás neopustí pomalu ani terasu
                        nikdo po něm nechce xx hodinový vycházky jak před rokama,ani aby se mnou chodil ze psama,ale kdyby šel sám kousek,jen obejít třeba náměstíčko-je to jako obejítí paneláku…..no nic…
                        -k více psům-no já třeba nemám energii a chut a náladu se vůbec starat o psy rodičů-srst a tak,když jsem viděla na podzim máti,jak kritizovala několik hodin,že budu stříhat na podzim psy,tak mě to tááák otrávilo,
                        přitom Max by potřeboval pořádně vyčesat,a trochu zkrátit srst na nohách a tak..a níc,jasně že je občas učešu,beru ven,i s něma pár cvků udělám,ale odproti dřívějšku-není sil,ani zájem,
                        4 psy si neumím představit ani za nic…
                        nechápu jak jsem dřív chodila denně!
                        ze všema 4 ven+jednou týdně s Dafi do města a s tou ještě občas zvlášt…
                        plynule skoke oslím přecházím ke Kimi…

Kimi,chápu,že tě štve,že něco co šlo dřív,už nejde,ale
                        ale hlavně,že Vám to s Betty tape hezky,a snad doktoři v listopadu helfnou…snad-moc té lékařské vědě nevěřím:-))
                        ale přeju ti to!!!

cernej caj

MirkaD
                          V patek chriby, budu vyrazet uz nejak ve 4h rano… ted bude masakr v praci, takze pak musime namyslet nejakej prosincovej patek, napis jak mas volno:)

MirkaD

no,docházku na prosinec nemám-u ás bude masakr v prosinci….no,ozvu se!:-))

cernej caj

kimi
                              Budu rada kdyz doporucis vsechny ty super mista, co neznam:)

PetraK

RRRÁÁÁ
                                RRRÁÁÁ
                                RRRÁÁÁ
                                RRRÁÁÁ
                                RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                                RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                                RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                                RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                                RRRÁÁÁ
                                RRRÁÁÁ
                                RRRÁÁÁ
                                RRRÁÁÁ
                                MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

Vážení a milý, já mám pocit, že už se nikdá nezastavim. ani kafe jsem si pomalu neuďála a když už jo, tak jsem si ho málem zvrhla.
                                Ešče , že jsem ráno v tramvaji stihla ty krásný šécky fotky, co tu jsou – já mám taky s mlhou, taky, ale ty nejsou krásný. tak je neuvidíte asi. A taky anabázi s kalhotama jsem stihnula, víc nic. A už zase odlítám

Thielli

Holky!

já dnes měla telefon s Petrou.
                                  A už vím na co se školila.
                                  To bylo vytahování, jak bude studovaná, mlela o tom školení furt…
                                  No a dnes jí volám a ani se neptejte co teď nově dělá.
                                  No, já to nemůžu říct, ona musí sama… 😆

Petrs01

ani se neptejte

Může z toho udělat hádanku, to se dozví věcí! 🤣

PetraK

Thielli
                                      To bylo vytahování, jak bude studovaná, mlela o tom školení furt…
                                      No a dnes jí volám a ani se neptejte co teď nově dělá.
                                      No, já to nemůžu říct, ona musí sama…

no a to ešče to školení nejni u konce! Budu školená ešče dvakrát!!! 😀

Petrs01
                                      myslim, že zarážku do dveří by nikdo nehádal 😀 😀

Thielli

myslim, že zarážku do dveří by nikdo nehádal

Přesně. Chápete to?!
                                        Ona se učila držet dveře!
                                        🙄 njn. Zatím jsem slýchala jen o podržtaškách, ale ona pode podrždveřka.
                                        Tak jí přejme mnoho úspěchů v nové funkci. 😊

Já se nedivím, že jí vybrali. Ona nebude překážet procházejícím, jak je malá a nepřekáží.

PetraK

Thielli
                                          no, to jo, prostě zcela nová funkce, proto tak dlouhý školení. Nikdo ešče nikdá v životě takovouto funkci nevykonával, to jen já a zvládám to zatím i bez dokončeného vzdělávání se 😀 😀

et procházejícím, jak je malá a nepřekáží.
                                          hele moje máma byla ešče menčí než já a překážela fšade. to bylo její životní poslání. Stoupnout si do nejužšího prostoru a tam setrvat do uzoufání se fšech v okolí. Tímto vzniklo mé označení pro moment, kdy někdo někde ucpe průchozí prostor – Nedělej babinu!

• Odpověď byla upravena před 3 měsíci uživatelem PetraK.
                                          cernej caj

PetraK
                                            😀
                                            A budes je umet i zavrit, ebo jen drzet? 😀

Tak muzeme thielli splnit jeji prani na jove tema… je 11.11 tak muzeme zalozit rovnou zimni 😀

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,601. až 1,620. (celkem z 1,647)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.