Kecací bab(y)í léto 2024

Fóra Ostatní Kecací bab(y)í léto 2024

• Toto téma obsahuje celkem 1,644 odpovědí. Do diskuze (18 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 6 měsíci a 3 týdny.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 861. až 880. (celkem z 1,647)
  • Autor
    cernej caj

Maya
      ja rano 16, ale uz to vylezlo na 17,2 😀

Petrs01
      ano, cechy zeme neuveritelnych moznosti 😀

nebo si spletl cechy a cecensko:D to k mori mozna sahat nekdy mohlo 😀

Zlata

Tak historicky jsme moře měli, vždycky v určitých dobách, naposledy za Rakousk-Uherska🤓

Maya

Jako ja se picnu, uz zas
          Prisel mi balik, objednala jsem dva smaltovany dzbanky, pomerne drahy, jeden skoro 900 Kc a jeden ma odstiply okraj, evidentne to uz takhle museli poslat, bylo to v bublinkovy folii a balik neposkozeny
          Jsem jim napsala at mi vratej nejaky prachy neb to objednavali nekde v Holandsku a cekala jsem na to 3 tejdny a uz znova cekat nechci
          Jako obecne mi to az tak nevadi, mam to pro mamu, ktera si je chce dat nahoru na linku misto kytek, ktery uz tam nezvlada zalejt, takze videt to nebude, ale proste sere me ten princip ze se dneska nerozpakujou neco takovyho vubec poslat a delat mrtvyho brouka

Thielli

Mávám všem z postele, zdravím ty šťastné, co jsou zdravé.
            A zatímco já jsem stále v posteli za lívanec, moje sestra si vyrazila na výšlap. Ona je něco jako Petrs, podobná diagnóza. Na starý kolena začnou blbnout, kozy jedny. (Zase lepší než mužská varianta, která vzdoruje věku tím, že zakládá narychlo kolem padesátky ještě druhou rodinu…)
            No nic, před oběma kozama samozřejmě smekám…

Sestra mi psala, že původní plán přechodu vzdali. Že poté, co deset hodin stoupali, došli k poslední ferratě, kde je od lana dělil úsek sto metrů bez jištění, navíc na té skále visel brečící kluk, který nemohl ani nahoru ani dolů a ani oni se k němu neměli jak dostat. Ale zavolal si vrtulník a ten ho naštěstí vyzvedl. Sestra si prý hrábla na dno svých sil, i slzy byly… ale stejně. Začala s tím po čtyřicítce, má můj obdiv.
            Tři obrázky pro představu. Na první ségra, na druhé přítel a ten kluk na skále, na poslední už si ho naložili.
            Jedna příhoda se šťastným koncem.
            Říkám si, jak to tam nahoře musí být hrozné, když vidíte někoho, kdo potřebuje pomoct a nejde to…

Attachments:
            Milena z Prahy

Thielli
              Ségra je dobrá. A ten brečící kluk by mě sejmul 😨.
              Ono je tohle chození v horách návykové. Mám kamarádku, která to párkrát zkusila, už taky ke čtyřicítce, a děsně jí to bavilo. Vylučujou se při tom asi nějaký zvlášť neodolatelný hormony. Ale pak se ta parta, co jí brala na treky, rozpadla.

Thielli

Mileno,

ja bych tam vylučovala něco úplně jiného. Strachy. 😳

PetraK

Thielli
                  ja bych tam vylučovala něco úplně jiného. Strachy. 😳

😀 😀 byla bych na tom stejně.

Petrs01, Maya

kde je vsechno mozne

a ono není??

no tady jsou mozne nektere neuveritelne veci
                  ale jine veci tady zas neuvidis ani kdyby ses na hlavu stavel

vy jste kozy! 😀

Petrs01

zvlášť neodolatelný hormony

Endorfiny. Návykový.
                    Já začala „blbnout“ dogtreky, ve 24. Akorát jak mi psi postupně odcházeli do důchodu a zároveň jsem byla jakožto neplavec vhozena do vody, tak jsem se přeorientovala… jak říkám svému muži když kroutí očima nad tím co zas vymýšlím: Tos jako fakt myslel, že když šílenýho dogtekaře donutíš plavat, že zůstane u dvou bazénů??? 😜

Kimi

Hory jsou návykové. Vidím to u syna. Orlické ani nepočítám, tam je vlastně denně. Ale jinak v uplynulých deseti letech má za sebou Himaláje, zrovna v té době zemětřesení na Annapurně, Andy, orkán ve Venezuele, jižní Afrika a ostrov pod ní. Jeho přítelkyně s ním tuhle zálibu sdílí. Co si pořídili ohařisko Arta, cestují spíš po Evropě – Alpy, Krkonoše.

Thielli

Kimi
                        no… jeden si říká, že o ně má strach… ty o syna, já o sestru… a pak si uvědomí, jak nebezpečné je vlastně jít ze vsi do vsi dneska po krajnici. Tak ať mají mláďata vaše pořád bdělé anděly strážné.

Petrs
                        a ty z podstaty své volby sportu opravdu vyplavuješ, to se musí nechat. 😆

Taky jsem se škrábala, když jsem se ještě unesla. Nejvýš jsem byla kolem pěti kilometrů nad mořem, ale na bezpečné cestě. Zato pak tady někde v Evropě, ve Švýcarsku, když jsme šli přes ledovec a člověk měl jen překročit tu trhlinu v ledu, kde nebylo vidět na její dno, srdéčko mi bušilo. Ani tam člověk nemusel padat, stačí zakopnout v těch mačkách a hrotem si roztrhnout lýtko.
                        Ale jo, je to návykové. Sportů jsem dělala víc, ale nikdy jsem tak nevyplavila, jako když jsem se vysípala na nějakou horu a tam si tlačila kostrč ostrý kámen a všude kolem byly taky hory.

cernej caj

Ja mela vyplaveny endorfiny asi 1x v zivote, takze asi proto nedelam zadny zajimavy veci:D nejak nevidim duvod:D

Thielli
                          Ja myslela ze petrs je jeste mlada:D

A sestra je dobra. Ja se svejma kloubama nevylezu ani na stenu, ale on za tim taky clovek musi videt neco zajimavyho, ze ho to laka a bavi. A ten kluk… nekdy lidi v horach zachranuje jen stesti, protoze tam delaji neopatrny blbosti. Pokud borec dosel.na konec ty feraty jak tvoje sestra a rozhodl se jit bez jisteni dal… tak proste dost riskoval nejen svuj zivot. Ale dobre, ze to dobre dopadlo:)

Petrs01
                          Stara nejses ale silena urcite:D

Kimi
                          Tak tvuj syn je taky sportovec a cestovatel, je super, ze si nasel k sobe partnerku, kterou to taky bavi:)

On by treba trek kolem anapurny byl zajimavej, pry to neni ani lezecky teren a fakt chodak pro turisty, i norsko, svedsko.. ale je to aby clovek 2 roky setril, nejed, psum kupoval nejvetsi srot, nikde si neudelal vylet ani pardenni odpocinek za rok… a to neni pro me, sedet 2 roky na zadku a nehnout se z domu, nasetrit 40k na zajezd na tyden a dat si repete… to proste neni nic pro me, ja to radsi rozfrcam za maly dostupny vylety po cr:D

Maya
                          Tak mozna to jen preposlali a ani to obchod neudelal schvalne, tak snad vrati cast penez a mamince budou delat radost misto kytek:)

Muz mi k narozkam objednal 2 pary turistickych ponozek, tak mu rikam schov to… a pak… radsi kouknem, zda poslali spravnou velikost… a vevnitr jen 1 par:D tak tam volam, zpatky sms ze je pan na dovolene at zavolam na prodejnu nejakou, volam na prodejnu za 5 min zaviracka:D pan se omluvil, ze to v praze asi prehlidly pocet kusu a ze mi to dnes zaslou znova. Tak snad jo.

A nejlepsi.. muz ty ponozky vyzvedl uz v sobotu, jenze spechal a rekl si, ze ty knizky od mayi veme az pak… no jenze oni mu spletli cislo zasilky a pry ma v aute neco tezkyho a kdyz tam sel pro ponozky tak zmatenej pan zjistil, ze tam nema balik co ma mit a ma co nema mit:D takze knizky sou od soboty doma, jen to nikdo nevi:D

V 15:30 fyzio, tak dneska do prace. Kolegu, co nas varil za ziva ale neprodlouzili smlouvu, takze nemusim slozite hledat den, kdy budu jezdit do kanclu, zatim, a muzu si to udelat podle potreby:)

Maya

jakoze kdyz Brtnik uz chtel do prace, nemusel ten moribundus hazet na me, od 4 hodin nespim 😀
                            ale uz je to lespi, ale priserne me bolej nohy
                            teda zacit s horama po 40, to je masakr, ale tech lidi je ted hodne co lozej po horach mi pripada
                            ja s mou fobii z vejsek tak maximalne nase kopecky kolem vesnice 😀

PetraK

RRRÁÁÁ
                              RRRÁÁÁ
                              RRRÁÁÁ
                              RRRÁÁÁ
                              RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                              RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                              RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                              RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                              RRRÁÁÁ
                              RRRÁÁÁ
                              RRRÁÁÁ
                              RRRÁÁÁ
                              MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

peklo vážení – důležitý porada a její zápis. provede….já. Strašný, to nedopadne dobře, vůbec nevim, co sem psala, nejde to přečíst 😀 😀 pomooooooooooooooooct, asi to nechám napsat ohaře, těm to psaní jde líp 😀

Papáá, až mě za to vystřelej na Mars, budu vám odtama aspoň mávat, páč intronét tam asi ešče nemaj 😀

Maya
                              kurni, tak to je blbý tohleto, přesně takhle to měl. Ale stačily mu dva dny v posteli, tak snad to taky zabere u Tebe takhle? Du Ti v rychlosti poslat emilem dotaz

• Odpověď byla upravena před 8 měsíci uživatelem PetraK.
                              Maya

PetraK
                                mas odpoved
                                no ja nejsem v posteli, ale doma nastesti jo, i zitra a v patek mam dovolenou
                                uz je to mnohem lepsi nez rano

Maya
                                  cernej caj

Maya
                                    Lity lity, tak snad uz bude jen lip!

Kdyby nebul nov, spala bych i lip, muz si vzal feri a ja mela jen charlieho, cast noci spal na zemi a pak se tulil ale byl jen jeden:D

Ruka jeste boli.

Zitra skoro po dvou letech na tycku… uz se tesim ale bojim, bojim, jak moc je to spatny a jestli zvladnu aspon cast hodiny odcvicit:D

PetraK
                                    Dobre ze je brtnikovi lip!

Thielli

čajík

na tyčku? 😳 myslíš tu strašlivou dřinu, jak tam visíš jako prapor?
                                      A budeš se jí jen držet a chodit okolo, aby ti něco neprasklo, že ano…?

Kimi

Čají, oni tenkrát s partou nelezli přímo na Annapurnu, ale chtěli dosáhnout do základního tábora na Everestu, to se podařilo, ale centrum toho zemětřesení bylo na Annapurně. Na krizovou linku, kterou tenkrát zřídilo MZV se nedalo dovolat. Ozvali se až ze zpáteční cesty, z mezipřistání v Ankaře. Strach jsem při jeho cestách odstrkovala, souhlasím v tom s Thielli, nebezpečná může být i chůze po silnici v místě bydliště. O cestování, které je dnes možné, se naší generaci mohlo jen zdát.

Maya

Kimi
                                          jj, kdybych byla dneska mladez, asi bych taky cestovala
                                          ale buhvi co bude, uz jdou celkem famy, ze era levnych letenek konci

cernej caj

Thielli
                                            Neboj, budu chodit jen okolo jako kolem horke kase:D
                                            Tohpe je teda 2 roky stara fotka, 2 roky sem nemohla chodit…

Attachments:
                                          Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 861. až 880. (celkem z 1,647)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.