Sraz BREZEN 2020 – sobota 7.3

Fóra Ostatní Sraz BREZEN 2020 – sobota 7.3

• Toto téma obsahuje celkem 80 odpovědí. Do diskuze (7 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 5 roky.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 41. až 60. (celkem z 81)
  • Autor
    Denny

vy mimocivilizační
      ehmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm !

do kempu zavolám …hned!

Denny

nikdo nebere tak písnu emila

PetraK

Mno, takže Vyžlovka padla, máte holky ešče někdo nějakej nápad? Já zas aby to nebylo Pragocentrický.

cernej caj

Za me to pragocentricky byt asi muze, pokud budu moct byt u petrs a v sobotu odpo bysme jeli dom po prochajde/vylete by asi zalezelo kam, jetsli klasika nwbo pro ans neprazsky neco novyho a zajimaciho

cernej caj

Prej je super Okor kousek od prahy:D

PetraK

Prej je super Okor kousek od prahy:D

My tam byli asi dvakrát takovej okruh , ale nevím, jak je to tam s hospodou třeba

Spojení autobusem tam je – sem se tetkon koukala když v deset sedneme s Dennyky u nás na autobus, tak jsme tam s přestupem v 11:16 . To pro případ, že by nejel Brtnik, páč se sama autem booojim.

PetraK

add hospoda – teď jsem si vzpomněla, že tam je na parkovišti jakási hospůdka – koukám, že to asi bude občeřstvení u Jarči –

https://www.google.com/search?q=oko%C5%99%20hospoda&rlz=1C1GCEV_enCZ832CZ832&oq=oko%C5%99+hospoda+&aqs=chrome..69i57.3627j0j4&sourceid=chrome&ie=UTF-8&npsic=0&rflfq=1&rlha=0&rllag=50162578,14256644,198&tbm=lcl&rldimm=14603262470502351824&lqi=Cg1va2_FmSBob3Nwb2RhSNfo_qmYloCACFoeCgdob3Nwb2RhEAEYABgBIg1va2_FmSBob3Nwb2Rh&phdesc=2LTuLrLtREY&ved=2ahUKEwj15Mf_vLrnAhXHZlAKHWeSA1IQvS4wAHoECAsQIA&rldoc=1&tbs=lrf:!1m4!1u3!2m2!3m1!1e1!1m4!1u2!2m2!2m1!1e1!2m1!1e2!2m1!1e3!3sIAE,lf:1,lf_ui:9&rlst=f#rlfi=hd:;si:14603262470502351824,l,Cg1va2_FmSBob3Nwb2RhSNfo_qmYloCACFoeCgdob3Nwb2RhEAEYABgBIg1va2_FmSBob3Nwb2Rh,y,2LTuLrLtREY;mv:[[50.16306401123601,14.25980473672871],[50.16025978740392,14.252696882839247]]

https://www.facebook.com/pages/Ob%C4%8Derstven%C3%AD-u-Jar%C4%8Di/239169736765175

tak pokud by přišla do úvahy Okoř, možná by se šlo zeptat tam.

Ale jen tak pro představu – bude to tam všude v okolí narvaný lidma a hlavně kolistama. Jako fakt hodně. |S největší pravděpodobností. Bylo to tak i teď , že půlka trasy byla víc, než zalidněná. A proti třeba těm Kyšicím je to hodně v poli.

Maya

hele třeba Jevany jsou kousek od těch bučin ne?
                    https://ubytovani-na-statku-jevany.hotel.cz/
                    a šestilůžáky maj ještě volný 😀

Maya

i třílůžáky, abyste se nelekli :
                      a cena přijatelná, psi zadara

PetraK

Ještě jsem chtěla dát vědět k těm Kyšicím – že máme s Brtníkem i zcela odlišnou trasu, jde se už z Nouzova a je to úplně jinudy, tedy krom toho, že se člověk zastaví na jídlo v tý Lice

Denny

Maya ubytko vypadá gut 🙂

Ehm takže hurá do Prdelajz, páč na mých trasách rozhodně nikoho nepotkáme
                          kromě vlkůch, lišek atd…

cernej caj

maya
                            jako hezky ale nevim zda zas rozumny mit vsechny psy v jedny mistnosti 😀

ta praha pak se voli asi jako nej varianta v tomto pripade… asi… takova bezstarostna

Denny

čajdo
                              mit vsechny psy v jedny mistnosti
                              muheheee vo psy ani nejde ale tolik lidí ! 😀

PetraK

Dennyky
                                ale tolik lidí !

no to bych asi nezvládla 😀 😀

Denny

Ehm nechci vám do toho kecat,tak jen stručně.
                                  Tímhle tempem domluvy se domluvíme tak na příští rok muheheee :-DD

kachna

No já se přizpůsobim, zatím jen nakukuju, co si mám zařídit a vono jako nic 😀
                                    Pokud se ode mne čeká nějaký vyjádření, tak se klidně i vyjádřim, ale nevím k čomu.

Denny

co si mám zařídit a vono jako nic
                                      hmmm tak nějak 🙂

kachna

Já to za sebe ještě upřesnim:
                                        – Kam: je mi to jedno (tak do 150 km od Mělníka)
                                        – Kdy: víkend kolem 8. března
                                        – S kým: s váma přece
                                        – ubytovací podmínky: WC a voda v dosahu, prostor, kam se všicí společně vejdem, místo, kde se dá uvařit kafe.

kachna

Já to za sebe ještě upřesnim:
                                          – Kam: je mi to jedno (tak do 150 km od Mělníka)
                                          – Kdy: víkend 7. března
                                          – S kým: s váma přece
                                          – ubytovací podmínky: WC a voda v dosahu, prostor, kam se všicí společně vejdem, místo, kde se dá uvařit kafe.

odvezu přivezu, bude-li zájem, vezmeme dvě auta.
                                          Proč se mi to zkopírovalo nevim

• Odpověď byla upravena před 5 roky uživatelem kachna.
                                          cernej caj

Ja se uz ptala, jestli teda nechame unhost jako vzdy? A nikdo nic nepsal 😀

Osobne su za unhost, pac to asi bude nejjednodussi, kdyz tamto ubytko nepremava.

Caj prijecha do prahe s fotoposilou v patek vecer a oceni nabidku petrs01 na prespani, v sobotu nejak rozumne dopo dame prochajdu, obed a kdyz pojedem z prahy kolem 17h z hlavniho tak to bude ideal.

Zeptam se vero, zda se chce pridat – mohla by prespat u esusu? Je to otazka. Nevim, jak se ji chce cestovat v sobotu?

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 41. až 60. (celkem z 81)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.